Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Herkenbosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Herkenbosch heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Herkenbosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Herkenbosch of directe omgeving.

34 klanten uit Herkenbosch bevelen een bij Casius in Herkenbosch aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Herkenbosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: veranda realiseren achterkant huis, 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, verschillende buiten werkzaamheden: houten latjes dak vervangen, onderframe dakkapel vervangen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, buitendeur monteren en aanschaffen, timmerwerk onderkant dakgoot, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Herkenbosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Herkenbosch:

Lichtkoepels plaatsen

Het moeten twee lichtkoepels van ongeveer 120 x 90 zijn voor onze keuken met een plat dak. Helder glas antraciete ombouw.

Trap naar zolder laten maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder. Nu is er een vlizotrap. De verdiepingsvloer is van beton. De trap moet aan de zijkant komen, boven de trap die een verdieping lager is. Graag een offerte wat dit gaat kosten.

Vlizotrap door vaste trap vervangen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder. Ik heb nu een vlizotrap. De vaste trap wil ik in de slaapkamer laten starten. Met een bocht naar links erin. De verdiepingsvloer is van hout.

Plafond van gipsplaten en verlichting voorzien

Bij de woonkamer hebben wij een balkenplafond. Graag zouden wij dit strak laten trekken met gipsplaten. Er zal enkele spotjes of verlichting ingebouwd moeten worden. Separaat ontvang ik graag een prijs voor het schilderen of stuken van het plafond. De oppervlakte is 32 m2. Er zijn foto's beschikbaar.

Beveiliging van de voordeur verbeteren

Wij zouden graag onze voordeur tegen inbraak beveiligd willen hebben. De vorige eigenaar van het pand monteerde al een deurblokkade door middel van een ketting en een slot met kruissleutel (twee pinnen). Dit slot functioneert niet goed en zal moeten worden bijgesteld. Ik denk dat de gaten in het houten kozijn niet goed zijn. Daarnaast wil ik graag een anti inbraak strip laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Stompe binnendeuren monteren

Ik wil graag 17 stompen deuren laten monteren.

Huidige dakraam vervangen door Velux

Het vervangen van een bestaand tuimelvenster GGL-4 door het nieuwe type SK06. Gaarne een offerte voor de GGL SK06 en een offerte voor de GPL SK06 vochtbestendig, wit afgelakt. Met tripple glas type 66 of veiligheidsglas type 70. Tevens een aparte offerte voor een verduisterend rolgordijn handbediend en een insecten hor.

Overkapping plaatsen

Ik wil een overkapping laten maken van 10 a 12 meter lang bij 4 meter. Hij moet gemaakt worden van kepers van 10 x 10 cm en afgedekt te worden met lichte, dunne met transparante golfplaten. De overkapping komt tussen 2 woningen.

Plafond verlagen op zolder

Plafond verlagen op de zolder, de afmeting weet ik zelf niet want ik ben geen vakman? Graag zie ik iemand op afspraak om de situatie te bekijken.

Vaste trap naar zolder maken

Wij willen een vaste trap naar de zolder maken. We hebben nu nog een vlizo trap. Er moet een gat gezaagd worden, een stalen balk geplaatst, het vlizo gat dichtgemaakt, de trap gezet en netjes afgewerkt worden.

Carport bouwen

Carport van 11,70 x 4,05 meter leveren plaatsen. Houten carport. Kan tegen ons huis en deel gevel van de buren. Waarschijnlijk 1 paal nodig.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij willen graag een vaste trap naar de zolder. Betreft een rechte trap zonder draai. Trap maken inclusief trappengat. Trap maken/leveren en plaatsen.

Ik ben op zoek naar kubussen van ...

Ik ben op zoek naar kubussen van geschaafd beukenhout. De maat moet zijn 5,0 cm met een maximale afwijking van 0,02 cm.

Hallo, ik wil graag in mijn garage twee ...

Hallo, ik wil graag in mijn garage twee openslaande houten deuren maken. Ongeveer 1,9 mtr hoog en 210 breed. Kunt u mij hierover een prijsindicatie geven? Deuren hoeven niet geisoleerd te zijn. Enigzins inbraakwerend, dus met goede sloten. Wat voor soort hout wordt hiervoor gebruikt? Alvast bedankt, Met vriendelijke groet, Mark.

de bedoeling is om een overkapping te ...

de bedoeling is om een overkapping te maken van 4.70 x 4.00 met boeirand in het plattedak moet ruimte zijn voor 2 licht straten van elk 4.20 x+- 60cm breed

Ik heb een keukenblok en ik wil graag ...

Ik heb een keukenblok en ik wil graag iemant die deze voor in wil bouwen en dat het goed is ik kan het niet ben aleenstaande moeder en heb niet veel budget..

Een carport tussen 2 woningen in die ...

Een carport tussen 2 woningen in die samen een oprit delen. Indien mogelijk geheel hangend tussen de 2 woningen zonder steun palen. Gewoon een simpelen uitvoering met plat dak. Er moeten 2 auto's onder kunnen staan.