Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Helden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Helden heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Helden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Helden of directe omgeving.

47 klanten uit Helden bevelen een bij Casius in Helden aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Helden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: trap verwijderen en opnieuw plaatsen en badkamer verbouwen, balkon met trap aan huis bouwen, een vlizotrap verwijderen en een vaste trap realiseren, keralit gevelbekleding, vervangen oude dakraam, raam in een dragende buitenmuur plaatsen, nieuwe trap plaatsen, trap plaatsen, vaste trap plaatsen en bestaande zoldervloer verstevigen, dakramen plaatsen, kunststof of houten pui met glazen deuren plaatsen, het vervangen van een buitentrap, schuur aankleden, deur leveren en plaatsen in toog, drie draai kiepramen in bestaand kozijn maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Helden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Helden:

Kozijn en deur verplaatsen

Ik zoek een kozijnenspecialist die 2 kozijnen kan verplaatsen. In verband met de bouw van een aanbouw willen wij de huidige deur en kozijn verplaatsen naar de aanbouw (zo'n 4 meter verder). We zijn opzoek naar iemand die dit voor ons kan bewerkstelligen. Het gaat om een normale maat deur met een hoogte van 2,50 en een kozijn van 1,70 bij 2,50. Het gaat om houten kozijnen.

Raamkozijn met inbraakschade repareren

Het herstellen van 1 raamkozijn, raamwerk en kozijn, van inbraakschade. Inclusief opnieuw schilderen, dus het zal 1 of 2 keer terugkomen zijn.

Harmonicadeur van kunststof plaatsen

Ik wil graag een prijs van een kunststof harmonica schuifdeur van 5 meter breed en 2,5 meter hoog. In de kleur wit met hr++ glas. De deur zal in een nog te bouwen tuinhuis geplaatst moeten worden.

Plafond in een schoolgebouw vervangen

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een spanplafond in een ruimte van 8 x 8 meter, totaal oppervlakte 64 m2. Het gaat om een plafond in een jaren '30 schoolgebouw, er komen 3 lichtpunten. Er kan vrij gewerkt worden, er zijn verder geen obstakels, het huidige schrootjesplafond is al verwijderd. Wij willen hier op korte termijn een besluit in nemen dus reactie op korte termijn is gewenst. Op de foto is het lokaal te zien, de schroten zijn inmiddels verwijderd.

Terrassen aanleggen bij een chalet

Ik wil enkele werkzaamheden laten uitvoeren aan terrassen bij mijn chalet. Van een verhoogd terras dienen 4 onderliggende balken van 6,4 m1 te worden vervangen. Daarna moeten de kunststof vloerplanken hier weer op worden aangebracht. Een ander terras wil ik laten uitbreiden. Hiervoor is 1 balk nodig en 22 stroken composiet planken van 1.95 meter en 14,5 cm breed en 2 cm dik. Verder moet de onderzijde van de terrassen afgezet worden met trespa of betonplex met daarin roosters voor beluchting. Onder deze terrassen dienen eerst loze leidingen voor gas en water gelegd te worden op een diepte van 60 cm.

Nieuwe houten voordeur

Ik heb een huis uit 1908. Daarvoor wil ik graag een nieuwe voordeur die past bij het huis. Met degelijk hang- en sluitwerk. Inclusief levering.

Carport in Helden (L)

Carport bouwen ca. 4,5 x 3 meter. Bouwvergunningtraject moet nog gestart worden. Er zijn foto's van bestaande situatie en wat wij zouden willen. Ik kan zelf aan bouw meehelpen. Elektra doen we zelf. Realisatie: 4e kwartaal 2011.

Tuindeuren plaatsen

Plaatsen van tuindeuren van 1.90 x 2.05 meter in bestaande muur, gekapt niet geslepen (30-jaren). Tuindeuren kunnen aangeleverd worden, maar kan in overleg ook in totaalprijs meegenomen worden.

Insteekgrendel vervangen

In voordeur 2 insteekgrendels vervangen door nieuwe. Tandheugel is niet meer aanwezig en schoot is afgezaagd. Oude insteekgrendel werkte ook niet goed, want de schoot paste niet in het gat in het kozijn, maar kwam tegen kozijn aan. Daardoor veel last van tocht. Maar misschien is er nog een betere oplossing voor dit probleem als het vervangen van de insteekgrendel.