Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Heerlen of directe omgeving.

857 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hang- en sluitwerk ramen en deuren van meerdere flats repareren, kozijnen renoveren voor en achter, canexel door Durasid gevelbekleding vervangen, caravan bekleden met kunststof schroten, dubbel glas plaatsen, chalet met kunststof laten bekleden, kozijnen vervangen, houten kozijnen vervangen door kunststof, buitenkant van de stacaravan bekleden, vrijstaande stenen garage bouwen, taatsdeur plaatsen, binnentrap plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken, stalen wand met glas en deur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Heerlen:

Schuifpui repareren

Schuifpui in de serre opent en sluit slecht, diepe slijtage sporen zijn te zien op de onderste rails. Gaat om een pui van 2,5 tot 3 meter. Graag wil ik iemand laten kijken of de deur afgesteld kan worden of dat er vervangende onderdelen nodig zijn met een prijsindicatie.

Twee dakramen laten plaatsen

Ik heb twee dakramen nodig op de laatste verdieping. Het zou nodig zijn als iemand eerst kan komen kijken en de maten opnemen.

Eettafel schilderen

Ik zou graag een offerte ontvangen van bijgevoegde foto (eettafel 220x90 cm). Deze eettafel is van MDF materiaal en bevat een fineerlaag.

Deur van de hal naar woonkamer verplaatsen

Ik wil een deur verplaatsen (van de hal naar woonkamer) naar muur haaks aan huidige muur. Graag huidige deur weghalen opvullen en afwerken. En in andere muur opening maken kozijnen en deur plaatsen en afwerken. Graag prijs inclusief materiaal. Ik wil alles volledig afgewerkt hebben. Klant woont er vanaf september.

Hardhout vlonder op balkon maken

Wij willen een hardhouten vlonder maken van ongeveer 5 x 5 meter op een balkon over bestaand gelijmd tegelwerk.

Leveren en plaatsen van een trapleuning

Ik wil de trapleuning naar mijn kelder plaatsen. Deze moet bestaan uit drie delen te weten ongeveer 110, 220 en 130 cm. Het gaat om een eenvoudige houten trapleuning.

Vervangen en aftimmeren dakraam

Vervangen Velux GGL dakraam (1.14 X 1.18 cm). En aftimmeren binnenzijde raam.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen. De afmeting zou 66 x 118 centimeter zijn. Dakraam schaf ik zelf aan.

Sluitwerk repareren van een kiep-kantel raam

Ik heb een nieuwbouwwoning uit bouwjaar 2009. In de woonkamer bevindt zich een raam met kiep-kantel mechanisme dat niet verder kan worden geopend dan een kleine kierstand. Het probleem zit in het hang- en sluitwerk en ik laat dat graag repareren.

Open trap dichtmaken

Wij zouden graag onze open trap dicht willen laten maken. Het betreft een trap met 12 treden van de eerste verdieping naar de zolderverdieping. Graag zouden we hier een offerte van ontvangen.

Stompe binnendeuren afhangen

Ik wil graag 5 stompe binnendeuren laten afhangen. In 1 deur moet glas worden geplaatst. Ik wil ook de oude scharnier- en slotgaten in de kozijnen laten wegwerken. De deuren koop ik graag zelf. Ik ontvang graag uw offerte voor deze klus.

Trap bekleden met laminaat of vinyl

Ik heb een oud huurhuis , trap met 2 bochten en 17 treden, alle vloerbedekking eraf gehaald,. Het blank maken is achteraf toch een te zware klus. Ik dacht tegen de stootranden een witte plaat plaatsen en de traptreden blank maken ( laminaat of vinyl) Ik wil graag een indicatie van de prijzen met klaar opleveren?????????????????

Kattenluik dichtmaken in een houten buitendeur

Ik sta op het punt een huis te kopen en in de achterdeur van het huis zit een kattenluikje. Ik zou graag een indicatie hebben wat het mij (ongeveer) gaat kosten om dit gat weer netjes te dichten. Verven kan ik vervolgens zelf.

Scharnier in een kozijn repareren

Een scharnier van een kozijn functioneert niet naar behoren. Raam gaat niet meer dicht. Staat nu in kiepstand met 1 scharnier ipv 2

Dakkapel en koof boven garage opnieuw bekleden met kunststof

Wij willen onze dakkapel opnieuw laten bekleden met kunststof. Onze voorkeur gaat uit naar Ki-Kern of Trespa. Wij willen dat de platen verlijmd en niet geschroefd worden. Daarnaast willen we de koof boven onze garage ook bekleed hebben met hetzelfde materiaal. De kleur die wij wensen: Ral 7016 (antraciet). Maar ik neem aan dat de kleur voor de prijs geen verschil maakt. Afmetingen koof garage: lengte: 2.25 cm, voorzijde 40 cm hoog; onderzijde 20 cm. Dakkapel: ongeveer 2.25 cm breed; hoogte bovenzijde 30 cm; smalle randen aan de zijkant (2.10 cm hoog en 13 cm breed). De zijkant is voor ons niet te meten. Graag offerte voor de dakkapel en de koof boven de garage apart. Buurvrouw heeft ook interesse, maar alleen voor de bekleding van de dakkapel. Graag vanaf half september, voor de winter.

Hordeur plaatsen

Er moet een hordeur geplaatst worden. Deze heb ik al aangeschaft. Het gaat om een standaard deur maar ik denk dat de hor wel bijgesneden moet worden. Wie kan mij helpen.

Boeidelen vervangen

We willen graag alle boeiplaten vervangen. Langs een plat dak, rondom. En een stuk dakgoot. Ook bij de garage en de carport. De woning is 8 meter breed, inclusief de garage en ook circa 8 meter diep. Het is een geschakelde woning, de garages. Bij voorkeur in de middag of avond bellen voor een afspraak.

Twee kleine kelderramen plaatsen

Onze kelder heeft twee openingen (zuid-, en noord-kant). De kelder is ongeveer 1.90 hoog en wordt gebruikt als hobbyruimte. Wij willen graag twee kleine raampjes laten plaatsen (kunststof kozijnen). De kelder is niet vochtig.

Sluitwerk repareren van een raamkozijn

Een hendel van mijn kunststof kozijn is kapot. In de hendel is iets afgebroken. Het is een draai/kiep raam van circa 1 m2. Deze zou ik graag willen laten vervangen.

Dubbelwandige lichtkoepel plaatsen

Het plaatsen van een dubbelwandige lichtkoepel inclusief handmatige ventilatieopstand in mijn aanbouw. Houten dak constructie met dakleer. De lichtkoepel moet ongeveer 1 bij 1 meter worden.

Lichtkoepel plaatsen

Ik zou graag via e-mail een offerte ontvangen voor het plaatsen van een lichtkoepel. Het gaat om een voormalige huurwoning met aanbouw met plat dak, waardoor er te weinig licht in de woonkamer komt. De grootte zal ongeveer 1 bij 1 meter. De koepel dient handmatig te kunnen worden geopend.

Schrootjesplafond vervangen door strakke gipsplaten

Ik wil het oude houten schrootjes plafond in de hal vervangen door een strak (gips?) plafond. (Het huidige plafond is al verlaagd i.v.m. ontluchtingsbuizen die tegen het originele plafond aanliggen) Of het raamwerk waar de schrootjes aan bevestigd zijn ook geschikt is om een nieuw plafond aan te brengen, kan ik niet beoordelen. Afmetingen zijn 1.20 m. x 2.50 m. In het midden moet een opening blijven voor de verlichting.

Hoekbureau lager maken

Wij willen een hoekbureau verlagen. Dat wil zeggen: demonteren poten (doppen verwijderen door middel van schroefdraad) en het deel dat aan de muur zit losmaken. Daarna lager ophangen door het bureau weer aan de muur te bevestigen en de poten ingekort terug te plaatsen. De oude gaten ook dichten.

Stompe binnendeuren af laten hangen

Wij willen 2 binnendeuren laten afhangen. Standaard maat deuren. Het betreft de vervanging van een tweetal oude deuren. Het zijn twee stompe deuren. Beide deuren hebben glas erin, vier per deur. Het glas erin zetten, doe ik eventueel zelf. Wat zou het kosten, inclusief en exclusief het glaszetten?

Afgewaaide boeiboorden bevestigen

Gisteren zijn van ons balkon de twee boeiboorden afgewaaid. Ze moeten opnieuw bevestigd worden, maar de houten latten (rachels) waarmee ze waren bevestigd zijn verrot.