Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Heel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Heel heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Heel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Heel of directe omgeving.

23 klanten uit Heel bevelen een bij Casius in Heel aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Heel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: deuren en ramen met kozijnen vervangen en een nieuw ventilatiesysteem plaatsen, vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, spiltrap vervangen in een massief eiken trap, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, twee wenteltrappen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Heel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Heel:

Velux tuimeldakraam plaatsen en aftimmeren

Ik wil binnenkort een kunststof Velux tuimeldakraam wit GGU SK06 (114 X 118 cm) aanschaffen en die op onze zolderverdieping laten monteren. Er is een vaste zoldertrap, het raam kan binnendoor naar de zolder worden gebracht. Er is nog geen dakraam aanwezig, er moet eerst een opening in het dak worden gemaakt. De woning is uit bouwjaar 2007-2008 en heeft een dik isolatiepakket. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor de montage.

Geluidsisolatie aanbrengen in de dakkapel

Wij hebben aan de voorzijde van onze woning op de 1e verdieping een slaapkamer met een houten dakkapel. De voorzijde is de straatzijde en wij ervaren veel geluidsoverlast in de slaapkamer. We hebben wel dubbel glas maar dat is ongeveer 20 jaar oud. We maken graag een afspraak om de situatie te laten beoordelen en ons te laten adviseren over aanpassingen aan de dakkapel.

Dakraam laten maken in het dak

Dakraam maken van ongeveer 50 bij 70 cm. Het dakraam komt in een dak voorzien van pannen. Het raam komt in de binnenzijde van de badkamer. Het dak is gemaakt van isolatieplaten van ongeveer 15 cm dik. Ook graag het dakraam leveren.

Deurkozijn en binnendeur vervangen

Kozijn van een binnendeur vervangen. Huidige is in de scharnieren uitgelodderd. Tevens het plaatsen van een nieuwe opdekdeur. Nastelkozijn met een opdekdeur. Kozijn is nu van plaatstaal. Hoogte is 206 cm en breedte is 90 cm. Diepte van kozijn is 15 cm. Betreft het leveren en plaatsen van een nieuw kozijn plus deur.

Bouwen van een open overkapping van terras

Wij willen het terras overkappen met een houten overkapping van ~ 6 x 6 meter en een strook aan de achterzijden van de woning vang ongeveer 7x 1,5 meter. In overkapping moet ook verlichting worden aangebracht

Maken zolderkamer

1) Het plaatsen van een wand met deur op zolder om zo een kantoorkamer te maken. 2) Het plaasten van een deur boven aan de zolder trap. 3) Het vervangen van de voordeur. Deuren en materialen ook geleverd door de vakman.

Beplating bij chalet vervangen

Chalet van onderhoudsvrij materiaal. Onderhoudsvrije platen onder het overstekende dakbestek vervangen. Gaat om een lengte van ongeveer 12 meter bij breed ongeveer 50 cm. Misschien ook nog een ander deel bij de goot vervangen.

Buitendeuren vervangen

- Buitendeur inclusief HR glas en hang/sluitwerk -Dubbele buitendeur voor de tuin hout incl HRglas en hang/sluitwerk - Nieuwe vleugel van openslaand raam HR glas in kozijn incl. Plus nieuwe glaslat en HRglas

Aanbrengen van een afscheiding onder de ...

Aanbrengen van een afscheiding onder de caport met vurendelen, reeds aanwezig Kozijn en multiplex deur (dubbel).