Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor herstellen van een driepuntssluiting:

Herstellen van een driepuntssluiting

Ik heb in mijn kunststof voordeur een driepuntssluiting die niet goed meer sluit. Misschien is er iets mis met de cilinder. Ik kan hem wel dichtdraaien, maar niet nog een slag verder. Ik zoek een goede vakman die hier verstand van heeft. Ik hoor graag wat de herstelkosten zijn.
Onze klant uit Eijsden (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van een driepuntssluiting uit heel Nederland:

Voordeur afhangen

Ik wil graag een voordeur met een driepuntssluiting laten afhangen. De nieuwe voordeur komt te hangen in een bestaand kozijn waarin al gaten zijn van de huidige sloten. Wat zijn de bijkomende kosten om het kozijn te herstellen voordat de nieuwe sloten kommen geplaatst worden? En de kosten voor het plaatsen/afschaven van de nieuwe deur. Verder willen we de deur ook lakken in een andere kleur. Leveren jullie die service ook? Indien ja, wat kost het lakken en uit welke kleuren kunnen we kiezen? We zien graag de offerte met de totale kosten tegemoet en horen graag binnen welk tijdsbestek jullie dit kunnen realiseren. Ook wil ik graag de huidige laten verwijderen. In afwachting op uw reactie.

Afhangen van een voordeur

Ik wil graag een voordeur met een driepuntssluiting laten afhangen. De deur komt te hangen in een bestaand kozijn waarin al gaten zijn van de huidige sloten. Wat zijn de bijkomende kosten om het kozijn te herstellen voordat de nieuwe slotenkommen geplaatst worden? Verder willen we deur ook lakken in een andere kleur. Leveren jullie die service ook? Indien ja, wat kost het lakken en uit welke kleuren kunnen we kiezen? We zien graag de offerte met de totale kosten tegemoet en horen graag binnen welk tijdsbestek jullie dit kunnen realiseren. Ook wil ik graag de huidige laten verwijderen en afvoeren. In afwachting op uw reactie.

Herstellen kozijn na inbraakpoging

Wij hebben een poging tot inbraak gehad in onze woning. Daarbij is een hardhouten kozijn op drie plaatsen beschadigd bij de driepuntssluiting. Het schilderwerk en het hout zijn beschadigd. Wij willen het kozijn laten repareren en ontvangen vooraf graag een offerte voor de verzekering.

Herstellen inbraakschade

Schade aan houten kozijn herstellen en netjes afwerken na inbraak. Er zijn gaten geboord om de hendel omhoog te krijgen van de driepuntssluiting. Gaten dichtmaken, afwerken en verven.

Woningonderhoud

Hierbij punt voor punt de zaken die gedaan moeten worden. Wij wonen in een houtskeletwoning uit 1987. A) Nieuwe schuurdeur met draadglas en het hang- en sluitwerk overzetten van achterdeur in schuurdeur. Het steekslot van de voordeur in de schuurdeur zetten. B) Nieuwe achterdeur met isolatieglas, voorzien van nieuwe scharnieren + grote dievenklauwen en een driepuntssluiting. Verder nieuw beslag. Alles met politiekeurmerk. Gaat u uit van een standaard beslag van bv Axa, nu heb ik met 2 sterren. C) De zijkant van de opbouw van het huis controleren op lekkage, de zijkant is hout RED CEDAR. D) Achterzijde ramen controleren en herstellen. E) Voorkant openslaande ramen repareren.