Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor overkapping zijkant garage met polycarbonaatplaten:

Overkapping zijkant garage met polycarbonaatplaten

Wij willen een doorzichtige overkapping aan de zijkant garage met houten frame. 8 meter en 2.50 meter tot perceelgrens. Polycarbonaatplaten met honingraat.
Onze klant uit Bergen (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor garage- en carportbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor overkapping zijkant garage met polycarbonaatplaten uit heel Nederland:

Tuin renovatie

De tuin is aan een gehele renovatie toe. Nieuwe schutting aan de zijkant en achterkant. Alles eruit en alles netjes dicht straten en een overkapping plaatsen. Ik ben op zoek naar 1 partij die het wil doen. Gaat om 45 m2, de schutting zal 9 meter worden, aan de achterzijde 2,5 meter met een overkapping en een deur. Al het materiaal ook afvoeren.

Tuinschuur met overkapping plaatsen en oude schuur afbreken

Tuinschuur is aan vervanging toe. Graag willen we een nieuwe tuinschuur laten plaatsen met haakstaande overkapping van duurzaam hout: Douglas of eiken? Afmeting schuur van ong. 2,40x2,20 meter (bxd) met aan de zijkant de deur en overkapping van ong 4x 2 meter (deels een dichte achterwand ivm schuttingdeur die er tussen zit) Het gaat om een verzekeringskwestie. Oud materiaal ook graag afvoeren.

Tuinkamer zijkant huis met aansluitende overkapping

Betreft een houten aanbouw / tuinkamer en overkapping, maten zie foto’s. Het is de bedoeling dat dit 1 geheel wordt. De overkapping zal doorlopen naar de tuinkamer. Alles van hout, de tuinkamer met veel glas en het moet goed geïsoleerd zijn. Ook de vloer wat hier komt vloerverwarming in. Het stuk grond waar de aanbouw komt is landbouwgrond. We zijn bezig om dit bouwgrond te maken, dit proces is nog bezig. het is als het goed is wel vergunningsvrij bouwen. Er hoeft niet geheid te worden. De oplevering weten wij nog niet, dit ligt aan de prijs. Graag een prijs van de casco- en complete oplevering.

Oprit + sierbestrating + fundering fietsenstalling

Bestrating aanleggen in tuin nieuwbouwwoning: Ca. 36 m2 oprit Voortuin 9 m2 Pad langs zijkant 2 onder 1 kap 30 m2 Terras achtertuin ca. 20 m2 met daarin stenen plantenbak van 1x2 m Fundering overkapping (fietsenstalling + buitenkeuken) ca. 13 m2 Keerwand 9 meter Stenen trap 1 meter breed, hoogteverschil 70 cm

Aanbouw zijkant woning

We willen graag een uitbouw aan de zijkant van ons woonhuis. De breedte van de aanbouw is ongeveer 3 meter bij 9 meter lengte. Vergunning is waarschijnlijk nodig. Er staat nu een overkapping, deze moet verwijdert worden. Fundering heb ik geen idee van, mogelijk heipalen. We willen een complete oplevering, met elektra en stucwerk. Voor de constructie willen we graag advies en de prijzen weten. Bouwtekeningen zijn ok nodig. Is het ook mogelijk om 3D tekeningen te maken?

Uitbouw/ serre achterzijde tussenwoning

Wij willen een uitbouw/overkapping/serre realiseren aan de achterzijde van onze woning. We hebben 3 opties, afhankelijk van de kosten en mooiste optie: 1) uitbouw: 2,50 m diep x 6,30 m breed (BINNEN ERBIJ). Voorzijde voorzien van dubbel tuindeuren, of harmonicadeur 2) uitbouw: totaal afdak 3,00 m x 6,30 m breed, waarvan DEEL BINNEN erbij betrokken moet worden. Afmeting 3,00 m diep x 3,00 m breed. En DEEL BUITEN, 3,00 m diep x 3,30 m breed. (zie foto). Deel binnen voorzien van voorzijde harmonicadeur, en zijkant schuifpui/wand. 3) overkapping/serre 3,00 m diep x 6,30 m breed (GEHEEL BUITEN) En graag een prijs voor een erker: Erker voorzijde: 1,00 m diep x 4,00 m breed. Heeft u meer informatie nodig dan hoor ik dat graag. Voor een uitbouw van 2,50 m is geen vergunning nodig, daarna als het goed is wel, maar dat weet ik niet zeker. Als deze toch nodig blijkt te zijn kan ik de vergunning aanvragen. Graag zoveel mogelijk glas, graag kunststof kozijnen. Aan de zijkanten wel graag een muur. Wat voor dak ligt een beetje aan de prijs. Ik zit er aan te denken dat de ramen van de voorkant even breed zijn als de ramen van het dak. Als het stukje van binnen erbij komt is denk ik een fundering nodig. De vloer hoeft niet gelegd te worden en het stucwerk kunnen wij zelf, dus een redelijk casco oplevering. Wel graag elektra en leidingwerk.

Achtertuin bestraten met betontegels

Het gaat om het laten leggen van bestrating in de achtertuin. Het gaat over betonnen tegels van 60 x 60 cm. Het gaat om 55 m2. Het is een nieuwbouwtuin waar we bezig zijn met een overkapping. Er ligt al zand maar dat zou aangevuld moeten worden. Aan de zijkant is een tuinpoort. Tegels zijn al geleverd. Als het mogelijk is, graag over drie weken beginnen.

Stalen pui aan de achterzijde huis plaatsen

We willen graag een stalen buitenpui aan de achterzijde van het huis laten plaatsen. De ruimte zal aan de woning getrokken worden. Dit betekent dat er dus ook sloopwerk plaats moet vinden (gehele achterzijde huis, draagmuur blijft staan); daarnaast verwijderen huidige overkapping), vloerverwarming gelegd dient te worden etc. De afmetingen van de pui zijn 5,17 m bij 2,5 m. De hoogte is aflopend van 3 m (huiszijde) tot 2,2 m (einde pui). Het geheel is van glas en staal (dus ook bovenkant). Kozijnen zijn van dun staal (industrieel, grote rechthoekige kozijnen). Aan de zijkant komt een deur (dit wordt dan nieuwe achterdeur). De achterkant is bij voorkeur geheel open te breken (graag verschil in kosten bij alleen twee grote schuif- en open te klappen deuren en mogelijkheid tot gehele achterkant open te schuiven. Bijgevoegde documenten geven een schets van wat in ons hoofd zit (dunnere kozijnen dan op foto).

Tuin + overkapping vernieuwen

Wij zijn benieuwd wat ongeveer de kosten zouden zijn als we het precies zoals op de foto onze tuin er uit te laten zien. De grote van onze tuin is net zoals op de foto. 8 meter diep bij 6 meter en een schuur Is een nieuwbouw huis waar we nu bijna 2 jaar wonen We zijn wel al voorzien van een plantenbak aan de zijkant dus die hoeft er niet bij berekent worden. Dus overkapping aan de schuur zoals op de foto en dan kunst gras en een pad ( waarvan we de stenen al hebben ) zoals op de foto

Renovatie bestaand dak en boegboards

Boei borden schilderen (2), boven ramen van overkapping, boven carport (onder plat dak) Onder goot board materiaal vervangen (van hout naar kunststof) Lood van bestaande schoorsteen vervangen Hout van goot tot nok aan zijkant huis vervangen of schilderen. Is hoekhuis van 3 onder-een-kap

Partners

Partners van Casius