Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor draai kiepraam repareren:

Draai kiepraam repareren

Het sluitwerk van het kiepraam op onze slaapkamer is kapot. Het raam gaat wel dicht en helemaal open, maar kan niet meer op de kiepstand worden gezet. Dan blijft hij open staan. Het slotje onderin is doormidden gebroken.
Onze klant uit Beek (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draai kiepraam repareren uit heel Nederland:

Draai kiepraam in bestaand kozijn maken

Op onze slaapkamers hebben we nu naar buiten draaiende ramen, graag willen we deze vervangen zien in draai/kiep ramen in verband met onze rolluiken. Het betreft een woning uit 1999 waar reeds hardhouten kozijnen zitten. De afmetingen van de huidige ramen zijn 630x1190. Graag ontvangen wij een aanbieding inclusief inmeten en montage.

Sluiting van houten draai-kiepraam repareren

Afstelling sluiting houten draai kiepraam werkt niet meer ; aan een zijde lijkt hij niet goed meer in het kozijn te vallen. Daarnaast lijkt de kruksluiting te haperen.

Kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen

Graag wil ik kunststof kozijnen laten leveren en plaatsen. Het gaat om het volgende: 1e kozijn 3 vaste ramen met ventilatie roosters, 2440 bij 3270 mm 2e kozijn 2 vaste ramen en een deur, vaste ramen ventilatie roosters, 2440 bij 3510 mm 3e kozijn schuifpui met 2 vaste ramen en ventilatie roosters, 2440 5400 mm 4e kozijn vast raam en draai/kiepraam en ventilatie rooster, 2440 bij 2700 mm Het mooiste zou zijn rechte houtlook verbindingen en dit het liefst ook aan de binnen zijde. Er is een tekening aanwezig.

Dubbele dakkapel plaatsen

Wij willen op onze woning een tweetal dakkapellen plaatsen. 1 dakkapel aan de voorzijde met een lengte van 3 meter, plat dak, kunststof kozijn, 1 draai/kiepraam, 1 dakkapel aan de achterzijde, met een lengte van 4,5 meter, plat dak, verdeeld over 2 ruimtes (ongeveer 1,5 om 3 meter), kunststof kozijnen, 2 maal draai/kiepraam, huidige dakraam moet worden verplaatst naar voorzijde. Graag ontvang ik een offerte onderverdeeld in 3 prijzen:1 prijs voor enkel de voorzijde, inclusief vergunning aanvraag en legesverordening.1 prijs voor enkel de achterzijde.1 prijs voor zowel voor- als achterzijde, aanvraag vergunning en legesverordening, verplaatsen van een dakraam. Informatie betreffende woning:het betreft een gordingen dak, 3 gordingen tussen nok en dakvoet. Dakhelling ongeveer 40-45 graden (globale berekening op geschatte hoogte van de nok en diepte van de woning). Het dak is van links tot rechts +/- 630 cm. Er bevindt zich een spantbeen op ongeveer twee derde van de breedte.

Kozijnen vervangen

Raam is 3 meter breed bij 1,8 meter hoog. Graag wil ik weten wat de prijs is van hout, kunststof of aluminium kozijnen met HR++ glas. Belangrijk is dat de verdeling van dorpels en stijlen hetzelfde zijn: het is namelijk een beschermd stadsgezicht. Het is een schuifraam. Graag wil ik de prijs weten inclusief montage als het schuif blijft of draai kiepraam. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Reparatie van een draai kiepraam

Tijdens de bouw van ons huis in 1978 zijn 2 houten draaikiepramen gemonteerd. Die ramen sluiten op dit moment niet goed meer. Het draaikiepsysteem werkt nog wel naar behoren, maar de ramen lijken wat te zijn gaan hangen. Misschien is er slijtage bij de ophangbeugel. Ik heb geen merknaam kunnen ontdekken. Ik laat de ramen hier graag even beoordelen en ontvang dan uw reparatievoorstel en een offerte.

Kiepraam van hout vervangen

Ik wil dat mijn houten draai-/ kiepraam wordt vervangen. De afmetingen van het kiepraam heb ik niet bij de hand.

Mechanisme van een draai-kiepraam repareren

Ik heb in mijn woning een houten draai-kiepraam waar het bovenste scharnierdeel los is doordat beide schroeven zijn afgebroken. Er zit nog een stukje van een schroef in het kozijn. Verder werkt het mechanisme nog wel, maar ik kan het raam niet geheel sluiten. Ik laat dit graag op korte termijn herstellen en maak daarvoor graag een afspraak. Vooraf hoor ik graag van u welke kosten ik kan verwachten.

Kozijnen vervangen

Het betreft een woonhuis in Den Haag, bouwjaar circa 1900, 3 woonlagen. Wij willen een aantal schuiframen in de gevel vervangen door kozijnen van gemoffeld aluminium voorzien van isolerend glas. Het gaat om 4 boven elkaar gelegen ramen. De ramen op de begane grond, de eerste en de tweede verdieping hebben globaal dezelfde afmetingen: circa 242 x 139 cm, alle maten inclusief kozijn. Het vaste bovendeel: circa 139 x 86 cm, het schuifbare onderdeel circa 139 x 156 cm. Het raam op de zolderverdieping is kleiner: circa 117 x 156 cm, maten inclusief kozijn. De ramen zouden vervangen moeten worden door exemplaren met een vast boven raam en een draai/kiepraam aan de onderzijde. De visuele uitstraling moet hetzelfde blijven als de bestaande situatie omdat het een beschermd stadsgezicht betreft.

Draai-kiep ramen herstellen

Op de zolderverdieping werkt een draai kiep raam niet meer. Het slot is stuk en het draaiwerk liep ook al niet soepel. Op de benedenverdieping kan een draai kiepraam alleen nog, maar draaien en niet meer kiepen. Dit dient ook hersteld te worden.

Partners

Partners van Casius