Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Beek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Beek heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Beek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Beek of directe omgeving.

83 klanten uit Beek bevelen een bij Casius in Beek aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Beek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: schuurtje betrekken bij het huis, vervangen van kozijnen, vide dichtmaken voor uitbreiding buitenterras, kozijnen vervangen, plaatsen van dakramen en constructiebalken, ramen vervangen door openslaande deuren, wenteltrap vervangen door een vaste trap, vervangen velux dakramen, 6 Kozijnen vervangen, plaatsen kozijn met glas in muur, taatsdeur plaatsen, metalen spiltrap vervangen, onderhoud kantelkiepramen, buiten deuren, schuifpuideur, dakramen merk fakro, 6 ventilatie roosters, vervangen houten kozijnen en dubbelglas ramen plaatsen, verbouwing garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Beek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Beek:

Vaste trap naar zolder realiseren

Ik zoek een aannemer die van de eerste verdieping naar de zolder een vaste trap kan realiseren. Momenteel zit hier een vlizo-trap. Het gaat om het groter zagen van het huidige gat en het plaatsen van een dichte trap. Daarnaast dient de elektra et cetera omgelegd te worden.

Metalen trap laten monteren

* Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. * Waar moet de trap geplaatst worden? Buiten. * Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaande rechte buitentrap wil ik vervangen van verzinkt staal met een rooster trap treden. Er is rechts een leuning die eenmaal boven doorloopt op het plat dak dat dient als ingang van een appartement. Lengte leuning op het plat dak ongeveer 3500 mm met een hoekstuk, hoogte 2900 mm en breedte 1000 mm.

Draai kiepraam repareren

Het sluitwerk van het kiepraam op onze slaapkamer is kapot. Het raam gaat wel dicht en helemaal open, maar kan niet meer op de kiepstand worden gezet. Dan blijft hij open staan. Het slotje onderin is doormidden gebroken.

Vrijstaande garage achter het huis bouwen

We willen een garage laten bouwen. De afmetingen zijn 8 meter x 3,5 meter met zadeldak. Er moet een potdeksel houten buiten muur, houten binnen wanden, en houtskeletbouw mag als dat goedkoper is. Met isolatie, 1 tussenwand op 5 meter zodat er een aparte 3 meter ruimte is achter de 5 m garage. 2 normale toegangsdeuren in de rechter zijwand, dubbel openslaande garagedeur voor. 1 raampje ook rechts (links is erfgrens zijde)Dakpannen, zinken dakgoten, regenpijpen en betonnen vloer moeten ook allemaal geplaatst worden.

Voordeur laten plaatsen

Ik wil graag een nieuwe voordeur laten plaatsen. Klant heeft nog geen idee wat voor soort voordeur het gaat worden.

Voordeur afhangen

Graag wil ik een nieuwe voordeur laten plaatsen. De deur en het kozijn moeten ook worden voorzien van een driepuntssluiting. Het is een houten stompe deur met een smalle ruit, het kozijn is ook van hout. De voordeur/buitendeur en sluitwerk wil ik bij Praxis kopen. Graag ontvang ik een offerte.

Kozijnen met harmonicadeur van aluminium plaatsen

4-delig - steellook

Stompe binnendeuren afhangen

Ik wil graag 7 stompe binnendeuren laten afhangen. Alvast dank voor de offertes. Met vriendelijke groet.

Boeiboord met Plastisol bekleden

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het bekleden van mijn boeiboord, garagezijde. Het gaat over circa 12 meter lang met een hoogte van 30 cm in de kleur Sargasso, donker blauw.

Defect dakraam repareren

Het rubber van ons dakraam is defect. Daardoor hebben we lekkage als het regent. De fabrikant van het dakraam, weet ik niet.

Sponningen opvullen

Graag willen wij een offerte voor het leveren en aanbrengen van +/-6m1 vuren vullat met de afmetingen 1,5 x 4,5 x 200 cm. Het gaat om 3 stuks t.b.v. het gang/woonkamerkozijn. Inclusief de volgende werkzaamheden: * het uitnemen van de bestaande deuren (niet afvoeren). * het aanbrengen van vuren latten t.b.v. de deur sponningen. * het met epoxy bijsmeren van de naden. * inclusief schilderwerk, indien mogelijk. Er komen hier later 2 glazen deuren in. Graag offerte per onderdeel specificeren.

Vast raamgedeelte openslaand maken

Boven in 2 slaapkamers zitten 2 ramen, waarvan alleen een helft open kan. Nu wil ik de andere helft ook openslaand hebben.

Kozijn met raam maken en plaatsen

Tussen 2 binnenruimtes wil ik graag een kozijn met raam laten maken om het geluid van de tv niet in beide ruimtes te horen. Afmetingen van de opening zijn ongeveer 97 cm bij 2,13 meter.

Dakkapel aftimmeren aan de binnenzijde

In verband met een geplaatste dakkapel dient de zolder verder afgewerkt/afgetimmerd te worden. Graag zou ik hier een offerte voor willen ontvangen.

Eiken tafel schuren en lakken

Graag een indicatie van kosten voor het opknappen van een eiken tafel 100 x 220 cm. Gehele tafel inclusief poten schuren en opnieuw lakken met matte lak.

Doors4Life binnendeuren laten plaatsen

Recent 7 binnendeuren gekocht van het merk doors4life. Deuren zijn gehard afgelakt en met sloten geleverd. Zie voor verdere info doors4life type life LL52. 2x bad/wc, 1x maal kast en 4x gewoon. Plaatsing in overleg na levering deuren(eind december). Graag een offerte voor het plaatsen plus montage klinken.

Deuren plaatsen

Wij hebben 2 opdekdeuren die geplaatst moeten worden en waarvan de kozijnen op maat moeten worden gemaakt. De kozijnen moeten worden opgevuld want de vorige deuren waren dikker. Ook moet aan een zijde nieuwe lijsten gemaakt worden. Verder hebben we nog 1 deur die wel al hangt maar waarvan ook kozijn moet worden opgevuld en een lijst moet worden gemaakt.

Vouwdeur inkorten en monteren

Ik wil graag weten wat het me kost om een vouwdeur in te laten korten en monteren. Kunststof Bruynzeel deur tussen keuken en kamer. Het inkorten is maximaal 10 cm. Deur bij Karwei gezien, deze week korting dus graag voor eind van de week offerte.

Velux rolluik plaatsen

Velux rolluik plaatsen

Deurkozijn verplaatsen

Ons deurkozijn moet een 30 t/m 40 cm worden opgeschoven i.v.m. de kleren kast. Ook moet er een stopcontact verplaatst worden en i.p.v. een open slaande deur een schuifdeur plaatsen. Natuurlijk inclusief afwerking. Schuifdeur ook leveren. Dus ook wat breekwerk in de muur.

Plaatsen trespa boeiboorden voor- en achterzijde huis

Wij willen graag de boeiboorden aan voor- en achterzijde van huis vervangen door trespa. Graag een offerte hiervoor. Boeiboorden steken ver over het huis heen, ik denk ongeveer 80 cm breed. In totaal ongeveer 20 meter.

Kinderbedje maken

Hoy ik ben Sjen godding en ik wordt voor de eerste keer opa.Daarom wil zelf het kinder bedje maken,ik wil graag van jullie weten hoe moet ik beginnen. En ik heb ook geen ontwerp.Zouden jullie mij op weg willen helpen met het ontwerp,en het begin om het temaken.Ik ben jullie zeer dankbaar als jullie mij kunnen helpen,want het is toch een droom van mij.Alvast bedankt van mij en de toekomstige kleine spruit.Groetjes Sjen

Garage met gedeeltelijk zolder.

Eventueel afbreken halfvrijstaande spouwloze oude garage van 6,35 x 3,20 meter. Niewe garage van 11,6 meter bij 4,6 meter met puntdak op laatste 7 meter, zolder totaal 5 meter hoog. Voorste gedeelte wordt aagesloten op bestaande berging. Gaat om casco bouw. Vergunning en tekening aanwezig. In vloer afvoerputje en leiding. Gemetselde spouw muren. Electra, water en cv doe ik zelf.

Het afbouwen van een tuinhuis

Het afbouwen van een tuinhuis van ongeveer 2.40x1.80m. De maten van dit huisje van Praxis kloppen volgens ons niet. Zijwanden en achterwand staan. Voorkant gedeeltelijk afbouwen, dak en afwerking doen.

Voordeur vernieuwen

We willen graag onze voordeur vernieuwen door Cando ML660 met een 3 puntssluiting. Het gaat hierbij om het afhangen en het maken van de slotgaten in het kozijn. Plaatsen van deurbeslag wordt evt. door mijzelf gedaan.