Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor boeiboord met plastisol bekleden:

Boeiboord met plastisol bekleden

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het bekleden van onze boeiplanken voor het gehele huis. Geschatte lengte is totaal 65 meter. Aan de achterzijde dient in verband met een aanbouw dient er een steiger gebouwd te worden.
Onze klant uit Baarlo (Limburg) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeiboord met plastisol bekleden uit heel Nederland:

Boeiboorden bekleden met Plastisol

Ik wil mijn boeiboord aan de voorkant van ons huis vervangen er zit nu hout dit moet geschilderd worden of vervangen door kunststof , makkelijk bereikbaar de werk hoogte is 2,50 meter De hoogte van het boeiboord is 0,60 mtr en de lengte 5,25 mtr Graag een Prijs indicatie voor het leveren en monteren hiervan

Boeiboord met Plastisol bekleden

Ik zoek een gevelspecialist voor het bekleden van mijn boeiborden met plastisol. Het gaat om een vrijstaande woning (begane grond + 1e verdieping, 2e verdieping met schuin pannendak) met overstek , woning is 9. 5 meter bij 7 meter. Onderkant boeiboord dient ook vervangen te worden en het boeiboord voor de garage 6,5 x 0,30 m. momenteel is de wand bekleed met multiplex. Het werk moet plaatsvinden aan alle vier de kanten van de woning. De woning is goed bereikbaar.

Boeiboorden bekleden met Plastisol

Ik wil graag het bestaande houten boeiboord, waarbij enkele delen vervangen dienen te worden, laten bekleden met 'plastisol'. Het gaat om een lengte van ongeveer 38 m. Van een vrijstaande woning. Het boeiboord bevindt zich op de eerste verdieping.

Boeiboorden bekleden met aluminium

Hierbij de vraag voor het offreren van 140 meter aluminium boeiboord (géén plastisol), breedte 40 cm in de kleur Ral9010. Ik hoor graag van je.

Boeiboorden bekleden met Plastisol

Graag een offerte voor het vervangen van bestaande boeiborden door Plastisol. Hoekwoning, 9.77 meter bij 5.15 meter. Onderkant boeiboord dient ook vervangen te worden.

Boeiboord bekleden met Plastisol

Graag willen wij een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van plastisol boeiborden rond om het huis. Heb er geen maten voor, dus graag iemand er naar laten komen kijken. Ongeveer 40 meter waarschijnlijk. Goed toegankelijk dak. Er hoeft geen materiaal afgevoerd te worden.

Boeiboord bekleden met Plastisol

We willen graag boeiborden en windveren op ons huis laten bekleden met Plastisol. Het gaat om het complete dak (ook het bijgebouw) zie foto's. Maten weet ik niet, dus iemand zou langs moeten moet komen om te meten. Dit kan op afspraak.

Boeiboorden met Plastisol laten bekleden

Ik wil graag mijn boeiboorden laten bekleden met plastisol. De totale lengte boeiboord is ongeveer 42 meter en is gemaakt van watervast verlijmde plaat. Deze is nu geverfd in een teak bruine kleur. Plastisol gaarne in deze kleur. Breedte van plastisol ca 25cm. Hoogte van boeiboorden is van 4,5 mtr tot de top v/h huis ca 9mtr.

Boeiboorden met Plastisol bekleden

Ik heb op mijn hoekhuis c.a. 26 meter boeiboord (op 8 a 10 meter hoogte) wat ik wil laten bekleden met bijvoorbeeld Plastisol o.i.d. Ik heb daarvoor al een offerte van €4500, wat ik erg veel vind! Mijn eisen zijn: ik wil niet meer verven op die hoogte en het moet er uiteraard mooi uitzien. Graag een offerte voor het materiaal en de montage.

Boeiboord met Plastisol bekleden

Ik wil graag boeiboord bekleden met Plastisol. De hoogte van het boeiboord is 27 cm. De lengte 660 cm.