Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Limburg.

1560 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: trap verwijderen en opnieuw plaatsen en badkamer verbouwen, balkon met trap aan huis bouwen, dakterras realiseren, keralit op dakkapel plaatsen, een vlizotrap verwijderen en een vaste trap realiseren, open trap naar zolder dichtmaken en afsluiten met schuifdeur(en), houten boeidelen en dakkapelzijden door keralit vervangen, panelen maken voor showroom materiaal, 8 aluminium kozijnen leveren en plaatsen, vlizotrap plaatsen, trap plaatsen, keralit gevelbekleding, het plaatsen van een nieuwe trap in een open ruimte, vervangen oude dakraam, raam in een dragende buitenmuur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Limburg:

dinsdag 16 juli 2019

Garagedeur vervangen door pui met ramen en deur

Ik wil de garagedeur vervangen door een kozijn met deur. Ik wil de deur in het midden, 2 zijstukken van 1.5 meter hoog met daarboven een raam.
dinsdag 16 juli 2019

Het plaatsen van een nieuwe trap in een open ruimte

Ik zoek een trappenspecialist die een nieuwe Vuren trap kan plaatsen tussen 2 vlakke muren, kwart draai bovenzijde, tredes dicht en uitgevoerd in Z, op keepboom, breedte 90 cm, beschikbare lengte +/- 330 cm, te overbruggen afstand vloer begane grond tot bekleding verdieping 288 cm. Geen trapleuningen Graag tevens meerprijs voor uitvoering in Rubberwood.
maandag 15 juli 2019

Trap bekleden met vinyl of pvc

Ik heb de trap ontdaan van tapijt en lijm. Nu wil ik de trap graag bekleed hebben met vinyl of pvc of ...... Het is een dichte draaitrap van hout. Aanvang van de klus mag ook langer duren dan 1 a 2 maanden. T is geen spoedklus.
donderdag 11 juli 2019

Oude dakraam vervangen

Ik wil graag mijn dakraam laten vervangen. De afmetingen weet ik niet, ik wil graag een prijsopgave voor iemand die het raam even komt meten en een raam van hetzelfde maat kan vervangen. Graag zou ik hiervoor een offerte willen opvragen.
maandag 8 juli 2019

6 binnendeuren en 7 deurkozijnen lamineren

Ik wil graag 6 deuren en 7 deurkozijnen opnieuw laten lamineren met behoud van deurklinken. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.
zondag 7 juli 2019

Slaapkamer deur verplaatsen

De deur van de slaapkamer naar de overloop willen we verplaatsen. Waar de deur nu is moet de wand weer gedicht en waar de deur moet komen moet de wand doorgebroken. Op die plaats is nu een ondiepe ingebouwde kast. We willen de deur behouden. Afmeting huidige deur inclusief kozijn is 100 cm x 107 cm. Wanneer de deur verplaatst is, willen we ook dat het afgewerkt wordt. We willen graag een offerte inclusief alle werk-, materiaal- en afvoer kosten van sloopafval. Het is ons niet bekend of het een draagmuur is. Daarom ontvangen we graag twee prijzen, één voor het geval het een draagmuur is en één voor als het geen draagmuur is. Toegevoegde foto geeft de deur en kast weer.
woensdag 3 juli 2019

Kunststof of houten pui met glazen deuren plaatsen

Wij zouden graag de huidige pui vervangen door een van kunststof of houten pui met 2 grote glazen, openslaande deuren die goed sluit en isoleert. De breedte van de huidige pui is ongeveer 2- 2,5 meter. Graag offerte inclusief leveren materiaal. Zie foto's voor huidige deuren (enkel 2 deuren van glas). 2 openslaande deuren in, normale maat.
woensdag 26 juni 2019

Houten poort achter het huis vervangen

Ik zoek een hovenier die mij kan helpen met mijn poort. Ik heb een houten poort achter het huis om via achterom binnen te komen, deze is verrot en aan vervanging toe. De maten zijn hoogte 170 cm en breedte 100 cm. De houten poort moet op slot moet kunnen. Hiervoor dient er waarschijnlijk nog een balk tegen de muur aan geplaatst te worden om de deur op slot te kunnen doen.
dinsdag 25 juni 2019

Deuren afhangen en afwerken

Ik wil twee kamerdeuren vervangen, dit betreft 1 deur met blank glas en het bovenlicht vervangen door blank glas. En 1 deur met panelen waarvan het bovenlicht dicht gemaakt moet worden met bijvoorbeeld trespa. Het betreft twee houten deuren met staallook in de smalle stijlen. Ik wil de prijs incl sloten krukbeslag aanbrengen. De gaten zijn al wel voor gefreesd.
maandag 17 juni 2019

Voordeur en kozijn repareren

Ik zoek een partij die mijn voordeur en kozijn kan repareren. De deur is open gebroken na dichtslaan. Voordeur ter hoogte van slot gescheurd en kozijn aan de binnenzijde kapot, ongeveer 1 meter. Het gaat om een houten kozijn/deur, dit wil ik laten repareren.
maandag 10 juni 2019

Kleine dakkapel vervangen door een Velux dakraam

Dakkapel van +/- 1 meter breed verwijderen en een groot Velux dakraam plaatsen.
dinsdag 4 juni 2019

Zolderkasten en bureau timmeren

Een schuine zijde zolder moet voorzien van kast hoekafwerking langs trapgat andere hoek een kast met legplanken en er tussen een bureau. Andere zijde schuifdeuren en een hoekafwerking middels soort kleerkast
donderdag 23 mei 2019

Sluitwerk repareren van een raamkozijn

Hang- en sluitwerk van kunststof raamkozijn is aan vernieuwing toe of verschoven. Raam sluit niet. Klink van raam gaat wel omhoog (kiep) maar niet meer omlaag.
maandag 20 mei 2019

Luik in laminaatvloer aanbrengen

Ik laat eerdaags de spouwmuren isoleren en zo ook de vloer. Voor dat laatste is echter een luik naar de kruipruimte noodzakelijk en dat heb ik niet meer sinds er laminaat gelegd is. Graag hulp gevraagd voor het aanbrengen van een luik in de BG-vloer opdat kruipruimte toegankelijk wordt voor isolatie.
maandag 13 mei 2019

Gips plafond maken

Ik ben op zoek naar iemand die een gips plafonds in een bungalow woning voor mij kan installeren van 130 m2.
maandag 6 mei 2019

Stellen kozijnen van een raam en deur

Ik zoek een kozijnenspecialist die de kozijnen van een raam en deur opnieuw kan stellen. Het loopt nu stroef. Het werk moet plaatsvinden op de eerste verdieping en het gaat om houten kozijnen.
maandag 6 mei 2019

Kozijn en deur verplaatsen

Ik zoek een kozijnenspecialist die 2 kozijnen kan verplaatsen. In verband met de bouw van een aanbouw willen wij de huidige deur en kozijn verplaatsen naar de aanbouw (zo'n 4 meter verder). We zijn opzoek naar iemand die dit voor ons kan bewerkstelligen. Het gaat om een normale maat deur met een hoogte van 2,50 en een kozijn van 1,70 bij 2,50. Het gaat om houten kozijnen.
vrijdag 3 mei 2019

Rubbers kunststof kozijnen vervangen

De kunststof kozijnen zijn voorzien van rubbers, geen kit. Deze rubbers moeten vervangen worden, zijn hard geworden en stukken zijn eruit. Boven zijn er 9 kozijnen, beneden 7 kozijnen en 2 schuifpuien.
donderdag 2 mei 2019

Rubbers van kunststof kozijnen vervangen

Ik wil het rubber van een schuifpui laten vervangen.
woensdag 1 mei 2019

Dubbel openslaand raam vervangen

Ik heb een ouderwets dubbel openslaand raam in mijn woonkamer, kozijn van raam is rot, wil raam laten vervangen door nieuw dubbel openslaand raam met HR++ glas. huidige oude raam heeft ouderwetse espagnoletsluiting, zou liefst weer dergelijk raam willen met dergelijke sluiting. afmeting ca 125 breed 135 hoog.
woensdag 1 mei 2019

Dakrand vervangen door platen van trespa

Het bekleden van de houten boeiboord van het berghok met trespa de afmeting is 3 bij 3.5 meter.
donderdag 25 april 2019

Buitendeur vervangen in de garage

De loopdeur van de garage (van tuin naar garage, niet in elektrische garagepoort), is van oud rot hout en gescheurd glas. Deze heeft geen standaard maat daardoor lastig passende deur te vinden. Ik had hier graag een betaalbare en passende oplossing voor.
zaterdag 20 april 2019

Een bedstee maken

Ik zoek een timmerman die een bedstee kan maken. De bedstee moet ongeveer 205 cm hoog, 90 mc breed en 210 cm diep worden. De bedstee moet op de vide in de woonkamer gemaakt worden.
zondag 14 april 2019

Vaste trap naar zolder maken

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder realiseren. Momenteel is er een vlizo trap. De zoldervloer is hout, het trappengat zal verplaatst moeten worden er de oude weer gedicht.
zaterdag 13 april 2019

10 Stompe deuren afhangen

We willen graag 10 stompe deuren laten afhangen. Deuren worden nieuw gekocht, de meeste deuren zijn 83 x 201,5 cm. Kozijnen zijn van staal.

Partners

Partners van Casius