Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Limburg.

1579 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor garage- en carportbouw, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Limburg:

zondag 5 april 2020

Betonnen dak slopen en afvoeren

Ik wil mijn gestort betonnen garagedak laten verwijderen zodat ik de muur hoger kan metselen. Het is echter een gedeeld dak van zowel mij als de buren, het zal dus in het midden doorgeslepen moeten worden, aangezien deze van de buren wel blijft liggen. Oppervlakte dak: 15m2 (5m lang x 3m breed).
vrijdag 20 maart 2020

Lichtkoepels plaatsen

Het moeten twee lichtkoepels van ongeveer 120 x 90 zijn voor onze keuken met een plat dak. Helder glas antraciete ombouw.
vrijdag 13 maart 2020

Luifel boven de voordeur laten maken

Ik wil graag een nieuwe luifel boven de voordeur. Huidige luifel is plaatselijk niet meer goed.
maandag 9 maart 2020

8 Betonnen prefab lichtschachten voor kelder maken

In onze ruime kelderverdieping zouden we 8 betonnen lichtschachten willen plaatsen van ongeveer 1.20 meter breed en 75 cm hoog. In de bijlage zitten 2 foto's van wat we wensen te realiseren. Wat zou de kostenindicatie zijn? Begin mei krijgen we de sleutel. Rond midden mei zouden we graag willen beginnen.
maandag 9 maart 2020

Vaste trap naar zolder maken

Gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen. Ter vervanging van de vlizotrap dient er een vaste trap geplaatst te worden. Oude trapgat moet waarschijnlijk dicht gemaakt worden (ongeveer 1 bij 0.50 meter), nieuw gat in beton zagen. Verder staat op de plaats waar de nieuwe zoldertrap moet komen de cv ketel dus die zal ook verplaatst moeten worden. De nieuwe trap zouden wij van hout willen hebben. Er moet een kwartslag (waarschijnlijk 2/ 3 treden) onderin naar links gemaakt worden.
woensdag 26 februari 2020

Schuttingen plaatsen 15 m

Ik wil graag een nieuwe schutting plus poort plaatsen over een totale lengte van 15 m. De huidige schutting haal ik weg en de nieuwe schutting regel ik zelf. Het gaat dus puur om het plaatsen.
dinsdag 25 februari 2020

Tuinschermen van 14 m met poort plaatsen

Het gaat om 14 meter tuinschermen plaatsen met poort. 1 kant is 6 m, de rechterkant is 3 m, de achterkant is 6 m en de poort is 1 m. Dat zijn 10 palen in snel drogend beton plaatsen en schuttingen monteren. Ik koop materiaal bij de Praxis. De schutting die er staat haal ik zelf weg.
woensdag 19 februari 2020

Garage laten bouwen

goede middag wat is de kostprijs van garage 6 meter lang 5 meter breed en 2.60 meter hoog MET SPITS DAK [pannen] met 4 ramen erin [lengte ] voor en achter grote poort 2.50 meter breed.
dinsdag 18 februari 2020

Reparatie carport na storm

Hello, a part of our carport has been broken by the last storm, we would need someone to repair it. The measurements are I think 4-5 x 1,5 meters. A panel of the roof has blown off en needs to be repaired. I need the quotation fore the insurance.
woensdag 12 februari 2020

Plafond veranda vervangen

Er is nu een bestaand dak rustend op 2 stenen pilaren en aanhechting aan de garagewand. Het dak moet in zijn geheel vervangen worden met een alternatief. Afmeting is breed ca. 5 meter en diepte heeft een maat van ca. 2.50 meter.
zondag 9 februari 2020

Vervangen raamdorpels

Ik wil 5 oud, stenen dorpels laten vervangen door 5 nieuwe hardstenen dorpel (bouwjaar huis 1981) Het betreft Begane grond en 1ste etage, voor, en achtergevel. Breedte dorpels : - 1 x 210 cm, 1 x 93 cm, 1 x 90 cm + 2 x ca. 60 cm
zaterdag 8 februari 2020

Vaste zoldertrap plaatsen

Vaste trap op maat na zolder. Halve slag rechts draaiend met enkele spil. Met gat maken in zolder en gat voor vlizotrap dichtmaken
woensdag 5 februari 2020

Kozijn en binnendeur vervangen

We willen graag een nieuwe binnendeur maar zeer waarschijnlijk moet het kozijn gecorrigeerd of misschien wel vervangen worden. Het is nu een houten kozijn, en er zit al een deur in. Deze moeten verwijderd en afgevoerd worden, en daarna moet er een nieuw kozijn in komen en een nieuwe binnendeur. Ik weet nog niet van welk materiaal het nieuwe kozijn gemaakt moet worden, daar wil ik graag advies over.
maandag 3 februari 2020

Negen binnendeuren vervangen

Geheel ontzorgen bij het vervangen van 9 binnendeuren. Deurbeslag is al aanwezig. In de bijlage is een foto van de voorkeur deur. Vakman levert en hangt de deuren in.
zondag 2 februari 2020

Trap bekleden met laminaat

Ik wil een houten trap laten renoveren. Trap met 17 treden, gesloten, en een kwart draai makend naar links. Het moet bekleed worden met laminaat. Het is momenteel bekleed met halve maantjes. Ik zal dit verwijderen, inclusief de lijmresten.
donderdag 23 januari 2020

Gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen

Wij wonen in een huurhuis in Heerlen en willen graag een vaste houten trap met 2 knikken naar zolder hebben. Er moet een gat door een betonnen vloer worden gemaakt. De trap moet boven de huidige trap worden gemaakt.
zaterdag 18 januari 2020

Systeemplafonds in de stacaravan vervangen

Ik wil een nieuwe plafonds (systeemplafond) laten plaatsen in de stacaravan. Het gaat om de doucheruimte, 2x slaapkamers en woonkamer. Ik beschik helaas nu niet over de afmetingen.
dinsdag 14 januari 2020

Middenpaneel in kunststof voordeur vervangen

Ik wil het middenpaneel van mijn kunststof voordeur vervangen door een modernere versie. Het is witte kunststof, en het middenpaneel is ongeveer 1,75 bij 80 cm. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 13 januari 2020

Boeidelen en overstek vervangen of repareren

Onze dakgoot bekleding is aan vervanging toe. Het hout is goed, maar er beginnen ook al delen af te bladeren door een lekkage. Dit willen we graag vervangen door een onderhoudsvrije kunststof buiten en onderkant circa 5 meter.
zondag 12 januari 2020

Trap renovatie

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om mijn trap te laten renoveren met ‘ can do’ wat jullie verkopen. Op de site kan ik de benodigdheden en dergelijk vinden qua kosten maar niet wat het kost om het jullie te laten doen. Ik zal een foto meenemen van de trap voor een idee.
zondag 12 januari 2020

Dakraam in schuin dak trappenhuis

Dakraam plaatsen in schuin dak, verwijderen houten gordingen en vervangen voor stalen ivm afwerking binnenkant. Maten gordingen 120x 180cm (Maten dakraam hierop aanpassen, liefs gehele grootte.)
zaterdag 11 januari 2020

Tien stompe binnendeuren afhangen

Ik wil 10 stompe binnendeuren laten afhangen.
vrijdag 10 januari 2020

Buitentrap plaatsen

Ik wil een metalen buitentrap voor een kleine binnenplaats. Trap naar dakterras. Ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 7 januari 2020

Deur verplaatsen in de woonkamer

We zouden graag een deur verplaatsen in de woonkamer. Er zal een kozijn moeten worden verwijderd en de muur worden gedicht. Dit is een draagmuur. De muur waar de doorbraak gemaakt moet worden is geen draagmuur. Wij vermoeden dat de vorige bewoner daar al eerder een deur had en deze heeft gedicht. Daar zal een nieuw kozijn van hout moeten worden geplaatst. Als we de huidige deur kunnen houden, dan willen we deze graag behouden. De deur is ongeveer 210 x 90 cm. Zie bijlage voor een foto.
dinsdag 7 januari 2020

Voordeur vermaken

Eiken voordeur met enkel glas dient vermaakt te worden. Deze moet worden ge-upgrade naar HR triple + glas, eventueel nieuwe kozijnen en bovenlicht eveneens met triple + glas. Nieuw hang- en sluitwerk/raamwerk. Het zijn drie glazen panelen van ongeveer 60 x 40 cm.

Partners

Partners van Casius