Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Limburg.

1549 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hardhouten kozijnen plaatsen, trap renovatie, vrijstaande stenen garage bouwen, hardhouten kozijnen laten vervangen, plafond en metal stud wanden met deuren plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken, stalen wand met glas en deur, kozijnen laten vervangen, trappen bekleden, binnentrappen realiseren, voorzetwand plaatsen met isolatie en deur, drie ramen in zijgevel maken, moderne veranda van aluminium plaatsen, trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Limburg:

zondag 27 mei 2018

Hor monteren in raam met hardhouten kozijnen

Graag laat ik een raamhor monteren in een raam met hardhouten kozijnen. De breedte is 98 cm en de hoogte 157,5 cm. De hor moet bijgeleverd worden.
donderdag 24 mei 2018

Ventilatierooster plaatsen

De badkamer is erg vochtig er zit geen ventilatierooster in. De badkamer zit tegen de buitenmuur en heeft een oppervlakte van circa 15 m2.
donderdag 24 mei 2018

Trap bekleden met laminaat

Ik wil de traptreden van onze dichte trap (12 a 13 trede bij elkaar) laten bekleden met laminaat. Het gaat om een nieuwbouw woning dus geen voorwerk nodig. Ik haal zelf de materialen, graag zou ik de prijs willen weten voor het leggen.
dinsdag 22 mei 2018

Taatsdeur plaatsen

Stalen deur (taatsdeur) van ca 90cm x 260cm met slanke omranding (strak / modern), Kamerhoge deuren (tot het plafond), pivoterende deur (scharnier in grond en plafond)
dinsdag 22 mei 2018

Deur van de hal naar woonkamer verplaatsen

Ik wil een deur verplaatsen (van de hal naar woonkamer) naar muur haaks aan huidige muur. Graag huidige deur weghalen opvullen en afwerken. En in andere muur opening maken kozijnen en deur plaatsen en afwerken. Graag prijs inclusief materiaal. Ik wil alles volledig afgewerkt hebben.
zaterdag 19 mei 2018

Tuinhuis repareren en opknappen

Ik heb een tuinhuis van 3.30 bij 2.25 meter. Ik heb een nieuwe deur nodig nieuwe plexiglas ramen. Ik wil het huisje bekleed met kunststof platen (als dat mogelijk is, anders hout) aan de buitenkant en het dak opgeknapt. Er ligt bitumen op het dak.
dinsdag 15 mei 2018

Trap renovatie door opschuren en lakken

Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden? Trappen / balustrades Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: in de beukenhouten traptrede is een vrij diepe kras ontstaan. De werkzaamheden zullen zijn: ontdeuken, bijwerken en vervolgens de gehele opschuren en lakken. Tot 2 juni a.s. ben ik telefonisch niet bereikbaar.
dinsdag 15 mei 2018

Scharnieren op stompe binnendeur plaatsen

Ik heb bestaande scharnieren die ik op een nieuwe deur wil laten zetten en ook plaatsen.
zondag 13 mei 2018

Zandstralen van de trap

Zandstralen van 2 trappen waarbij 1 trap tevens sprake is van een balustrade (die deels uit nieuw hout bestaat en dus niet gezandstraald hoeft te worden, maar deels uit wel te zandstralen hout.
vrijdag 11 mei 2018

Rolhordeur monteren

Graag op maat maken en monteren van de rolhordeur. Deze is namelijk iets te groot.
woensdag 9 mei 2018

Deuren vervangen en afhangen

Ik wil 6 deuren vervangen en laten afhangen. Wij halen zelf de deuren en doen zelf het voorwerk. Wat kost het afhangen.
woensdag 9 mei 2018

Tuinhuis plaatsen

Ik wil u vragen wat het kost een tuinhuis te plaatsen. Ik denk dat de afmeting 275 x 300 cm. Is met 1 deur met slot en 1 raam.
woensdag 9 mei 2018

Plafond bekleden

In trappen hal het plafond bedekken
woensdag 9 mei 2018

Inbraakschade herstellen

Op de nacht van 8 op 9 mei is er ingebroken via onze garagedeur. De deur is inclusief de houten kozijnen uit de muur geforceerd en er is schade aan zowel de houten kozijnen als de deur. Voornamelijk de kozijnen zijn beschadigd en losgerukt uit de muur.
woensdag 9 mei 2018

Houten trapleuning, balustrade, balusters plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een houten trapleuning, balusters en balustrade in jaren '30 stijl. Het is elk totaal ongeveer 5 meter.
dinsdag 8 mei 2018

Deur afhangen

Deur afhangen
dinsdag 8 mei 2018

Binnentrappen realiseren

Wij zoeken iemand die twee budgetvriendelijke wenteltrappen kan realiseren. Eenmaal een trap voor in de woonkamer (hoogte 2.80 a 3 meter) en een trap naar de zolder (ongeveer 2.40 m hoog).
zaterdag 5 mei 2018

Binnendeuren afhangen

In eerste instantie 3 stuks binnendeur afhangen en daarna meer timmerwerken uit te voeren.
donderdag 3 mei 2018

Stompe binnendeuren afhangen

We willen 3 stompe binnendeuren die we bij Praxis gekocht hebben laten afhangen. Er is geen voorwerk nodig.
dinsdag 1 mei 2018

Hor monteren op een houten kozijn

Ik moet nog een hor gaan bestellen. Mijn voorkeur gaat uit naar een rol hor indien dit mogelijk is. Het is een draai kozijn van ongeveer 140 bij 60 cm waar het hor in geplaatst moet gaan worden.
maandag 30 april 2018

Buitentrap met bordes leveren en plaatsen

* Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap; * Waar moet de trap geplaatst worden? Buiten; * Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: een trap met bordes en de rest recht naar beneden. Inclusief hekwerk op bordes. Bordes 200 x 100 cm. Trap van 200 cm hoog. De oude trap zal verwijderd zijn. Graag een voordelige buitentrap aanbieden, mag ook met houten treden zijn. En eventueel in het zwart, afhankelijk van de meerkosten.
zondag 29 april 2018

Tussenwand plaatsen

Graag willen wij een tussenwand laten plaatsen om een slaapkamer te creëren. De muur zal 3.56 meter breed en 2.60 meter hoog moeten gaan worden. De afwerking van de muur, stuken, willen wij graag separaat ontvangen.
zondag 29 april 2018

Tussenwand plaatsen

Tussen woonkamer en slaapkamer een tussenwand plaatsen. Afmeting is ongeveer 2.50 bij 3.50 meter. Voor meer informatie heb ik een document met gegevens die ik u kan toesturen. Geen voorwerk nodig.
zondag 29 april 2018

Zachtboard plafonds vervangen

We willen graag in de woonkamer (32 m2) en 2 slaapkamers (16 m2 en 16 m2) de zachtboard plafonds laten vervangen door gipsplaten. We zouden dit graag laten doen in de eerste week van juni. Ik ontvang graag een prijsindicatie en de benodigde tijd voor vervanging van de plafonds.
vrijdag 27 april 2018

Radiatorombouw maken

Ik wil graag 2 radiatoren laten ombouwen, van 1 kant ongeveer 2.65 meter lang en de andere hoek ongeveer 1.20 meter. En hier komt een brede vensterbank bovenop. Ik zou graag ongeveer de kosten en tijdsbestek waarop dit gemaakt kan worden willen weten.

Partners

Partners van Casius