Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Limburg.

1463 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Limburg:

dinsdag 21 november 2017

Trap naar zolder laten plaatsen

Lezer, In maart 2018 kunnen wij terecht in ons nieuw koophuis. Wij willen hierbij graag een vaste zoldertrap laten aanleggen (houtenvloer) graag willen wij dit laten inmeten bezorgen en plaatsen, wat zijn ongeveer de kosten? Ik hoor graag van u. M.v. g Whitney
dinsdag 21 november 2017

Inbouwkast onder de trap maken

Inbouwgarderobe onder de traf
dinsdag 21 november 2017

Zwart stalen industriedeuren met glas plaatsen

We gaan verbouwen en wensen 2 industriele stalen deuren met glas. 1) deur 1: 180 breed: Afscheiding woonkamer/gang. Deze afscheiding kan gemaakt worden met 1 deur en 1 vast gedeelte of 2 deuren van 90 cm. Of 1 deur van 90 cm en 2 vaste delen. 2) deur 2: een industriele deur van 110 cm met den ronde boot bovenaan.
zondag 19 november 2017

Buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten

Ik wil in de entree van onze woning het kozijn met de voordeur laten vervangen. Ik wil een nieuw houten kozijn met in het midden een houten taatsdeur en aan beide zijden glas. De afmeting is ongeveer 240 cm hoog en 150 cm breed. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.
zaterdag 18 november 2017

Kiep-/kantelramen afstellen of repareren

Op te lossen: 1 raam sluit slecht in onderste schanierpunt. Bij slagregen komt vocht langs het rubber. Vanaf de bouw, 12 jaar terug, sluit het raam al niet goed. Ik moet het raam oppakken om hem goed te kunnen sluiten. Kunt u het raam goed afstellen?
zaterdag 18 november 2017

Brievenbus in de voordeur vervangen

Ik wil graag mijn oude messing brievenbus vol bruine, niet te verwijderen, vlekken vervangen, omdat mijn voordeur en gevel nu netjes gemaakt zijn. Ik heb een nieuwe brievenbus gekocht, maar hij past niet precies. Dus moet er een vakman aan te pas komen. Welke goede timmerman kan mij helpen?
donderdag 9 november 2017

Herstellen van een driepuntssluiting

Ik heb in mijn kunststof voordeur een driepuntssluiting die niet goed meer sluit. Misschien is er iets mis met de cilinder. Ik kan hem wel dichtdraaien, maar niet nog een slag verder. Ik zoek een goede vakman die hier verstand van heeft. Ik hoor graag wat de herstelkosten zijn.
dinsdag 7 november 2017

Dakraam leveren en plaatsen

Wij zouden graag een dakraam laten plaatsen op de zolder. Wij zouden graag de kosten willen weten van de aankoop van het dakraam (bij benadering) en van het plaatsen hiervan.
maandag 6 november 2017

Bouw van een vlonder

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor de bouw van een vlonder onder een bestaande veranda. Oppervlakte circa 6 x 5 meter. Constructie van vloer moet circa 45-50 centimeter vanaf maaiveld. Ondergrond 90% aarde/puin 10% beton vloer waar woonunit op staat. Materiaal en verdere details zijn uiteraard bespreekbaar. Ik heb reeds kunststof vloerplaten maar die kunnen ook ergens anders worden gebruikt. de afvoer van enig afval kan worden besproken met de klant.
donderdag 2 november 2017

Vervangen van een lichtkoepel

Het betreft het vervangen van een lichtkoepel.
donderdag 2 november 2017

Inloopkasten maken

2 kasten tegenover elkaar van elk 3 m lang, 2,60 m hoog en 60cm diep. Een zijkant valt tegen een muur, een zijkant kijk je tegenaan. Indeling breedte: 50 cm 2xhang boven elkaar, 50 cm legplanken, 100cm hang en daaronder een ladenblok met 3 lades, 50cm legplanken, 50 cm 2x hang boven elkaar. Geen deuren, wel verlichting apart opnemen in de offerte. Op de bijgevoegde tekening gaat het om slaapkamer 1 en dan het stuk van 2,60m breed
donderdag 26 oktober 2017

Zolderdakraam repareren en lood van de schoorsteen controleren

Ik wil een reparatie laten uitvoeren aan het lekkende 4 pans-zolderdakraam. Advies van Gamma is om het te kitten, er heeft iemand op de onderkant van het raampje gezeten, om zo het dak op te gaan. Tevens controle lood bij de schoorsteen. Op een plekje ontbrekend lood aanbrengen op het dak aan de voorkant van het huis. Locatie is goed bereikbaar.
woensdag 25 oktober 2017

Zolderraam op zolder plaatsen

Ik wil een dakraam laten plaatsen op zolder. Er zit nu een heel klein raampje en er moet een groter raam in komen. Een soort tuimel raam en ik wil vragen wat het kost een vaste trap te laten plaatsen naar de zolder toe waar nu een vlizotrap is. Ik wil vrijblijvende offerte voor dakraam en vaste trap dus eigenlijk 2 offertes maar vrijblijvend.
maandag 23 oktober 2017

Binnendeuren afhangen en schilderen

Ik heb bij Gamma 2 binnendeuren gekocht en wil die graag laten afhangen, laten voorzien van ruiten en daarna laten schilderen. Ik weet niet of je dit model 'stomp' of 'opdek' noemt, ik heb daar geen verstand van. Ik ontvang graag uw offerte.
zondag 22 oktober 2017

Vaste zoldertrap maken

Wij hebben op dit moment in onze woning een vlizotrap naar de zolder, maar die zit in een ruimte waar het gebruik niet handig is. We overwegen om een vaste dichte zoldertrap te laten maken op een andere plek. We hebben een houtskeletwoning met houten vloeren. We willen een smalle trap van ongeveer 60 cm breed. We laten de situatie hier graag beoordelen en inmeten. We staan open voor uw advies en ontvangen graag een offerte.
vrijdag 20 oktober 2017

Raam vernieuwen van tuinhuisje en schuifdeur kledingkast herstellen

Wij zoeken een vakman voor 2 verschillende klussen: we hebben een oud tuinhuisje waarin een raam moet worden vernieuwd, omdat het verrot is. Verder hebben we een kledingkast met schuifdeuren die niet zo goed meer rollen. Mogelijk moeten er daarin nieuwe rollertjes worden geplaatst. We willen een afspraak maken om de klussen hier te laten inmeten en beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.
vrijdag 20 oktober 2017

Kiep kantelraam mechanisme repareren

Mijn kiepkantelraam in de woonkamer in mijn flat is kapot gegaan en ik kan het raam niet meer sluiten. Vooral nu er weer wind komt en het slechter weer wordt is dit natuurlijk niet te doen. Graag prijsopgave en beschikbaaarheidsdatum.
vrijdag 20 oktober 2017

Voordeur vervangen inclusief slot

Ik wil graag een nieuwe voordeur laten plaatsen inclusief slot en mogelijk ook de deurpost. We willen de klus graag zo snel mogelijk geklaard hebben.
dinsdag 17 oktober 2017

Lundia maatwerkkast inmeten en monteren

Wij willen graag een maatwerk hoekkast van het merk Lundia gaan kopen bij de Gamma. Wij zoeken een vakman die de kast hier kan inmeten en ook na de levering kan monteren. We ontvangen graag uw prijsopgave.
maandag 16 oktober 2017

Zoldertrap plaatsen

Graag willen we een vaste trap of goede Vlizo trap naar de zolder plaatsen, maar hebben weinig verstand hiervan. Hebben jullie intern ook mensen die ons kunnen helpen met het plaatsen en inbouwen? Graag ontvangen wij dan wel een offerte en wat eventueel het beste is, want het gaat voornamelijk ook voor mijn moeder die al wat ouder is. Wij wonen in Landgraaf.
maandag 16 oktober 2017

Nieuwe poortdeur met kozijn leveren en plaatsen

Ik heb in mijn gemetselde tuinmuur een kozijn met poortdeur die in slechte staat zijn en vervangen moeten worden. Ik ontvang graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuw kozijn met poortdeur, compleet afgeschilderd. Ik laat de klus hier graag vooraf even inmeten.
donderdag 12 oktober 2017

Boeiboorden repareren en vervangen

De houten boeiboorden zijn op een aantal plekken slecht. Tevens is er sprake van lekkage. We zouden graag een gesplitste prijsopgave willen ontvangen voor kosten reparatie en kosten vervanging. Ik weet niet wat de afmetingen zijn.
woensdag 11 oktober 2017

Aluminium of stalen dubbele taatsdeur monteren

Op zoek naar aluminium of stalen dubbele (pendel) taatsdeur of enkel met een vast deel voor de afmetingen 2 breed x 2,40 hoog. Aluminium met slank profiel (met glas)
dinsdag 10 oktober 2017

Plaatsen van een dakkoepel

Het plaatsen van een dakkoepel op een plat houten dak. Formaat koepel 100 x 120 cm. Dak is goed bereikbaar.
zondag 8 oktober 2017

Open trap dichtmaken

Wij zouden graag onze open trap dicht willen laten maken. Het betreft een trap met 12 treden van de eerste verdieping naar de zolderverdieping. Graag zouden we hier een offerte van ontvangen.

Partners

Partners van Casius