Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Limburg.

1551 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: tussenwand plaatsen, stalen deur plaatsen, garage / berging bouwen, vliering maken in de zolder, kunststof erker met houtlook plaatsen, achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen, kozijnen, ramen en deuren vervangen, reservierung von 6 Fenstern und 2 Türen, taatsdeur tussen de hal en de woonkamer plaatsen, garagedeur door een pui met ramen vervangen, boeidelen en overstek vervangen, ramen vervangen, lichtkoepels in een betonnen dak plaatsen, raam in buitenmuur plaatsen, stalen frame met deuren monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Limburg:

maandag 16 juli 2018

Reservierung von 6 Fenstern und 2 Türen

Entschuldigung, dass ich Ihnen in deutsch schreiben muss, ich lerne zur Zeit noch niederländisch. Wenn Sie wünschen schreiben Sie mir eine Email und ich übersetze auf Englisch. bitte machen Sie mir ein vorläufiges Angebot für 2 Türen und 6 Fenster, die Maße stehen weiter unten. Ich bräuchte allerdings jemanden, der die genauen Maße bis Donnerstag, dem 19. 07 nimmt und danach ein verbindliches Angebot macht, da ich ab Freitag im Urlaub bin. Folgende Türen & Fenster würde ich gerne erneuern: Tür Eingang: Breite: 90 cm, Höhe: 200 cm + 40 cm Lichtdurchlass oberhalb der Tür (240 cm) Gartentür: Breite: 90 cm, Höhe: 200 cm + 40 cm Lichtdurchlass oberhalb der Tür (240 cm) Fenster 1 OG: Breite: 72 cm, Höhe: 160 cm Fenster 1 OG: Breite: 72 cm, Höhe: 160 cm Fenster 1 OG: Breite: 40 cm, Höhe: 160 cm Fenster 1 OG: Breite: 40 cm, Höhe: 160 cm Fenster 1 OG: Breite: 167 cm, Höhe: 160 cm Fenster 1 OG: Breite: 70 cm, Höhe: 126 cm Ich hoffe, dass SIe bis zum 19. 07 einen Handwerker zu mir schicken können, damit die Fenster und Türen im Spätsommer eingebaut werden können.
maandag 9 juli 2018

Traprenovatie met vinyl

Ik wil onze beide trappen laten bekleden met vinyl. Het gaat om gesloten trappen met zo'n 13 treden per stuk. Vinyl mag door de vakman geleverd worden.
donderdag 5 juli 2018

Muurkast doorbreken en omzetten

Twee slaapkamers liggen aan elkaar. Waar aan iedere kant een tweedeurige muurkast ligt, aan een kant zelfs een driedeurige. Nu wil men eerst de tussenwand tussen die twee tweedeurige kasten uitbreken en aan een kant dan dicht maken. Voor wat betreft de derde deur wil men ook de wand uitbreken, aan de open kant ook dicht maken en aan de andere kant openbreken. Zo ontstaat er een brede heel, diepe kast op een kamer. Hierin zou men het liefst Louvre deuren plaatsen (harmonica) al dan niet hangend of op rails. Als dat niet zou kunnen dan op de ene kamer op de plaats van de derde deur de muur uitbreken en dan de derde deur plaatsen. Oke, ik kan wel iets breken maar echt een kozijn of deuren ophangen is een kunst. Is er iemand die dat wel zou kunnen, beginnend zo snel mogelijk, liefst nog volgende week.
woensdag 4 juli 2018

Hordeur plaatsen bij schuifpui

In onze nieuwe woning willen wij bij onze schuifpui een hordeur geplaatst hebben. Deze is ongeveer 2.20 m hoog en 1.70 , breed. Wellicht is een hordeur van Bruynzeel een optie?
woensdag 4 juli 2018

Binnendeur monteren

Het gaat om het monteren van één binnendeur. Deze wordt deze week bezorgd, vanaf maandag (09-07) kan het geplaatst worden.
woensdag 4 juli 2018

Inzet raamhor op maat maken

Ik zoek een vakman die een inzethor op maat kan maken. het gaat om een draai/kiepraam van ongeveer 1.20 x 1.20 m.
dinsdag 3 juli 2018

Carport dichtmaken

Wij willen graag onze carport (zie foto) dicht laten maken. Wij willen graag de open ruimtes laten dichtmaken met grijze kunststof platen/wanden (hout look). Omdat een van de palen in het gras staat willen wij de wanden niet tot aan de grond. Aan de onderkant van de platen/wanden willen wij graag een metalen afzetting, zoals op voorbeeld foto, zo'n circa 30 cm van de grond). Indien mogelijk kunnen er extra steunpalen worden geplaatst. Aan de voorzijde van de carport (zie foto) willen wij een grote (openslaande) deur laten plaatsen. Afmeting van de carport ca. 4 meter lang, 3 meter breed, 3 meter hoog. Materiaal en aanpak bespreekbaar. Voor ideevorming foto's bijgevoegd.
dinsdag 3 juli 2018

Hoogglans kast en tafel herstellen

Mijn witte hoogglans tafel is beschadigd omdat er een lamp op is gevallen, er zitten nu twee puntjes in. Wat kost het om het hele tafelblad te repareren?
maandag 2 juli 2018

Hor monteren

Ik wil graag een plissé hordeur van Bruynzeel (gekocht bij de Gamma) laten installeren in ons kunststof kozijn. De hordeur is 100 bij 199 cm.
maandag 2 juli 2018

Taatsdeur volledig glas

Het betreft een taatsdeur volledig uit glas in een gang van 1200mm breed, hoogte kan tot 2600mm. In de breedte mag gebruik gemaakt worden van een vast deel Weet ik nog niet
zondag 1 juli 2018

Blokhut plaatsen

Ik ontvang graag een indicatie voor het plaatsen van een Kapschuur Hawaii van de Gamma. De overkapping is 400 bij 320 cm in een antraciete kleur. Dit tuinhuis wordt standaard geleverd inclusief dakleer, dakverankering, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving en zal in de achtertuin boven de bestrating geplaatst moeten worden. Het adres is net over de grens in België.
zondag 1 juli 2018

Terrasoverkapping plaatsen

Ik heb thuis een oude terrasoverkapping die vernieuwd mag worden. Het gaat om de afmeting van circa 2.75 x 7.50 meter. Materialen graag in overleg.
zaterdag 30 juni 2018

Rolhordeur plaatsen

Graag laat ik een Bruynzeel rolhordeur 400 serie wit 105x205 cm plaatsen . Kunt u mij een offerte mailen?
zaterdag 30 juni 2018

Vlizotrap plaatsen

Complete plaatsing van een vlizotrap waar er nog geen is. Er moet dus een gat worden gemaakt in het plafond. Tevens advies voor een geschikte vlizotrap. Het is niet de bedoeling de trap dagelijks te gebruiken maar sporadisch om wat spullen op te bergen.
donderdag 28 juni 2018

Sluitwerk draai/kantelraam repareren

Het draai/kantel mechanisme van een hard houten raamkozijn doet het niet meer. Kan het raam wel dichtmaken maar niet meer op kiepstand zetten
donderdag 28 juni 2018

Tuinhuis opnieuw bekleden

Wij hebben een goed, degelijk tuinhuis en omdat de onderkant en enkele andere planken slecht zijn willen we hem opnieuw bekleden. 3,50 x 3,50 meter ongeveer met spits dak.
donderdag 28 juni 2018

Plisséhor werkend maken

Wij hebben een Bruynzeel hor gekocht bij de Gamma en deze al deels zelf geïnstalleerd. De hor rolt echter niet correct (plissehor). We zouden graag een professional willen vragen om ons te helpen, zodat wij een werkende hordeur hebben.
dinsdag 26 juni 2018

Vier deuren voorzien van een slot

Op zolder wil ik de 4 slaapkamers voorzien van een slot met sleutel. Wie kan dit voor ons doen en wat zijn de kosten voor 4 dezelfde deuren? Wellicht zit er ook verschil in prijs als je verschillende type sloten gebruikt; dan hoor ik dit ook graag.
maandag 25 juni 2018

Kiepstand van ramen repareren

De kiepstand van de kozijnen in de slaapkamer en badkamer werken niet naar behoren. De ramen val uit de sponning als ik deze in de kiepstand wil plaatsen. Graag laat ik dit door de vakman repareren.
woensdag 20 juni 2018

Binnendeuren inclusief deurposten vervangen

We willen graag acht bestaande deuren inclusief kozijnen laten vervangen door houten (huidige kozijnen zijn stalen montage kozijnen met opdekdeuren) stompe deuren. En in de deur van de gang richting de woonkamer willen we deels beglazing in de deur. De klus dient spoedig te gebeuren, alvorens het huis gestuct kan worden.
dinsdag 19 juni 2018

Dakraam plaatsen

Graag een dakraam komen plaatsen.
maandag 18 juni 2018

Schuifpui repareren

Schuifpui in de serre opent en sluit slecht, diepe slijtage sporen zijn te zien op de onderste rails. Gaat om een pui van 2,5 tot 3 meter. Graag wil ik iemand laten kijken of de deur afgesteld kan worden of dat er vervangende onderdelen nodig zijn met een prijsindicatie.
vrijdag 15 juni 2018

Dakraam laten plaatsen

Ik zoek een partij die mijn huidige dakraam kan verwijderen, het gat kan vergroten en een groter kiepraam kan plaatsen. De woning is goed bereikbaar.
vrijdag 15 juni 2018

WC raampje en kozijn vervangen

Ik heb een houten kozijn met dito wc raampje en wil dit graag vervangen door wit kunststof. Het raampje zelf is 34,5 x 66,5 cm. Ik had graag de kosten geweten van zo'n raampje met 'dauerlüftung', dan wel kiepraam. Kunt u deze kosten apart vermelden in de offerte?
dinsdag 12 juni 2018

Slot en cilinder in de garagepoort vervangen

Ik zoek een partij die het slot (cilinder) kan vervangen van mijn garagepoort. Daarnaast klemt de deur ook en dat wil ik ook verholpen hebben.

Partners

Partners van Casius