Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Limburg.

1512 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Limburg:

vrijdag 23 februari 2018

Overkapping met stormschade repareren

SchrootjesPlafond overkapping losgelaten. Deze hebben wij gedeeltelijk vastgeschroefd ivm verdere beschadigingen. Ook het houtwerk onder het plafond zal opnieuw moeten.
vrijdag 23 februari 2018

Hoogglans kast en tafel herstellen

Graag uit de kast en tafel deuken en krassen verwijderen. Er zijn stukjes afgebroken door de verhuizing. Het gaat om een hoogglans tafel van ongeveer 2,20 meter.
woensdag 21 februari 2018

Driepuntssluiting op achterdeur aanbrengen

Graag wil ik een prijsindicatie ontvangen voor het aanbrengen van een driespunt sluiting op mijn hardhouten achterdeur.
dinsdag 20 februari 2018

Klemmende buitendeur afschaven en terughangen

Buitendeur van garage (stomp) klemt heel erg na schilderbeurt, graag passend maken.
zaterdag 17 februari 2018

Beter Bed bed repareren

Mijn houten bedframe is aan de linkeronderkant kapot, waardoor lattenbodem en matras nu op de grond komen. Graag wil ik het houten bedframe laten repareren.
vrijdag 16 februari 2018

Binnendeuren (opdek) laten afhangen

Wij willen graag 3 opdek binnendeuren laten afhangen.
dinsdag 13 februari 2018

Knieschotten maken onder een schuin dak

Ik wil graag knieschotten laten makenn onder het schuine dak. Afmetingen 4 meter breed, 150cm hoog
maandag 12 februari 2018

Kast onder een schuin dak maken

Knieschotten onder schuin dak. Afmetingen 390 x 150
zaterdag 10 februari 2018

Binnendeur met staallook plaatsen

Graag uw offerte voor identieke glazen, moderne zwarte staallook binnendeur als in de landelijke villa met modern interieur tussen eetkamer en zithoek. Daarbij graag dezelfde handgreep maar met deurafmeting van 237 cm hoogte x 160 cm breedte en pivoterend. Indien u nog bijkomende vragen heeft mag u mij steeds contacteren.
vrijdag 9 februari 2018

Montage Lundia inloopkast

Het gaat om het monteren van Lundia inloopkast bestaande uit een lange kant van 3,5 meter en twee poten van 1,5 meter met in totaal 7 schuifdeuren en twee open hoeken.
dinsdag 6 februari 2018

Reparatie aluminium balkon balustrade

Paneel van de balkon balustrade met draadglas en aluminiumomlijsting is los gewaaid bij de storm. Verbindingen verbroken, omgebogen, paneel is intact.
dinsdag 6 februari 2018

Achterdeur vervangen

Ik wil graag onze achterdeur vervangen, maar zou ook graag willen weten wat wij zelf moeten doen. Als ik een deur koop met standaard maten, doet u dan het af vlakken? Of moeten wij dat zelf doen? En wordt het hang en sluit werk ook geleverd en verricht?
maandag 5 februari 2018

Nieuwe trapbekleding aan laten brengen

Wat is het model van de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien Wat is de locatie van de trap? Binnen Met welk materiaal wenst u de trap te bekleden? Hout Op welke ondergrond moeten de treden komen? Hout / Laminaat Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij krijgen in 2019 een nieuwbouw woning opgeleverd en willen graag de huidige stalen ondergrond naar de 1e etage vervangen/bekleden met hout. We hebben voorbeeld foto's. Graag willen wij weten hoeveel dit zal kosten en wat de mogelijkheden zijn.
zaterdag 3 februari 2018

Carport afmaken

Wij hebben pas geleden een tuinhuis/carport laten maken, maar het dak staat schuin. Wij willen dat er iemand langskomt die ernaar zou kunnen kijken. Waarschijnlijk is het dak te zwaar waardoor het verstevigd moet worden aan de onderzijde. Er moet ook een tussenwand met een deur geplaatst worden. Het tuinhuis is 3 bij 5 meter.
zaterdag 3 februari 2018

Boeiboord bekleden met Plastisol

Graag willen wij een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van plastisol boeiborden rond om het huis. Heb er geen maten voor, dus graag iemand er naar laten komen kijken. Ongeveer 40 meter waarschijnlijk. Goed toegankelijk dak. Er hoeft geen materiaal afgevoerd te worden.
donderdag 1 februari 2018

Betonnen trap plaatsen

Voor een nog te bouwen woning in Meijel wil ik een betonnen trap laten maken. De bedoeling is dat deze trap ongeveer 1.60 meter breed wordt en dan tot de 1e verdiepingsvloer loopt. De onderzijde van deze vloer wordt ongeveer 2.60 meter. De onderzijde van de trap zou dezelfde vorm moeten krijgen als de bovenzijde een en ander is afhankelijk van prijs. Mijn vraag is dan ook of deze trap op lokatie gemaakt kan worden en wat de kosten zijn. Zou u mij hierover kunnen informeren.
woensdag 31 januari 2018

Vouwdeur plaatsen

Ik wil een vouwdeur laten plaatsen. Deze moet ook ingekort worden. Gaat om deze vouwdeur Grosfillex vouwdeur spacy glans.
woensdag 31 januari 2018

Tweede trapleuning plaatsen

Rechts hangt al een trapleuning. Wil graag op korte termijn links, ook een trapleuning laten plaatsen.
zaterdag 27 januari 2018

Beschadigde lichtkoepel laten vervangen

Ik wil graag een beschadigde lichtkoepel vervangen. Hoe ik de betreffende koepel moet meten is mij niet geheel duidelijk en of de opstand moet worden vervangen. Het gat is circa 120 x 150 cm. Van de buitenkant is de lichtkoepel 139 bij 109 cm.
donderdag 25 januari 2018

Deur opmeten, bestellen en ophangen

Ik heb een binnendeurkozijn en daar wil ik graag een deur in. Dus opmeten, deur bestellen eventueel op maat maken en dan afhangen (inclusief deurkruk et cetera). Ik heb geen materialen in huis.
woensdag 24 januari 2018

Taatsdeur van hout met glas installeren

Ik wil een taatsdeur tussen de hal en de kamer 2.360 x 1.015 meter Graag ook een voorstel voor hout met glas Aluminium met slank profiel (met glas).
dinsdag 23 januari 2018

Deurluifel plaatsen

Ik wil een nieuwe deurluifel laten plaatsen. Wat zijn de plaatsingskosten in totaal? De maat moet gewoon standaard zijn.
dinsdag 23 januari 2018

Vervangen en aftimmeren dakraam

Vervangen Velux GGL dakraam (1.14 X 1.18 cm). En aftimmeren binnenzijde raam.
dinsdag 23 januari 2018

Konijnenhok laten maken

Ik wil graag een konijnenhok laten maken voor binnen. Graag met 2 etages zoals op de foto. Ik zou erg leuk vinden als er ook een deurtje naar 'balkon' zit. Liever geen wit hout en ook graag onderop iets van plastic zodat het makkelijk te verschonen is.
dinsdag 23 januari 2018

Carport bouwen

Een carport aanbrengen van 7 meter breed en 6 meter lang tussen drie bestaande muren. Mits de regelgeving het toelaat.

Partners

Partners van Casius