Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Limburg.

1565 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, nieuwe kozijnen leveren en plaatsen bij een VVE, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, een bovenkwarttrap plaatsen in loze ruimte, verwijderen kozijn binnendeur / aanbrengen gipsmuurtje, zandstralen/ luchtgommen van de trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Limburg:

dinsdag 11 augustus 2020

Zandstralen/ luchtgommen van de trap

Ik wil graag 2 trappen zandstralen of luchtgommen op korte termijn. Ze zijn ongeveer 20 m2.
zaterdag 8 augustus 2020

Keukenraam vernieuwen inclusief kozijn

Wij willen graag kozijn met (eventueel met glas lood)raam) voor onze keuken vernieuwen. Ongeveer 1.70 x 1.70 meter.
vrijdag 7 augustus 2020

Repareren kapotgewaaide deur

Beste mensen, onze deur naar de garage is kapot gewaaid. Het gewapende glas is gebarsten en de deur klemt enorm bij het sluiten. Het lijkt erop dat de deur een beetje haar vorm verloren heeft. Zie foto We zijn op zoek naar een kostenindicatie om dit te repareren.
woensdag 5 augustus 2020

Dakraam in de zolder laten plaatsen

Wij zouden graag een valkiepraam in de zolder aan de tuinzijde willen laten plaatsen. Echter zit er in het dakbeschot asbest. Graag advies over de mogelijkheden en indien mogelijk graag een offerte dakraam inclusief montage.
dinsdag 4 augustus 2020

Twee ramen in blinde muur plaatsen

Betreft: 1 raam van ongeveer 80×140 cm en 1 raam van ongeveer 80×100 cm in kunststof, beide draai-kiep.
maandag 3 augustus 2020

Vlizotrap aanpassen en luik vervangen

Ik wil graag mijn oude vlizotrap vervangen met een stevigere vlizotrap die makkelijk uit te schuiven is en een nieuw luik. Het moet vooral goed functioneren, praktisch, effectief zijn en ook door een tiener te gebruiken. Foto's kan ik doorsturen na ontvangst mailadres.
dinsdag 28 juli 2020

Gevelpanelen laten vervangen

We zouden graag de houten gevelpanelen willen vervangen voor keralit panelen rondom het huis. Het is ongeveer 63 vierkante meter. Ik zoek een vakman die hier ervaring mee heeft.
zondag 26 juli 2020

Het hang en sluit werk aanpassen van drie deuren

1 x voordeur , 1 x achterdeur en 1 x kelderdeur aanpassen met een driepuntssluiting.
donderdag 16 juli 2020

Houten balustrade van trap vervangen

Tijdens de verbouwing 2 jaar geleden is de balustrade verwijderd. Deze willen we graag laten vervangen. De balustrade heeft een lengte van ongeveer twee meter (recht). De paal op de hoek van de trap is nog intact. Bij voorkeur krijgt de trap vergelijkbare spijlen als boven. Zie bijgevoegde foto's voor de beeldvorming.
woensdag 15 juli 2020

Trap U vorm plaatsen

The stairs should go to the attic. There is a staircase and the new stairs should go in the continuation of the old stair. They should be made of wood and in U shape. The attic floor is made of concrete and the opening needs to be enlarged.
maandag 13 juli 2020

Vaste trap naar zolder laten maken

Ik zou graag de vlizotrap laten vervangen door een vaste trap. Er zal door de betonnen vloer een nieuw gat gemaakt moeten worden en het oude gat gedicht. De offerte dient inclusief afwerking te zijn. Uitwerking details kunnen nader besproken worden.
vrijdag 10 juli 2020

Kunststof kozijnen op eerste verdieping plaatsen

Graag 4 nieuwe kunststof kozijnen op de 1e verdieping van onze hoekwoning. Gaat over 2 dubbele ramen met openslaande delen en 1 draai-kiepraam en 1 kleiner badkamerraam (Zie foto) Afmetingen van de 3 grote ramen is 1,40 meter breed x 1,90 meter hoog en badkamerraampje is 0,65 meter breed x 0,85 meter hoog.
maandag 6 juli 2020

Trap opnieuw bekleden met tapijt

Onze trap moet opnieuw bekleed worden met tapijt. Dit wil ik als verrassing voor mijn ouders laten doen. Het gaat om 12 treden met een kwartslag draai erin!
woensdag 24 juni 2020

Kleine overkapping of dakje van corridor tussen huis en garage

Overkapping van een kleine corridor tussen huis en garage, ter vervanging van de huidige. Afmeting: 215 cm lang x 120 cm breed. De lange zijde aan het huis en aan schuur bevestigd. Bovenzijde van golfplaat. Onderzijde afgetimmerd als plafond. Waterdicht want er loopt een electriciteitskabel van huis naar schuur door de overkapping heen. Het dakje kan afwateren op de goot van de garage (zo is het nu).
dinsdag 23 juni 2020

Buiten(tuin)deur afhangen in bestaand schuttingkozijn

Nieuwe buiten(tuin)deur met draadglas met borstwering (95 cm) afhangen in een bestaand kozijn van een tuinschutting tussen de woning en de garage. Deze nieuw bestelde deur moet eerst afgehaald worden bij de bij Praxis vestiging. De oude deur moet worden afgevoerd. Buitendeur komt ongeveer in de 3e of 4e week van Juli bij de Praxis binnen. Klant heeft graag uitsluitend per telefoon contact omdat deze geen e-mail heeft.
maandag 22 juni 2020

Draairichting van een deur omdraaien

we willen de deur van de keuken naar de hal van draairichting veranderen. De deur gaar nu naar de keuken open, dit zou veranderd moeten worden naar de hal. Het bestaande kozijn kan niet gedraaid worden. Er moet dus gefreesd worden om de deur weer in het kozijn te laten vallen. Materiaal kozijn is hard hout.
maandag 22 juni 2020

Luifel voordeur vervangen

Ik wil de luifel bij de voordeur vervangen, er hangt nu een houten constructie. Ik wil graag weten wat mogelijkheden zijn voor soortgelijk, maar ook opties horizontale aluminium plaat Boven de deur. Of houten paneel met pannen.
zaterdag 20 juni 2020

Wieltjes en onderrail van schuifpui vervangen

Wieltjes van schuifdeur moeten worden vervangen en een nieuwe onderrails plaatsen
donderdag 18 juni 2020

Draai kiepramen opnieuw afstellen

Ik heb 2 houten draai kiepramen, die opnieuw afgesteld moeten worden. Ze sluiten nog wel, maar met moeite. De greep/hendel om raam te bedienen kan niet meer helemaal in verticale stand. Ze gaan nog wel open en dicht. Er is geen sprake van lekkage. Opdracht kan op korte termijn worden uitgevoerd, graag binnen 2 à 3 weken. Ik hoor graag van u!
maandag 8 juni 2020

7 nieuwe deuren afhangen

Graag ontvang ik een offerte voor het afhangen en eventueel op maat maken van 7 nieuwe binnendeuren (stomp) in bestaande kozijnen. Eén van de 7 deuren bevat glas. Daarnaast verneem ik graag op welke termijn jullie deze werkzaamheden ongeveer kunnen uitvoeren.
maandag 8 juni 2020

Vaste trap naar zolder plaatsen

We willen een vaste trap met houten treden naar zolder laten maken. Ik ben benieuwd naar wat dit kost.
vrijdag 5 juni 2020

2 trappen bekleden mat PVC

2 trappen bekleden met PVC 13 en 12 treden. Inclusief zijkanten. Stootboorden houden wij graag wit.
dinsdag 2 juni 2020

Binnendeur CanDo met glas monteren

Ik wil graag een woonkamer deur laten monteren, probleem is wel dat de plintjes er tussen zitten. die moeten weggehaald en afgewerkt worden zodat de deur goed past..(als bijlage toegevoegd) het gaat om deze deur: CanDo luxe binnendeur Bradford blank glas 4-ruits stomp 201,5 x 88cm. Het materiaal zal ik zelf aanschaffen.
zondag 31 mei 2020

Sluiting draai kiepdeur repareren

Sluiting van draai-kiepdeur werkt niet goed, als je de stand van de handgreep versteld hangt de deur naar buiten.
vrijdag 22 mei 2020

Boeiboord rondom huis

Zou graag rondom keralit of trespa incl. De goot nakijken. Is deels op de bovenverdieping ook zolderraam maar ook op de begane grond

Partners

Partners van Casius