Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wildervank te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Wildervank heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Wildervank u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Wildervank of directe omgeving.

36 klanten uit Wildervank bevelen een bij Casius in Wildervank aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Wildervank bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: taatsdeuren plaatsen in buitenpui, gevelbekleding vervangen op een woonark, afdak van golfplaten laten maken, betonnen trappen realiseren, aluminium kozijnen door houten kozijnen vervangen, constructie van een entresol, ramen, deuren en kozijnen vervangen, schuifpui vervangen door openslaande deuren, kamerhoge deuren van mat staal plaatsen, twee ramen en balkondeur vernieuwen met dubbel glas, dubbele taatsdeur plaatsen, kamerhoge deur plaatsen, kledingkasten onder een schuin dak bouwen, houten basistrap plaatsen, carport maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Wildervank staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Wildervank:

Trap met een traprenovatieset bekleden

Ik wil graag weten wat het kost als ik mijn trap laat bekleden. De dichte heeft 14 treden en bovenin zit een draai in de trap. Ook de stootborden wil ik graag laten bekleden met laminaat.

Pendeldeur in de kamer plaatsen

Ik wil de houten deur in mijn woonkamer laten vervangen door een glazen deur.

Metalen taatsdeuren plaatsen

Wij willen graag metalen taatsdeuren tussen de gang en de woonkamer en de gang en de keuken. Dit moeten dubbele deuren zijn van plusminus 160 centimeter breed en 260 centimeter op kamer hoogte.

Vervangen ladder door houten steektrap

In april verhuizen wij naar Assen. Dit huis heeft een zolderverdieping die alleen te bereiken is via een stalen laddertje. Wij willen deze ladder graag laten vervangen door een houten steektrap. Hoeveel zou zo'n trap moeten kosten, bij benadering?

Vervangen van een kozijn

Wij hebben op de begane grond in onze woning een houten kozijn van ongeveer 160 cm hoog en 240 cm breed. Wij willen dit kozijn graag laten vervangen door een kunststof kozijn met daarin een groot vast raam, een draaikiepraam en nog een klein vast raam met HR++ isolatieglas. Er zit geen rollaag boven het kozijn. We ontvangen graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van het oude kozijn en de levering en plaatsing van het nieuwe. We overwegen een kozijn met daarin een rolluik. Ook voor die optie ontvangen wij graag een prijsopgave.

Kozijn met ramen vervangen

Wij hebben aan de zijkant van onze woning op de benedenverdieping een houten kozijn van 235 cm breed en 160 cm hoog. Dit willen wij graag laten vervangen door een kunststof kozijn met daarin twee ramen, 1x draai kiep (breedte 60 cm) en 1x vast. De kleur van de draaiende delen groen en overige delen crème-wit. Er zijn geen ventilatieroosters en horren nodig. Graag ontvangen wij een offerte voor het verwijderen van het bestaande kozijn en levering en plaatsing van het nieuwe kozijn. Wij ontvangen de offertes graag per email.

Steiger boven het water repareren

Steiger boven water is verzakt. De hardhouten palen staan los.

Raamkozijn plaatsen op de bovenverdieping

Het betreft het vervangen van het kozijn op de bovenverdieping aan de voorkant van de woning. Het gaat om 1 kozijn met 3 ramen. Onderkant van het kozijn op gelijke hoogte. Het middelste raam is hoger. Afmetingen 2 buitenste ramen zijn ongeveer 125 hoog en 50 breed. Deze zouden wij graag draaiend open kunnen doen. Het middelste raam is ongeveer 170 hoog en 90 breed. Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen, maken en verwijderen van het kozijn. Uitvoering hout. Inclusief dubbel glas.

Deurpost vervangen

Huidige deurpost moet omgezet worden van binnendraaiend naar buitendraaiend. Huidige deurpost is van metaal en waarschijnlijk niet geschikt om te veranderen naar buitendraaiend. Er moet dus een nieuwe deurpost in komen.

Timmerwerk in en om het huis

- zorgen dat schuurdeur weer goed sluit - plaat op schuurdeur repareren - zijwand van schuur met aantal planken herstellen - planken naast schuurdeur (omlijsting)vervangen - Traphek vastzetten - omtimmering CV ketel maken - omtimmering gasmeter maken.

Timmerwerk in en rondom het huis

*zorgen dat schuurdeur weer goed sluit *plaat op schuurdeur repareren *zijwand van schuur met aantal planken herstellen *planken naast schuurdeur (omlijsting)vervangen *Traphek vastzetten *omtimmering CV ketel maken *omtimmering gasmeter maken

Onderdorpel en kozijnen vervangen

Een of twee onderdorpel(s) vervangen; hierbij heb je geen last van ramen en glas want het gaat om kozijnen met draairamen. Bovendien 2 raamkozijnen vervangen. Twee kleine windveren moeten ook vervangen worden. Ik heb de raamkozijnen al in mijn bezit de onderdorpel misschien ook maar dan moeten de maten wel kloppen.

2 binnen deuren afhangen

Ik zoek een timmerman die voor mij 2 nieuwe binnen deuren kan plaatsen en afhangen . Slotgat en slot zijn al klaar. Het zijn al bestaande kozijnen met schanieren op zijn plaats. Deuren moeten op kozijn maat worden gemaakt. Deuren heb ik al gekocht en in huis. Mag ook tussendoor op zaterdag.

hallo wij zijn bij de praxis geweest ...

hallo wij zijn bij de praxis geweest voor buiten deuren. wij willen deze deuren graag laten plaatsen wij willen graag weten wat hier de kosten van zijn.wij willen graag een voor deur en een achter deur deze achter deur willen wij graag door het midden zo dat je de helft open kan zetten .kunnen jullie dit ons zo snel mogelijk laten weten vanwege de aktie die loopt bij de praxis deze duurt nog tot zaterdag vandaar je mag ons ook bellen op werk nummer 0597-662270 of thuis 0598-614186 graag tussen 16:30 en 17:15 u word al vast vriendelijk bedankt gert vandijk .

Vervangen van een buitendeur aan de ...

Vervangen van een buitendeur aan de voorzijde en achterzijde. Het moet geïsoleerd gebeuren.

Plaatsen nieuwe voordeur in woning van ...

Plaatsen nieuwe voordeur in woning van bouwjaar 1860

Een carport die met een zijde aan de ...

Een carport die met een zijde aan de garage en een zijde aan de woning wordt gebouwd. De carport word groot 7.00 x 3.30 m. Offerte met incl. tekening zijn t.b.v. aanvraag bouwvergunning.

6 enkel glas ramen vervangen voor dubbel ...

6 enkel glas ramen vervangen voor dubbel glas met kunstof kozijnen.

2 ramen moeten vervangen worden door ...

2 ramen moeten vervangen worden door nieuwe ramen incl glas. tevens moet waar nu een deur zit een kozijn geplaatst worden. Deze moet tevens voorzien worden van glas. Voor de 2 ramen en kozijn ter vervanging van de deur is geen materiaal aanwezig. Dus de klusser moet voor materiaal zorgen als dat lukt.

1 dakraam plaatsen op zolderverdieping ...

1 dakraam plaatsen op zolderverdieping in schuindak met dakpannen (2 onder 1 kap woning)

inbouw velux dakraam op zolderverdieping ...

inbouw velux dakraam op zolderverdieping (schuindak met dakpannen)

Een garage met dubbele (2) deuren en ...

Een garage met dubbele (2) deuren en loopdeur mag van hout of plaatmateriaal