Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor opdekdeuren laten afhangen:

Opdekdeuren laten afhangen

Ik wil graag 4 deuren laten afhangen met hang- en sluitwerk. De afmeting van elke deur is 201.5 bij 83 cm. Het zijn alle opdekdeuren.
Onze klant uit Veendam (Groningen) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opdekdeuren laten afhangen uit heel Nederland:

Opdek deuren afhangen

Ik wil graag 7 opdekdeuren laten plaatsen en 1 glazen deur. Inclusief hang- en sluitwerk, indien nodig. Graag komen opmeten en bespreken wat wel en niet mogelijk is. Ook in overleg deuren bestellen bij jullie schuren en schilderen doe ik zelf.

Tussenwanden plaatsen

Wij hebben een recreatiebungalow op een park. We hebben daar op de bovenverdieping 3 dakkapellen laten plaatsen. Nu willen we op die verdieping ook enkele tussenwanden met kozijnen en deuren laten plaatsen, zodat er 3 slaapkamers ontstaan. Wij willen daarvoor graag uw offerte ontvangen. Aanvullende informatie: Afwerken bovenverdieping. Plaatsen van drie metalstud wanden met geluidsisolatie volgens het Gyproc systeem. Het integreren van drie deur frames in de wanden met drempel en afhangen van opdekdeuren. Aftimmeren van de balken op de gehele verdieping. Het afdichten van de ruimten onder de vensterbanken bij de vier dakkapellen in relatie met het plaatsen van nieuwe vensterbanken. Aftimmeren van de ruimten onder de draagbalken ( knieschotten) van de vensters en onder de schuine delen met enkele voorzieningen voor een aantal schuivende delen t.p.v diverse elektrische knooppunten en verwarming. Afwerken plafonds van de dakkapellen. Het aanbrengen van een stuclaag op de gemetselde schoorsteen. Het afstuccen van de wanden, de plafonds en de afgetimmerde balken. Afwerken rondom bestaande toilet ombouw. Ik kan u ter informatie een tekening met alle maten toesturen.

Stalen deurkozijnen door houten kozijnen vervangen

Het vervangen van 2 stalen kozijnen met opdekdeuren door houten kozijnen met stompe deuren. Het bovenlicht dichtmaken zodat de stukadoor dit kan afwerken. Hoogte vloer-plafond is 255 cm. 1 x Skantrae SKS3453 inclusief nevelglas maat 93 cm, hoogte 231,5 cm. 1 x SKS3461 maat 73 cm, hoogte 231,5 cm. Uitvoering kozijnen voor 1 december. Deuren afhangen kan in januari.

Opdekdeuren afhangen in huis

Ik wil 5 Cando Rabat opdekdeuren laten afhangen in huis. Wil graag weten wat de kosten zijn voor deze klus.

Opdek binnendeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

In november wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Ik wil daar graag 5 CanDo opdekdeuren laten afhangen. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Deuren afhangen binnen

Ik wil graag twee nieuwe binnen deuren afhangen. Het gaat om twee kant en klare opdekdeuren. Alle materialen zijn aanwezig. Uitvoerdatum in overleg.

Deuren en kozijnen plaatsen

In ons huis willen we de kozijnen en de deuren vervangen. Op dit moment zitten er metalen/stalen kozijnen en opdekdeuren. Nu willen wij graag houten kozijnen laten plaatsen en houten stompe deuren er in zetten. Het gaat om in totaal 11 stompe deuren waarvan in 2 deuren glas gezet moet worden. De kozijnen en deuren schaffen wij zelf aan. Het is dus vooral het plaatsen van de kozijnen en het afhangen van de deuren wat gedaan moet worden. De deuren zijn verschillend van maat: een deur is 73cm, twee deuren zijn 83 cm en acht deuren zijn 93cm (allen wel 211,5cm hoog). In twee deuren van 93cm komt glas te zitten. Boven alle deuren zit wel een glasplaat op dit moment die er door middel van veren makkelijk uit kan worden gehaald. Zou ik als optie ook een offerte kunnen krijgen voor enkel het plaatsen van de kozijnen?

Opdekdeuren afhangen

Afhangen incl. Aanbrengen scharnieren

Binnendeuren afhangen

Wij hebben op de begane grond 4 stalen kozijnen laten vervangen door houten kozijnen. Hier hebben wij 4 nieuwe massief houten binnendeuren voor gekocht bij Praxis. Een van de deuren heeft 2 glasplaten welke nog in de deur moeten worden gemonteerd. De deuren dienen te worden afgehangen. Sloten heb ik zelf, gaten zitten reeds in de deur, echter scharnieren nog niet. De deuren worden op 13-9 geleverd. Graag zou de opdracht voor 23-9 moeten worden uitgevoerd. Graag zien we de prijs voor het afhangen van 4 opdekdeuren inclusief scharnieren en inclusief het plaatsen van het glas in 1 van de deuren.

Binnendeuren afhangen

Er moeten 9 deuren worden afgehangen en het beslag erop gezet worden. Van de 9 deuren moeten er 4 iets ingekort worden. Het gaat om opdekdeuren waarvan 1x een massief houten deur en 8x honinggraat deuren.

Partners

Partners van Casius