Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trapgat zagen in betonnen vloer en trap plaatsen:

Trapgat zagen in betonnen vloer en trap plaatsen

Ben op zoek naar een specialist die een gat kan zagen in een betonnen vloer voor een vaste trap naar zolder. Hiervoor zal er een trapgat uit beton moeten worden gezaagd. Het beton hoeft niet afgevoerd te worden. Het gaat om de trap van de eerste- naar de tweede verdieping. De afmetingen van de trapgat weet ik niet, dit wil ik door de vakman laten bepalen. Ik weet niet of het bouwtechnisch kan. De nieuwe trap graag van hout, of de traptreden open of dicht moeten ben ik nog niet uit.
Onze klant uit Sappemeer (Groningen) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapgat zagen in betonnen vloer en trap plaatsen uit heel Nederland:

Opbouw hoekwoning

Verhogen nok, het opbouwen van achtergevel, verlengen voorste dakvlak, plaatsen van twee dakkapellen. De achtergevel verticaal optrekken ( ca. 2 meter) 1 bestaand kozijn herplaatsen en 1 nieuw. Opbouw bekleedt met Keralit in kleur, binnenzijde wanden 18 mm multiplex, bekleed met gipsplaat en gestuit. De bestaande zoldervloer door trekken in achtergevel / ondersteuningsbalk in achtergevel weggewerkt. In betonnen vloer trapgat zagen en constructie aan passen ( staal constructie) en deze aftimmeren, dichte trap met deur in overloop. Bestaande vlizotrap verwijderen en gat dicht storten. Muur doortrekken eerste etage tot achtergevel. In de twee ruimtes worden nieuwe plafonds aangebracht en gestuct. In de wanden houten kozijnen met stompe deuren. Achterzijde nieuwe dakgoot ( zink). In voor en achterzijde dakkapel voor 3 meter en achter 5 meter, met kunstof kozijn en draaikiep en vaste deel ventilatierooster. Glas hr met in de dakranden een rolluik Riolering rond 110 van door naar nieuwe verdieping. De bouwaanvraag, stijger kosten en de vrijkomende materialen afvoeren en de kraan kosten.

Trapgat uit het beton zagen en vaste trap plaatsen

Offerte voor de volgende materialen en werkzaamheden: Vuren-trap met dubbele-kwart Trede 38 mm Stootbord 18 mm MDF Trapbomen 40 mm Hoofdbaluster 85*85mm Muurleuning 80*40 mm Inclusief monteren Traphek/balustrade Spijlen 35*35 mm Onder-regel 70*30 mm Boven-regel 80*40 mm 1* gegrond Trapgat construeren Inzagen-verwijderen Afvoeren materialen Hoeklijn stellen Alles aanstorten bestaand gat dicht storten

Trapgat zagen in betonvloer en oude gat vlizotrap dichtmaken

We hebben een huis gekocht, echter krijgen we de sleutel pas begin september. We willen graag de vlizotrap laten verwijderen en het gat hiervan dicht laten maken. Vervolgens willen wij graag een vaste trap aan de andere kant laten plaatsen, het gat (± 200 x 85 cm) moet gemaakt worden in een betonnen verdiepingsvloer. Ik zou graag uw prijs hiervoor willen weten.

Zolder trapgat maken en nieuwe trap plaatsen

Ik zoek een aannemer die een vast trap naar mijn zolder verdieping kan realiseren. Het gaat om het dichtmaken van het huidige trapgat, een nieuwe uit de betonnen vloer zagen en een vaste trap hieraan monteren.

Vaste trap naar zolder maken

Gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen. Ter vervanging van de vlizotrap dient er een vaste trap geplaatst te worden. Oude trapgat moet waarschijnlijk dicht gemaakt worden (ongeveer 1 bij 0.50 meter), nieuw gat in beton zagen. Verder staat op de plaats waar de nieuwe zoldertrap moet komen de cv ketel dus die zal ook verplaatst moeten worden. De nieuwe trap zouden wij van hout willen hebben. Er moet een kwartslag (waarschijnlijk 2/ 3 treden) onderin naar links gemaakt worden.

Oud gat van vlizotrap dichten en nieuw trapgat maken in betonvloer

Ik wil de vlizotrap die naar zolder leidt weg laten halen en op een andere plaats een vaste trap naar zolder laten zetten. Hiervoor ben ik op zoek naar iemand die: Het oude gat van de vlizotrap dicht kan maken. Op een korte afstand daarvan het nieuwe trapgat voor de vast trap kan maken. Het betreft zagen in een betonnen vloer. Wij hebben al een bedrijf die de maten door kan geven en de nieuwe trap kan komen zetten. Graag zien wij uw offerte tegemoet.

Trapgat zagen en nieuwe zoldertrap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder die de vlizotrap gaat vervangen laten maken. Aansluitend op de trap naar de 1e verdieping. Het gat moet nog gezaagd worden, het plafond is van hout/gips. Het gat van de vlizotrap zit ergens anders.

Vast trap zolder realiseren, oud trapgat dichten

Gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen. Ter vervanging van de vlizotrap dient er een vaste trap geplaatst te worden. Oude trapgat moet waarschijnlijk dicht gemaakt worden (ongeveer 1 bij 0.50 meter), nieuw gat in beton zagen. Verder staat op de plaats waar de nieuwe zoldertrap moet komen de cv ketel dus die zal ook verplaatst moeten worden. De nieuwe trap zouden wij van hout willen hebben. Er moet een kwartslag (waarschijnlijk 2/ 3 treden) onderin naar rechts gemaakt worden. Graag oud materiaal afvoeren.

Trapgat in beton+ trap naar zolder

Ik wil een vaste houten trap naar zolder laten plaatsen. Werkzaamheden: trapgat zagen, constructief bekijken/opvangen en de trap plaatsen.

Nieuwe trap aanleggen

Ben op zoek naar een specialist die een gat kan zagen in een betonnen vloer voor een vaste trap naar zolder. Hiervoor zal er een trapgat uit beton moeten worden gezaagd. Het beton hoeft niet afgevoerd te worden. Het gaat om de trap van de tweede verdieping naar de zolder . De afmetingen van de trapgat weet ik niet, dit wil ik door de vakman laten bepalen. Ik weet niet of het bouwtechnisch kan. De nieuwe trap graag van hout, of de traptreden open of dicht moeten ben ik nog niet uit.

Partners

Partners van Casius