Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sappemeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Sappemeer heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Sappemeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Sappemeer of directe omgeving.

62 klanten uit Sappemeer bevelen een bij Casius in Sappemeer aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 7,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Sappemeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Sappemeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Sappemeer:

Trapgat zagen in betonnen vloer en trap plaatsen

Ben op zoek naar een specialist die een gat kan zagen in een betonnen vloer voor een vaste trap naar zolder. Hiervoor zal er een trapgat uit beton moeten worden gezaagd. Het beton hoeft niet afgevoerd te worden. Het gaat om de trap van de eerste- naar de tweede verdieping. De afmetingen van de trapgat weet ik niet, dit wil ik door de vakman laten bepalen. Ik weet niet of het bouwtechnisch kan. De nieuwe trap graag van hout, of de traptreden open of dicht moeten ben ik nog niet uit.

Vaste trap

Wij willen graag een vaste trap naar zolder maken en laten ons graag informeren over de mogelijkheden. Het centrale afzuigsysteem wegwerken in de vloer. En wat er nog bij komt kijken aan afwerking.

Twee dakramen vervangen

De oude eruit en 2 nieuwen erin. Maat 134 x 98 cm deze moet ik nog bij jullie kopen. Inclusief het afvoeren van de oude ramen.

Opdek binnendeur plaatsen

We hebben een opdek binnendeur gekocht. Deze dient geplaatst te worden. Op maat maken, scharnieren en kruk plaatsen. Waarschijnlijk moet er 1 cm van de breedte af. Overige materialen kunnen overgezet worden van een andere deur.

Blokhut met overkapping plaatsen

Bouwpakket blokhut met overkapping plaatsen. De achtertuin heeft geen achterom. Hij is 5 bij 2.50 meter in totaal.

Overkapping aan schutting bouwen

Ik wil graag een overkapping aan de schutting bouwen. De afmeting wordt ongeveer 3 x 3 meter bovenzijde van doek.

Lekkage aan kozijn behandelen

Als het hard regent komt er water in de sponning te staan daar waar het raam de sponning in gaat. Er ontstaat dat lekkage en vochtplekken op deze plek. Graag laat ik het kozijn beoordelen en waar mogelijk repareren.

Binnendeur plaatsen

Nieuwe deur nodig / woonkamer - keuken met glas.. opent dicht vanaf linker kant naar buiten (richting woonkamer)

Dakramen van Velux vervangen

Ik heb 4 Velux dakramen van hout en wil deze graag voor kunststof vervangen. Het gaat om GGL8, dit wordt nu een GGL-U en een GGL2 en een SK02 (dit wordt de FK04 van 66 bij 98 cm) wordt een slag groter. Het badkamer raam wordt een slag groter.

Vaste trap maken en dakkapel plaatsen

We willen graag een vaste trap laten plaatsen, zodat de vlizotrap vervangen kan worden. De zoldervloer is van beton, dus er zal geboord moeten worden en we willen een dakkapel laten plaatsen van 2.5 meter breed. Het betreft een puntdak met pannen. Nou vroegen wij ons af wat de kosten daarvan zijn.

Nieuwe windveren plaatsen

2 houten windveren plaatsen. Het gaat om 2 planken van ongeveer 3.60 meter en ongeveer 15 cm breed en plankdikte van ongeveer 2 cm. Werkhoogte om te plaatsen ongeveer 6.50 meter. Aan de achterzijde van het huis, kan alleen een smalle steiger staan of met een ladder. Zelf materiaal aanleveren en benodigdheden. Graag offerte met alles inclusief.

Schade door storm: nieuwe schutting plaatsen

Wegens de storm van vandaag is onze schutting eruit gewaaid en hebben we geen schutting meer in de tuin, we willen graag een nieuwe kunststof schutting, de lengte van de tuin is totaal 8,60 en de hoogte moet 1,80 worden, we willen op het eind een schuifdeur(die langs de schutting schuift) erin zodat we met de auto achter thuis kunnen komen, dus niet zo`n deur die de tuin in open klapt. Zoals op de foto wel zo was. Graag reactie via de mail

Achterdeur vervangen

Wij willen graag een vrijblijvende offerte voor het vervangen van onze achterdeur. Eén ruit is stuk. Is nu enkel glas en slecht geïsoleerd. Wij zoeken iemand die een soortgelijke (zie foto) geïsoleerde houten deur met 4 ramen kan leveren en plaatsen (afhangen) en de sloten en inbraakstrip kan overzetten. Kattenluik wordt dan zelf overgezet. Afmetingen 197 cm hoog, 82 cm breed. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.

Nieuwe achterdeur leveren en plaatsen

onze achterdeur moet vervangen worden. één ruit is stuk. alles is nu enkel glas en slecht geïsoleerd. wij zoeken iemand die een soortgelijke geïsoleerde houten deur met 4 ramen kan leveren en plaatsen (afhangen), slot en inbraakstrip overzetten. kattenluik wordt dan zelf overgezet. afmetingen 197 cm hoog, 82 cm breed.

Plaatsen garagedeuren

Bestaande houten garagedeuren vervangen door nieuwe houten garagedeuren (deze zijn met beslag aanwezig). Tevens is een nieuwe drempel (beton) nodig. Kozijnen zijn links en rechts verrot en dienen vervangen te worden. Evt. sloopwerk en aanschaf kozijnhout in eigen beheer. Betreft dus puur het plaatsen.

Overkapping maken in tuin

Achter in de tuin overkapping maken van 5 bij 4 ongeveer.

2 dakramen monteren en eventueel aftimmeren

Wat kost het om 2 dakramen te monteren? Eén ter vervanging van bestaand dakraam en een geheel nieuw te plaatsen dakraam. Het gaat alleen om plaatsing, dakramen kopen we bij Formido. Ook aftimmeren van de binnenzijde.

Kozijn herstellen of vervangen

Vervanging of herstel van houten kozijn. De onderkant is verrot. Kozijn van groot raam (1.80 meter breed) met kleiner raam ernaast. Het bestaat nu uit drie gedeeltes, ik wil dat het één geheel wordt. Zo'n raam dat met openers op een kier kan. Herstel of vervanging afhankelijk van prijs. De aansluiting aan het raam zit los. Graag advies.

Glaszetten in twee binnendeuren

We hebben twee binnendeuren gekocht bij de praxis. Per deur moeten er 4 glazen in geplaatst worden. De glazen dienen met glaslatten te worden vastgezet.

Ik wil in de garage en in de bijkeuken ...

Ik wil in de garage en in de bijkeuken een wandkast laten maken. In de bijkeuken zijn de afmetingen ongeveer 2 m. breed en 1,5 m lang. In de garage gaat het om een wand van ongeveer 4 m. bij 1 m.

Installatie in tussenmuur van een ...

Installatie in tussenmuur van een tweetal ramen, afmeting 400x1800. Enkel glas.

Plaatsen van een velux dakraam GGL m04, ...

Plaatsen van een velux dakraam GGL m04, inclusief afwerking.