Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Leek heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Leek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Leek of directe omgeving.

93 klanten uit Leek bevelen een bij Casius in Leek aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Leek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen op de begane grond, het realiseren van twee dichte trappen in een woning, plafond verlagen, dakterras realiseren, keralit op dakkapel plaatsen, een garagedeur vervangen door een pui met ramen, vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren, reparatie hout dakkapel en hout kozijn, raam in buitenmuur plaatsen, trap vervangen, carport renoveren en opknappen, open trap naar zolder dichtmaken en afsluiten met schuifdeur(en), houten boeidelen en dakkapelzijden door keralit vervangen, het leveren en plaatsen van houten deuren en een kozijn en raam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Leek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Leek:

Hoekjes van kleine tiental deuren lamineren op kantoor

Wij hebben in ons kantoor te Leek een kleine tiental deuren waarvan onderaan de hoeken stuk zijn gelopen. Graag zouden wij deze willen laten repareren. Is dit mogelijk?

Blokhut renoveren of vervangen

Aan voorkant van mijn blokhut zijn de onderste planken verrot en ook de deur is niet best meer, evenals het kozijn waar de deur in hangt. Het gaat scheef zakken. Deur, kozijn, aantal planken moeten vervangen. Hie en wat de beste oplossing is, dat zul je ter plaatse moeten bekijken. Ik wil graag weten of de kosten van opknappen passen bij wat de hut mij nog waard is. Kijk er graag samen met een vakman naar, zodat ik de juiste beslissing kan nemen. Nieuw of renoveren.

Dubbele deur plaatsen met meervaks indeling

Ik wil graag een dubbele deur plaatsen met een 3 of 4 vaks indeling (in de breedte) met glas De hoogte is circa 2,47 meter, vloer moet er nog uit. Gewenste breedte rond de 2 meter. Zou zowel met scharnieren als met taatsdeuren kunnen. De breedte is nog flexibel (wand uitbreken). Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond)

Houten basistrap plaatsen

Ik wil een eenvoudige dichte houten trap met twee rechtse draaiïngen (boven en onder zijde). De beschikbare ruimte is circa 110 cm x 195 cm.

Montage van een standalone pergola

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de installatie van: De standalone Pergola kit antraciet 370 x 370 cm of de Standalone Pergola kit antraciet 370 x 250 cm, gewenst is 265 cm, vanwege de decoratieve steenomlijsting. De ramen aan de achterkant zijn tezamen zijn 3,40 meter breed. De pergola zou daarom minimaal 400 cm breed moeten worden, maar liever nog wat breder, dus 500 cm. Het terras is 400 cm diep (dus niet de vereiste (?) 402 cm) en daarachter volgt een goot en een betonband voordat het gazon begint (daarin loopt daar ergens een drainageslang). De palen zouden dus op/in/aan het terras moeten worden bevestigd. De woning heeft een houten skelet, en daarom kan de gevel niet de draag- en trekkracht van een zonnescherm die enkel aan de gevel wordt bevestigd verwerken. Daarom geniet een standalone pergola de voorkeur. In het geval van een breedte van 500 cm is er een paal in het midden nodig, echter is het niet wenselijk als deze voor het raam komt. Is daar een oplossing voor? Wellicht die lange balk aan de gevel bevestigen? Zie bijgesloten foto voor indruk van de situatie. De tuin is goed toegankelijk aan de zijkant van het huis.

Vaste zoldertrap plaatsen en dakraam aanbrengen

Wij zouden graag een veilige vaste trap naar zolder willen hebben, maar de ruimte is beperkt. Er is nu een vlizotrap. Er is weinig ruimte op de overloop dus een trap met een draai erin lijkt niet te gaan passen. het betreft een vrijstaande woning uit 2016 met een houten verdiepingsvloer. Ook willen wij graag een dakraam laten plaatsen. Op zolder, in het pannendak. Een raam dat geopend kan worden voor ventilatie. Afmeting in overleg.

Vaste trap naar de zolder laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten plaatsen, er zit nu een vlizotrap. Betreft een vrijstaande woning uit 2016 met een houten verdiepingsvloer. Ik denk dat het gat van de vlizotrap vergroot kan worden, zodat hier een vaste trap geplaatst kan worden. Graag advies betreffend de mogelijkheden en een offerte.

Vaste trap naar zolder maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten maken, er is voldoende ruimte. Er zit nu een vlizotrap en dit gat moet worden dicht gemaakt. Betreft een woning uit 2015 en er moet in betonnen vloer een nieuw gat voor de trap komen. Het zal mooi zijn als de trap enigszins overloopt met de trap van de begane grond. Dit is een houten open trap met twee kwart draaien. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Trappen met vloerbedekking renoveren

Ik heb 2 trappen met oude vloerbedekking erop. Dit wil ik graag vervangen. Ik woon in een woning uit 1968 dus geluidsdemping is een must. Afwerking: Nog onbekend.

Aluminium kozijn met harmonicadeuren monteren

Ik wil graag een aluminium kozijn met harmonica deuren en HR++ willen plaatsen in een nieuw te bouwen woning van 480x 240. Graag ontvang ik een offerte inclusief plaatsing

Deur inmeten en afhangen

Ik wil graag een buitendeur laten inmeten en afhangen. Ik weet niet om wat voor sluiting het gaat, dat laat ik graag door u beoordelen. De deur is nog niet besteld. Ik heb geen e-mail adres en kan dus geen contact met u opnemen, wilt u mij bellen?

Kattenluik verwijderen

Ik heb in mijn houten achterdeur een kattenluik en die wil ik er graag uit hebben. Er zullen drie panelen (van ongeveer 10- 12 cm) uit het onderste deel vervangen moeten worden. Daarna moet de deur weer netjes gemaakt worden.

Nieuw dakraam plaatsen

Ik wil een dakraam van 1 m x 1 m laten plaatsen. Deze zal ik zelf aanschaffen dus het gaat alleen om de plaatsing. Al het oude materiaal zal ik zelf afvoeren.

Dakraam op zolder laten monteren

Ik wil een dakraam van ongeveer 50x70 cm groot, laten plaatsen op onze zolder. Het betreft een woning (drie onder 1 kap) uit 2006 in de wijk Oost-Indië te Leek. Tevens afwerking en mogelijk verduisterende rolgordijn.

Kozijnen met rotte delen

De drempel van de voordeur is verrot plus een stukje kozijn. Er moet een nieuw stuk kozijn in, dit is namelijk ook verrot. Het gaat om ongeveer 1 meter kozijn dat vervangen dient te worden.

Dakraam en windveer vernieuwen

Graag een prijsopgave van een vernieuwing van een dakraam en een prijsopgave van een nieuwe windveer van hout/kunststof. Het huidige dakraam is van hout, ongeveer een meter bij een meter. Wat kost een nieuwe van hout en kunststof?

Plaatsen dakraam

Het plaatsen van een dakraam op zolder. Afmeting dakraam: 78x98 cm. Dakraam is al aanwezig. Opening in het dak moet nog wel gemaakt worden.

Houten gevel + kozijnen repareren/vervangen

Ik heb een houten voor- en achtergevel en een aantal kozijnen die aan het rotten zijn, deze moeten vervangen/gerepareerd worden en geverfd worden. Het beste is als u even langskomt om te kijken, ik krijg graag advies en een offerte. Het gaat alleen om de eerste verdieping. In totaliteit 3 kozijnen en dus houten gevel bekleding.

Voorraam vervangen

Kozijn van een voorraam met dubbelglas leveren en plaatsen. Houten kozijn. 3,5 meter breed met een standaardhoogte.

Garage, 3 bij 6 meter, kanteldeur, beton ...

Garage, 3 bij 6 meter, kanteldeur, beton vloer, hout skeletbouw

kasten opmeten, maken en in elkaar ...

kasten opmeten, maken en in elkaar zetten voor in de bijkeuken. 1 kast voor wasmachine en droger en 1 kast voor de diepvries.

Vervangen van twee kozijnen met glas. ...

Vervangen van twee kozijnen met glas. Kozijnen hebben een schuine bovenkant.

Twee schuurdeuren vervangen maten 89,5 X ...

Twee schuurdeuren vervangen maten 89,5 X 217,5 en 101 X 217, 5 dikte 4,5 deuren in hout. Windveren 2 x 6,5 meter vervangen + raampje in topgevel 120 X 60, windveren en raampje in kunsstof. Alles inclusief montage.