Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Haren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Haren heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Haren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Haren of directe omgeving.

263 klanten uit Haren bevelen een bij Casius in Haren aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Haren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: veranda realiseren achterkant huis, 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, verschillende buiten werkzaamheden: houten latjes dak vervangen, onderframe dakkapel vervangen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, raam in een dragende buitenmuur plaatsen en kozijnen voor aanbouw, buitendeur monteren en aanschaffen, timmerwerk onderkant dakgoot, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Haren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Haren:

Vervangen glaslatten en onderdorpel uitbouw voorzijde woonhuis

Vervangen glaslatten en onderdorpel uitbouw voorzijde woonhuis (hal/entree), 10 meter aan glaslatten ongeveer.

Traprenovatie

Ik wil graag af van de oude vloerbedekking op mijn trap. Wil graag nieuwe bekleding op de trap. Materiaal (treden en stootborden) is aanwezig. Oude vloerbedekking verwijder ik zelf. Slecht telefonisch bereikbaar, reageer binnen 24 uur op een mail.

Deuren afhangen

3 stuks binnendeuren afhangen , alleen scharnieren aanbrengen

Industriële dubbele taatsdeur maken en plaatsen

Voor een nieuwbouw huis in Haren ben ik op zoek naar iemand de metalen industriële dubbele deuren plafonhoogte met glas kan maken en plaatsen.

Zwart aluminium taatsdeur plaatsen

Ik wil een taatsdeur maat 882x24&2 en een zijdeel 632x2482 in zwart mat Aluminium met slank profiel (met glas)

Schuivende tussenwand plaatsen

Schuifwand maken van circa 3 meter lengte, onder schuine kap. Woonhuis te Haren (Groningen).

Gefundeerde garage laten bouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren voor het bouwen van een garage van 10 x 5 meter. Ik wil de mogelijkheid hebben om de garage om te kunnen bouwen naar bijvoorbeeld een guesthouse. De garage moet goed geïsoleerd zijn en er komt een garagedeur en loopdeur. Verder mag hij casco worden opgeleverd en is. Er zal niet geheid hoeven worden daar wij op 1 meter diepte op het zand zitten.

Taatsdeur afscheiding maken

Ik wil een taatsdeur laten maken als een onzichtbare afscheiding tussen 2 kamers laten maken van ongeveer 1.50 bij 3 meter in multiplex zonder glas. Het draaipunt moet ongeveer 10/15 centimeter van de kant af zijn en het moet van hout met glas gemaakt worden.

Lichtkoepel/lichtstraat plaatsen op een uitbouw

Wij willen graag een lichtkoepel of lichtstraat op ons platte dak van de uitbouw. Dat dak is van hout en bedekt met bitumen dakbedekking. De afmeting van de lichtkoepel zou 2 x 1 meter moeten zijn. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Dakraam vervangen door nieuwe

Huidige dakraam laten vervangen voor een nieuwe. Betreft een raam van 55 x 78 cm.

Goed isolerende buitendeur in een buitenmuur plaatsen

Tussen de woonkamer en de garage zit de buitenmuur. Daar moet een buitendeur in geplaatst worden die goed isoleert, omdat de garage niet verwarmd wordt. Een normaal formaat deur van 90 x 210 cm.

Trap, trapkast en knieschotten maken

Graag zouden wij de trap dicht willen maken en een gangkast eronder willen hebben. Op zolder knieschotkasten maken (6 meter breed). Graag in een robuuste look, steigerhout of iets dergelijks. Ik wil graag klapdeurtjes, geen rolsysteem. Als het lukt deze week beginnen of volgende week.

Dakraam in een schuin dak plaatsen

Wij willen in het dak van onze nieuwbouwwoning graag een dakraam laten plaatsen. Wij willen graag een dakraam van 134 x 140 centimeter groot. Graag uw offerte voor het raam en de plaatsingskosten.

Kastenwanden onder een schuin dak maken

Ik wil op onze zolderverdieping graag kastenwanden op maat laten maken. De wanden moeten deels onder het schuine dak worden gemaakt. Ik nodig bedrijven graag uit om de kasten in te meten en onze wensen hier te bespreken.

Werkzaamheden aan deur en drempel + plaatsen veiligheidsslot

- Plaatsen nieuw veiligheidsslot 3x op de voordeur (betreft een voordeur die ook half open kan en slotjes dienen worden te vervangen. - Beperkt schuren van de voordeur (hij gaat moeilijk open en dicht. - Plaatsen nieuwe lage houten drempel van een binnendeur (keuken naar de bijkeuken). - Binnen deur van de keuken naar de bijkeuken iets inkorten.

Dak van de carport vernieuwen

Wij willen graag onderhoud laten plegen aan de carport bij onze woning. De maat is ongeveer 6 x 3 meter. De lichtdoorlatende golfplaten met de houten daklijsten moeten vervangen worden. De draagconstructie en de staanders zijn nog prima. Graag ontvangen wij een prijsopgave.

Binnendeuren op maat maken en afhangen

Graag ontvang ik een offerte voor het op maat maken van en inhangen van 6 stompe binnendeuren. Deze deuren/scharnieren/sloten zijn al aangeschaft. Tevens moet er 1 deur aangepast worden aan het kozijn, kozijn loopt niet geheel recht. Voor 3 deuren moet de sponning waarschijnlijk iets aangepast worden. Sponning is 35 mm en dikte van de deur is 39 mm.

Kozijn met houtrot laten repareren

Onderkant van raamkozijn is rot en moet gedeeltelijk vervangen worden. Het is ongeveer 1.5 meter breedte. Hardhouten kozijn.

Ventilatierooster in een raam vervangen

Direct naast een binnenmuur is een raam met ventilatierooster. In ieder geval het ventilatierooster is aan vervanging toe. Het raam heeft een breedte van 1,85 meter en een hoogte van 2,30 meter.

Keukenbank maken voor buiten

Graag offerte voor het maken van een keukenbank voor buiten. Materialen zal de klant aanschaffen bij Karwei.

Trap dichtmaken en deur met kozijn plaatsen

Ik wil de open trap dicht laten maken. Daarnaast een deur plaatsen in een gang. Geen kozijn aanwezig. Hekwerk naast stukje trap ook dichtmaken. Gaat om trap van eerste naar tweede verdieping.

Deurkrukken vervangen

Sinds de verbouwing is de deurkruk aan de terras deur verkeerd gemonteerd en kan daardoor van buiten niet open. Er is verkeerd ingeboord denken wij en de as van de kruk is te kort Wij hebben een compleet nieuwe deurkruk set met slot nodig die gemonteerd kan worden. Zoeken iemand die dit kan regelen en inbouwen.

Kattenluik in de deur plaatsen

Ik wil graag kattenluik in deur laten plaatsen.

Kozijnen (hout door kunststof) laten vervangen

Wij willen kozijnen aan de voorkant van onze hoekwoning vervangen voor kunststofkozijnen. Het gaat om 2 grotere kozijnen van de woonkamer en de slaapkamer op de eerste verdieping, een badkamer raam en een klein raampje in de WC beneden. Wij hebben al 3 aanbiedingen gehad (1 offerte en 2 onderweg na bezoek) maar wij willen er nog 3 op een grotere vergelijking en keuze te hebben voordat wij een definitieve keuze gaan maken. De drie eerdere aanbiedingen zijn bij u bekend.

Kunststof kozijnen plaatsen

Vervangen van 5 kozijnen aan de voorkant hoekwoning boven en beneden. Het gaat om 2 grote kozijnen bij de woon- en slaapkamer en een wc- en badkamerraam. We willen graag alles met dubbel glas. Offerte inclusief materialen.