Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor nieuwe binnendeuren afhangen:

Nieuwe binnendeuren afhangen

Ik wil 3 nieuwe stompe binnendeuren laten afhangen en afmonteren. In de deuren komt een nieuw slot, maar de koperen deurkruk en scharnieren willen we opnieuw gebruiken. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Grootegast (Groningen) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe binnendeuren afhangen uit heel Nederland:

Deuren binnen afhangen

Ik wil graag 6 binnendeuren laten inhangen. Ik heb de deuren en al het materiaal. Graag wil ik weten wat dat kost en op welke termijn dit kan worden gedaan.

Binnendeuren met glas laten afhangen

Ik wil 3 binnendeuren laten afhangen: Beneden 2x stompe deuren met glas, rechts draaiend - gang > woonkamer: 83 x 208 (207,5) cm met helder glas; - keuken > bijkeuken 83 x 209 cm met melkglas. Boven opdekdeur, links draaiend met melkglas - overloop > zolder (83 x 201,5) cm. Ik heb de deuren nog niet aangeschaft; kan ik via Gamma doen of via uitvoerder.

Binnendeuren met hang- en sluitwerk afhangen

Afhangen van totaal 6 binnendeuren waarvan 1 met glas. Dit willen wij inclusief het opzetten van hang- en sluitwerk.

Opdek binnendeur afhangen en overig werk

Wij hebben een opdek binnendeur besteld met deurbeslag/-garnituur. Wij willen deze na levering graag laten plaatsen. Verder moeten er op 2 andere binnendeuren een halve cilinder met afdekplaatje worden aangebracht. Alle materialen zijn van het merk Weekamp. De gaten zijn in de fabriek al voorgeboord. De deur is besteld en wordt in de loop van december geleverd. De verwachting is dat deze klus eind december of begin januari kan worden uitgevoerd. Ik hoor graag welke timmerman hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Afhangen van meerdere binnendeuren

Ik ben bezig met de renovatie van mijn woning, We willen graag 7 stompe binnendeuren op de begane grond laten plaatsen/afhangen en 3-4 op de eerste verdieping. Ik wil graag Skantrae accent binnen deuren, omdat er al 1 van dat type is geplaatst. Op welke termijn kun U de deuren plaatsen en wat gaat dat kosten? Ik heb ook nog een Velux dakvenster dat geplaatst moet worden. Kunt U daar ook een offerte en timing voor geven?

Vijf opdek binnendeuren monteren en schilderen

Ik wil graag 5 nieuwe opdek binnendeuren laten afhangen in de gang van mijn huis. Ik wil hiervoor CanDo binnendeuren kopen bij Praxis, model boardpaneel Calgary van 201,5 x 83 cm. Ik laat de deuren ook graag schilderen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Binnendeurkozijnen renoveren en binnendeuren vervangen

Graag zou ik op korte termijn een offerte te ontvangen voor het (waarschijnlijk) vernieuwen dan wel renoveren van twee binnendeurkozijnen en het leveren/afhangen van vier nieuwe binnendeuren. Het gaat om een oud appartement in Stratum, Eindhoven, wat ik geheel aan het verbouwen/opknappen ben en de oude binnendeuren waren niet meer te redden ;-)

Afhangen en op maat maken binnendeuren

Ik zou graag 6 binnendeuren willen laten afhangen. Kunt u mij een indicatie geven betreffend de kosten? Ik hoor het graag. Groet,

Deuren afhangen

Wij hebben bij drie stompe binnendeuren gekocht. In een deur zit ook een raam. Deze staan inmiddels bij het filiaal, maar we hebben ze nog niet opgehaald. Ze moeten namelijk ook nog op maat gezaagd worden. Ik zou graag weten wat het kost om deze deuren te laten plaatsen. En is het dan ook mogelijk dat de persoon die dat komt doen ook de deuren meenemen naar ons huis. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Binnendeuren afhangen en schilderen

Ik heb bij Gamma 2 binnendeuren gekocht en wil die graag laten afhangen, laten voorzien van ruiten en daarna laten schilderen. Ik weet niet of je dit model 'stomp' of 'opdek' noemt, ik heb daar geen verstand van. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius