Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Deuren afhangen

We willen graag een aantal (afhankelijk van de prijs tussen de 3 en 7) binnendeuren vervangen en laten ophangen. Het gaat om stompe deuren. De deur van gang naar woonkamer willen we waarschijnlijk met glas. De rest zijn gewoon simpele deuren.

Twee stompe deuren afhangen

Ik heb twee stompe binnendeuren gekocht en wil deze graag laten monteren. Een deur moet ongeveer een centimeter worden ingekort. Het huidige hang en sluitwerk is nog goed, ik weet nog niet of ik dit wil hergebruiken of dat ik nieuwe koop. Het zijn hardhouten deuren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Stompe binnendeuren afhangen

Ik wil graag 5 stompe binnendeuren laten afhangen. In 1 deur moet glas worden geplaatst. Ik wil ook de oude scharnier- en slotgaten in de kozijnen laten wegwerken. De deuren koop ik graag zelf. Ik ontvang graag uw offerte voor deze klus.

Opdek binnendeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

In november wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Ik wil daar graag 5 CanDo opdekdeuren laten afhangen. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Binnendeur van Hornbach afhangen

Het betreft het afhangen van 2 binnendeuren van de Hornbach. De hoogte is 211,5 cm en de breedte 93 cm. Het kozijn is van aluminium en de deurklinken dienen te worden geplaatst. De gewenste datum van uitvoering is eind oktober 2017.

Binnendeuren afhangen en sluitwerk monteren

11 Lundia deuren afhangen eventueel bijschaven en monteren sluitwerk.

Binnendeuren afhangen

Onze binnen/buitendeur klemt en moet denken wij opnieuw worden afgehangen. Graag ontvangen we daarvoor offerte.

Binnendeuren afhangen

Ik wil graag 4 opdek binnendeuren laten afhangen. In 1 deur moet ook glas worden gemonteerd. Ik heb nog geen scharnieren. De slotgaten in de deur zijn al gemonteerd, de slotgaten in de kozijnen nog niet. Sloten heb ik wel in mijn bezit.

Afhangen van binnendeuren

Ik wil een aantal binnendeuren in huis vervangen. Ik denk aan 2 stalen binnendeuren stomp, met rolslot, 1 stalen binnendeur hangend / rollend en 3 gewone stompe binnendeuren met klink . Ik heb hulp nodig met inmeten en een deskundige blik of kan wat ik wil. Na opmeting bestel ik de deuren en het beslag en dan kan er professioneel worden afgehangen. De binnendeur kozijnen moeten dan worden afgelakt.

Binnendeuren afhangen

Wij hebben op de begane grond 4 stalen kozijnen laten vervangen door houten kozijnen. Hier hebben wij 4 nieuwe massief houten binnendeuren voor gekocht bij Praxis. Een van de deuren heeft 2 glasplaten welke nog in de deur moeten worden gemonteerd. De deuren dienen te worden afgehangen. Sloten heb ik zelf, gaten zitten reeds in de deur, echter scharnieren nog niet. De deuren worden op 13-9 geleverd. Graag zou de opdracht voor 23-9 moeten worden uitgevoerd. Graag zien we de prijs voor het afhangen van 4 opdekdeuren inclusief scharnieren en inclusief het plaatsen van het glas in 1 van de deuren.

Partners

Partners van Casius