Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor onderdorpel achterdeur vervangen:

Onderdorpel achterdeur vervangen

Ik zou graag de houten onderdorpel van de achterdeur (90 cm breed) willen laten vervangen. Die is aan 1 kant helemaal rot. Dorpel loopt in 1 stuk helemaal door tot onder het zijraam en is daardoor zelf circa 135 cm.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderdorpel achterdeur vervangen uit heel Nederland:

Onderdorpel buitendeur vervangen

Bij de achterdeur is de dorpel aan het wegrotten vanaf de onderkant. Graag zou ik hier een nieuwe hardhouten dorpel in willen hebben.

Onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel

Wil graag 1x achterdeur de dorpel (ongeveer 1.05 m) van hout vervangen voor stenendorpel en ook de dorpel van mijn openslaande deuren (ongeveer 3.05 m) wil ik vervangen voor een Belgische stenendorpel. Als laatst ook een dorpel van hout op grond van een raam (ongeveer 60 cm).

Onderdorpel buitendeur vervangen door natuurstenen dorpel

De houten dorpel bij onze achterdeur is geheel verrot en dient vervangen te worden. We willen dit laten doen maar dan met een stenen versie. Behalve de dorpel zijn ook de eerste onderste centimeters van de deurstijlen verrot. De dorpel dient ook aan weerszijden voorzien te worden van zgn. neuten (hopelijk gebruik ik hier de juiste benaming) van ongeveer 5-6 cm hoogte. De afmetingen van de dorpel zijn af te lezen in de bijgevoegde schets. Graag zou ik een offerte willen voor een stenen dorpel van Belgisch Hardsteen (grijs) plus montage. Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen.

Nieuwe houten achterdeur monteren

Ik ontvang graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een houten achterdeur met HR ++ glas, 4 scharnieren, een dievenklauw en een ventilatie rooster. Ook zal de onderdorpel vervangen moeten worden.

Onderdorpel vervangen door hardsteen

Van mijn achterdeur is de onderdorpel verrot. Eind mei komt daar nieuw bestrating voor. Dan willen we ook een nieuwe dorpel, bij voorkeur steen. Deurkozijn is van hardhout.

Schuurdeur en onderdorpel vervangen

De schuurdeur moet worden vervangen, inclusief leveren van een deur en het inzetten van een slot. De huidige deur is 92,5 x 211,5 cm. De onderdorpel van de achterdeur is zo verrot dat houtvuller niet meer helpt. Die moet dus worden vervangen voor een nieuwe van hardhout. De achterdeur is 92,5 cm breed en het kozijn is 100,5 cm breed. Het schilderwerk kan ik zelf doen. De tuin is achterom goed bereikbaar.

Onderdorpel bij de voor- en achterdeur vervangen

Onderdorpel voor en achterdeur zijn nu van hout en verrot. De wens is om ze te vervangen voor stenen dorpels. Inclusief afwerking, lood en eventueel neuten. Ik heb geen materiaal en zoek een bedrijf die dit ook wil regelen, voor de voordeligste prijs. De onderkant van de staande kozijnen bij voordeur, zijn heel iets aangetast.

Verrotte dorpel vervangen

Ik heb bij mijn achterdeur een half verrotte onderdorpel en ik wil dit laten repareren, of geheel vervangen. Ik heb hier geen materiaal voor, dus zou het fijn zijn als dit in de prijs mee gerekend wordt.

Reparatie aan kozijn en drempel

Ik wil graag reparaties laten verzorgen aan een kozijn en drempel. Een onderdorpel van een kozijn van de schuur moet gerepareerd worden. Het gaat om een stuk van ongeveer 2 meter, waar houtrot in zit. Verder zit er een zachte plek in de drempel bij de achterdeur. Daar zal ongeveer 20 cm vervangen moeten worden. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Verrotte onderdorpel vervangen bij de achterdeur

Verrotte houten onderdorpel vervangen bij de achterdeur. De dorpel is 7 cm breed en 90 cm lang. Ook klemt de voordeur, ook zou ik hier graag iets aan willen doen.

Partners

Partners van Casius