Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor sleuven voor antislip in de trap frezen:

Sleuven voor antislip in de trap frezen

Sleuven frezen + antislip plaatsen op twee Vuren houten trappen van 17 treden.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuven voor antislip in de trap frezen uit heel Nederland:

Sleuven voor antislip in de trap frezen

Ik wil graag sleuven in twee trappen laten frezen om antislip rubbers te kunnen plaatsen. Het gaat om twee dichte trappen met beide 12 treden.

Sleuven voor anti-slip in de trap frezen

Graag wil ik in 2 trappen (totaal 30 treden) sleuven laten frezen voor de antislip strips. het gaat om houten trappen uit de jaren '30. De profielen zelf heeft de klant al.

Sleuven voor antislip strips infrezen

Trap van ong 20 treden. Frezen van sleuf voor 1 antislipstrip per trede.

Sleuven voor anti-slip-strips in de trap frezen

Wij willen per traptrede één sleuf laten frezen voor het bevestigen van een antislip strip. Het gaat om twee houten trappen (gedraaid) met in totaal 30 treden. De trap is al geschilderd. De strips moet ik nog kopen. Nieuwbouwhuis. Het is een lichte kleur hout als het niet geschilderd is, waarschijnlijk Vuren?

Sleuven voor antislip in de trap frezen

Wij willen per traptrede één sleuf laten frezen voor het bevestigen van een antislip strip. Het gaat om twee houten trappen (gedraaid) met in totaal 24 treden. De strip verzorgen we zelf.

Sleuven voor antislip strips frezen

Ik wil graag antislip sleuven laten frezen in onze twee vuren houten trappen. 1 trap heeft 15 treden en de andere trap heeft 14 treden, beiden trappen hebben een lichte draai.

Sleuven voor anti-slip in de trap frezen

Ik wil sleuven laten frezen voor antislip rubberen traptredestrips. In een trap van de begane grond naar de 1e verdieping. Er zijn ongeveer 13/14 tredes. Er zit een draai in de trap. Per trede 1 sleuf frezen. De rubbers zijn aanwezig. Kunt u een prijsopgave per mail sturen?

Sleuven in de trappen frezen

Uiterlijk zaterdag 16 augustus zouden wij graag sleuven in beide trappen laten frezen voor een antislip strippen. Daarna worden beide trappen geschilderd (is geregeld). Volgens mij zijn het 13 treden per trap en het huis is in 2008 gebouwd. Het betreft 1 open en 1 dichte trap. Kunt u mij een prijs geven daarvoor?

Sleuven voor antislip in trap frezen

Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons de trap kan frezen. Een normale (boven)frees past niet en derhalve plaatsen wij de klus hier. Het betreft een dichte houten trap met een kwart slag boven. Totaal 12 treden die gefreesd moeten worden. Het gaat om 2 sleuven per tree. De inlegstrips zijn reeds aanwezig. De freesmaat is tussen 6 en 8 mm. De trap naar zolder is reeds voorzien van sleuven en kunnen dus als voorbeeld gebruikt worden.

Antislip strips in de trap frezen

Graag een offerte voor een tweetal trappen voor het infrezen van 1 of 2 sleuven voor het plaatsen van antislip strips. Gaat alleen om frezen schilderen ed doen we zelf.