Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Groningen of directe omgeving.

2957 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Groningen:

Vaste trap naar zolder inclusief trapgat maken

Graag wou ik weten of jullie ook vaste trap naar een zolder plaatsen, en of jullie ook die trapgat maken. Mocht dat wel zo zijn kan ik dan een offerte krijgen wat dat gaat kosten. Plafond is beton. De trap heeft zal waarschijnlijk een standaard afmeting krijgen. We willen hier graag medio mei mee beginnen.

Stalen binnendeuren met paneel plaatsen

Wij zoeken drie stalen scharnierdeuren en een paneel. De maten hiervan zijn 230 bij 80/90 cm en 230 bij 30cm.

TV-meubel laten maken

Tv-meubel op maat op basis van bijgevoegd ontwerp. Voor overleg/toelichting kan telefonisch contact worden opgenomen. Al de afmetingen zijn in het pdf bestand te vinden.

Yogaruimte maken in de tuin

Het plaatsen van een huisje in de tuin van 9 x 4 meter met wc en pentry

Binnendeur bijschaven en ophangen

Er moet 2 cm van een schuifdeur af (is al uit de ophanging) omdat deze niet in een rails loopt. Er zit glas in de deur, al vanaf 34 cm onderkant van de deur tot bovenaan, een ruit. Er zit nog een losse rail aan de onderkant van de deur. De deur is 3,5 cm dik.

Slot van garage-kanteldeur herstellen

Van onze garagekanteldeur is het slot kapot. De vergrendeling werkt niet meer als we de kruk omdraaien. We moeten dan handmatig de vergrendelstang omhoog en naar beneden duwen.

Opdekdeur afhangen

Nieuwe opdekdeur afhangen en oude vervangen.

Muurtje in de woonkamer verlengen

Ik heb een muurtje in de woonkamer, deze wil ik graag een ongeveer 1 tot 1.5 meter verlengen. Ik weet niet zeker of het een draagmuur is.

Eenvoudige schuurdeur maken en monteren

Ik begrijp dat jullie ook een eenvoudige deur op maat kunnen maken voor een schuurtje? Ik moet de huidige deur vervangen, want hij begint te rotten. De afmeting is 77 x 200 cm met 3 scharnieren. Het is een deur zonder glas. Heeft u enig idee wat dit ongeveer gaat kosten?

Houtrot in raam- en deurkozijnen repareren

Keukenraam (foto 1) is het onderste gedeelte rot. En slaapkamer boven (foto 2) is ongeveer een cm of 20 waar het rot is. Eventueel vervangen of opvullen? de werkplek is goed bereikbaar.

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Kunt u een aanbieding maken voor de levering en montage, ter vervanging van een bestaande lichtkoepel type: DW PC / PC 100 x 200 cm helder? Deze mag geplaatst worden in een dakkozijn / dakterrasentree. De werkplek is goed bereikbaar.

Binnendeuren inhangen

Meehelpen in de aanschaf van 6 binnendeuren inclusief opmeten. Daarna inhangen en afwerking deuren. Ik ga ze zelf bij jullie aanschaffen.

Vaandelkast vervaardigen

Wij willen graag een vaandelkast laten maken. De werkplek is goed bereikbaar en de kast kan zelf worden opgehangen door de klant.

Vloerbedekking op trap vervangen door laminaat

Willen graag laminaat op onze trap. Betreft 13 tredes totaal. Materiaal in overleg.

Deuren en kozijnen repareren

Wij willen graag de openslaande deuren in onze slaapkamer gerepareerd hebben of als dat niet meer kan een nieuwe openslaande deuren erin. Ook de keuken deur misschien ook wel het kozijn moeten worden vervangen en de deur + kozijn in de hal. De deuren zijn 90 breed en 208 lang. Er moet overlegd worden met de klant over de eventuele vervanging van deuren. De werkplek is goed bereikbaar.

Boeiboord vervangen

Graag een vervanging van het boeiboord boven de erker. Er zit nu geschilderd hout op en ik weet niet wat ik ervoor terug wil hebben. Zou u dat in aparte uitvoeringen kunnen specificeren in de offerte. Het gaat om een deel van 1 meter, 3 meter en dan weer 1 meter.

Blokhut plaatsen

Ik heb een blokhut aangeschaft. Blokhut Violier, geleverd in week 35. In week 34 weten we wanneer de blokhut precies geleverd wordt. De blokhut is 5.70 bij 2.72. Ongeveer 2.30 tot 2.70 meter is een schuurtje. En dan heb je een overkapping van 3.40 bij 2.70 meter.

Dakraam vervangen

Dakraam vervangen. 114x118 cm van Velux uit de folder SK06 inclusief aftimmeren binnenzijde. Met indien nodig gootstukken.

Mechanisme slaapkamerdeur vervangen/monteren

Oude mechanisme van slaapkamerdeur, volgens vele mensen, nergens meer te vinden. Er moet een nieuw slot in gezet worden. Kunt u die mogelijk leveren? Of een alternatief slot. Dan ook de deur herstellen.

Plafond in de bijkeuken maken

Plaatsen plafond in bijkeuken van ongeveer 3m2

Trap met steigerhout laten bekleden

Trap bekleden met steigerhout. Het gaat hier alleen om de traptreden. Stootbord willen we zelf verven of zelf afwerken. Het is een rechte trap met allemaal gelijke afmetingen.

Smetplank en trapleuningen monteren

Bij een gips muur wil ik graag een smetplank laten monteren met daarna de bevestiging van de trapleuning. Het gaat om 1 trapleuning met smetplank. De rest is gemonteerd. De trapleuning met houders zijn aanwezig. De trapleuning op de foto hangt nu los.

Gipswandjes plaatsen in de keuken

In onze keuken is een kastenwand geplaatst en nu willen wij aan weerszijden graag een gipswandje laten maken van 70 cm diep en ongeveer 240 cm hoog. We horen graag wat de kosten zijn.

Kattenluik plaatsen in een houten deur

Ik wil een kattenluik gaan kopen en ben op zoek naar een vakman die deze in een houten deur kan monteren. Er moet eerst een opening worden gemaakt. Ik wil vooraf even overleggen welk luik het meest geschikt is. Ik hoor graag wat de kosten van de montage zijn.

Achterdeur leveren en plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe achterdeur willen hebben omdat de oude aan vervanging toe is, 2.12 meter bij 0.92 meter zijn de afmetingen van de deur. Het hoeft geen dure deur te zijn. Systeem in de deur voor het ophangen moet eventueel vernieuwd worden.