Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Groningen of directe omgeving.

2982 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, een pui en twee schuifdeuren vervangen aan de zijkant van een woning, nieuwe kozijnen leveren en plaatsen bij een VVE, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, een bovenkwarttrap plaatsen in loze ruimte, verwijderen kozijn binnendeur / aanbrengen gipsmuurtje, zandstralen/ luchtgommen van de trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Groningen:

Houten vlonder plaatsen

Wil graag een vlonder vloer van circa 8 m2 (hard hout) plaatsen op het balkon. Inclusief het verwijderen en afvoeren van huidige de tegels.

Dakraam verplaatsen

Ik wil het oude zolderraam dicht laten maken en op een andere plek een nieuw raam laten plaatsen.

Verplaatsen dakraam

Het oude dakraam moet verwijderd en dicht gemaakt worden. Nieuw dakraam plaatsen op andere plek.

Kattenluik in houten deur verplaatsen

Ik heb een kattenluik in een houtendeur dat te laag is geplaatst. Deze zou ik graag 5-10 cm hoger geplaatst willen hebben en de ruimte wat daaronder vrijkomt weer opgevuld willen hebben.

Onderdorpel achterdeur vervangen

Ik zou graag de houten onderdorpel van de achterdeur (90 cm breed) willen laten vervangen. Die is aan 1 kant helemaal rot. Dorpel loopt in 1 stuk helemaal door tot onder het zijraam en is daardoor zelf circa 135 cm.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder, ik heb nu een zolder trap.

Portiek bekleden met vloerbedekking

In een VvE pand met 6 appartementen van drie etages (begane grond en 2 verdiepingen ) zitten 4 trappen. Bij het lopen op de trappen is veel kabaal en ik wil weten of dat gedempt kan worden door er een tapijt strip te laten leggen. Het zijn in totaal 27 treden, maar op de overloopjes moet ook iets komen. Ik denk zelf aan iets wat ook vocht goed absorbeert (soort mat?). Zie de foto's. Graag een offerte.

Schuttingdeur/tuindeur vervangen

De schuttingdeur/tuindeur moet geheel vervangen worden. Het liefst zelfde materiaal als schutting met goed slot. Makkelijk toegankelijk via brandgang. Ik ben op zoek naar grenen harthouten deur en cilinder. Daarnaast ben ik opzoek naar een partij die de huidige poort kan demonteren en afvoeren.

Vervangen zachtboard plafond

Vervanging zachtboard plafond slaapkamer ca 6*3 m opp. Plafond is verwijderd. Regelwerk moet ook worden vervangen.

Vier deuren vervangen

Wij hebben 'holle' deuren en willen deze vervangen door zwaardere massieve deuren. Welke deurvormen zijn gewenst? Standaard deur In welke houtsoort heb je interesse? Andere massieve houtsoort Om hoeveel deuren gaat het? 4 Oude deuren graag verwijderen en afvoeren.

Louvredeuren op maat laten maken

een louvre deur 180 hoog 70 breed grenen of vuren geen mdf daar zou ik de prijs van willen weten,ik kan hem zelf plaatsen

Reparatie tuinhuis

Onderkant van de blokhut staat op de grond en is zodoende verrot. Het betreft het vervangen van de onderste planken en tevens het renoveren van de deur. Om een offerte te kunnen maken moet er wel iemand langs komen om met eigen ogen te kunnen zien wat er precies nodig is.

Een nieuw dakraam plaatsen op zolder

Ik zoek een kozijnenspecialist die een nieuw dakraam kan leveren en plaatsen. Het oude raam dient verwijderd te worden. We hebben graag een hout-velux-raam hier voor terug.

Dakraam verplaatsen en vernieuwen

Het oude dakraam gaat niet dicht. Ik wil hem daarom verwijderen, afvoeren en een nieuw dakraam van 40 x 60 cm laten plaatsen, maar dan op een andere plek. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen van binnendeur

Er moet een standaard simpele binnendeur vervangen worden. Dus aanschaf van nieuwe deur en hengsels. Scharnieren op juiste hoogte plaatsen. Ik laat mij adviseren over de juiste deur.

Een trapgat en vaste dichte trap naar zolder maken met aftimmeren

Trapgat maken in betonnen vloer en plaatsen vaste dichte trap boven trap naar 1e verdieping incl. aftimmeren trapgat en plaatsen trap hek. Tevens vlizotrap verwijderen en gat vlizotrap dicht maken met beton met wapening incl. afvoeren afval. Voor aanvang werkzaamheden zal ik een WABO-aanvraag en constructierapport indienen bij de gemeente Groningen. Na goed keuring gemeente zal klus waarschijnlijk ergens April uitgevoerd kunnen worden. Voor aanvang werkzaamheden zal CV installatie vervangen worden en verplaatst door een installateur zodat deze niet in de weg zit als de vaste trap naar zolder wordt geplaatst. Zie foto's in de bijlage voor een indicatie van de uit te voeren werkzaamheden. Ik ben in afwachting van uw offerte.

3 puntssluiting in de voordeur aanbrengen

Leveren en monteren van een 3 puntssluiting in de voordeur.

Vlonderterras aanleggen van composiet op balkon

Het betreft een balkon in de binnenstad van Groningen op de 1e etage van een complex die ik wil laten voorzien van een vlonder terras. De afmeting is ongeveer 9 m2.

Koof in keuken maken

Ik wil graag een koof laten maken vanaf de afzuigkap naar buiten. De lengte vanaf de afzuigkap naar buiten is hooguit 2 meter. Ook zal er een gat naar buiten moeten worden gemaakt. En eventueel zou ik er graag spotjes in willen. Alles netjes afgewerkt.

Raam in buiten spouwmuur realiseren

Graag laat ik een kunststof of houten kozijn met raam met dubbel glas plaatsen in een dichte, buiten spouwmuur. De is grote ongeveer 1.700 x 0.800 mm. De muur moet uitgezaagd worden. Graag ook afvoeren.

Raam voor badkamer in buitenmuur

We willen een draai/kiepraampje van circa 50 X 35 cm in de muur van de badkamer op de 1e etage. Er is nog geen opening daarvoor. Voorkeur voor kunststof. Inclusief afwerking buitenzijde en (deels)binnenzijde. Graag de kosten voor het raam en het werk apart benoemen op de offerte.

Deur met kozijn inbouwen in stenen schuur

Ik wil in mijn schuur aan de wegzijde een extra deur met kozijn en goed hang- en sluitwerk plaatsen. Hierdoor zal mijn motorscooter makkelijker de schuur in en uit kunnen. De vakman mag al het materiaal zelf meenemen en ook zelf afvoeren.

Vervangen binnendeuren en kozijn stevig maken

Ik wil 3 bestaande deuren laten vervangen en 1 houten kozijn laten verstevigen (de deurhouder-plaat komt steeds los. De deuren moeten ook afgevoerd worden. Ik ontvang graag een offerte inclusief de deuren.

Vaste trap naar zolder maken

Ik wil een vaste houten trap naar zolder laten maken. De hoogte is 270 cm. De ruimte waarin de trap geplaatst moet worden is 88 breed en 83 diep trap. Graag in overleg of het een rechte of een trap met een draai moet worden.

Traprenovatie

Graag willen wij iemand inhuren die onze houten binnentrap gaat renoveren. Gaat om ong. in totaal 45 treden. Kan met opzetstukken en geluiddempend materiaal. De vloerbedekking is er inmiddels af en er kan zo gewerkt worden.