Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Groningen of directe omgeving.

2980 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, kozijnen en glas laten vervangen, trappen maken en plaatsen, taatsdeur plaatsen, kozijnen vervangen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Groningen:

Reparatie van de schuifpui

Onze houten schuifpui sluit niet meer. Hij is van de rails af en de wielen lijken doorgezakt.

Vast raam door te openen raam vervangen

Een dicht raam op zolder wil ik laten vervangen door een raam dat open kan. Het glazen gedeelte is 86 x 125 cm. Kunt u komen kijken en advies geven?

Opdekdeuren laten inmeten

Graag zou ik een deskundige vakman mijn deuren laten inmeten

Dakramen vervangen door nieuwe kunststof dakramen

2x GGL 606 vervangen door 2x een SK06 met afmeting: 114x118 cm. De oude ramen zijn van hout, nieuwe ramen van kunststof. Inclusief aftimmeren binnenzijde en dakraambekleding binnen- en buitenzijde monteren.

Buitendeur klemt

De balkondeur klemt, ook het raam naast de balkondeur klemt. Vermoeden dat er moet worden bijgeschaafd of scharnieren opnieuw afgesteld moeten worden. Graag z.s.m. i.v.m. het feit dat de deur eigenlijk niet meer open/dicht kan.

Balie en een bar laten maken

We willen graag een afspraak maken om te overleggen wat we precies willen. Ons idee is dat er een balie voor een kapsalon wordt gemaakt. En een bar voor in een café bar. Er moet ook een nieuwe kniptafel komen uit één stuk voor vier personen. Graag zou ik willen dat u contact met mij opneemt.

Naar buiten draaiend uitzetraam plaatsen

Raam inclusief glas hr++. gegrond Drie scharnier. Twee raamkruk. Uitzetijzer Naar buiten draaiend uitzetraam 125 x 71.5 cm

Vaste trap naar zolder laten maken

In onze nieuwe woning willen we graag een vaste trap naar de zolder laten aanleggen. Boven, naast de trap van de eerste verdieping. Hiervoor zal er een gat in de betonnen zoldervloer moeten komen. Daarnaast willen we graag het bestaande gat van de vlizotrap laten dichten.

Binnendeur en deurkozijn vervangen

Ik wil een nieuw (aluminium?) deurkozijn laten plaatsen, met waarschijnlijk een nieuwe binnendeur. Hij moet wel tegen een stootje kunnen, wat hij wordt soms nogal hard dichtgegooid. De klant wil graag dat de vakman eerst de afmetingen komt opnemen en daarna pas zijn offerte opstelt. Het gaat hier om het verwijderen van de oude constructie en het leveren en het maken van een nieuwe constructie.

Hoogslaper in een studentenkamer maken

Ik wil graag een tweepersoons hoogslaper in een studentenkamer laten maken. De kamer is ongeveer 10m2.

Dubbel glas plaatsen en kozijnen aanpassen

Op de begane grond heb ik 4 ramen van B x H: 130 x 180 cm, 2 ramen van 250 x 180 cm en 2 ramen van 80 x 180 cm, waarvan een op de eerste verdieping. De totale glasoppervlakte is 20 m2. De woning is uit 1910 waardoor de kozijnen aangepast moeten worden. Er zijn 2 ramen met schuifmechanisme; de overigen zijn vast. Het zijn ramen met bovenlichten, de bovenlichten blijven onveranderd.

Houten trappen plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Ik wil 2 rechte trap met één of meerdere draaien geplaatst hebben. Waar moet de trap geplaatst worden? De twee trappen moeten binnen geplaatst worden. Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er zijn twee trappen nodig voor het pand. Het pand is gestript en wordt opnieuw ingericht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen. Ik heb eventueel ook een idee hoe het moet worden, daarvoor zou ik contact willen hebben met de vakman.

Vaste trap naar zolder inclusief trapgat maken

Graag wou ik weten of jullie ook vaste trap naar een zolder plaatsen, en of jullie ook die trapgat maken. Mocht dat wel zo zijn kan ik dan een offerte krijgen wat dat gaat kosten. Plafond is beton. De trap heeft zal waarschijnlijk een standaard afmeting krijgen. We willen hier graag medio mei mee beginnen.

Stalen binnendeuren met paneel plaatsen

Wij zoeken drie stalen scharnierdeuren en een paneel. De maten hiervan zijn 230 bij 80/90 cm en 230 bij 30cm.

TV-meubel laten maken

Tv-meubel op maat op basis van bijgevoegd ontwerp. Voor overleg/toelichting kan telefonisch contact worden opgenomen. Al de afmetingen zijn in het pdf bestand te vinden.

Yogaruimte maken in de tuin

Het plaatsen van een huisje in de tuin van 9 x 4 meter met wc en pentry

Binnendeur bijschaven en ophangen

Er moet 2 cm van een schuifdeur af (is al uit de ophanging) omdat deze niet in een rails loopt. Er zit glas in de deur, al vanaf 34 cm onderkant van de deur tot bovenaan, een ruit. Er zit nog een losse rail aan de onderkant van de deur. De deur is 3,5 cm dik.

Slot van garage-kanteldeur herstellen

Van onze garagekanteldeur is het slot kapot. De vergrendeling werkt niet meer als we de kruk omdraaien. We moeten dan handmatig de vergrendelstang omhoog en naar beneden duwen.

Opdekdeur afhangen

Nieuwe opdekdeur afhangen en oude vervangen.

Muurtje in de woonkamer verlengen

Ik heb een muurtje in de woonkamer, deze wil ik graag een ongeveer 1 tot 1.5 meter verlengen. Ik weet niet zeker of het een draagmuur is.

Eenvoudige schuurdeur maken en monteren

Ik begrijp dat jullie ook een eenvoudige deur op maat kunnen maken voor een schuurtje? Ik moet de huidige deur vervangen, want hij begint te rotten. De afmeting is 77 x 200 cm met 3 scharnieren. Het is een deur zonder glas. Heeft u enig idee wat dit ongeveer gaat kosten?

Houtrot in raam- en deurkozijnen repareren

Keukenraam (foto 1) is het onderste gedeelte rot. En slaapkamer boven (foto 2) is ongeveer een cm of 20 waar het rot is. Eventueel vervangen of opvullen? de werkplek is goed bereikbaar.

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Kunt u een aanbieding maken voor de levering en montage, ter vervanging van een bestaande lichtkoepel type: DW PC / PC 100 x 200 cm helder? Deze mag geplaatst worden in een dakkozijn / dakterrasentree. De werkplek is goed bereikbaar.

Binnendeuren inhangen

Meehelpen in de aanschaf van 6 binnendeuren inclusief opmeten. Daarna inhangen en afwerking deuren. Ik ga ze zelf bij jullie aanschaffen.

Vaandelkast vervaardigen

Wij willen graag een vaandelkast laten maken. De werkplek is goed bereikbaar en de kast kan zelf worden opgehangen door de klant.