Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Groningen of directe omgeving.

2926 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken, stalen binnendeur en schuifdeur laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Groningen:

Muurtje in de woonkamer verlengen

Ik heb een muurtje in de woonkamer, deze wil ik graag een ongeveer 1 tot 1.5 meter verlengen. Ik weet niet zeker of het een draagmuur is.

Eenvoudige schuurdeur maken en monteren

Ik begrijp dat jullie ook een eenvoudige deur op maat kunnen maken voor een schuurtje? Ik moet de huidige deur vervangen, want hij begint te rotten. De afmeting is 77 x 200 cm met 3 scharnieren. Het is een deur zonder glas. Heeft u enig idee wat dit ongeveer gaat kosten?

Houtrot in raam- en deurkozijnen repareren

Keukenraam (foto 1) is het onderste gedeelte rot. En slaapkamer boven (foto 2) is ongeveer een cm of 20 waar het rot is. Eventueel vervangen of opvullen? de werkplek is goed bereikbaar.

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Kunt u een aanbieding maken voor de levering en montage, ter vervanging van een bestaande lichtkoepel type: DW PC / PC 100 x 200 cm helder? Deze mag geplaatst worden in een dakkozijn / dakterrasentree. De werkplek is goed bereikbaar.

Binnendeuren inhangen

Meehelpen in de aanschaf van 6 binnendeuren inclusief opmeten. Daarna inhangen en afwerking deuren. Ik ga ze zelf bij jullie aanschaffen.

Vaandelkast vervaardigen

Wij willen graag een vaandelkast laten maken. De werkplek is goed bereikbaar en de kast kan zelf worden opgehangen door de klant.

Vloerbedekking op trap vervangen door laminaat

Willen graag laminaat op onze trap. Betreft 13 tredes totaal. Materiaal in overleg.

Deuren en kozijnen repareren

Wij willen graag de openslaande deuren in onze slaapkamer gerepareerd hebben of als dat niet meer kan een nieuwe openslaande deuren erin. Ook de keuken deur misschien ook wel het kozijn moeten worden vervangen en de deur + kozijn in de hal. De deuren zijn 90 breed en 208 lang. Er moet overlegd worden met de klant over de eventuele vervanging van deuren. De werkplek is goed bereikbaar.

Boeiboord vervangen

Graag een vervanging van het boeiboord boven de erker. Er zit nu geschilderd hout op en ik weet niet wat ik ervoor terug wil hebben. Zou u dat in aparte uitvoeringen kunnen specificeren in de offerte. Het gaat om een deel van 1 meter, 3 meter en dan weer 1 meter.

Blokhut plaatsen

Ik heb een blokhut aangeschaft. Blokhut Violier, geleverd in week 35. In week 34 weten we wanneer de blokhut precies geleverd wordt. De blokhut is 5.70 bij 2.72. Ongeveer 2.30 tot 2.70 meter is een schuurtje. En dan heb je een overkapping van 3.40 bij 2.70 meter.

Dakraam vervangen

Dakraam vervangen. 114x118 cm van Velux uit de folder SK06 inclusief aftimmeren binnenzijde. Met indien nodig gootstukken.

Mechanisme slaapkamerdeur vervangen/monteren

Oude mechanisme van slaapkamerdeur, volgens vele mensen, nergens meer te vinden. Er moet een nieuw slot in gezet worden. Kunt u die mogelijk leveren? Of een alternatief slot. Dan ook de deur herstellen.

Plafond in de bijkeuken maken

Plaatsen plafond in bijkeuken van ongeveer 3m2

Trap met steigerhout laten bekleden

Trap bekleden met steigerhout. Het gaat hier alleen om de traptreden. Stootbord willen we zelf verven of zelf afwerken. Het is een rechte trap met allemaal gelijke afmetingen.

Smetplank en trapleuningen monteren

Bij een gips muur wil ik graag een smetplank laten monteren met daarna de bevestiging van de trapleuning. Het gaat om 1 trapleuning met smetplank. De rest is gemonteerd. De trapleuning met houders zijn aanwezig. De trapleuning op de foto hangt nu los.

Gipswandjes plaatsen in de keuken

In onze keuken is een kastenwand geplaatst en nu willen wij aan weerszijden graag een gipswandje laten maken van 70 cm diep en ongeveer 240 cm hoog. We horen graag wat de kosten zijn.

Kattenluik plaatsen in een houten deur

Ik wil een kattenluik gaan kopen en ben op zoek naar een vakman die deze in een houten deur kan monteren. Er moet eerst een opening worden gemaakt. Ik wil vooraf even overleggen welk luik het meest geschikt is. Ik hoor graag wat de kosten van de montage zijn.

Achterdeur leveren en plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe achterdeur willen hebben omdat de oude aan vervanging toe is, 2.12 meter bij 0.92 meter zijn de afmetingen van de deur. Het hoeft geen dure deur te zijn. Systeem in de deur voor het ophangen moet eventueel vernieuwd worden.

Vaste trap aanbrengen

Vaste trap laten bouwen van de tweede verdieping naar zolder. Er zit nu nog een vlizotrap, deze moet verwijderd worden. Vlizotrap zit nu midden op de overloop. Graag in overleg met de vakman wat de beste optie is om een vaste trap te bouwen.

Trap vervangen en een nieuwe plaatsen

Ik wil twee trappen aanleggen, een van beneden naar de eerste verdieping. Houtskeletbouw , op een andere plaats dan waar de trap nu zit, de andere trap vervangen.

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

Ik wil vaste trap naar zolder, maar daar moet vermoedelijk wel een gat voor worden geboord in de betonnen vloer. Ik heb nu een vlizotrap. De vaste trap komt op een andere plak dan waar de vlizotrap nu zit.

Boomhut maken in de achtertuin

Ik wil graag een boomhut bouwen in onze achtertuin. Een constructie op palen met kleine veranda en bescheiden huisje waar 2 à 3 kinderen in kunnen overnachten. Een huisje het liefst met puntdak en een maximale hoogte van 3 meter, bestaande uit duurzaam hout. Graag vrijblijvende offerte voor levering en montage. Ik woon in (Groningen) en zou ook graag (e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Harmonicadeuren of schuifpui in een winkelpand laten plaatsen

In de voorpui van mijn winkelpand wil ik graag een harmonicadeur of schuifpui laten plaatsen. Het deel waar het om gaat is nu helemaal dicht. De afmeting van de opening wordt 252 cm breed en 207 cm hoog. Ik heb morgen een afrondend gesprek met de gemeente over de omgevingsvergunning en verwacht een mondeling akkoord te krijgen. Ik heb tekeningen beschikbaar maar wil de deur of pui hier graag laten inmeten. We willen de winkel openen op Koningsdag en zoeken nu bedrijven die voor ons in kort tijdsbestek een offerte kunnen maken en ook tijd in de agenda hebben om deze klus voor de deadline af te ronden.

Draairichting van de buitendeur omdraaien

Ik wil de draairichting van de buitendeur naar mijn balkon omgedraaid hebben. Daarvoor moeten 4 scharnieren worden overgezet en de klink/schoot verplaatst naar de andere zijde.

Dorpel en/of kozijn (deels) vervangen

De dorpel van het slaapkamer raam op 1 hoog is verrot. Graag zou ik de houten dorpel willen laten vervangen. De lengte hiervan is 1.50 meter.