Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Groningen.

698 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Groningen:

zaterdag 4 april 2020

kunststof dakraam plaatsen

Ik wil graag mijn dakraam vervangen voor een kunststof dakraam. Het raam is 89 breed en 154 hoog, bevindt zich op de eerste verdieping. Gaat sowieso om een raam, indien de prijs gunstig is om twee.
dinsdag 17 maart 2020

Vervangen glaslatten en onderdorpel uitbouw voorzijde woonhuis

Vervangen glaslatten en onderdorpel uitbouw voorzijde woonhuis (hal/entree), 10 meter aan glaslatten ongeveer.
donderdag 20 februari 2020

Dakraam verplaatsen en vernieuwen

Het oude dakraam gaat niet dicht. Ik wil hem daarom verwijderen, afvoeren en een nieuw dakraam van 40 x 60 cm laten plaatsen, maar dan op een andere plek. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 13 februari 2020

Vervangen van binnendeur

Er moet een standaard simpele binnendeur vervangen worden. Dus aanschaf van nieuwe deur en hengsels. Scharnieren op juiste hoogte plaatsen. Ik laat mij adviseren over de juiste deur.
maandag 10 februari 2020

Voordeur plaatsen en 3-punt-sluiting aanbrengen in bestaand kozijn

Graag willen we een nieuwe voordeur geplaatst hebben in bestaand kozijn. Scharnieren en driepuntsluiting moeten aangebracht worden. ** Praxis klant. Zal deur zelf aanschaffen
zondag 12 januari 2020

Vaste trap naar zolder maken

Wij willen een vaste trap naar zolder. Hierbij moet het gat ook nog gemaakt worden naar de zolder. Het gaat om een open trap. De houtsoort hebben wij nog niet over nagedacht. Het is een trap met 2x een draai of 1x. Zelf weten wij niet wat het handigst is. De trap komt over de andere trap en word dus een kamer kleiner gemaakt (dit word al gedaan) Graag een offerte voor de trap en het plaatsen.
maandag 6 januari 2020

Een trapgat en vaste dichte trap naar zolder maken met aftimmeren

Trapgat maken in betonnen vloer en plaatsen vaste dichte trap boven trap naar 1e verdieping incl. aftimmeren trapgat en plaatsen trap hek. Tevens vlizotrap verwijderen en gat vlizotrap dicht maken met beton met wapening incl. afvoeren afval. Voor aanvang werkzaamheden zal ik een WABO-aanvraag en constructierapport indienen bij de gemeente Groningen. Na goed keuring gemeente zal klus waarschijnlijk ergens April uitgevoerd kunnen worden. Voor aanvang werkzaamheden zal CV installatie vervangen worden en verplaatst door een installateur zodat deze niet in de weg zit als de vaste trap naar zolder wordt geplaatst. Zie foto's in de bijlage voor een indicatie van de uit te voeren werkzaamheden. Ik ben in afwachting van uw offerte.
donderdag 2 januari 2020

Zwevende trap vervangen

Ik heb een zwevende trap die ik niet echt vertrouw. Daarom wil ik hem laten vervangen door een houten binnentrap met 2 slagen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.
woensdag 1 januari 2020

Antislip profiel aanbrengen op de trap

Ik zoek een vakman die voor mij antislipprofiel kan aanbrengen op 13 traptreden. Daarvoor moeten eerst sleuven worden gefreesd. Ik ontvang graag uw offerte.
zaterdag 7 december 2019

3 puntssluiting in de voordeur aanbrengen

Leveren en monteren van een 3 puntssluiting in de voordeur.
maandag 2 december 2019

Trap renovatie

Betreft een traprenovatie: plaatsen treden + stootborden + vloerbedekking weghalen van trap.
maandag 25 november 2019

Vlonderterras aanleggen van composiet op balkon

Het betreft een balkon in de binnenstad van Groningen op de 1e etage van een complex die ik wil laten voorzien van een vlonder terras. De afmeting is ongeveer 9 m2.
zaterdag 2 november 2019

Raam uitbreken en tuindeur van maken

Ik wil graag van een bestaande raamopening in een baksteenmuur, een openslaande tuin/terrasdeur laten maken. De raamopening moet dan ook verbreed worden tot aan de standaardbreedte van de deur.
dinsdag 29 oktober 2019

Vaste trap naar zolder

Ik wil een vaste trap laten plaatsen naar zolder. Er moet een nieuw gat gemaakt worden in de betonnen vloer. Ik ben op zoek naar iemand die ook het afval af kan voeren en de klus schoon kan afronden.
zondag 27 oktober 2019

Garagedeur voor openslaande deuren vervangen

Ik wil graag mijn garagedeur (kanteldeur) vervangen voor openslaande, dichte (geen glas) deuren. Het is de bedoeling dat een van de deuren hoofdzakelijk als doorgang wordt gebruikt. Maatvoering circa 3 meter breed, circa 2 meter hoog.
zaterdag 26 oktober 2019

Deuren monteren

Wij hebben vandaag 2 Cando deuren gekocht bij praxis en die willen we laten plaatsen, een in de Keuken en een in de woonkamer. Het betreft 2 keer Bradford van 83 cm x 211,5 m opdek met 4 ramen.
zaterdag 12 oktober 2019

Koof in keuken maken

Ik wil graag een koof laten maken vanaf de afzuigkap naar buiten. De lengte vanaf de afzuigkap naar buiten is hooguit 2 meter. Ook zal er een gat naar buiten moeten worden gemaakt. En eventueel zou ik er graag spotjes in willen. Alles netjes afgewerkt.
dinsdag 8 oktober 2019

Raam in buiten spouwmuur realiseren

Graag laat ik een kunststof of houten kozijn met raam met dubbel glas plaatsen in een dichte, buiten spouwmuur. De is grote ongeveer 1.700 x 0.800 mm. De muur moet uitgezaagd worden. Graag ook afvoeren.
woensdag 2 oktober 2019

Trapgat zagen in betonnen vloer en trap plaatsen

Ben op zoek naar een specialist die een gat kan zagen in een betonnen vloer voor een vaste trap naar zolder. Hiervoor zal er een trapgat uit beton moeten worden gezaagd. Het beton hoeft niet afgevoerd te worden. Het gaat om de trap van de eerste- naar de tweede verdieping. De afmetingen van de trapgat weet ik niet, dit wil ik door de vakman laten bepalen. Ik weet niet of het bouwtechnisch kan. De nieuwe trap graag van hout, of de traptreden open of dicht moeten ben ik nog niet uit.
zaterdag 14 september 2019

Kunststof WC raampje met dubbelglas plaatsen

Dag, ik wil graag een kiep/kantel raam, dubbelglas, in een wit kunststof kozijn. Maximale afmetingen waarin dit kozijn moet passen is 410*460 (B*L). wilt u mij een offerte doen toekomen?
woensdag 11 september 2019

Traprenovatie

Ik wil graag af van de oude vloerbedekking op mijn trap. Wil graag nieuwe bekleding op de trap. Materiaal (treden en stootborden) is aanwezig. Oude vloerbedekking verwijder ik zelf. Slecht telefonisch bereikbaar, reageer binnen 24 uur op een mail.
woensdag 28 augustus 2019

Raam voor badkamer in buitenmuur

We willen een draai/kiepraampje van circa 50 X 35 cm in de muur van de badkamer op de 1e etage. Er is nog geen opening daarvoor. Voorkeur voor kunststof. Inclusief afwerking buitenzijde en (deels)binnenzijde. Graag de kosten voor het raam en het werk apart benoemen op de offerte.
zondag 18 augustus 2019

Achterdeur in garage maken

Ik wil graag een raam en kozijn vervangen ,voor een achter deur in de garage. Er zal na het verwijderen een stukje moeten worden uitgezaagd zodat de deur erin kan.
maandag 29 juli 2019

Traprenovatie

Plaatsen van stootborden (14 stuks wit) plus treden (13 stuks beton antraciet). Materialen via Praxis (Actie traprenovatie week 31), deze ga ik aanschaffen.
maandag 22 juli 2019

Dakkramen plaatsen

Willen graag 2 dakramen op schuine dak van 78 bij 134 cm.

Partners

Partners van Casius