Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Groningen.

694 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hardhouten kozijnen plaatsen, trap renovatie, vrijstaande stenen garage bouwen, hardhouten kozijnen laten vervangen, plafond en metal stud wanden met deuren plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken, stalen wand met glas en deur, kozijnen laten vervangen, trappen bekleden, binnentrappen realiseren, voorzetwand plaatsen met isolatie en deur, drie ramen in zijgevel maken, moderne veranda van aluminium plaatsen, trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Groningen:

maandag 21 mei 2018

Traprenovatie in huis aanbrengen

Terras van 25 a 30 m2 flagstones aanleggen. Plus trappetje van 4 m2 bekleden met flagstones.
woensdag 16 mei 2018

Kunststof kozijnen monteren

Ik wil 2 kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. Afmetingen: 240 x 100 met bovenlicht. 1 kozijn vast 1 kozijn met openslaand raam en steekraam voor bovenlicht
woensdag 16 mei 2018

Binnendeuren inmeten en monteren

Ik wil graag 2 opdek binnendeuren laten inmeten. Het betreft hier mahonie fineerdeuren, zodat ik 2 nieuwe deuren kan bestellen en nadien laten monteren. Hang- en sluitwerk is aanwezig.
maandag 14 mei 2018

Dorpel van kozijnen vervangen

Ik ben buitenom de kozijnen aan het schilderen. Van drie ramen is de dorpel verrot (170, 190 en 270 cm). Ik zoek iemand die deze (bij voorkeur op korte termijn) kan vervangen. Ook een stukje van de onderkant van de staande delen van de kozijnen zijn verrot. Ik woon in een appartement op de eerste etage.
zaterdag 12 mei 2018

Industriële dubbele taatsdeur maken en plaatsen

Voor een nieuwbouw huis in Haren ben ik op zoek naar iemand de metalen industriële dubbele deuren plafonhoogte met glas kan maken en plaatsen.
vrijdag 11 mei 2018

Traprenovatie van Cando plaatsen

Het gaat om 13 tredes traprenovatie die wij willen hebben geplaatst in huis. Het gaat om een ongelijke trap die scheef loopt. Wij willen hier de houten traprenovatie van Cando op hebben.
woensdag 9 mei 2018

Velux dakraam repareren

Een dakraam van Velux (1ste verdieping) sluit niet goed met warm weer en zit veel ruimte tussen dakraam en kozijn (uitzetten van het hout? ) , en wil graag een offerte voor de reparatie.
woensdag 9 mei 2018

Composiet vlonder op terras leggen

Ik wil op mijn, met stoeptegels bestraatte terras, een licht grijze composiet vlonder vloer hebben. De oppervlakte is ruim 3.50 bij 4 meter. De huidige bestrating loop af dus de vloer moet geëgaliseerd worden.
dinsdag 8 mei 2018

Konijnenren in de tuin maken

Ik heb een schuurtje in de tuin daaraan wil ik een ren laten maken voor konijnen van ongeveer 8 bij 1,5 meter. Deze ren moet minimaal een meter hoog inclusief een deurtje, de bovenkant open en betegeld of gestort beton (hoeft niet egaal, liever niet zelfs). Materiaal mag bestaan uit palen met een dik soort gaas aan de binnenkant (of u moet een beter materiaal idee hebben). De plaatsingen zal in juli of augustus plaatsvinden.
vrijdag 4 mei 2018

Stellingkast in gang maken

Ik wil graag voor twee wasmanden een kleine stellingkast van hout laten maken. De wasmanden kunnen dan boven elkaar worden geplaatst. Het is de bedoeling dat de wasmanden op planken komen te staan, maar de eerste mag ook op de grond staan met de stelling eroverheen. Boven de wasmanden graag nog twee planken met een hoogte van 20-30 cm, waarbij geen zware objecten (sportkleding) op geplaatst zullen worden. De afmetingen; Hoogte per wasmand is 80 cm (maximale totale hoogte 220 cm) Breedte stellingkast 46 cm Diepte stellingkast 35 cm
donderdag 3 mei 2018

Zwart aluminium taatsdeur plaatsen

Ik wil een taatsdeur maat 882x24&2 en een zijdeel 632x2482 in zwart mat Aluminium met slank profiel (met glas)
maandag 30 april 2018

Vaste trap naar zolder inclusief trapgat in beton maken

In een jaren '70 eensgezinswoning wil ik boven de trap naar de 1e verdieping een trap laten plaatsen naar zolder. De vloeren van de 1e verdieping en de zolder zijn van beton. Er moet dus een trapgat gemaakt worden in beton, en een vaste, dichte, houten trap worden geplaatst. Een dergelijke constructie is onder andere bij de buren en andere huizen in de straat reeds geplaatst (jaren geleden, technisch is het dus haalbaar).
vrijdag 27 april 2018

Luik boven kruipruimte vervangen

Ons luik naar de kruipruimte is vochtig en rot. We zouden deze graag laten vervangen voor een geïsoleerd luik. Afmetingen zijn circa 485 mm x 845 mm.
woensdag 25 april 2018

Reparatie van de schuifpui

Onze houten schuifpui sluit niet meer. Hij is van de rails af en de wielen lijken doorgezakt.
zaterdag 21 april 2018

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen bij ons op zolder. Het zijn 2 dakramen, nog aan te kopen bij jullie (Gamma). Kunt u een indicatie geven van de plaatsingskosten?
maandag 16 april 2018

Vast raam door te openen raam vervangen

Een dicht raam op zolder wil ik laten vervangen door een raam dat open kan. Het glazen gedeelte is 86 x 125 cm. Kunt u komen kijken en advies geven?
donderdag 5 april 2018

Opdek binnendeur plaatsen

We hebben een opdek binnendeur gekocht. Deze dient geplaatst te worden. Op maat maken, scharnieren en kruk plaatsen. Waarschijnlijk moet er 1 cm van de breedte af. Overige materialen kunnen overgezet worden van een andere deur.
vrijdag 30 maart 2018

Wieltjes van de schuifpui vervangen

Onze schuifpui vertoont stotterend gedrag met het heen en weer glijden en er komt grijze vuiligheid onder weg. Zelf denk ik dat de lagers vd wieltjes zijn versleten graag zou ik een offerte willen ontvangen omtrent de kosten
woensdag 28 maart 2018

Opdekdeuren laten inmeten

Graag zou ik een deskundige vakman mijn deuren laten inmeten
dinsdag 27 maart 2018

Tussenwand plaatsen op betonnen vloer

Graag een offerte voor het plaatsen van een tussenwand (formaat op maat, zie afbeelding) zowel hout als metalen liggers/staanders. Bestaande zijkant is nu van groene platen en de ondervloer is beton. Foto 1 is voor hoe het eruit komt te zien. Foto 2 is de zolder/locatie. Materialen voor de vakman.
maandag 12 maart 2018

Dakramen vervangen door nieuwe kunststof dakramen

2x GGL 606 vervangen door 2x een SK06 met afmeting: 114x118 cm. De oude ramen zijn van hout, nieuwe ramen van kunststof. Inclusief aftimmeren binnenzijde en dakraambekleding binnen- en buitenzijde monteren.
zondag 11 maart 2018

Blokhut met overkapping plaatsen

Bouwpakket blokhut met overkapping plaatsen. De achtertuin heeft geen achterom. Hij is 5 bij 2.50 meter in totaal.
woensdag 7 maart 2018

Buitendeur klemt

De balkondeur klemt, ook het raam naast de balkondeur klemt. Vermoeden dat er moet worden bijgeschaafd of scharnieren opnieuw afgesteld moeten worden. Graag z.s.m. i.v.m. het feit dat de deur eigenlijk niet meer open/dicht kan.
dinsdag 6 maart 2018

Dubbele taatsdeuren plaatsen in doorgang

Goeden dag, Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen, die ik wil ontvangen per mail. De ruimte waar de 2 taatsdeuren moeten komen is totale Breedte is: 2,23 meter, hoogte is 2,35 meter Het moeten zwarte taatsdeuren zijn verdeeld in 3 vlakken en uiteraard inclusief montage. De vloer en het plafond zijn van beton. Op de vloer ligt vloerverwarming en tegels. Met het aanbrengen van de vloerverwarming is er rekening gehouden met het plaatsen van taatsdeuren.
maandag 5 maart 2018

Balie en een bar laten maken

We willen graag een afspraak maken om te overleggen wat we precies willen. Ons idee is dat er een balie voor een kapsalon wordt gemaakt. En een bar voor in een café bar. Er moet ook een nieuwe kniptafel komen uit één stuk voor vier personen. Graag zou ik willen dat u contact met mij opneemt.

Partners

Partners van Casius