Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Groningen.

662 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Groningen:

dinsdag 14 november 2017

Opdekdeuren laten afhangen

Ik wil graag 4 deuren laten afhangen met hang- en sluitwerk. De afmeting van elke deur is 201.5 bij 83 cm. Het zijn alle opdekdeuren.
woensdag 8 november 2017

Vervangen van een dakraam door een groter model

Ik heb in mijn badkamer een dakraam van 46 x 96 cm dat aan vervanging toe is. Ik wil daar graag een groter model Velux dakraam laten plaatsen met de maat 55 x 98 cm. Het gaat om een model CK04 dat al wit afgelakt is. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
vrijdag 3 november 2017

Vaste zoldertrap plaatsen en dakraam aanbrengen

Wij zouden graag een veilige vaste trap naar zolder willen hebben, maar de ruimte is beperkt. Er is nu een vlizotrap. Er is weinig ruimte op de overloop dus een trap met een draai erin lijkt niet te gaan passen. het betreft een vrijstaande woning uit 2016 met een houten verdiepingsvloer. Ook willen wij graag een dakraam laten plaatsen. Op zolder, in het pannendak. Een raam dat geopend kan worden voor ventilatie. Afmeting in overleg.
vrijdag 27 oktober 2017

Trap bekleden met laminaat overzettreden

Wij willen traplaminaat kopen bij Praxis en dit op onze trap laten plaatsen. Het gaat om een dichte trap met 13 treden en 2 bochten. We ontvangen graag uw offerte voor de plaatsingskosten.
donderdag 26 oktober 2017

Deuren inhangen en monteren hang- en sluitwerk

Ik heb vier nieuwe deuren die ingehangen moeten worden, inclusief hang- en sluitwerk.
woensdag 25 oktober 2017

Stalen trap lassen

Bij de stalen spiltrap in de gang van onze woning op de begane grond zitten er twee scheuren in 1 van de traptreden. Ik wil dit graag laten repareren. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang dan ook uw offerte.
vrijdag 20 oktober 2017

Muurtje in de woonkamer verlengen

Ik heb een muurtje in de woonkamer, deze wil ik graag een ongeveer 1 tot 1.5 meter verlengen. Ik weet niet zeker of het een draagmuur is.
maandag 16 oktober 2017

Deuren inkorten

Ik wil 3 deuren laten inkorten na het leggen van een nieuwe vloer
zondag 15 oktober 2017

Eenvoudige schuurdeur maken en monteren

Ik begrijp dat jullie ook een eenvoudige deur op maat kunnen maken voor een schuurtje? Ik moet de huidige deur vervangen, want hij begint te rotten. De afmeting is 77 x 200 cm met 3 scharnieren. Het is een deur zonder glas. Heeft u enig idee wat dit ongeveer gaat kosten?
vrijdag 13 oktober 2017

Pendeldeur in de kamer plaatsen

Ik wil de houten deur in mijn woonkamer laten vervangen door een glazen deur.
woensdag 11 oktober 2017

Twee stompe deuren afhangen

Ik heb twee stompe binnendeuren gekocht en wil deze graag laten monteren. Een deur moet ongeveer een centimeter worden ingekort. Het huidige hang en sluitwerk is nog goed, ik weet nog niet of ik dit wil hergebruiken of dat ik nieuwe koop. Het zijn hardhouten deuren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
dinsdag 10 oktober 2017

Nieuwe binnendeuren afhangen

Ik wil 3 nieuwe stompe binnendeuren laten afhangen en afmonteren. In de deuren komt een nieuw slot, maar de koperen deurkruk en scharnieren willen we opnieuw gebruiken. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 9 oktober 2017

Houtrot in raam- en deurkozijnen repareren

Keukenraam (foto 1) is het onderste gedeelte rot. En slaapkamer boven (foto 2) is ongeveer een cm of 20 waar het rot is. Eventueel vervangen of opvullen? de werkplek is goed bereikbaar.
maandag 9 oktober 2017

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Kunt u een aanbieding maken voor de levering en montage, ter vervanging van een bestaande lichtkoepel type: DW PC / PC 100 x 200 cm helder? Deze mag geplaatst worden in een dakkozijn / dakterrasentree. De werkplek is goed bereikbaar.
zondag 8 oktober 2017

Lichtkoepel/lichtstraat plaatsen op een uitbouw

Wij willen graag een lichtkoepel of lichtstraat op ons platte dak van de uitbouw. Dat dak is van hout en bedekt met bitumen dakbedekking. De afmeting van de lichtkoepel zou 2 x 1 meter moeten zijn. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
zondag 8 oktober 2017

Binnendeuren inhangen

Meehelpen in de aanschaf van 6 binnendeuren inclusief opmeten. Daarna inhangen en afwerking deuren. Ik ga ze zelf bij jullie aanschaffen.
zaterdag 30 september 2017

Dakraam vervangen door nieuwe

Huidige dakraam laten vervangen voor een nieuwe. Betreft een raam van 55 x 78 cm.
donderdag 28 september 2017

Aluminium taatsdeur plaatsen

Taatsdeur tussen kamer en keuken. Doorgang is circa 130 cm breed en 280 cm hoog. Aluminium met slank profiel (met glas).
donderdag 28 september 2017

Vaandelkast vervaardigen

Wij willen graag een vaandelkast laten maken. De werkplek is goed bereikbaar en de kast kan zelf worden opgehangen door de klant.
donderdag 14 september 2017

Houten plantenbakken repareren

Door de storm van afgelopen woensdag zijn twee grote houten plantenbakken hier omgewaaid en helaas zwaar beschadigd. De bakken zijn gemaakt van steigerhout en beide bakken missen nu een aantal planken of deze zijn gebroken door de val. Wat kost het om deze te laten repareren? Dit ivm eventuele vergoeding via de verzekering
dinsdag 12 september 2017

Vloerbedekking op trap vervangen door laminaat

Willen graag laminaat op onze trap. Betreft 13 tredes totaal. Materiaal in overleg.
zondag 10 september 2017

Deuren en kozijnen repareren

Wij willen graag de openslaande deuren in onze slaapkamer gerepareerd hebben of als dat niet meer kan een nieuwe openslaande deuren erin. Ook de keuken deur misschien ook wel het kozijn moeten worden vervangen en de deur + kozijn in de hal. De deuren zijn 90 breed en 208 lang. Er moet overlegd worden met de klant over de eventuele vervanging van deuren. De werkplek is goed bereikbaar.
vrijdag 8 september 2017

Mechanisme van een draai-/kiepdeur repareren

Wij hebben hardhouten tuindeuren (2.20 x 0.90 meter) met een draai-kiep mechanisme. De deur sluit aan de onderkant niet goed meer. Gaat om een Duits systeem.
dinsdag 29 augustus 2017

Boeiboord vervangen

Graag een vervanging van het boeiboord boven de erker. Er zit nu geschilderd hout op en ik weet niet wat ik ervoor terug wil hebben. Zou u dat in aparte uitvoeringen kunnen specificeren in de offerte. Het gaat om een deel van 1 meter, 3 meter en dan weer 1 meter.
zaterdag 26 augustus 2017

Stalen binnenwand met taatsdeuren plaatsen

We zijn benieuwd naar een offerte van een glazenwand met metalen frame inclusief twee taatsdeuren. We zouden zoiets als in de bijlage willen met een breedte van 4.65 meter en hoogte van 2.60 meter. Het betreft een binnen wand. Wat zijn de kosten hiervan bij jullie?

Partners

Partners van Casius