Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Groningen.

684 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Groningen:

dinsdag 20 februari 2018

Vaste trap naar zolder laten maken

In onze nieuwe woning willen we graag een vaste trap naar de zolder laten aanleggen. Boven, naast de trap van de eerste verdieping. Hiervoor zal er een gat in de betonnen zoldervloer moeten komen. Daarnaast willen we graag het bestaande gat van de vlizotrap laten dichten.
zondag 18 februari 2018

Montage van een standalone pergola

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de installatie van: De standalone Pergola kit antraciet 370 x 370 cm of de Standalone Pergola kit antraciet 370 x 250 cm, gewenst is 265 cm, vanwege de decoratieve steenomlijsting. De ramen aan de achterkant zijn tezamen zijn 3,40 meter breed. De pergola zou daarom minimaal 400 cm breed moeten worden, maar liever nog wat breder, dus 500 cm. Het terras is 400 cm diep (dus niet de vereiste (?) 402 cm) en daarachter volgt een goot en een betonband voordat het gazon begint (daarin loopt daar ergens een drainageslang). De palen zouden dus op/in/aan het terras moeten worden bevestigd. De woning heeft een houten skelet, en daarom kan de gevel niet de draag- en trekkracht van een zonnescherm die enkel aan de gevel wordt bevestigd verwerken. Daarom geniet een standalone pergola de voorkeur. In het geval van een breedte van 500 cm is er een paal in het midden nodig, echter is het niet wenselijk als deze voor het raam komt. Is daar een oplossing voor? Wellicht die lange balk aan de gevel bevestigen? Zie bijgesloten foto voor indruk van de situatie. De tuin is goed toegankelijk aan de zijkant van het huis.
zaterdag 17 februari 2018

Binnendeur en deurkozijn vervangen

Ik wil een nieuw (aluminium?) deurkozijn laten plaatsen, met waarschijnlijk een nieuwe binnendeur. Hij moet wel tegen een stootje kunnen, wat hij wordt soms nogal hard dichtgegooid. De klant wil graag dat de vakman eerst de afmetingen komt opnemen en daarna pas zijn offerte opstelt. Het gaat hier om het verwijderen van de oude constructie en het leveren en het maken van een nieuwe constructie.
zaterdag 10 februari 2018

Houten trap laten plaatsen

Goedemorgen, Ik ben op zoek naar een nieuwe trap in mijn woning de trap wordt in de hal geplaatst. Er zit nu een rechte steektrap in die slecht beloopbaar is. We zoeken een houten trap met beenedenkwart of enkelscheluw aan de onderzijde. De totale hoogte van de trap is 2870 mm de breedte is 900 mm lengte is 2970 mm. Er moet op de overloop nog ongeveer 1500 mm balustrade geplaatst worden in de stijl van de trap. Ik verwijder de oude trap zelf en wil graag dat de nieuwe geplaatst wordt.
maandag 5 februari 2018

Hoogslaper in een studentenkamer maken

Ik wil graag een tweepersoons hoogslaper in een studentenkamer laten maken. De kamer is ongeveer 10m2.
maandag 5 februari 2018

Dubbel glas plaatsen en kozijnen aanpassen

Op de begane grond heb ik 4 ramen van B x H: 130 x 180 cm, 2 ramen van 250 x 180 cm en 2 ramen van 80 x 180 cm, waarvan een op de eerste verdieping. De totale glasoppervlakte is 20 m2. De woning is uit 1910 waardoor de kozijnen aangepast moeten worden. Er zijn 2 ramen met schuifmechanisme; de overigen zijn vast. Het zijn ramen met bovenlichten, de bovenlichten blijven onveranderd.
maandag 5 februari 2018

Houten trappen plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Ik wil 2 rechte trap met één of meerdere draaien geplaatst hebben. Waar moet de trap geplaatst worden? De twee trappen moeten binnen geplaatst worden. Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er zijn twee trappen nodig voor het pand. Het pand is gestript en wordt opnieuw ingericht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen. Ik heb eventueel ook een idee hoe het moet worden, daarvoor zou ik contact willen hebben met de vakman.
zondag 28 januari 2018

Nieuwe kozijnen laten plaatsen

Ik zou graag twee kozijnen laten vervangen. De kozijnen zijn al aanwezig. Het glas kan hergebruikt worden. Het gaat om grote ramen. De ene is ongeveer 2 meter bij 1,6 meter en de andere is 2,4 meter bij 1,6 meter.
vrijdag 26 januari 2018

Schuivende tussenwand plaatsen

Schuifwand maken van circa 3 meter lengte, onder schuine kap. Woonhuis te Haren (Groningen).
vrijdag 26 januari 2018

Bestaande stenen garage verbreden

Wij willen onze bestaande stenen garage aan huis laten verbreden met 1.50 meter. De maten van de garage zoals die nu is zijn 3 bij 6 meter. En moeten worden: 4.5 x 6 meter. De werkzaamheden bestaan uit: De garage verbreden, volledig isoleren, raam maken aan de weg kant, plafond strak maken, 4 stroom punten in de hoeken aanleggen, spotjes in het plafond installeren en water af -en aanvoer verplaatsen in de garage voor de wasmachine.
dinsdag 23 januari 2018

Vaste ramen vervangen door openslaande ramen

3 vaste ramen vervangen door 3 ramen die open kunnen Afmeting ca 1 x 130 m bxh
zondag 14 januari 2018

Trap met een traprenovatieset bekleden

Ik wil graag weten wat het kost als ik mijn trap laat bekleden. De dichte heeft 14 treden en bovenin zit een draai in de trap. Ook de stootborden wil ik graag laten bekleden met laminaat.
zaterdag 13 januari 2018

Gefundeerde garage laten bouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren voor het bouwen van een garage van 10 x 5 meter. Ik wil de mogelijkheid hebben om de garage om te kunnen bouwen naar bijvoorbeeld een guesthouse. De garage moet goed geïsoleerd zijn en er komt een garagedeur en loopdeur. Verder mag hij casco worden opgeleverd en is. Er zal niet geheid hoeven worden daar wij op 1 meter diepte op het zand zitten.
donderdag 4 januari 2018

Trap monteren naar verdieping

Van onze keuken naar de slaapkamer op de 1ste etage moet een mooie (houten) trap gemaakt worden. Er staat nu een draai trap die niet verantwoord is en uitkomt op de muur, we willen een veilig trap met spijlen. Onderkant van de deur op 1ste etage is op ongeveer 3. 10 m. Hoogte. Volgens mij is het handig om bij de deur op de 1ste etage een klein platform te hebben en dat vervolgens de trap langs de muur naar beneden loopt. De trap kan 1 meter breed zijn en heeft ongeveer 3/4 meter om af te lopen. Mogelijk is het handiger om met een kwart te eindigen. We willen graag een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en staan open voor (eerlijk! ) advies (dit kan in week 3). Graag ontvangen we een offertes inclusief de (te bouwen) trap en de bovengenoemde wensen / werkzaamheden. Foto van eerder werk of voorbeeld wat u kunt maken is een must. Wat we mooi vinden (zie foto collage): - Hout en staal, combi is mooi maar hoeft niet persé als de prijs flink oploopt. Meerdere offertes met voorbeelden mag ook. - Onder de trap moet open zijn, mag wel op palen steunen indien nodig OF mooie open kast ruimte voor boeken en keuken spullen verwerken in de trap (wederom ligt aan de prijs). Alvast bedankt. Ps. Wij willen een contract op papier wat door beide partijen ondertekend wordt. Pps. Mocht er goed werk worden geleverd laten wij de andere trap in de keuken ook bij u doen in de toekomst. Dit wordt dezelfde stijl alleen minder hoog en ligt minder ongelukkig.
donderdag 4 januari 2018

Trap maken naar 1e etage

Van onze keuken naar de slaapkamer op de 1ste etage moet een mooie (houten) trap gemaakt worden. Er staat nu een draai trap die niet verantwoord is en uitkomt op de muur, we willen een veilig trap met spijlen. Onderkant van de deur op 1ste etage is op ongeveer 3. 10 m. Hoogte. Volgens mij is het handig om bij de deur op de 1-ste etage een klein platform te hebben en dat vervolgens de trap langs de muur naar beneden loopt. De trap kan 1 meter breed zijn en heeft ongeveer 3/4 meter om af te lopen. Mogelijk is het handiger om met een kwart te eindigen. We willen graag een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en staan open voor (eerlijk! ) advies (dit kan in week 3). Graag ontvangen we een offertes inclusief de (te bouwen) trap en de bovengenoemde wensen / werkzaamheden. Foto van eerder werk of voorbeeld wat u kunt maken is een must. Wat we mooi vinden (zie foto collage): - Hout en staal, combi is mooi maar hoeft niet persé als de prijs flink oploopt. Meerdere offertes met voorbeelden mag ook. - Onder de trap moet open zijn, mag wel op palen steunen indien nodig Of een mooie open kast ruimte voor boeken en keuken spullen verwerken in de trap (wederom ligt aan de prijs). Alvast bedankt. Ps. Wij willen een contract op papier wat door beide partijen ondertekend wordt. Pps. Mocht er goed werk worden geleverd laten wij de andere trap in de keuken ook bij u doen in de toekomst. Dit wordt dezelfde stijl alleen minder hoog en ligt minder ongelukkig.
donderdag 4 januari 2018

Vast dakraam met dubbel glas plaatsen

Wij willen graag een onderhoudsvrij en vast dakraam, dubbelglas, plaatsen op en schuin en niet geïsoleerd pannendak. De afmeting komt niet niet zo nauw, maar zou het beste zo rond de 50 x 70 cm kunnen zijn.
woensdag 3 januari 2018

Vaste trap naar zolder inclusief trapgat maken

Graag wou ik weten of jullie ook vaste trap naar een zolder plaatsen, en of jullie ook die trapgat maken. Mocht dat wel zo zijn kan ik dan een offerte krijgen wat dat gaat kosten. Plafond is beton. De trap heeft zal waarschijnlijk een standaard afmeting krijgen. We willen hier graag medio mei mee beginnen.
dinsdag 2 januari 2018

Stalen binnendeuren met paneel plaatsen

Wij zoeken drie stalen scharnierdeuren en een paneel. De maten hiervan zijn 230 bij 80/90 cm en 230 bij 30cm.
maandag 1 januari 2018

Trespa of kunststof boeidelen en panelen plaatsen

Ik wil graag mijn boei aan de zijkant van het huis en de windveren van de garage in trespa hebben. Hier graag een totaalprijs voor. Graag reacties via email ivm werk
zondag 31 december 2017

TV-meubel laten maken

Tv-meubel op maat op basis van bijgevoegd ontwerp. Voor overleg/toelichting kan telefonisch contact worden opgenomen. Al de afmetingen zijn in het pdf bestand te vinden.
zaterdag 30 december 2017

Yogaruimte maken in de tuin

Het plaatsen van een huisje in de tuin van 9 x 4 meter met wc en pentry
vrijdag 8 december 2017

Binnendeur bijschaven en ophangen

Er moet 2 cm van een schuifdeur af (is al uit de ophanging) omdat deze niet in een rails loopt. Er zit glas in de deur, al vanaf 34 cm onderkant van de deur tot bovenaan, een ruit. Er zit nog een losse rail aan de onderkant van de deur. De deur is 3,5 cm dik.
maandag 4 december 2017

Taatsdeur afscheiding maken

Ik wil een taatsdeur laten maken als een onzichtbare afscheiding tussen 2 kamers laten maken van ongeveer 1.50 bij 3 meter in multiplex zonder glas. Het draaipunt moet ongeveer 10/15 centimeter van de kant af zijn en het moet van hout met glas gemaakt worden.
zondag 3 december 2017

Slot van garage-kanteldeur herstellen

Van onze garagekanteldeur is het slot kapot. De vergrendeling werkt niet meer als we de kruk omdraaien. We moeten dan handmatig de vergrendelstang omhoog en naar beneden duwen.
vrijdag 1 december 2017

Schuifpui repareren

De deur van de schuifpui (hout) wil niet meer open. Hij zit nu dicht, deurkruk kan nog wel naar boven en naar beneden, maar de deur komt niet omhoog, en gaat dus niet meer open. Ook kan de sleutel niet meer omgedraaid worden (hier heeft al een slotenmaker naar gekeken, maar dat is niet het probleem).

Partners

Partners van Casius