Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trap en bordes met eiken bekleden:

Trap en bordes met eiken bekleden

Het bekleden van de houten trap van 15 treden in eiken inclusief de 16 stootborden in houtkleur. Het bordes op de eerste verdieping 2 m2 dient in dezelfde kleur ook bekleed te worden. Er zit momenteel vloerbedekking op en de trap wordt schoon opgeleverd.
Onze klant uit Zutphen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap en bordes met eiken bekleden uit heel Nederland:

Eiken steektrap plaatsen

Wij willen graag een rechte dichte eiken steektrap met leuning, totaal 12 treden tot aan het bordes. Daarna moeten er nog 5 dichte rechte treden geplaatst worden. De trap willen wij graag 80 a 85 cm breed hebben.

Dakterras aanleggen

Voor de aanleg van een dakterras van 32 vierkante meter zou ik graag een offerte willen aanvragen. De vergunning van de gemeente hebben we gelukkig al rond. Het zou gaan om een dakterras bovenop onze eigen woonlaag, deze moet bereikbaar worden middels een vaste trap vanaf ons huidige balkon. Specificaties: - Het hekwerk en de trap (met bordes) dienen gemaakt te worden van RVS en deze moet overeenkomen qua stijl en kleur met de balustrade van ons bestaande balkon. - We zijn geïnteresseerd in composiet vlonders, maar horen ook graag wat andere mogelijkheden zijn. - We zouden graag verschillende elektriciteitspunten willen laten aanleggen en een wateraansluiting willen realiseren mede ter behoeve van een buitendouche. - Verder zouden we graag een aantal palen willen plaatsen ter behoeve van een schaduwdoek en het ophangen van een hangmat.

Rechte trap plaatsen in woning

Naar welk type trap bent u op zoek? Design / moderne maatwerk trap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Rechte open steektrap met houten treden met halverwege bordes. Frame van metaal, 1 leuning Lengte 6 meter, hoogte 2,70 meter Offerte niet nodig, richtprijs volstaat incl. Btw

Trap realiseren

Wij hebben een bordes waar een trap (10 meter) en balustrade aan geplaatst dient te worden. Ik zou graag opties zien betreft het materiaal en mogelijkheden.

Buitentrap met bordes leveren en plaatsen

* Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap; * Waar moet de trap geplaatst worden? Buiten; * Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: een trap met bordes en de rest recht naar beneden. Inclusief hekwerk op bordes. Bordes 200 x 100 cm. Trap van 200 cm hoog. De oude trap zal verwijderd zijn. Graag een voordelige buitentrap aanbieden, mag ook met houten treden zijn. En eventueel in het zwart, afhankelijk van de meerkosten.

Brede houten binnentrap plaatsen

Ik zoek een trap met een tussenbordes. Optreden 19,6 cm en aantrede 21. Aantal aantreden 7 dan bordes van 1 meter en dan weer 6 aantreden. Treden in dik eiken, circa 4 cm. Breedte van totale trap 2,4 meter. Leuning aan schalmgat zijde. Bij trap met 7 aantreden de andere zijde dan het schalmgat voorzien van hekwerk.

Houten buitentrap aan molen plaatsen

Het betreft het realiseren van een houtentrap aan de buitenzijde van 8-kant molen op stenen voet. De molen is 5 meter verhoogd en de oorspronkelijke ingang is dichtgemetseld en 5 meter boven de grond. Er bestaan globale plannen, om weer een deur te plaatsen waarachter (buiten) een trap naar beneden gaat. Er moet dus een bordes bij de deur komen en circa 2 meter lager weer een bordes waar de trap om de hoek (45 graden) van de molen gaat. De trap is aan één zijde aan de molen bevestigd en heeft aan de andere zijde een leuning. Uitvoering in weerbestendig hout. Zwart gelakt en mogelijk een toegangsbeveiliging. We hebben een globale schets van de trap.

Trapbekleding

Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Beton Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Rechte trap bestaande uit 2 delen met een recht bordes ertussen

Een buitentrap realiseren

Ik zoek een vakman die een budgetvriendelijke, rechte basistrap voor buiten kan realiseren. Het betreft een rechte trap met 2 leuningen en bordes hoogte van de verdieping waar de trap naar toe moet is 4 meter.

Metalen trap installeren

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: ik zou graag een prijsopgave ontvangen voor een stalen trap met gevouwen of geplooide treden (schutbord en trede uit 1 stuk voor de hele trap). Het gaat om een trap van begane grond naar de eerste en tweede etage. Voor beide etages betreft het een bordestrap. Ik zou graag het verschil tussen een bordes uit staal en hout willen vergelijken (hout zou ik zelf plaatsen, dus dan alleen 4 stalen, rechte trappen). Langs alle trappen zouden we graag een stalen reling willen hebben. TRAP Bg naar 1e etage VLGS. BOUWBESLUIT BESTAAND GEB. H = 2865 mm B = 900 mm OPTREDE (14 INCL. BORDES):205 mm AANTREDE (13 INCL. BORDES ):220 mm Trap 1e naar 2e etage H = 2500 mm B = 900 mm OPTREDE (12 INCL. BORDES) :208 mm AANTREDE (11 INCL. BORDES) : 220 mm

Partners

Partners van Casius