Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zetten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zetten heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zetten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zetten of directe omgeving.

76 klanten uit Zetten bevelen een bij Casius in Zetten aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 7,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zetten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, spiltrap vervangen in een massief eiken trap, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, twee wenteltrappen plaatsen, plaatsen nieuw raam in blinde muur woonkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Zetten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zetten:

Vlizotrap laten plaatsen

Graag prijsopgave incl. montage voor (budget) vlizotrap. Maat luik is 55 x 115,5 cm. Plafondhoogte is 222 cm. Opening is nagenoeg gelijk aan luik, scheelt 5 mm max, luik valt erop. In de bijlage huidige situatie.

Achterdeur met kattenluikje herstellen

Vanwege een verhuizing moeten wij van de woningbouw het kattenluikje in de achterdeur laten herstellen. Het houtstuk is nog aanwezig en d.m.v. een vakman willen wij dit laten herstellen. Het is geen rechte deur, maar er zitten randen in zeg maar. Van het merk WEEKAMP het artikelnummer is WK4071. Een nieuwe deur is voor ons de duur en daarom willen wij graag iemand inhuren die de deur kan herstellen.

Raam in kunststof kozijn plaatsen

Wij willen ons voorraam vervangen voor een nieuw kunststof kozijn. Bestaande uit 3 gelijke ruiten zonder draairaam of ventilatierooster.

Klemmende voordeur herstellen

De voordeur van onze woning klemt waardoor ook het slot moeizaam opent en sluit. Dit willen we graag hersteld hebben.

Ik heb een aluminium schuifpui (die al ...

Ik heb een aluminium schuifpui (die al geplaatst is): breed ca 2,3 m (inclusief de schuifdeur van 0.9 m) en hoog 2,1 m. De deur van de pui zit rechts en ik wil die naar links verplaatsen. Kunt u dit uitvoeren en wat zijn de kosten. Met vr. groet,

Naast ons huis willen wij een 'schuur' ...

Naast ons huis willen wij een 'schuur' maken waarin een aantal stellingen worden geplaatst, in de toekomst een motor kan worden gestald en een ruimte die tevens fungeert als klusruimte voor het maken van dingen en schilderen hiervan bijvoorbeeld. Aan de straatzijde willen we een brede toegang met dubbele deuren, aan de achterzijde mag het open blijven. De 'schuur' leunt tegen ons huis aan en zal aan de andere zijde moeten rusten op een op te treken muur. We willen een houten constructie met een bitumen dak. Indien dit te duur wordt, dan een dak van golfplaten.

Meranti garagedeur met 2 deuren. Een ...

Meranti garagedeur met 2 deuren. Een deur met gewoon beslag inclusief cilinderslot, de andere deur met deurstang die in de hardstenen dorpel zakt. Totale breedt van de deur is 2.5 meter, geschatte hoogte 2.3 meter. Twee houten kozijnen met 2 scheidingsdeuren met ieder 10 "raampjes" van facet blank glas en RVS beslag. Te worden geplaatst en woonkamer voor een totale breedte van 3 meter.

Carport veranderen naar garage. ...

Carport veranderen naar garage. linkerzijwand is reeds buitenmuur huis en andere zijwand is reeds buitenmuur van hobbyruimte buurman. Het gaat hier om het storten van een garagevloer in het verlengde van de huidige garage en het plaatsen van een garagedeur (sectionaal) aan de voorzijde, evt met nieuwe porren of ander bevestigingsmateriaal. Tevens moeten de huidige porren worden gesloopt.

L-vormige aanbouw inclusief garage voor ...

L-vormige aanbouw inclusief garage voor 1 auto met roldeur voor hoekhuis. huis: Lengte 8+Breedte 5. 3 meter aanbouw naar achter, over breedte tuin 8m met glas en schuifpui. Naast huis, garage van Breedte 3 en Lengte 14. Er zijn 2 bestaande muren van buren en eigen huis. totaal oppervlak 57 vierk. meters Dit moet een bakstenen constructie zijn met aan de achterkant een glazen wand over de hele breedte (8m) inclusief schuifpui.

Ik wil een roldeur i.p.v. de huidige ...

Ik wil een roldeur i.p.v. de huidige garagedeur plaatsen. De roldeur mag geen frame hebben zoals met de huidige garagedeur i.v.m. optimaal gebruik hoogte van de garage.

Een schuur met dubbele deur aan de korte ...

Een schuur met dubbele deur aan de korte kant. 1 lange kant met 4 ramen en een deur. Mansarde kap(gebroken kap). 9x6 meter buitenmaten. Dakpannen rood(nvh). Muren worden wit geverfd. Zoldering met vaste trap achterin. Afvoerput, aansluiting water, gas en electra. Tekening is aanwezig en reeds goedgekeurd door gemeente en welstandscommissie. Schuur is reeds uitgezet en wil nu de fundering gaan maken.