Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zelhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zelhem heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zelhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zelhem of directe omgeving.

41 klanten uit Zelhem bevelen een bij Casius in Zelhem aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zelhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, voorpui woning kozijnen vervangen, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, spiltrap vervangen in een massief eiken trap, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, twee wenteltrappen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Zelhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zelhem:

Hordeur monteren in een houten kozijn

Ik zoek een vakman die voor mij een plissé hordeur uit de 500 serie kan monteren in een houten kozijn. Ik heb de materialen al in huis. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Stalen kozijn met deur met vast gedeelte ernaast plaatsen

Een stalen kozijn met deur van 90 x 201 cm en daarnaast een vast raam van 90 x 201 cm. Beide voorzien van 2 horizontale vlakverdelers. Zie bijgaand voorbeeld.

Stalen binnendeuren plaatsen

Graag offerte voor stalen binnendeuren met glas als volgt: - Totale breedte van ongeveer 2.06 meter en hoogte 2.15 meter, - Schuifdeur links, vast raam rechts (afhankelijk van welke zijde je het bekijkt, natuurlijk).

Canexel vervangen door kunststof op een chalet

Ik wil mogelijk een chalet met canexel laten vervangen voor kunststof. Wat is de prijs ongeveer? Het gaat om een chalet van 45 m2. Het gaat mij om een richtlijn. Op dit moment vervangen hoeft nog niet, maar alvast voorbereiden kan geen kwaad.

2-persoons hoogslaper laten inbouwen

Ik wil graag een 2 persoons hoogslaper laten inbouwen.

Velux dakraam reparatie

Ons Velux dakraam sluit niet meer, ging al langere periode slecht/stroef dicht. Zoeken een vakman voor reparatie.

Stompe binnendeur afhangen

Afhangen van een stompe deur. Kozijn aanwezig. Schanieren en deurklink moeten geplaatst worden. Tijdelijke ruitjes vervangen voor definitieve ruitjes. Deur is ook aanwezig.

Bordes aan stacaravan

Bordes naast stacaravan maken, plusminus 2 x 8 meter, trapje met twee treden aan korte kant, 3,5 meter overdekt met doorzichtig golfplaat, leuning alleen het overdekte deel en het trapje. Materialen ook leveren.

Betreft plaatsen carport. De carport ...

Betreft plaatsen carport. De carport moet aansluiten op de betaande garage en doorlopen tot aan de voorgevel.

Het betreft de scheidingswand tussen ...

Het betreft de scheidingswand tussen keuken en kamer. De nieuwe keuken komt 2,5 cm boven de bestaande scheidingswand. Graag een voorstel om dit probleem op te lossen.

Als gevolg van een storm is er een duim ...

Als gevolg van een storm is er een duim van een luik/blind uit het kozijn gerukt. Dit heeft als resultaat dat er een gat in het kozijn is ontstaan en wij graag voor de winter dit zouden willen herstellen,zodat het luik weer kan functioneren. Een nieuw kozijn is momenteel echter geen mogelijkheid. Hoe kan ik/een vakman het kozijn repareren, waardoor het sterk genoeg is om het luik te dragen? Graag zou ik een goed advies ontvangen. Bij voorbaat dank.

Aanbouw garage te bouwen aan bestaande ...

Aanbouw garage te bouwen aan bestaande bebouwing. Bestaande daklijn wordt aflopend doorgetrokken. Oppervlakte 24 m2 (6x4), voorzijde dubbele openslaande deuren, achterzijde enkele deur met raam. Isolatie en dubbel glas. Betonnen glad afgewerkte vloer, verdiepingsvloer van hout met gipsplaten aan onderzijde afgewerkt. Kapconstructie houten balken (sporen) met isolatie en dakpannen (tuille de nord). Binnenzijde afgewerkt met gipsplaten. Dakgoten (zink) rondom (ca 14 m).Excl electra riolering ed.