Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Westervoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Westervoort heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Westervoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Westervoort of directe omgeving.

275 klanten uit Westervoort bevelen een bij Casius in Westervoort aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Westervoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: stalen deur plaatsen, garage / berging bouwen, hout door kunststof vervangen op de voorgevel, zoldervliering bouwen, kunststof erker met houtlook plaatsen, achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen, kozijnen, ramen en deuren vervangen, kozijnen vervangen, raam door openslaande deuren vervangen, tochtportaal maken in een restaurant, reservierung von 6 Fenstern und 2 Türen, taatsdeur tussen de hal en de woonkamer plaatsen, garagedeur door een pui met ramen vervangen, fundering leggen garage, boeidelen en overstek vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Westervoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Westervoort:

Kiep-/kantelraam maken in de douche

We hebben op dit moment een valraam van circa 100 x 60 cm. Deze scharniert aan de onderkant en rust dan tegen een stang. Het zijn hardhouten kozijnen en die zijn in goede staat. We willen hier graag een kiep kantelraam van maken.

Koof in de keuken maken en afzuigkap aansluiten

Er moet een koof gemaakt worden in de keuken. In een L of alleen om de afzuigkap en om de aluminium buis (1.5 a 2 meter) weg te werken. Tevens moet de stekker van de afzuigkap verlengt worden en naar buiten geboord worden, zodat deze in de schuur kan worden aangesloten. Graag ontvang ik een offerte hier over.

Kozijnen renoveren

Wij willen van ons huis de kozijnen laten renoveren. Dubbelglas en vernieuwen raamwerken draaiende delen.

Dakraam met stormschade vervangen

Wij zouden graag een nieuw dakraam geplaatst willen hebben. Maar zouden eerst graag willen weten wat hier de kosten van zijn. Ons ouder koepelraampjes is afgelopen week door de storm kapot gewaaid. Mag eventueel ook ander raam zijn ik noem bijvoorbeeld een velux raam. Maar zou graag weten wat dit kost. Moet namelijk via verzekering omdat het om storm schade gaat.

Koof met spotjes laten maken

Wij willen in de keuken een koof laten plaatsen met spotjes er in. De koof wordt een L vorm en komen ongeveer 5 spotjes in. De koof zelf zal ongeveer 4 a 5 meter zijn en bij 1 kant moet de afzuigkap weg gewerkt worden. Er moet een gat naar buiten geboord worden voor elektriciteit.

Nieuw slot plaatsen in achterdeur

Ik heb nog een heel ouderwets slot in de achterdeur. Ik wil daar graag een nieuw goed slot in.

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een lichtkoepel. De maat zal ongeveer 100 x 150 cm moeten worden met helder glas. Het raam dient niet open te hoeven maar inbraakwerend zou ik wel prettig vinden.

Stompe binnendeur en kozijn leveren en plaatsen

Op relatief korte termijn willen wij graag 1 nieuwe stompe binnendeur laten leveren en plaatsen incl. kozijn. Op dit moment zit er een standaard stalen kozijn in met bovenlicht. Als eerste bij de klant de deuren inmeten / en draairichting bepalen bespreken dan onze wensen qua uitvoering evt. Met glas, zodat de klant de juiste maten en artikelen kan bestellen bij Praxis. We willen de deur en kozijn volledig laten monteren inclusief beslag, hang- en sluitwerk en schilderwerk. Graag zorg dragen voor de het afvoeren van de huidige deur en kozijn. Graag ontvangen wij een gedetailleerde offerte van bedrijven die onder garantie werken.

Draaikiepraam laten repareren

We hebben twee kiepramen die gerepareerd moeten worden. Het probleem is dat zij niet meer in andere standen kunnen. Dus op dit moment kunnen beide ramen alleen in de kiepstand en niet meer volledig open of dichtgedraaid worden.

Defect Velux dakraam vervangen

Ik heb een oud en defect Velux dakraam en wil dat laten vervangen. Er moet een houten dakraam, model MK 04 worden geplaatst met gootstukken en binnenafwerking. Ik laat het oude raam ook graag afvoeren. Ik wil hiervoor een gedetailleerde offerte ontvangen.

Louvredeuren met ronde bovenkant laten maken

In de woonkamer heb ik een inloopkast voor mijn verzameling. De kast is nu open en rond aan de bovenkant. Het is een model van een normale deur maar dan met ronde bovenkant. Graag wil ik hier een voorraadkast van maken en het liefst met Louvre deuren ervoor die naar buiten open kunnen. Dit omdat je in de kast een stuk van de trap naar boven ziet. Dan graag met planken erin. Heel benieuwd of er een vakman is die dit kan en wat de kosten hiervan zijn. Mocht de prijs niet te gek zijn dan wil ik graag voor de verwarming in de woonkamer een ombouw van hetzelfde materiaal. Dat zijn er 2 met een standaard maat.

Vlizotrap vervangen door vaste zoldertrap

Ik wil mijn vlizotrap graag laten vervangen door een vaste zoldertrap. De vlizotrap moet verwijderd worden en de opening in de betonnen zoldervloer moet worden gedicht. Daarna moet er een nieuw trapgat worden gezaagd en afgewerkt. Er moet een dichte trap worden gemonteerd. Ik zal zelf het puin afvoeren en schilderwerk verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.

Bijschaven van de voordeur

Ik wil mijn voordeur laten bijschaven, zodat de deur niet de nieuwe vloer raakt.

Gevelpaneel en boeiboorden vervangen

Aan de voorgevel van mijn huis moet een houten paneel worden vervangen. Betreft het paneel tussen het raam van de begane grond en een raam op de eerste verdieping (ongeveer 20 cm bij 1 m). Daarnaast moeten aan twee kanten de boeiboorden van mijn schuur worden vervangen. Het betreft een klein losstaand schuurtje, per kant is het boeiboord 2,5 meter lang en 30 cm hoog. Een is gaan rotten en wellicht kan dit deels vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte.

Kozijn met houten harmonicadeur plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het leveren en plaatsen van een houten harmonicadeur van 3.5 meter breed in onze nieuwe uitbouw. Er kan met het bouwen van de uitbouw rekening gehouden worden met de plaatsen van de harmonicadeur.

Opdekdeur monteren

Ik zou graag een opdekdeur geplaatst willen hebben. Draai richting rechts, maat 93 bij 230 cm. De oude deur moet verwijderd en afgevoerd worden.

Afdak maken en steunpaal van de carport vervangen

Ik wil bij mijn voordeur een klein afdak laten maken, vanaf de muur tot aan het dak van de carport. Er moet ook een steunpaal van de carport worden vervangen. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier met mij te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvang ik graag een prijsopgave.

Traprenovatie met laminaat

Ik zou onze beneden trap willen renoveren, deze draait 2 keer naar links. Ik wil deze met laminaat of hout bekleed hebben. De trap heeft 12 treden, is van hout en is kaal. Graag ontvang ik een offerte met indicatiekosten via e-mail.

Houten trap naar zolder installeren

Ik wil graag een houten trap laten plaatsen van de eerste etage naar de zolder.

Garage bij de woning bouwen

Ik wil graag een garage

Trap met tapijt laten bekleden

Wat zijn de kosten voor een trap van 13 treden om die te bekleden met tapijt? De trap is kaal. De treden en de stootkanten bekleden. Een gewoon, laagpolig tapijt. De zijkanten zijn al geschilderd. Het is de trap naar de zolder toe.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste zoldertrap. Er zit nu een vlizotrap, maar ik wil de vaste trap graag op een andere plek. Het gaat om een houten verdiepingsvloer.

Stroef lopende aluminium deur repareren

Aluminium. Deur loopt stroef, waarschijnlijk moeten de wieltjes vervangen worden.

Nieuw raam dat open kan plaatsen

Graag wil ik een nieuw/raam laten plaatsen in de badkamer die open gezet kan worden voor betere ventilatie. Er zit nu een rooster in die te weinig ventileert. Het raam zit in een houten kozijn in de vorm van een driehoek! Mijn vraag: is dit mogelijk en wat zijn de kosten?

Bedtafel van steigerhout laten maken

Graag laat ik een bedtafel maken die om het bed past. Het bed is 1.60 meter breed en 50 cm hoog. De voorkeur gaat uit naar white wash steigerhout.