Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Voorthuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Voorthuizen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Voorthuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Voorthuizen of directe omgeving.

98 klanten uit Voorthuizen bevelen een bij Casius in Voorthuizen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Voorthuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, trapgat maken en vaste trap plaatsen, muur uitbreken en twee ramen plaatsen in bedrijfskantine, advies en plaatsen van een houten binnentrap, trapgat in betonvloer maken vaste trap naar zolder, onderstempelen en raveelijzer plaatsen, houtenkozijnen vervangen door kunststofkozijnen, voorzijde houten kozijnen naar kunststof kozijnen, slotgat frezen in een deur, deur in dragende muur maken, blokhut ophogen, huidige houten trap verplaatsen of vervangen door nieuwe trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Voorthuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Voorthuizen:

Twee Velux dakramen op zolder plaatsen

Graag 2 dakramen van 114 x 118 cm plaatsen. Ramen en benodigdheden zijn al gekocht.

Canexel door kunststof vervangen bij een chalet

Chalet 10 meter x 3.60 meter 2,50 hoog Canexel vervangen door kunststof rabat delen.

Lundia kast monteren en eventueel 4 stompe deur plaatsen

Lundia kast van 5 elementen, geen deuren, geen hoeken, 4,20 meter breed. Daarnaast 4 stompe deuren plaatsen/afhangen, scharnieren en beslag (voor 2 deuren, andere 2 niet nodig) aanwezig. De kast en de deuren zijn al aanwezig.

Chalet met kunststof laten bekleden

Graag zou ik mijn houten chalet willen laten bekleden met kunststof of canexcel platen. De exacte maten heb ik niet helemaal en ik ben niet zo heel handig met internet. Het is de bedoeling dat de kunststof platen over de huidige situatie heen geplaatst worden Graag zou ik iemand op bezoek krijgen die mij een offerte ter plaatse zou kunnen maken. Ik zou het graag nog deze zomer willen laten doen indien mogelijk. U kunt mij op mijn mobiele nummer bereiken.

Canexel schuurtje repareren

1 Canexel plank onderaan het schuurtje is Rot en moet gerepareerd worden. Eigenlijk staat het schuurtje direct op de stenen. In plaats van een Canexel plank is het misschien mogelijk om het Canexel onderaan door vier hardhouten planken te vervangen. Het schuurtje is 3 bij 3 meter. Het gaat om een chaletpark.

Chalet opnieuw bekleden

Wij denken er over om onze chalet opnieuw te laten bekleden. Het is een Canexel chalet van 10 bij 3.5 meter, met aan 1 kopse kant een erkertje en standaard openslaande tuindeuren op 1 lange zijde. Alles is heel standaard verder qua ramen en toegangsdeur. We zouden graag een kunststof buitenkant erop laten maken. Of we deze klus dit jaar willen doen of volgend jaar, hangt van de prijs af. Maar we willen het sowieso laten doen. De vraag is alleen of we het dit jaar kunnen betalen om zowel het dak (we willen dit ook opnieuw laten bedekken) als het opnieuw bekleden kunnen laten doen. Op dit moment is een globale indicatie prima, als dat bedrag voor ons goed is, dan willen we een precieze offerte tot op de euro af laten maken zeg maar. Mocht deze indicatie te hoog zijn, dan stellen we deze klus uit tot volgend voorjaar. De bedoeling is, als het wel dit jaar mogelijk is voor ons, de klus dan ergens in april te laten uitvoeren. Helemaal ideaal zou het zijn als het dak en de buitenkant bekleden tegelijk gedaan zou kunnen worden. Dus als er interesse is is in beide klussen, dan graag voor beiden een indicatie. Qua dak hebben we een licht schuindak, nu met singels, hier willen we graag van die platen op met nep-dakpannen om het zo maar te noemen. Chalet is makkelijk bereikbaar.

Klompenhok aan caravan bouwen

Ik wil een klompenhok aan de caravan laten zetten. Maat 2 meter x 3 meter. Lange kant tegen de houten caravan. Op korte kant een groot raam en de andere korte kant de deur. Compleet met houten vloer en een schuin aflopend dak. De ondergrond is zandgrond.

Hardhouten deur in de stacaravan plaatsen

Ik wil graag een nieuwe hardhouten stacaravan deur. De deur is 74 cm breed, 193 cm hoog en 3.50 cm dik. Ik wil graag een deur met glas. Het kozijn is in orde en hoeft niet vervangen te worden.

Kattenluikje plaatsen

Klein klusje in chalet. Kattenluikje plaatsen

Houten kozijn met harmonicadeur laten monteren

Graag een offerte voor een kozijn met harmonicadeuren van hout. Hoog 220 cm en breed 247 cm. Het is voor toegang naar buiten. De deur moet naar een kant openen. Met een loopdeur. Hoeveel deuren kunnen er in dit formaat kozijn? Er zit nu een kozijn met drie ramen. Het gat in de gevel zit er al. Ik kan er een foto sturen.

Chalet met kunststof laten bekleden

Graag een indicatie voor het bekleden van een chalet van 11 x 7 meter in Voorthuizen. Het houtwerk verkeerd nog in goede staat alleen moeten er hier en daar een paar glaslatten vervangen worden. Ik wil graag van het onderhoud af. Het dak en de overstekken zijn al eens bekleed en hoeven niet.

Houten voordeur vervangen

Houten voordeur van stacaravan vervangen deze is af maten van de buiten deur zijn 74 breed bij 193 hoogte tevens plaatsen en afhangen

Openslaande deuren plaatsen in de stacaravan

Wij zijn op zoek naar 2 openslaande deuren voor onze stacaravan. De sponningmaat voor de 2 deuren is 1.38 breed, hoogte 1.84 en dikte van de deuren is 3 cm. Er zit glas in wat overgezet kan worden maar is niet noodzakelijk.

Kunstof bekleding

Het betreft het aanbrengen van kunststof bekleding aan de buitenzijde van het chalet. Het is een L-vormig chalet waarbij de lange zijde 13 meter lang zijn en de de zijkanten 4 en 8 meter. Het chalet is 3 meter hoog.

zolder aftimmeren

Zoldervloer doorleggen over gehele oppervlakte (nu alleen loopgedeelte) Onder de schuine kanten schuifwandjes maken voor bergruimte. Plaatsen dakraam in schuin dak. Dichtmaken doorgang(verwijderen deur)

ik wil een scheidingswand kamer/keuken ...

ik wil een scheidingswand kamer/keuken met schuifdeuren en kasten