Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor herstel stormschade:

Herstel stormschade

Ik heb schade aan daklijst, deze is afgewaaid en moet weer bevestigd worden. Mijn schutting staat scheef, er moet 1 houten paal vervangen worden en het dak van de carport is er afgewaaid en dit moet vernieuwd worden, het dak is 3 bij 8 meter.
Onze klant uit Velp (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstel stormschade uit heel Nederland:

Bestrating met stormschade herstellen

Bestrating na stormschade herstel Ongelijke grond 100 m2

Stormschade aan beplating goot repareren

Door de januari-storm van 2018 is een deel van drie meter van mijn dakgootbeplating voor eraf gewaaid. Deze kunststofbeplating zit op alle dakgoten. Schade is gemeld aan de verzekering en die vraagt nu een prijsopgave, en ik natuurlijk een bedrijf om het te repareren. Her herstel zelf heeft geen haast, natuurlijk wel de opgave van de kosten in verband met de verzekering. Vraag is nog of ik alleen de voorzijde mag laten repareren of alle beplating mag laten vervangen. Als dat laatste niet mag is dat mogelijk voor ons toch een optie.

Schutting met stormschade vervangen

Op 18 januari is er door de storm mijn schutting omgewaaid en zijn er planken afgevlogen. Ik moet dit nu claimen bij de verzekering Reaal en die willen een prijsopgave hebben voor herstel van de schutting.

Aansluiting dakdoorvoer van ventilatiekanaal repareren

Door de hevige storm van 18 januari jl. Is het dakdoorvoer van het ventilatiekanaal los geraakt. Het "hangt" aan een isolatie stuk tegen het dak. Het betreft een nieuwbouw woning (2016) echter omdat het een stormschade betreft valt het niet onder de garantie. Voor de verzekeraar heb ik minimaal onderstaande gegevens nodig in een offerte. - Een gespecificeerde herstelnota. - Een gespecificeerde opgave van de kosten voor het benodigde materiaal - een opgave van het aantal uren dat het herstel gaat kosten Een spoedige reparatie is gewenst.

Schutting met stormschade herstellen

Bij deze vraag ik een gratis offerte voor de verzekering, storm herstel schade, schutting hangt scheef. Nodig 6 schuttingsdelen van 180 x 180 cm, 7 hard houten palen van 6x6 cm, lengte 2,80 meter, beugels ten behoeve van het ophangen van de schuttingsdelen inclusief schroeven. Plus 1 kant zijscherm van de overkapping stuk en losgewaaid. Zie foto's. Graag hoor ik het van u.

Vervanging schutting na stormschade

Wij zijn door Praxis doorverwezen voor het vervangen en herstel. De schutting van 13 meter is kapot (dit is een tussen schutting met de buren) door de stormschade en moet geheel worden vervangen, ook moeten er nieuwe poortdeuren weer in van ons en van de buren. De vakman is verantwoordelijk voor het aanschaffen van de vervangende materialen.

Plaatsen schutting inclusief benodigdheden

Ik wil graag een (herstel) offerte aanvragen voor de verzekering naar aanleiding van de stormschade 18 januari. Het gaat om 28 meter aan de ene kant en 6 meter aan de andere kant. Graag een offerte inclusief aanschaf van de schutting delen, palen, bevestigingsmateriaal en afvoeren van de oude schutting.

Schaderapport maken voor stormschade aan de stacaravan

Ik moet een vrijblijvend schaderapport hebben van de schade aan mijn stacaravan, met een foto n.a.v. waar ik de verzekering vraag toe te stemmen om de reparatie te verrichten het gaat om mobiele schade herstel 2 BANDEN A.D. WIELEN ZIJN KAPOT EN MOETEN HERSTELD DAT JE ER WEER MEE RIJDEN KUNT en de grijze buisjes onder de caravan, van de douche en water toevoer moeten weer werkzaam hersteld worden loodgieters klus onder de stacaravan - hiervan echt heel graag een paar fotoos waar de huidige schade duidelijk op te zien is

Stormschade aan dakpannen repareren

Tijdens de storm vanochtend zijn er 4 dakpannen losgewaaid, We komen er zelf net niet bij. Graag zo snel mogelijk herstel ivm valgevaar.

Stormschade aan een buitenmuur herstellen

Spoedklus na hevige stormschade aan de gevel. Zie bijgaande foto! Woensdag komt er een taxateur. Er zou voor die tijd een net geplaatst moeten worden. En betreft de herstel werkzaamheden is aangeraden dat er spouwijzers geplaatst worden.