Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Velp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Velp heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Velp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Velp of directe omgeving.

238 klanten uit Velp bevelen een bij Casius in Velp aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Velp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, eenvoudige garage realiseren, vlizotrap vervangen voor een vaste dichte trap, vijf binnendeuren met kozijn plaatsen, voorpui woning kozijnen vervangen, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, het vervangen van een houten kozijn en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Velp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Velp:

3 klemmende deuren verhelpen in kantoorruimte

Ik heb drie deuren (1 schuifdeur, 1 toiletdeur en een tussendeur) op ons kantoor in Velp die klemmen, ik wil dit graag laten verhelpen.

Herstel stormschade

Ik heb schade aan daklijst, deze is afgewaaid en moet weer bevestigd worden. Mijn schutting staat scheef, er moet 1 houten paal vervangen worden en het dak van de carport is er afgewaaid en dit moet vernieuwd worden, het dak is 3 bij 8 meter.

Vervangen 4 kozijnen

Wij willen 4 nieuwe houten kozijnen inclusief glas laten plaatsen. Raam 1: dubbel raam Raam 2: enkel raam moet dubbel raam worden Raam 3: enkel raam moet dubbel raam worden Raam 4 enkel raam moet dubbel raam worden

Taatsdeur plaatsen

Het gaat om een scheidingswand van 333 cm breed en 263 cm hoog, plafond. Deze dient te worden opgedeeld in 3 gelijke delen waarvan 1 deel een taatsdeur betreft. De deur en de panelen worden opgedeeld in 5 vlakken.

Tussenwand plaatsen

Ik wil een aantal gipsplaten in een rechte lijn laten plaatsen, ongeveer 1,50 m.

Boeiboord met stormschade vervangen

De boeiboord aan de voorzijde van mijn 2 onder 1 kap woning is met de storm naar beneden gekomen, de balk eronder is verrot, dus zowel balk als boeiboord moeten vervangen worden. Dit betreft ongeveer 4 meter. De woning is goed bereikbaar.

Schuurdeuren vervangen

2 deuren van de schuur moeten vervangen worden. De deuren moeten op maat gemaakt worden en afgehangen. In 1 deur moet ook glas geplaatst worden. Een deur met opzetsleutel. Materiaal regel ik allemaal zelf.

Dakraam plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een nieuw kunststof dakraam met insectenhor. Deze moet het oude zolderraam vervangen. Het betreft een schuin dak in een tussenwoning. De grootte staat nog niet vast. Het oude dakraam is 45 bij 55 cm en de nieuwe mag rond de 70 bij 90 cm worden (afhankelijk van de kosten). Gewenste uitvoerdatum: juli/augustus. Alvast bedankt!

Velux UK04 dakraam plaatsen

Het gaat om een Velux UK04 dakraam van 134 x 98 cm dat geplaatst moet worden. Bij het plaatsen moet de horizontaal ligger worden doorbroken en verstevigd. Aftimmeren aan de binnenzijde hoeft niet. Wel dakraambekleding aan de buitenzijde aanbrengen.

Raam in de zijgevel maken

We willen in de zijgevel (dragende muur) van ons huis een houten kozijn laten inzetten met de afmetingen circa 3 meter breed en circa 2,5 meter hoog (plafond is 2,8 meter hoog), tripel glas. Het gaat om een huis met bouwjaar 1900 zonder spouw, met 7 cm isolatie aan de binnenkant en stucwerk. Onder het raam willen we een radiator-put over de gehele lengte. Het huis is 6,5 meter hoog met een puntdak en een dakkapel. Er moet een ijzeren balk in de muur komen boven het raam om het gewicht op te vangen. Het afval moet afgevoerd worden. Een alternatieve oplossing is om hier een kleine serre van te maken die maximaal 50 cm uitsteekt, met glas in de geveltjes. Graag voor beide oplossingen een kostenindicatie.

Stalen binnenkozijn met glazen deuren plaatsen

Ik wil graag een stalen binnenkozijn van 1.60 x 2.20 cm met glazen deur en vast zijlicht, rechts draaiend.

Twee stompe binnendeuren afhangen

Wij hebben 2 stompe deuren gekocht bij de gamma en deze moeten in bestaande deurkozijnen worden afgehangen. Materiaal is dus aanwezig, durven er toch niet zelf aan te beginnen ivm feit dat huis al wat ouder is en geen kozijn recht is. Ene deur betreft toiletdeur en is volledig van hout. Andere deur betreft houten deur met reeds ingelegd glas. Beide deuren formaat grofweg 83,5 x 201 cm Ik hoor graag van u wat de kosten zouden zijn voor het afhangen van deze 2 deuren.

Plaatsen dakraam

Plaatsen van dakraam en daardoor vervanging van oude dakraam. Dit oude dakraam is kleiner waardoor er een groter gat in het beschot gemaakt moet worden. Het nieuwe dakraam is een Velux Type MK04 2050 van Gamma. Bijbehorend rolgordijn moet tevens ingezet worden in het dakraam. Ook moet het gootstuk behorend bij de MK04 2050 (78*98 cm) worden geplaatst.

Zolderraampjes vervangen

Ik heb 2 zolderraampjes die vervangen moeten worden. Door stormschade zijn de raampjes eruit gevlogen. De zolderraampjes dienen vervangen te worden inclusief raamframe. De raampjes zijn ongeveer 55 cm lang en 55 hoog. Het gaat hier om 2 raampjes op een schuine dak. Graag ontvang ik een offerte met de kosten hiervoor.

Zoldertrap monteren

Wij willen graag een vaste trap (open en van hout) naar de zolder laten plaatsen. Er is voldoende ruimte. Er is nu een zolderluik met schuiftrap in het midden van de overloop. Het trapgat zal op een andere plaats komen. Er komt daardoor minimaal één slag in de trap. De zolder heeft een houten vloer.

Traprenovatie met Flexxfloor delen

Graag een vakman voor het leggen van een trap met Flexx Floor bekleding (stick of click versie is mogelijk.) Het gaat om een dichte trap 12 treden met 2 x een 90 graden draaihoek. De trap is egaal en in prima staat.

Flexxfloors Stick Premium op trap leggen

We willen onze trap graag bekleden met Flexxfloor PVC Flexxfloor Stick Premium (productnummer: 373909). We twijfelen over de tegelkeuze (beton, grijs, het zijn vierkante tegels). Het formaat is afwijkend vierkant in plaats van langwerpig. Graag uw advies hierover. Leggen is mogelijk vanaf 1 mei.

Nieuwe luiken laten maken

Het maken van twee sets luiken. Afmetingen 2200 hoog en in totaal 1900 breed. Dus per luik 2200x950 en vier luiken van dit formaat.

Klein timmerwerk in huis

In mijn kast heb ik twee laatjes waarin ik mijn bestek heb liggen, maar de kast is in de loop der jaren breder geworden, zodat de laatjes niet meer passen.

Stalen deur laten monteren

Willen graag een stalen deur, die beiden kunnen openen, van de woonkamer naar entree. De afmetingen zijn 80 cm breedte, 200 cm hoogte. Graag alleen mailen of sms-en, in verband met gehoorbeperking.

Binnenkozijn van staal leveren en monteren

Ik ontvang graag een offerte voor een zwart stalen kozijn ten behoeve van 1 deur en 1 smal deel vast met roede verdeling. Plafondhoogte circa 2.40 meter. Ik hoor graag van u. Het betreft een ruimte binnen.

Knieschotten maken op zolder

Voor onze zolderverdieping zoeken wij iemand die knieschotten kan plaatsen. De totale lengte is ongeveer 15 meter (verdeeld over 3 wanden), hoogte is ongeveer 90 cm. Het dakvlak heeft horizontale en verticale balken, met daartussen isolatieplaten (systeemplaten) en op de vloer ligt een laminaatvloer. Wij zouden graag de knieschotten geplaatst zien tussen de vloer en de onderste horizontale balk. De knieschotten moeten als opslagruimte dienen, dus moeten er ook deurtjes op rails geplaatst worden. Bij voorkeur wordt er stevig en afgewerkt (wit) materiaal gebruikt.

Buitendeur naar het dakterras vervangen

Ik wil graag de buitendeur van mijn dakterras laten vervangen. Het gaat om een deur van hardhout, scharnier links, naar buiten draaiend, geen standaard maat, dubbel glas. De vakman dient de deur op te meten en te plaatsen. Eventueel mag hij hem ook leveren, dit wil ik graag separaat geoffreerd hebben. Het sluitwerk van de oude deur dient overgeplaatst te worden.

Windveren bekleden

Ik wil graag mijn windveer laten bekleden. Het gaat om de windveer aan de voor- en achterzijde van de helft van een 2 onder 1 kap.

Trap maken en plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten plaatsen. De trap komt aan de linkerkant en onderaan een bocht naar rechts en de rest van de trap loopt recht naar boven. Er zit nu een vlizotrap. Het is een jaren '30 woning en het zou fijn zijn als de trap in die stijl gemaakt kan worden.