Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor boeren voordeur afhangen:

Boeren voordeur afhangen

Ik zou graag onze boeren voordeur willen laten plaatsen.
Onze klant uit Vaassen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeren voordeur afhangen uit heel Nederland:

Buitenschilderwerk bij een tussenwoning

Buitenschilderwerk tussenwoning Voorkant 1 groot raam dat niet open kan 1 boeren voordeur Boeidelen met overhang over breedte woning Achterkant Schuifdeur plus daarboven twee ramen die niet open kunnen Gewone deur plus daarnaast raam dat niet open kan 3 kleine ramen die open kunnen Boeidelen met overhang over breedte woning Boeidelen aanbouw Zelfde kleur als nu gebruiken, schilderwerk is ongeveer 7 jaar geleden voor het laatst gedaan. Geen zichtbare houtrot/schade

Voordeur vervangen

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voordeuren van woningen plaatst. De maten zijn: 92 cm breed en 209 cm hoogt. Mijn voorkeur gaat uit naar een boeren voordeur, een deur dus in een gescheiden boven- en onderkant. Ik verneem graag wat u daarvoor offreert. Bijgevoegd een foto van de oude, te vervangen voordeur om een indruk te krijgen.

Voordeur afhangen

Voordeur afhangen. Het is een boeren deur bestaande uit een onder- en een bovendeel. Deze deur moet worden gemonteerd met 6 scharnieren. De deur is aanwezig (tweedehands).