Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor boeiboorden met kunststof of staalplaat bekleden:

Boeiboorden met kunststof of staalplaat bekleden

Ik wil graag mijn boeiboord laten bekleden met kunststof of staalplaat. Wij hebben een vrijstaande moderne woning met een afwijkend dak. Dak ziet eruit als een skischans of halve halfpipe. Boeiboord loopt dus rond omhoog. Circa 40 meter lengte en 30 tot 40 cm hoog.
Onze klant uit Tolkamer (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeiboorden met kunststof of staalplaat bekleden uit heel Nederland:

Onderhoudswerk aan ramen, deur en boeiboorden van een garage

Ik heb een garage van ongeveer 300 x 480 cm waar onderhoud nodig is. Ik wil de houten boeiboorden laten vervangen. Dat kan door hout, maar mag ook door kunststof. Ik krijg daar graag uw advies voor. Indien voor hout wordt gekozen moet dit geschilderd geleverd worden en van goede kwaliteit zijn. Verder zijn er 2 verrotte kozijnen en wil ik een lelijke garagedeur laten vervangen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en ontvang daarna graag uw advies en prijsopgave.

Boeiboorden voor en achter opknappen

Opknapwerk. Dakrand met overstek. Tussenwoning rijtjeshuis. De boeiboorden aan de voor- en achterzijde van het huis hebben bladderig schilderwerk. Doorslaand roest van spijkers. ( 2 x 6 meter ). Deze moeten geschilderd worden of voorzien van kunststof o.i.d. Afhankelijk van advies en kosten. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan de auto voor de deur kwijt. De klant gooit zelf het afval weg.

Boeiboorden en gootbak vervangen

Bij een vrijstaande woning dienen de zinken goten en de houten boeidelen vervangen te worden. Om de goten zitten een houten bekleding. Graag zou ik de goten door kunststof laten vervangen. De boeiborden zijn van hout en wil ik ook graag door kunststof laten vervangen. De lengte van beide ongeveer 20 meter en heeft de woning heeft nog 2 topgevels. Kunt u aangeven wat de voordelen zijn voor het gebruik van kunststof?

Dakpannen en boeiboord vervangen

De dakpannen en de boeiboorden dienen bij een vrijstaande woning te worden vervangen. De oude pannen mogen weg en de panlatten dienen te worden gecontroleerd en daar waar nodig vervangen. Hierna moeten er nieuwe pannen geplaatst worden. De houten boeiboorden mogen door hout of kunststof worden vervangen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 120 m2 en er liggen 11 zonnepanelen op.

Boeidelen vervangen door kunststof

De windveren/ boeiboorden van onze woning met Franse kap zijn aan vervanging toe, zowel aan de voor- als achterkant. We willen deze laten vervangen door kunststof delen. De groene delen willen we graag antraciet (RAL 7016), de witte delen aan de onderzijde zouden ook vervangen moeten worden en bij voorkeur voor witte (RAL 9010) kunststof delen. De breedte van de kap is zo’n 6 meter. Graag zouden we een indicatie krijgen van de mogelijkheden, de termijn en de kosten.

Boeiboorden vervangen

Ik wil de boeiborden vervangen van mijn woning. Deze komen uit de jaren '80. De boeiboorden zijn op dit moment van hout en de voorkeur gaat hier ook weer naar uit. Echter zou ik wel graag een indicatie voor kunststof willen ontvangen. De lengte van de boeiboorden zijn ongeveer 20 a 25 meter.

Houten boeiboorden vervangen door kunststof

Ik heb bij mijn woning een dubbele schuur met plat dak, die aan 1 zijde geschakeld is met de schuur van de buren. De houten boeiboorden op de schuur zijn aan vervanging toe. Het gaat om in totaal ongeveer 18 meter lengte aan 3 zijden van de schuur. Ik wil ze laten vervangen door een onderhoudsvrij materiaal, bijvoorbeeld kunststof. Ik laat de klus hier graag even opmeten en ontvang daarbij dan uw offerte. Ik laat dan de conditie van de ramen en kozijnen van de schuur ook even door u beoordelen. Misschien is daaraan onderhoud nodig of moeten die ook worden vervangen. Dit heeft echter minder prioriteit dan de boeiboorden.

Goten en boeiboorden vervangen

De goten en boeiboorden van een vrijstaande woning dienen te worden vernieuwd. De zinken goten aan de voor en achterzijde zijn 15 meter lang. Graag willen wij advies over de mogelijkheden qua materialen. De boeiboorden zijn nu van hout, deze willen wij graag laten vervangen door kunststof. De afmeting hiervan is niet bekend. De woning is 7.50 meter diep en het schuine dak begint op de eerste verdieping en is erg hoog.

Vervanging van boeiborden

Aan de voor- en achterzijde willen wij de boeiborden laten vervangen. De lengte is 6 meter aan de voor- en achterzijden, 38 cm breed en 25 cm hoog. Wij willen graag kunststof boeiboorden laten plaatsen.

Boeiboorden vervangen door kunststof boorden

Het vervangen van de dakranden door kunststof boorden bij ons en de buren.

Partners

Partners van Casius