Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Tolkamer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Tolkamer heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Tolkamer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Tolkamer of directe omgeving.

12 klanten uit Tolkamer bevelen een bij Casius in Tolkamer aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Tolkamer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: overkapping realiseren, 2 trappen dicht maken en op 1ste etage (schuif) deuren monteren, voordeur inclusief kozijn vervangen, vervangen kozijnen/pui, trapbekleding renoveren, ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen, vervangen kozijnen, trappen bekleden, timmerwerk in woning aan dakplaat, trap naar entresol/vliering van 400 meter hoog, open vuren trap plaatsen, kozijnen vervangen incl HR++(+), dakraam/dakramen, stalen binnendeur maken, stalen deuren monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Tolkamer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Tolkamer:

Boeiboorden met kunststof of staalplaat bekleden

Ik wil graag mijn boeiboord laten bekleden met kunststof of staalplaat. Wij hebben een vrijstaande moderne woning met een afwijkend dak. Dak ziet eruit als een skischans of halve halfpipe. Boeiboord loopt dus rond omhoog. Circa 40 meter lengte en 30 tot 40 cm hoog.

Achterdeur en meerdere 3-puntssluitingen monteren

Graag uw prijsindicatie voor de montage inclusief btw voor een nieuwe achterdeur. Ik heb de Bruynzeel BM88, recht buitendraaiend besteld. Voorzien van draadglas, 3-puntssluiting en deurbeslag/cilinderslot. Dat is meteen bij de deur besteld. Daarnaast: 1x 3 puntssluiting voor dubbele openslaande deuren, slotdeur recht buitendraaiend 1x 3 puntssluiting voor de voordeur, links binnendraaiend. Tbv de 3-puntssluitingen gelijk slot en sleutels Periode: vanaf 18 september tot en met 30 september aanstaande.

Massief houten voordeur monteren

graag uw prijsindicatie betreffende 1 massief houten voordeur. Stijl 60-er jaren, inclusief plaatsen, glas en 3 puntssluiting, deurknop et cetera. Bij voorbaat dank voor uw reactie!

Gipsplafond met waterschade vervangen

Door een lekkage in het platdak is het gipsplafond beschadig. Dit moet hersteld worden, dus alle bestaande gipsplaten verwijderen en afvoeren en vervolgens nieuwe plaatsen, rondom een sierstrip aanbrengen, alle bevestigingsgaten afwerken, alles afkitten en het plafond in de juiste kleur sauzen. Het bedraagd een oppervlakte van 3.80 x 2.80 meter (ongeveer 11 m2).

Stalen, zwevende trap plaatsen

Ik wil graag een stalen, zwevende trap warmgewalst massief materiaal. Hoogte is 350 cm cm vlucht is 390 cm. En ongeveer 1 meter breed. Het trapgat zit er al. De trap maken en eventueel ook plaatsen. De oude trap is dan al weggehaald. Graag eerst een indicatie van de kosten.

Losstaande garage bouwen

Nieuwbouw losstaande garage. Een garage van 8 meter lang x 4.5 meter breed. met een puntdak. De muren moeten worden gemetseld. De fundering moet ook nog gedaan worden. Het materiaal kan ik zelf aanschaffen maar wil het ook mee aangeboden krijgen. De werkplek is naast het huis waar nu een carport staat. Wat kost het aan uren en wat compleet met het leveren van de materialen? Ik wil graag eerst een indicatie van kosten hiervoor.

Dakraam vervangen door Velux ...

Dakraam vervangen door Velux uitzet/kiepraam. Huidige raam is ongeveer 110*112 cm (glasmaat). DIT IS DUS NIET DE INBOUWMAAT, deze kan ik zo niet meten.

Nu zit er bordeau-rode vloerbedekking op ...

Nu zit er bordeau-rode vloerbedekking op onze steektrap. Dit wilen wij eraf halen en de trap opnieuw laten betimmeren of er desnoods een nieuwe trap in zetten. De voorkeur gaat uit naar een strak design, en omdat de trap tussen 2 muren in zit zijn er geen spijlen nodig, maar alleen een leuning.