Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor polycarbonaat platen aanbrengen:

Polycarbonaat platen aanbrengen

Ik heb in mijn tuin een soort speelruimte gebouwd voor mijn kinderen met daarop een dak van 5 x 3 meter. Daarop liggen dunne golfplaten, maar dat voldoet niet. Ik wil er graag stevige polycarbonaat platen op laten leggen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor polycarbonaat platen aanbrengen uit heel Nederland:

Overkapping laten plaatsen

We willen gaan een overkapping laten plaatsen tussen 2 muren. Ik had zelf in gedachten dat dit zonder staanders zou kunnen. Maar een zwevend dak  Dit zouden wij dan willen met opaal polycarbonaat platen en de onderbouw het liefst van hout. Maar we zijn ook benieuwd wat anders mogelijk is. De breedte is 3. 37 en de lengte 3meter. Ik voeg een foto toe van hoe het er nu uit ziet ( foto met zonnescherm is onze tuin) En wat we ongeveer willen. Ik ben benieuwd of dit mogelijk is en wat de eventuele kosten hiervan zijn.

Serre dak door een vast dak vervangen

Huidige situatie is een stenen serre met 2 open slaande deuren en kozijn waarbij het schuin lopende dak bestaat uit aluminium profielen en polycarbonaat platen, bij het laagste punt is een goot gemonteerd over de lengte van de serre. Dit zal moeten worden vervangen door een vast dak met EPDM dakbedekking en stadsuitloop naar HWA afvoer. Serre afmetingen is ongeveer 3 meter x 5.5 meter. Tevens afval afvoeren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Serre bouwen

Ik ben mij aan het oriënteren op de bouw van een serre achter mijn woning. Ik wil een aluminium of kunststof serre van ongeveer 6 meter breed en 2,5 meter diep. Op het dak wil ik ofwel een lichtstraat ofwel polycarbonaat platen. Ik wil graag advies ontvangen en een prijsopgave. Ik maak graag even een afspraak.

Schuin dak opnieuw bedekken

Schuin dak van de schuur opnieuw bedekken. Er liggen nu golfplaten op. Ik wil er polycarbonaat platen op laten leggen. Platen van 2.14 x 0.83 meter. En enkele draagbalkjes moeten vernieuwd worden. Oppervlakte van het dak is 5.60 x 4.40 meter.

Polycarbonaat platen vervangen

Wij hebben op het serredak 6 polycarbonaat platen die nodig aan vervanging toe zijn. Ik wil graag een offerte hiervan. Ook van alle bijkomende kosten. 2 van de 6 zijn wat kleiner, ik heb de afmetingen niet.

Platen in de serre vervangen door glas

In mijn serre van 1,70 diep bij 3,5 meter breed liggen nu 3 polycarbonaat platen. Deze maken enorm veel herrie als het regent. Wat zou het kosten om deze te vervangen door glas? Liefst natuurlijk warmtewerend.

Bestaande serre renoveren of verbouwen

Ik wil onze bestaande serre verbouwen. Nieuwe pui met HR ++ glas en de polycarbonaat platen op het dak ook vervangen HR ++ glas. De serre is ongeveer 4 x 2.5 meter, wil ook 2 ramen die je open kan klappen. Verder mag de huidige schuifpui vervangen worden door een schuifpui omdat de tuin niet zo groot is. Het zijn allemaal houten kozijnen. Graag zou ik het willen laten uitvoeren voor de winter.

Polycarbonaatplaten op een serredak vervangen

Wij wonen sinds eind oktober 2016 in onze woning waar een aangebouwde serre is. Op het dak van de serre liggen polycarbonaat kanaalplaten die dubbelwandig zijn en ongeveer 25 mm dik. De kleur opaal is vergeeld en enkele platen zijn aan de bovenzijde wat beschadigd, waardoor er vocht tussen is gelopen. De platen liggen op een aluminium constructie. We willen er graag nieuwe platen op laten plaatsen met een hoge isolerende werking en in de kleur opaal. Het gaat om een totale oppervlakte van het dak van ongeveer 500 x 350 cm. Er liggen 3 platen van 112 x 335 cm en 2 platen van 75 x 335 cm. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Overkapping bouwen

In de achtertuin zou ik een overkapping inclusief zijmuren willen laten plaatsen. De breedte zal 4 meter zijn en de diepte 6 meter. De voorkeur gaat uit naar kunststof met polycarbonaat platen.

Serre dak vernieuwen

Ik heb een serre met aluminium liggers waartussen kunststof platen, LTC 6 wandig, polycarbonaat, liggen. Er liggen 3 platen en die wil ik laten vervangen. De serre is 300 cm breed en 600 cm diep. Daar wil ik polycarbonaat dakplaten opaal. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius