Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor polycarbonaat platen aanbrengen:

Polycarbonaat platen aanbrengen

Ik heb in mijn tuin een soort speelruimte gebouwd voor mijn kinderen met daarop een dak van 5 x 3 meter. Daarop liggen dunne golfplaten, maar dat voldoet niet. Ik wil er graag stevige polycarbonaat platen op laten leggen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor polycarbonaat platen aanbrengen uit heel Nederland:

Overkapping vervangen

De huidige platen zijn onder sneeuw bezweken. Gaarne prijsopgave voor 2 x polycarbonaat steegduoplaten 16 mm acrelaat 980 x 2760 cm en 1 x 1140 x 2760 cm. Gaarne ook prijsopgave voor dezelfde platen met 32 mm dikte en montagekosten.

Dak van de serre vervangen

Op onze huidige serre van 4 x 7 meter willen wij graag het dak laten vervangen. Momenteel liggen er 6 semi-transparante polycarbonaat platen op het dak, in/op houten kozijnen. De kozijnen zijn nog in prima staat, echter geven de platen erg veel geluidsoverlast: bij een flinke regenbui is een gesprek in onze woonkamer die in open verbinding met de serre is, niet meer te voeren. Graag ontvangen wij uw advies over de mogelijkheden, meer geluidsisolatie en bijkomende kosten.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil aan de achterzijde van mijn woning een terrasoverkapping laten bouwen van aluminium met polycarbonaat platen op het dak. Aan de gevel zit net onder de dakgoot een rolluik, dat moet blijven zitten. De maat van de overkapping is 506 x 306 cm. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en mij te laten adviseren over de mogelijkheden. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Overkapping laten plaatsen

We willen gaan een overkapping laten plaatsen tussen 2 muren. Ik had zelf in gedachten dat dit zonder staanders zou kunnen. Maar een zwevend dak  Dit zouden wij dan willen met opaal polycarbonaat platen en de onderbouw het liefst van hout. Maar we zijn ook benieuwd wat anders mogelijk is. De breedte is 3. 37 en de lengte 3meter. Ik voeg een foto toe van hoe het er nu uit ziet ( foto met zonnescherm is onze tuin) En wat we ongeveer willen. Ik ben benieuwd of dit mogelijk is en wat de eventuele kosten hiervan zijn.

Serre dak door een vast dak vervangen

Huidige situatie is een stenen serre met 2 open slaande deuren en kozijn waarbij het schuin lopende dak bestaat uit aluminium profielen en polycarbonaat platen, bij het laagste punt is een goot gemonteerd over de lengte van de serre. Dit zal moeten worden vervangen door een vast dak met EPDM dakbedekking en stadsuitloop naar HWA afvoer. Serre afmetingen is ongeveer 3 meter x 5.5 meter. Tevens afval afvoeren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Serre bouwen

Ik ben mij aan het oriënteren op de bouw van een serre achter mijn woning. Ik wil een aluminium of kunststof serre van ongeveer 6 meter breed en 2,5 meter diep. Op het dak wil ik ofwel een lichtstraat ofwel polycarbonaat platen. Ik wil graag advies ontvangen en een prijsopgave. Ik maak graag even een afspraak.

Schuin dak opnieuw bedekken

Schuin dak van de schuur opnieuw bedekken. Er liggen nu golfplaten op. Ik wil er polycarbonaat platen op laten leggen. Platen van 2.14 x 0.83 meter. En enkele draagbalkjes moeten vernieuwd worden. Oppervlakte van het dak is 5.60 x 4.40 meter.

Polycarbonaat platen vervangen

Wij hebben op het serredak 6 polycarbonaat platen die nodig aan vervanging toe zijn. Ik wil graag een offerte hiervan. Ook van alle bijkomende kosten. 2 van de 6 zijn wat kleiner, ik heb de afmetingen niet.

Platen in de serre vervangen door glas

In mijn serre van 1,70 diep bij 3,5 meter breed liggen nu 3 polycarbonaat platen. Deze maken enorm veel herrie als het regent. Wat zou het kosten om deze te vervangen door glas? Liefst natuurlijk warmtewerend.

Bestaande serre renoveren of verbouwen

Ik wil onze bestaande serre verbouwen. Nieuwe pui met HR ++ glas en de polycarbonaat platen op het dak ook vervangen HR ++ glas. De serre is ongeveer 4 x 2.5 meter, wil ook 2 ramen die je open kan klappen. Verder mag de huidige schuifpui vervangen worden door een schuifpui omdat de tuin niet zo groot is. Het zijn allemaal houten kozijnen. Graag zou ik het willen laten uitvoeren voor de winter.

Partners

Partners van Casius