Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor polycarbonaat platen aanbrengen:

Polycarbonaat platen aanbrengen

Ik heb in mijn tuin een soort speelruimte gebouwd voor mijn kinderen met daarop een dak van 5 x 3 meter. Daarop liggen dunne golfplaten, maar dat voldoet niet. Ik wil er graag stevige polycarbonaat platen op laten leggen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor polycarbonaat platen aanbrengen uit heel Nederland:

Tuin renoveren

Onze achtertuin bij onze hoekwoning wil ik graag renoveren. Zelf zullen wij de oude materialen verwijderen en afvoeren. Hierna zal er een hout beton schutting, inclusief betonnen onderplaten geplaatst moeten worden. De lengte zal 19 meter zijn inclusief poortdeur. Daarnaast wil ik een houten vlonder van 3 bij 6 meter laten plaatsen, een overkapping van hout met een dak van polycarbonaat platen, 40 m2 bestrating en 10 m2 kunstgras laten aanleggen.

Polycarbonaat platen op veranda plaatsen

Wij hebben een houten terras overkapping waar normaal zeildoek op geplaatst wordt als waterdicht dak. Graag zouden we hier melkwitte polycarbonaat platen met goot aan voorzijde op laten plaatsen. Afmeting is circa 6 meter breed en uitval 3,5 meter. Dus offerte voor polycarbonaat dak platen leveren en waterdicht plaatsen op bestaande houten terrasoverkapping.

Serredak floatglas vervangen

8 schuine dakramen heb ik in mijn woning welke door storm in januari beschadigd zijn en vervangen moeten worden. De ramen liggen in aluminium glasroeden in stroken ruberoid. Een raamdeel bestaat uit twee lagen: de onderkant is van spiegeldraadglas dat onbeschadigd is gebleven en een buitenkant die van floatglas is. De constructie werd in 1982 geplaatst. Er zijn diverse adviseurs geweest met verschillende adviezen. De verzekeraar raadde ons stegdoppelplaten (acrylaat of polycarbonaat) aan maar bij nader inzien lijkt me dat riskant in verband met beschadiging en de helderheid van de platen. Mijn eerste uitgangspunt was het plaatsen van float glas of gelaagd isolatieglas in combinatie met de onder ruit die volgens mij niet hoeft worden te vervangen. Dit moet HR++ zijn.

Serre dak van polycarbonaat platen vervangen

Ik wil mijn serredak laten vervangen. Deze staat op een camping en de serre is aan de chalet gebouwd. Het dak is 10 bij 3,5 meter. Dit moet weer hetzelfde materiaal worden als het oude dak.

Dak op terrasoverkapping plaatsen

Plaatsen van polycarbonaat platen op bestaand schuin aflopend houten frame

Terrasoverkapping vervangen

Ik wil graag op korte termijn de polycarbonaat platen van mijn terras overkapping vervangen voor een lichtstraat met polycarbonaat platen. Formaat betreft (ongeveer) 420 cm. Breed en 170 cm. Lengte. Voorbeeld zoals het moet worden betreft foto 0244. De anderen foto's betreft de huidige situatie.

Lichtstraal plaatsen op terrasoverkapping

Ik wil mijn huidige polycarbonaat platen vervangen door een lichstraat met polycarbonaat platen. Maten zijn breed 420 cm en lengte 170 cm. Ik wil eventueel wel een foto sturen van de huidige situatie.

Vervangen huidige dakplaten

Omdat er met de storm van gisteren een deel van de huidige dakplaten zijn afgewaaid wilden we deze graag laten vervangen. Het gaat om een breedte van ongeveer 9.50 meter en een diepte van ongeveer 3.50 meter. Momenteel lagen er golfplaten op, maar we willen hier graag polycarbonaat platen (opaal)op van 16 mm dik. Hiervoor dienen extra balken te worden geplaatst, uitgerekend dat als dit om elke meter moet dat er dan 7 balken bijgeplaatst moeten worden. Zou hier graag een offerte van ontvangen.

Overkapping vervangen

De huidige platen zijn onder sneeuw bezweken. Gaarne prijsopgave voor 2 x polycarbonaat steegduoplaten 16 mm acrelaat 980 x 2760 cm en 1 x 1140 x 2760 cm. Gaarne ook prijsopgave voor dezelfde platen met 32 mm dikte en montagekosten.

Dak van de serre vervangen

Op onze huidige serre van 4 x 7 meter willen wij graag het dak laten vervangen. Momenteel liggen er 6 semi-transparante polycarbonaat platen op het dak, in/op houten kozijnen. De kozijnen zijn nog in prima staat, echter geven de platen erg veel geluidsoverlast: bij een flinke regenbui is een gesprek in onze woonkamer die in open verbinding met de serre is, niet meer te voeren. Graag ontvangen wij uw advies over de mogelijkheden, meer geluidsisolatie en bijkomende kosten.

Partners

Partners van Casius