Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Tiel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Tiel heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Tiel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Tiel of directe omgeving.

397 klanten uit Tiel bevelen een bij Casius in Tiel aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Tiel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijnen en deuren en plaatsen raam, nieuwe houten trap realiseren, garage laten bouwen, alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, schuurdeur zonder glas vervangen, gehele achterpui vervangen, vier ramen vervangen, kozijnen (incl glas) vervangen bovenverdieping, plaatsen dakramen en zolder isoleren, draai/kiepraam in bestaand kozijn vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Tiel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Tiel:

Schuifdeuren op maat maken

Ik wil graag schuifdeuren op maat laten maken voor een kast in de hal. Er dient niks te worden verwijderd.

Keter tuinhuis in de tuin monteren

Ik wil graag een offerte van een vakman die een Keter tuinhuis artisan 97 kan monteren in de tuin. De ondergrond is van betontegels waterpas gelegd.

Open trap moet dicht

Ik wil graag onze trap dicht laten maken aan de achterkant. Deze is aan de achterzijde open. Ongeveer 13 treden.

Vensterbank vervangen

Wij willen een nieuwe vensterbank monteren van 3 meter lang. De oude vensterbank dient te worden verwijderd en afgevoerd. Daarnaast moeten er nog 2 legplanken in de woonkamer gemonteerd worden met een blinde montage.

Laminaat leggen op trap

Ik zoek een laminaatlegger die mijn dichte trap kan bekleden. Het gaat om 13 treden. Het materiaal is reeds besteld.

Verrotte boeiboorden vervangen

Mijn woning heeft op het moment rotte boeiboorden. Deze moeten vervangen worden. Het zal gaan om zo'n 15 a 20 meter bij elkaar, deze zitten op zo'n 3.5 a 4 meter hoogte. Materialen voor de vakman.

Overkapping en schutting plaatsen

Een houten overkapping van 500-500 cm plaatsen. De palen ingraven en EPDM op het dak leggen. Tevens een hout-betonschutting ('Luxe hout beton schutting') van 10 meter, dus 6 schuttingdelen, plaatsen. Met onder een plaat met rotsmotief (eenzijdig), betonnen palen en houten schuttingdelen. Een rechte schutting met verticale planken. Aan de kant van een poort dus het is goed toegankelijk. De overkapping en de schutting schaf ik bij Gamma aan. Graag een kostenindicatie voor het plaatsen van beide.

Trap lamineren

Ik wil graag mijn trap laten lamineren, bij elkaar zijn het 11 treden. Ik heb hiervoor al materiaal aangeschaft. Graag de vakman eerst even langs laten komen om de huidige situatie te zien.

Kunststof kozijnen plaatsen

Voor nieuwe te starten bedrijf zoeken we ervaren mensen die kozijnen kunnen plaatsen.

Glas- en kozijnwerk

Ik wil een onderdorpel vervangen en een ruit vervangen voor HR++ glas. Deze is 320 x 165 cm. Van de kozijnen moet er nog 3 stukken aangescherpt worden, omdat deze te groot zijn.

Vaste trap naar zolder maken

Momenteel hebben wij een vlizotrap naar zolder. Graag willen wij een vaste trap naar zolder laten maken en plaatsen. Plafonhoogte is (standaard plafond) rond de 2.40 meter. Trapgat betreft een afmeting van ongeveer 2.20 x 1.65 m. Graag advies betreft de mogelijkheden.

Trap aanpassen

Mijn trap is in de hal voorzien van een bordes met twee treden. Dit bordes wil ik verwijderen en de trap en trapbomen verlengen met 2 treden met kleine draai, die aansluiten op de bestaande trappaal (zie foto). Exclusief sloopwerk. De trap heeft een breedte van ongeveer 90 cm en is uitgevoerd in grenen. De optrede is 20 cm, de aantrede circa 22 cm. Graag ontvang ik vrijblijvend een indicatie van de kosten voor het maken van de treden en boomverlenging en het plaatsen daarvan.

Binnendeuren vervangen

Het totale kozijn betreft ongeveer 157 centimeter breed en 240 centimeter hoog (plafond, mag dus iets lager worden). Nu zijn er 2 zijpanelen van ongeveer 20 centimeter en 1 deur in het midden. Tevens wil de klant nog een offerte voor: geen zijpanelen maar 2 klapdeuren die totale breedte behelzen. De klant heeft nog niet een volledig beeld over welk soort materiaal hij wil gebruiken.

Plaatsen van een dakraam

Ik ben geintereseerd in het plaatsen van een dakraam inclusief de verduisteringsrolgordijn.

Polycarbonaat platen aanbrengen

Ik heb in mijn tuin een soort speelruimte gebouwd voor mijn kinderen met daarop een dak van 5 x 3 meter. Daarop liggen dunne golfplaten, maar dat voldoet niet. Ik wil er graag stevige polycarbonaat platen op laten leggen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Vast raam draaiend maken

Ik heb een vast raam op de eerste verdieping. Dit is nu een vast raam, echter wil ik het graag draaiend maken. Het raam is ongeveer 60 x 120 cm. Houten kozijn. Graag zo spoedig mogelijk.

Deur afhangen

Ik heb 2 deuren bij Praxis gekocht ik wil graag dat jullie deze afhangen. Het is een deur voor de woonkamer en een voor het toilet. Het zijn stompe deuren en houten kozijnen. Graag ontvang ik een offerte.

Eiken tafel schuren en lakken

Ik wil graag een eikenhouten tafel laten schuren en lakken. Afmeting 2,20 meter bij 1 meter.

Deur afhangen

Ik wil mijn binnen deur eraf halen en er een nieuwe deur doen.

Dakterras repareren

Vanwege de wind zijn er twee planken van ons dakterras gescheurd. Het grote hek heeft teveel wind gevangen. Wij zijn opzoek naar een vakman die een stevigere constructies kan maken, zodat het hoge hek stevig blijft staan. De materialen voor de twee nieuwe vlonderplanken kunnen we zelf aanleveren. Overige materialen aan te leveren door vakman.

Tuinpoort laten plaatsen

Wij hebben een achterom met pad langs de zijmuur van onze garage waar momenteel nog geen afsluiting is. Wij willen daarvoor een tuinpoort van Gamma kopen van ongeveer 100 cm breed en die daar laten monteren inclusief hang- en sluitwerk. We laten ons hier graag even adviseren wat wij daarvoor nodig hebben en ontvangen daarbij uw offerte voor alle montagekosten.

Loodslab van Fakro dakraam vervangen

Loodslab van Fakro dakraam is ingescheurd en dient vervangen te worden. Binnenmaat dakraam circa 70 cm

Trapgat uit het beton zagen en vaste trap plaatsen

Ik wil een vaste trap laten plaatsen in een betonnen vloer. Van de woningbouw moet er wel een constructieberekening gemaakt worden. Ik zou graag willen weten wat het mij totaal gaat kosten. Inclusief zagen trapzetten etc.

Deur met kozijn op de overloop plaatsen

Op de overloop op de eerste verdieping is er bij de trap naar de woonkamer beneden geen deur. Het geluid van beneden gaat makkelijk omhoog en de warmte van beneden wordt ook niet tegengehouden. Er moet een kozijn met deur komen die en geluid en warmte tegenhoudt. Dit moet derhalve een "goede" deur zijn. Op dit moment hangt er een rood gordijn. De opening nu is: 92 cm breed en 240 hoog. Waar de deur moet komen, moet wel een lichtschakelaar/stopcontact een paar cm verschoven worden. Zie ook de bijgesloten foto's.

Nieuwe voordeur en achterdeur laten plaatsen

Ik wil graag een nieuwe voordeur en een nieuwe achterdeur laten plaatsen. Wat zijn de kosten van het plaatsen van de deuren en kosten van voor- en achterdeuren? In de voordeur heb ik nu twee ramen met melkglas en achter heb ik ook een ruit in de deur. Voor de nieuwe deuren bespreek ik graag de mogelijkheden.