Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Ruurlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Ruurlo heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Ruurlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Ruurlo of directe omgeving.

35 klanten uit Ruurlo bevelen een bij Casius in Ruurlo aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Ruurlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: deuren en ramen met kozijnen vervangen en een nieuw ventilatiesysteem plaatsen, vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, spiltrap vervangen in een massief eiken trap, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, twee wenteltrappen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Ruurlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Ruurlo:

Schuifpui in een spouwmuur maken

Ik zou graag een offerte willen voor het maken van een schuifdeur in de spouwruimte. Dus gezocht timmerman die komt kijken en een offerte maakt. Ik heb geen idee of zoiets kan Maten 2 deuren 87 breed hoogte 2. 20 mtr

Harmonicadeur plaatsen in een tuinhuis

Ik wil graag een kozijn met een harmonicadeur met enkel glas (lagen gelijmd tegen doorvallen of staaldraadglas? - het laten plaatsen in een houten tuinhuisje. Het tuinhuisje is achthoekig met gelijke zijden van 190 cm. - 3 zijden tussenuit te halen en daar de harmonicadeur met kozijn te plaatsen. Er ontstaat dan een nieuwe kozijnbreedte voor de harmonicadeur van plusminus 440 cm. - als de deuren naar buiten geklapt moeten worden is er een hoogte beschikbaar tot de dakrand van plus minus 190 cm voor de deuren. Naar binnen geklapt is het plusminus 210 cm. - wegbreken van en stenen dorpel van bakstenen, 2 zijden, circa 40 cm hoog. - op de twee vrijkomende hoeken 2 stevige houten palen geplaatst. - materiaal afvoeren. De rest van afwerking kan zelf worden uitgevoerd. Graag opties met prijzen.

Taatsdeuren plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van aluminium taatsdeuren. Breedte x Hoogte ca. 1,80 x 2,25 meter.

Vaste trap laten plaatsen

Op dit moment hebben wij een vlizotrap naar zolder. Er dient een nieuw trapgat gemaakt te worden en de oude gedicht. De vlizotrap dient te worden vervangen door een vaste trap. De vloer van de zolder is van hout en het afwerken doen wij zelf.

CanDo ML557 deur plaatsen / afhangen

Mijn garage deur is aan vervanging toe. Er moet dus een nieuwe geplaatst worden. Ik denk aan de ml 557 van Cando. De maten van de huidige deur zijn 87.6 bij 211 cm.

Monza kasten monteren

Wij hebben 2 zweefdeurkasten, Monza, aangeschaft. Deze zijn 1.80 breed, 2 meter hoog en 0.60 diep. Deze dienen gemonteerd te worden.

Ramen vervangen

Betreft het maken van 7 raamkozijnen van hout met dubbel glas. Tekeningen bijgevoegd. Ramen plaatsen we zelf. 4 ramen van 555 mm bij 1360 mm. 1 van 855mm bij 360 mm. 1 van 555mm bij 765 mm. 1 van 455mm bij 1650 mm.

Terrasoverkapping maken

Aan de achterzijde de woning met een overkapping uitbreiden. +/- 3,5 x 3,5 meter groot. Ik zit te denken aan en soort van carport met lichtkoepel.

Verplaatsen wand binnen chalet

Ik zoek een timmerman die een binnenwand van een chalet kan verplaatsen en weer netjes kan afwerken. De wand is 3.85 inclusief een kozijn met deur. Tevens het plaatsen van een schutting van een meter of 5-6. (2.5 en haaks 2,5m).

Kastenwand bijkeuken

We hebben een bijkeuken waar de wasmachine en droger staan. We hebben er kastjes opgehangen en een werkblad geplaast maar zoals zo veel mensen hebben we teveel spullen. Gevolg: een rommelhok. Graag een kastenwand tot aan het plafond waar alles achter kan. Afmeting hangt af van de mogelijkheden. Graag een timmerman die kan meedenken en kan adviseren. Eerst een stukje ontwerp en vervolgens uitvoering.

Twee ramen op de eerste verdieping ...

Twee ramen op de eerste verdieping inzetten. De twee ramen zijn beschikbaar.

Nieuw dakraam plaatsen (die is al ...

Nieuw dakraam plaatsen (die is al aanwezig) klein dakraam eruit nieuwe erin.

Meranti trap, kwartsteek open, ...

Meranti trap, kwartsteek open, verdiepingshoogte 3600 mm, hekwerk en spillen, muurleuning met sleutelgatprofiel, bloktrede, uitgezaagde keepboom.