Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor hordeur plaatsen:

Hordeur plaatsen

Ik heb nog geen hordeur gekocht omdat ik daar graag informatie over wil van iemand die daar verstand van heeft.
Onze klant uit Renkum (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hordeur plaatsen uit heel Nederland:

Hordeur plaatsen

Ik heb een plissé hordeur gekocht voor mijn schuifpui bij de Praxis. Afmeting ongeveer 1.00 x 2.10 meter. Deze moet op maat gemaakt en aan de buitenkant, binnen het kozijn aangebracht worden.

Hordeur voor een brede schuifpui plaatsen

Ik zoek een partij die in mijn brede schuifpui een plissé hordeur kan plaatsen. De (schuif)hor moet 140 cm breed en 207 cm hoog worden. De woning is goed bereikbaar.

Hordeur plaatsen bij schuifpui

In onze nieuwe woning willen wij bij onze schuifpui een hordeur geplaatst hebben. Deze is ongeveer 2.20 m hoog en 1.70 , breed. Wellicht is een hordeur van Bruynzeel een optie?

Plisse hordeur plaatsen

we zoeken een vakman voor het plaatsen van een Plissé hordeur binnen. De deurmaat is 900 x 2080 mm. Materialen mogen in overleg.

Bruynzeel plisséhordeur monteren

Het gaat om het plaatsen van een Bruynzeel plissé hordeur. De deur is 208 bij 98 cm.

Horren plaatsen

Graag laat ik 2 x hordeur monteren op de begane grond en op de bovenste etage. Hiernaast zijn er nog 3 ramen waar ik horren zou willen laten plaatsen. Ik heb de horren nog niet in huis maar vroeg me af wat het plaatsen ongeveer zou kosten eventueel moeten de horren op maat gemaakt worden.

Hordeur plaatsen

Ik wil zsm een hordeur laten plaatsen.

Hordeur inkorten en monteren

Het gaat op de (plissee) hordeur uit de 700 serie van Bruynzaal. Hoogte 240 bij 150 cm. Inkorten naar 232,2 bij 131 cm en plaatsen aan binnenkant kozijn van 2 naar binnendraaiende balkondeuren.

Bruynzeel plissé hordeur plaatsen

Graag wil ik een klus aanmelden. Namelijk het plaatsen van een Bruynzeel hordeur, die ik al in mijn bezit heb. De hordeur is 100 x 209. Onze oude is vandaag stuk gegaan. Omdat ik wespenallergie heb wil ik de hordeur zo snel mogelijk in werking hebben.

Horren in kantel-/kiepraam en hordeur plaatsen

Ik zou graag hulp willen hebben bij het plaatsen van een hor in een kantelkiepraam van 160 bij 50 cm. Tevens het plaatsen van een hordeur bij het balkon.

Partners

Partners van Casius