Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Renkum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Renkum heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Renkum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Renkum of directe omgeving.

77 klanten uit Renkum bevelen een bij Casius in Renkum aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Renkum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kunststof kozijnen plaatsen, open trap dicht maken en schuifwanden plaatsen, balkonhekken vernieuwen van 4 appartementen, beplating schuur vervangen, muur metselen, kozijn vervangen, reparatie plafonds en kozijn plaatsen, entresol bouwen van hout en metaal, vervangen van kozijnen, carport verwijderen, slaapkamer kozijnen vervangen, plaatsen houten deurkozijnen met binnendeuren, 2 trappen renovatie vinyl, binnentrap maken/plaatsen, evt. met inbouwkast onder trap, trap vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Renkum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Renkum:

Vervangen twee draaikiepramen

Wij willen graag onze kozijnen op zolder laten vervangen. Deze verkeren in niet al te beste staat het gaat om 2 draaikiepkozijnen met een vast gedeelte eraan. De totale maat van het grote draai/kiep met vastkozijn is ca. 330 cm x ca. 125 cm. De totale maat van het kleine draai/kiep met vastkozijn is ca. 235cm x ca. 125 cm. Graag zouden we dit op voorhand laten inmeten. Ook zal het lood dat aan het kozijn bevestigd zit moeten worden vervangen dit is in totaal ca 6 mtr.

Hordeur plaatsen

Ik heb nog geen hordeur gekocht omdat ik daar graag informatie over wil van iemand die daar verstand van heeft.

Houten garagedeuren laten maken

Ik ben op zoek naar een vakman die openslaande houten deuren op maat kan maken. De afmetingen zijn breedte 2450 mm, hoogte 2400 mm en dikte 40 mm. Mijn vraag was hoeveel kost het om de deuren te laten maken en te verven? (zie afbeelding: voorbeeld van een deur hoe ze er uit moeten zien).

Garagedeur vervangen door vast kozijn met deur

Graag zou ik een prijsinschatting willen voor het vervangen van een oude garagedeur met een pui met vaste deur.

Stompe voordeur afhangen

Ik heb een nieuwe stompe voordeur gekocht en geschilderd. Deze moet nu afgehangen worden. Ik zorg voor alle spullen. Er moet in deurslot geboord worden en moet ook een slot ingezet worden. Er moeten ook 2 extra sloten ingezet worden voor boven en beneden. De deur zal 1 cm ingekort moeten worden aan de zijkant en boven.

Buitendeuren afhangen

Graag laten wij twee Cando buitendeuren afhangen. Is het mogelijk om ons een aantrekkelijk aanbod te doen hiervoor, omdat het twee deuren op een locatie en liefst ook op een dag betreft? Het betreft twee deuren met driepuntsluiting (momenteel zit er slechts een eenpuntsluiting). Het afwerken van het kozijn (opvullen eventuele oude gaten, gronden etc) willen we graag zelf doen. Kunt u ons een offerte doen toekomen hiervoor?

Glazen schuiframen op balie

We hebben momenteel een glazen bovengedeelte op een balie om het af te schermen. Het is ongeveer 3 meter breed, het middelste deel van 1 meter breed is schuifbaar. Er is 1 bewegend glazen deel. De geleiders werken niet meer goed zodat het schuifraam nauwelijks open of dicht te maken is. Kunt u een nieuw schuifsysteem maken?

Buitendeur plaatsen

Nieuwe buitendeur plaatsen. Ook hang- en sluitwerk plaatsen. Eventueel wat kozijnwerkzaamheden. Deur kopen we zelf.

Namaken van enkel stuk deur in oud huis

Het maken en ophangen in bestaand kozijn van een houten deur. Deur is een paneeldeur (twee panelen) met profiel volgens bestaand voorbeeld (overige deuren in de kamer). Afmetingen van de deur zijn ca. 183 x 93 cm. Ik ga eerst twee weken op vakantie en daarna kan het dan gebeuren.

Dubbel glas aanbrengen in twee ...

Dubbel glas aanbrengen in twee buitendeuren en een klein raam.

Plafond van gipsplaten maken, met ...

Plafond van gipsplaten maken, met isolatie. Ongeveer 25 vierkante meter. 1e week februari starten

Deur gekocht of nog te kopen bij een ...

Deur gekocht of nog te kopen bij een bouwmarkt, maar deze dient geplaatst te worden, gaat om voordeur. De oude tocht nogal. Als goed gebeurd dan evt ook opdracht om achterdeur te vervangen. Hang- en sluitwerk moeten we nog kopen evenals deur, maar hang- en sluitwerk zal 3 punt worden en zal in bestaand kozijn ingebouwd moeten worden en oude deur zal eruit gehaald dienen te worden. Afvoer zelf verzorgd.