Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deuren passend maken en afhangen en radiator plaatsen:

Deuren passend maken en afhangen en radiator plaatsen

We zoeken een timmerman die 3 nieuwe deuren passend kan maken en kan afhangen. En een kleine radiator ombouw in het toilet kan plaatsen. Het zijn 2 nieuwe binnendeuren van 201,5 x 83 cm die dan aangepast moeten worden naar, als we het goed hebben opgemeten, 200 x 82 cm. Een nieuwe deur van 201,5 x 73 cm die als kast deur moet worden geplaatst. En op de deur van het toilet moet een wc slot op gemonteerd worden. Alle deuren moeten wel een stukje ingekort worden. De benodigde werkzaamheden zijn het aanpassen van de deuren daar waar nodig, aanbrengen van de scharnieren, deurbeslag aanbrengen en de deuren afhangen. En de radiator ombouw moet geplaatst worden. De deuren/producten moeten nog besteld worden maar we zouden graag eerst willen weten wat de prijs wordt en wanneer de klus gedaan kan worden zodat het niet te lang in de weg staat.
Onze klant uit Putten (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deuren passend maken en afhangen en radiator plaatsen uit heel Nederland:

Deuren ophangen

Er moeten 3 deuren opgehangen worden en passend gemaakt worden.

Elf binnendeuren schaven en afhangen

Wij willen 11 nieuwe stompe paneeldeuren, 220 x 83 cm, passend laten maken en af laten hangen. De deuren hebben ook nog geen boorgaten. Vanaf 8 juni zij de deuren en deurbeslag aanwezig, graag zo snel mogelijk daarna de klus uitvoeren.

Stompe binnendeur afhangen

Ik wil een stompe Lundia binnendeur (al in bezit) af laten hangen. De vier matglazen zitten er al in. Ik schaf zelf nog extra materiaal aan: - Loopslot - Scharnieren (in overleg: drie of vier? In verband met de zwaarte van het glas) Er komt een oude klink in omdat de bestaande deuren die ook hebben. Mogelijk moet er nog aan de onderkant en/of zijkant een stuk van de deur af. Kortom: ik zou graag drie offertevarianten hebben, namelijk: 1) alleen beslag en dergelijke erop zetten en deur afhangen, 2) +onderkant bijschaven om passend te maken, 3) plus zowel onderkant als zijkant bijschaven om passend te maken.

Kozijnen plaatsen en deuren afhangen

Het gaat om het plaatsen 2 nieuwe (houten) kozijnen en het afhangen van in totaal 13 deuren in de aanwezige kozijnen. Indien nodig de deuren passend maken. In de 13 deuren binnenwerk en deurbeslag monteren. Het zijn stompe deuren en houten kozijnen. Van de 13 deuren zijn er 2 voor het toilet en 3 voor de badkamer en dus met slot. Graag ontvang ik een offerte.

Tien stompe deuren afhangen

Wij willen 10 stompe deuren laten afhangen. Dit moet gebeuren in 4 nieuwe houten kozijnen en 6 stalen kozijnen. De deuren en beslag zijn reeds gekocht. Aangehouden hierbij zijn de breedste maten van het kozijn. De deuren voor de houten kozijn zo zo goed als pasklaar. De deuren voor de stalen kozijnen moeten afgekort/versmald en geschaafd worden om deze passend te krijgen. We hebben massieve deuren gekocht bij de Hornbach.

Extra slot en dievenklauwen plaatsen

De klant wil op 3 buitendeuren met een dikte van 4 cm een slot laten plaatsen met dievenklauwen en een raam voorzien van dievenklauwen en een degelijk sluitwerk. De deuren bevatten nu nog een erg verouderd slot uit de jaren 70 en er zal een passend gat gefreesd moeten worden.

Binnendeuren passend maken en inhangen

Drie jaren-30 deuren passend maken en inhangen (van hout).

Deuren inhangen in appartement

Ik zou graag twee deuren willen laten inhangen. Het zijn wel afwijkende maten. Ene deur is 201 x 78 cm en andere 201 x 77,5 cm. Het zijn stompe deuren. En een afdek rand. Ook het beslag met een sleutelgat moet worden afgemonteerd. Het kan best zo zijn dat er wat geschaafd om passend te maken en anders kom langs om het op te meten.

Opdekdeuren en kozijnen vervangen

Ik woon in een woning uit eind jaren '70. Boven wil ik 6 opdekdeuren laten vervangen, beneden 3 opdekdeuren. Beslag is nog wel goed. Het gaat om geheel vlakke deuren zonder glas. De bevestigingen in de metalen kozijnen zijn ook niet overal in goede staat. Bovendien is een metalen kozijn van hal naar woonkamer zodanig beschadigd dat deze vervangen moet worden. De maten van de deuren zijn verschillend variërend van 63 of 83 cm breed en 198 tot 201 cm hoog. Ik wil de deuren ook laten aflakken in een RAL kleur passend bij betonstenen. Het liefst wil de klant uitvoering vóór 1 april in verband met werk.

Buitendeuren af laten hangen

Ik wil graag 2 buiten deuren met 1-puntsluiting laten afhangen. Beide deuren zullen ook wat moeten worden bijgeschaafd om ze passend te maken.

Partners

Partners van Casius