Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Putten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Putten heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Putten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Putten of directe omgeving.

82 klanten uit Putten bevelen een bij Casius in Putten aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Putten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen op de begane grond, het realiseren van twee dichte trappen in een woning, plafond verlagen, dakterras realiseren, aluminium pui met dubbele openslaande deur vervangen door hout, een garagedeur vervangen door een pui met ramen, vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren, reparatie hout dakkapel en hout kozijn, raam in buitenmuur plaatsen, trap vervangen, carport renoveren en opknappen, open trap naar zolder dichtmaken en afsluiten met schuifdeur(en), houten boeidelen en dakkapelzijden door keralit vervangen, het leveren en plaatsen van houten deuren en een kozijn en raam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Putten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Putten:

Kozijnen vervangen met enkelglas voor kunststof kozijnen met dubbelglas

We vragen ons af hoeveel het scheelt in prijs om alle ramen op de bovenverdieping in 1 keer te laten vervangen of in 2 keer. Het is nu enkelglas met (slechte)houten kozijnen. We willen graag kunststof kozijnen met dubbelglas. Kunt u een offerte maken voor: - Alleen raam voorzijde vervangen (275 bij 145), zie foto - Alleen ramen achterzijde vervangen (155 bij 145 en 100 bij 115) - Alles vervangen in 1 keer

Onderkant vakantiewoning dichtmaken

Ik wil de onderkant van mijn stacaravan dicht laten laten maken met hout, het gaat om ongeveer 27 strekkende meter, 0,5 meter hoog.

Raam in buitenmuur plaatsen

Wij willen graag weten wat het kost om een vast raam van ongeveer 160 cm (h) x 140 cm (b) met houten kozijn en dubbel glas (HR++) te laten plaatsen in een buitenmuur, zodat we meer lichtinval in de keuken krijgen. De buitenmuur bestaat uit bakstenen. Daarnaast willen we deze opdracht graag tussen 8 en 11 juli laten uitvoeren.

Deuren passend maken en afhangen en radiator plaatsen

We zoeken een timmerman die 3 nieuwe deuren passend kan maken en kan afhangen. En een kleine radiator ombouw in het toilet kan plaatsen. Het zijn 2 nieuwe binnendeuren van 201,5 x 83 cm die dan aangepast moeten worden naar, als we het goed hebben opgemeten, 200 x 82 cm. Een nieuwe deur van 201,5 x 73 cm die als kast deur moet worden geplaatst. En op de deur van het toilet moet een wc slot op gemonteerd worden. Alle deuren moeten wel een stukje ingekort worden. De benodigde werkzaamheden zijn het aanpassen van de deuren daar waar nodig, aanbrengen van de scharnieren, deurbeslag aanbrengen en de deuren afhangen. En de radiator ombouw moet geplaatst worden. De deuren/producten moeten nog besteld worden maar we zouden graag eerst willen weten wat de prijs wordt en wanneer de klus gedaan kan worden zodat het niet te lang in de weg staat.

Veranda voor de woning maken

Ik zoek een timmerman die direct aan mijn woning een houten veranda van 8 - 10 m2 kan realiseren.

Canexel chalet repareren

Vakantie chalet gekocht en bij 1 Canexel plank onderaan de chalet is er een hap uit wat gerepareerd moet worden. En verder even al het Canexel controleren of er nog iets gerepareerd moet worden.

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Wij willen graag drie zwart stalen taatsdeuren in totaal: 2 enkele en 1 dubbele. Maten voor de twee enkele deuren ongeveer 2.25 meter hoog, 90 cm breed. Maten dubbele deur 2.25 meter hoog, 2 meter breed. Het moet geplaatst worden in bestaande openingen, wij hebben geen vloerverwarming. Wel een mooie houten parketvloer waar wellicht rekening mee gehouden dient te worden. Als de offerte goed is stuur ik hem door naar mijn aannemer.

Houten vensterbanken vervangen en raamdorpels voegen

Ik wil in mijn woning 2 houten vensterbanken laten vervangen. Verder moet er aan de buitenzijde wat voegwerk van een raamdorpel worden hersteld. Er zit ook een dorpelsteen los. Ik laat de vensterbanken hier graag inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Tuinhuisje opknappen

Wij hebben in Putten een tuinhuisje bij onze vakantiewoning. Graag willen wij de deuren van het huisje vervangen en onze tuinhuisje opnieuw laten verven.

Beschadigde schuifpui repareren

Het herstellen of repareren van de randen van 2 ramen , ramen 3 jaar oud die zijn beschadigd door het weg halen van verfresten. Ze zitten van het kozijn tot 10 cm vanaf het kozijn af. Is dit mogelijk? Ramen zijn ongeveer 195 bij 115.

Dakraam in de nieuwbouwwoning plaatsen

Wij willen graag op zeer korte termijn een dakraam laten plaatsen op onze nieuwbouwwoning de zolder. Het dakraam kan maximaal 94 cm breedte hebben. Graag willen wij weten wat de kosten zijn voor een dergelijk raam bij voorkeur kunststof. Wat zijn de prijzen inclusief montage? En bent u in de mogelijkheid deze aankomende donderdag, vrijdag of zaterdag te plaatsen? Wij vernemen graag van u.

Voordeur en binnendeur plaatsen

Wij hebben bij Praxis een nieuwe voordeur en binnendeur gekocht, welke rond half april worden geleverd .Het gaat om de voordeur van CanDo, type ML 650 met een glas-in-lood raampje. Deze moet worden afgehangen met hang- en sluitwerk en een brievenbus moet worden geplaatst. Er gaat een gewoon slot in, geen meerpuntsluiting. In de offerte mag een afzonderlijke post worden opgenomen voor het aflakken van de deur. De binnendeur betreft een opdekdeur, type Chelsey van CanDo. Daarin moet een lange ruit worden geplaatst met plakroedes. Wij ontvangen graag een gespecificeerde offerte.

Nieuwe open trap plaatsen

Ik wil graag een nieuwe open trap laten plaatsen. De trap moet 2 maal een kwart draai hebben.

Veranda van harmonicadeuren laten voorzien

Een veranda van 4 meter breed bij 2,5 meter hoog dicht maken vanwege de katten van de buren. De zijkanten zijn dicht. In hout of kunststof? Kunt u ons verder informeren en wat zou dit ongeveer kosten?

Solatube installeren als daklicht

Daklicht. Solatube in het dak plaatsen.

Verlaagd plafond maken in nieuwbouwwoning

Wij willen in ons huis graag een verlaagd plafond metspotjes en speakers het gaat hier over 50 m2. Ook moet de afzuiger in het verlaagd plafond verwerkt zijn.

Binnendeur laten verplaatsen

Ik wil de deur van de slaapkamer verplaatsen, dus deuropening dichtmaken en op een andere plek in de muur een deur maken.

Spanplafonds aanbrengen in huis

Ik wil graag spanplafonds aanbrengen in huis. Graag een offerte voor 3 ruimtes van mijn huis, keuken, kamer en badkamer. De plafonds zijn nu van gespoten betonplaten. Het gaat in totaal om ongeveer 65-70 m2.

Caravan bekleden met kunststof schroten

Voor een stacaravan van 1130 x 350 met een aanliggende schuur van 150 x 150 wou ik graag een offerte voor: oude schroten afhalen/afvoeren en opnieuw beschroten met kunststof schroten. 2 ramen verwijderen en 1 nieuw lang bovenlicht plaatsen. Als laatste een nieuw dakje op de schuur plaatsen.

Trapkast maken in nieuwbouwwoning

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen beneden een trappenkast laten maken. Aan de zijkant onder de trap willen we waar het "schuine'' deurtje zou komen, het kastgedeelte en aan de kopse kant een inbouw werkplekje voor laptop met planken ed. zodat je dit niet vanuit de woonkamer ziet. Op de plek waar het schuine deurtje hoort te komen willen we graag een zwevende barndoor zodat het lijkt alsof er een gewone ingang achter zit. Verder wordt er beneden gestuukt en willen we graag kalkverf op de muren. Dit mag ook gewoon Histor one zijn (anders wordt het te duur voor ons). Maar we zouden een beetje dat kalkverf effect willen.

Dakraam plaatsen

Ik wil een dakraam laten plaatsen. Gelieve reageren per mail.

Houten kozijnen met HR++ glas plaatsen

Het vervangen van houten kozijnen met HR++ glas. De kozijnen hebben allemaal dezelfde maat meranti hout: 500 x 1200 x 600 mm. 2 stuks van 850 x 1700 mm 2 stuks van 580 x 1360 mm 1 stuks van 760 x 1160 mm 2 stuks van 580 x 1100 mm 2 stuks van 520 x 760 mm

afhangen achterdeur

Onze achterdeur sluit niet netjes (komt tegen deurstijl aan) en moet opnieuw worden afgehangen.

Eerste ontwerp liggen (heel ruw, geen ...

Eerste ontwerp liggen (heel ruw, geen architect) wil graag weten wat het kost om aan te bouwen inclusief fundering ex electra en interne afwerking. Buiten baksteen inwendig kalkzand.

Uitbreiding van bestaande garage met een ...

Uitbreiding van bestaande garage met een stuk van 4 x 3,5 m. hoogte 2.40 m. Plat dak Aan 1 zijde 1 raam van ca. 1 x 1 m. Halfsteensmuur, aan beide zijden gevoegd. Tussenmuur tussen bestaand en nieuw te slopen. Inclusief aanvragen bouwvergunning.