Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vervanging inpandige voordeur flat:

Vervanging inpandige voordeur flat

Wij moeten i.v.m. brandvoorschriften onze inpandige voordeur van een flat vervangen (min 30 minuten brandwerend). Dus graag vervangen door een simpele voordeur, geen glas of spion, geen brievenbus en als het kan het huidige (nieuwe) oplegslot hergebruiken. Bestaande kozijn is staal dus graag ook hergebruiken als goedkoper is.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging inpandige voordeur flat uit heel Nederland:

Gevelbekleding herstellen en een garagedeur vervangen

heer/mevrouw, We zijn opzoek naar een organisatie die voor ons nieuwe gevelbekleding kan plaatsen (eventueel met een nieuwe garagedeur). We hebben een inpandige garage waarbij de garagedeur geïntegreerd is in de houten gevelbekleding. De bekleding is aan vervanging toe. Momenteel is het idee om de bestaande bekleding te vervangen door hout om de bestaan de look te behouden, maar we staan open voor eventuele alternatieve oplossingen. Naast het vervangen van de gevelbekleding willen we ook graag de garagedeur vervangen door openslaande deuren. Afmetingen gevelbekleding: 3.5 mtr hoog en 4 mtr breed. Wij zouden graag meer info willen ontvangen over: * jullie mogelijkheden voor de gevel. * best te gebruiken materialen. * vervangen van de garagedeur. * levertijd. * prijsindicatie. Momenteel hebben we hout op de gevel, voorkeur voor weer hout.

Deur vervangen

De achterdeur van mijn inpandige berging is aan vervanging toe. Ik wil bij Praxis een stompe buitendeur kopen, CanDo model ML559. Ik wil de oude deur laten verwijderen en ook laten afvoeren. De nieuwe deur moet worden afgehangen met hang- en sluitwerk en een draadglas ruit. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Nieuwe dakbedekking op een chalet aanbrengen

Wij hebben een chalet op de Veluwe waar de huidige dakbedekking van shingles aan vervanging toe is. Onze voorkeur gaat uit naar een dakbedekking van kunststof pannen of iets dergelijks. De houten platen onder de shingles zijn nog goed. Wij hebben een inpandige goot waar rekening mee gehouden moet worden. Het chalet is 12 x 4 meter. Graag van u ideeën en prijsopgave.

Nieuw dakleer op de garage

Het dak van onze garage is toe aan vervanging. De oppervlakte is ca 25 m2 (vierkant) voorzien van 2 inpandige HWA-afvoer en 2 dak doorvoeren.

Badkamer en keuken vervangen

we willen graag de badkamer vervangen, we hebben een groot vocht probleem in de inpandige badkamer.Dus er moet een goed afzuig systeem komen,we hebben nu alleen de centrale afzuiging van het huis zelf. Ook de keuken is aan vervanging toe deze staat er nu 15 jaar in.Maar kan misschien ook door wat kleine dingen opknappen weer een aantal jaar mee.We zuoden wel wat advies kunnen gebruiken.

Toilet, badkamer en stucwerk

Mijn oude toilet eruit en in de plaats een hangend toilet. Omdat deze vervanging meer ruimte vergt moet de naastgelegen inpandige kast ook verschoven worden. Tevens moet de badkamer vergroot worden, het bad eruit en in de plaats daarvan een douchecabine, tegelwerk wanden en vloer en plaatsen van badkamermeubel en kast. Door al deze verplaatsingen moet er ook gestukadoord worden. Verlaagd plafond in de badkamer maken. Tevens wil ik mijn keuken en gang laten stukadoren. 12 m2 vloer betegelen en 35 m2 wanden betegelen. Aantal m2 stucwerk weet ik niet precies. Materialen leveren we zelf aan.

Verbouwing badkamer

De huidige badkamer is oud en aan vervanging toe. Verder wil ik een deel van een aangrenzend inpandige kast bij de badkamer betrekken en daar een inloopdouche maken. Verder moet er in de badkamer komen: een bad, wastafel en toilet. En alles moet vernieuwd. Ongeveer 2 x 2 meter. De inbouwkast komt daar nog bij. Eventueel inclusief levering. Ik heb een offerte nodig voor verhoging van de hypotheek.