Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor metalen trap laten plaatsen:

Metalen trap laten plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken geplooide stalen trap in een moderne woning, overbrugging: hoogte 2. 60 meter en lang 3. 00 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metalen trap laten plaatsen uit heel Nederland:

Metalen plateau zonder trap maken en monteren

Ik ben op zoek naar een bedrijf die een metalen/ijzeren plateau kan maken van 280 x100 cm lang en breed. Hieraan komt een ijzeren trap die ik al in bezit heb.

Metalen trap plaatsen

Onze trap is aan vervanging toe. Is het mogelijk een metalen trap te plaatsen met houten treden? De hoogte is 1,60 m, breedte 90 cm. Ik ben benieuwd naar een redelijke prijs inclusief een exclusief levering en montage. Het gaat om een budgetvriendelijke, recht buitentrap.

Trap maken voor onze binnentuin

Vanuit onze binnentuin (3 bij 4 meter) willen we via een trap naar ons dakterras op drie meter hoogte. Graag een offerte inclusief installatie. Metalen constructie is waarschijnlijk het handigste in verband met vocht en dergelijke.

Metalen trap realiseren

Het gaat om onze nieuwe loods in Rotterdam, de vloer heeft een hoogte van 3,6 meter en hiervoor hebben wij een trap nodig. Het gaat om een budgetvriendelijke draai- of wenteltrap van metaal.

Trap met dubbele kwartslag realiseren

Zoek een vakman die een budgetvriendelijke basistrap voor binnen. De huidige trap is een metalen wenteltrap, deze moet ook verwijderd worden. Er zal wel om een koof heen gebouwd moeten worden. Hier zitten verwarmingsbuizen in. Verder geen bijzonderheden. Maten heb ik op dit moment niet voor de hand, het gaat wel om 2 kwart slagen. Graag heb ik iemand die langskomt om zelf de maten op te meten.

Metalen trap plaatsen

Geachte heer/mevrouw, Wij zijn op zoek naar een open zwarte stalen trap voor in onze woonkamer. Het is een rechte trap met aan de bovenkant één draai naar rechts. De open traptreden willen wij graag in zwart staal of eikenhout, daarnaast willen wij trapleuningen met daartussen enkele belijning van staal zodat je er niet tussendoor kunt vallen. Wij horen graag uw advies en mogelijkheden. Daarnaast zijn wij benieuwd naar een prijsindicatie en levertijd.

Metalen buitentrap plaatsen

* Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap. * Waar moet de trap geplaatst worden? Buiten. * Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Momenteel is er een noodtrap in de vorm van een kooiladder. Daar wij de binnentrap laten renoveren (natuursteen) is een stevige (normale) buitentrap noodzaak. De kooiladder moet vervangen worden (ouderdom) dus wat is de beste keus? De kooiladder moet sowieso vervangen worden.

Metalen trap laten monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een witte metalen trap. Het zal gaan om een bloktrap look die tussen 2 muren in geplaatst moet worden.

Metalen trap laten monteren

* Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. * Waar moet de trap geplaatst worden? Buiten. * Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaande rechte buitentrap wil ik vervangen van verzinkt staal met een rooster trap treden. Er is rechts een leuning die eenmaal boven doorloopt op het plat dak dat dient als ingang van een appartement. Lengte leuning op het plat dak ongeveer 3500 mm met een hoekstuk, hoogte 2900 mm en breedte 1000 mm.

Luie metalen trap buiten plaatsen

Naar welk type trap bent u op zoek? Design / moderne maatwerk trap Waar moet de trap geplaatst worden? Buiten Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: ik ben op zoek naar een rechte luie trap, die vanuit de woonkamer naar de tuin gaat. Trap dient lui, te zijn, dit ivm met dienbladen ed. Trap van metal, treden van hout (hardhout of bamboo). De hoogte die overbrugt dient te worden is 110 cm, breedte van de trap is 190 cm. Een leuning is niet per se noodzakelijk.

Partners

Partners van Casius