Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor metalen trap laten plaatsen:

Metalen trap laten plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken geplooide stalen trap in een moderne woning, overbrugging: hoogte 2. 60 meter en lang 3. 00 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metalen trap laten plaatsen uit heel Nederland:

Metalen trap

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Een nieuwbouwwoning met een trap van hout in combi met staal.

Metalen trap

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken om in onze kamer naar een nieuw te maken entresol te komen zijn we op zoek naar een stalen zwarte trap gecombineerd met hout. De entresol hoogte is 2400 mm. De tarp wordt midden in de kamer geplaatst en heeft dus leuning nodig.

Metalen trap laten monteren

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke metalen trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We zoeken een rechte metalen trap met eventueel houten of glazen treden met balustrade van staaldraad. Balustrade niet alleen aan weerszijden van trap maar ook om vide op 1e verdieping. Trap moet ruim genoeg zijn om 2 mensen elkaar te laten passeren. Trap staat vrij in hal en gaat van begane grond naar 1e verdieping. Ik kan ook een tekening mailen.

Metalen rechte trap plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Waar moet de trap geplaatst worden? Buiten Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De trap is een half stapse trap, graag ontvang ik een mail van jullie zodat ik het ontwerp kan toesturen met bijbehorende afmeting.

Trap aanschaffen en plaatsen

Wij zijn bezig met een nieuwbouw project en willen graag een metalen trap plaatsen. De vergunning aanvraag loopt nu. Waarschijnlijk ergens in december 2018 zal de trap geplaatst kunnen worden. Graag ontvangen we informatie over soorten en prijzen.

Spiltrap leveren en plaatsen

In onze voorkamer willen we een smalle spiltrap met leuningen laten plaatsen, die toegang tot de zolder biedt. Hiervoor moet in het houten plafond een opening gemaakt worden. De kamer is 282 cm hoog. Op bijgevoegde foto ziet u de plek waar de trap moet komen (waar nu de boekenkast staat) De offerte die ik wil omvat: - kosten van de spiltrap (houten treden en metalen spil, max. 1500 euro) - maken van het trapgat en afwerken daarvan - plaatsen van de spiltrap

Diverse verbouwingsklussen

Wij hebben een dubbele benedenwoning uit bouwjaar 1922 gekocht en krijgen op 20 september de sleutel. Tussen de keuken en woonkamer is een kleine trap met 3 treden, die wij graag laten aanpassen, omdat lange mensen nu hun hoofd stoten. De laatste opstap moet worden verplaatst. Op Funda ziet u een foto van de huidige situatie, en in de bijlage zit een tekening van de gewenste situatie (inham met "zwevende" treden - deze zullen door een extern bedrijf worden geplaatst). Er zal een houten balkenconstructie onder zitten, dus hier zal een aanpassing in gedaan moeten worden. Door bovenstaande aanpassing zal de huidige kleine trap weggehaald moeten worden en de muur afgewerkt moeten worden. De gipsmuur tussen de keuken en woonkamer moet worden verwijderd. Hier zullen wij door een ander bedrijf een metalen frame + raam laten plaatsen. Zie foto's op Funda van de huidige situatie. De muur zal afgewerkt moeten worden. De horizontale koof onder de trap moet weggewerkt en de leidingen daaronder omgelegd. De staande koof hoeft niet gewijzigd te worden. De huidige trap moet verwijderd worden, we laten een nieuwe trap plaatsen door een extern bedrijf. De muur en het plafond zullen netjes afgewerkt moeten worden. Verder zijn er nog diverse werkzaamheden, zoals het frezen van sleuven in de muur en wegwerken van kabels. Mogelijk nog wat kleine afwerkingen. Optioneel willen wij ook boven nog een muurtje weghalen (bij de trap), maar dit hangt af van de prijsindicatie. Ook zouden we willen weten wat er mogelijk bij komt kijken als we de wasmachine aansluiting willen verplaatsen naar de gangkast boven (ipv beneden). We wonen nog niet in het huis (hebben dus ook nog niet de exacte maten). We willen direct na de overdracht laten starten.

Klussen en onderhoud in huis

Wij hebben in mei van dit jaar een vrijstaande woning gekocht. De vorige eigenaar woont er nog, tot dat zijn nieuwbouwhuis klaar is. Wij krijgen op 28 september de sleutel, maar zijn nu alvast enkele klussen aan het voorbereiden. We kunnen daarbij ook gewoon in de woning gaan kijken. We zoeken een vakman voor het monteren van een wastafelmeubel, een onderkast met wastafel, een spiegel en een kraan. Verder willen we in de keuken laminaat laten leggen. Er is daar een metalen trap, en daar willen wij graag advies over, hoe we deze naar onze smaak kunnen laten bekleden. De wanden in de woonkamer zijn nu wit en we willen daar graag op enkele delen wandpanelen laten plaatsen voor een andere uitstraling. We maken graag een afspraak om de woning met een vakman te bezoeken. Daarna ontvangen wij graag advies en een prijsopgave.

Trapleuningen vervangen

Wij willen onze houten trapleuningen (laten) vervangen door mat zwarte metalen/stalen ronde trapleuningen. Het betreft twee trappen (2 x trap met twee kwarten, linksom): begane grond naar 1e verdieping & 1e verdieping naar zolder. Voorwaarde is dat de nieuwe trapleuningen gemonteerd kunnen worden op de al aanwezige montage/bevestigingspunten in de muren/hout (zie foto's). Indien mogelijk willen wij ook graag de huidige trapleuninghouders behouden. De nu aanwezige trapleuingdelen hebben de volgende maten (zie foto): - 2 x 50 cm - 1 x 60 cm - 1 x 90 cm - 1 x +/- 99 cm - 1 x +/- 115 cm - 2 x lange delen met kromming van +/- 250 cm Graag zouden wij voor deze klus + nieuwe trapleuningen een prijsopgave ontvangen. Met vriendelijke groet.

Vliering en slaapkamermuur laten bouwen

Ik heb met een laser de maten opgenomen. Per 31 juli 2017 zijn wij de nieuwe eigenaren van een woning. In deze woning willen wij een vliering op zolder gerealiseerd zien. Teven moet er een slaapkamer gecreëerd worden op de zolder. Dit dient te worden voortgebouwd op de bestaande muur. De deur dient een opdekdeur te zijn in aluminium/metalen deurpost. Helaas is het niet mogelijk om de zolder in reallife te bekijken momenteel in verband met lastig af te spreken met de huidige eigenaren. Indien gewenst kan een kijkje worden genomen in onze huidige woning welke zolder gelijkend is aan de nieuwe zolder. Hieronder probeer ik zo duidelijk mogelijk de wensen neer te zetten. Als je in de huidige situatie de trap opkomt, staat er op dit moment aan de rechterzijde een washok. De muren van deze ruimte willen we laten staan en daarop voortborduren, in deze muur zit reeds een elektrapunt dichtbij waar de nieuwe muur op moet worden doorgebouwd en van waaruit de elektra kan worden gebruikt voor alle punten. De hoogte waarop deze muur het schuine plafond raakt is 2428 mm. Als ik op die hoogte horizontaal meet kom ik uit op 1854 mm naar de overkant. In onze huidige woning hebben we als vloer-plafond afstand, 2280 mm aangehouden. Dit zouden wij in de nieuwe woning ook weer willen realiseren. Dit is hoog genoeg en geeft meer ruimte op de vliering. De lengte van de huidige muur (van het bestaande washok) is circa 1850 mm. Deze muur zal in totaal circa 3770 mm lang moeten worden (tot ongeveer het einde van de trap, gelijk aan het traphek aldaar). Vanaf daar dan een afsluitende muur naar de buitenmuur, met een lengte van 3482 mm. Bijgevoegd heb ik daarom twee bestanden, eentje van de huidige situatie en eentje zoals er een slaapkamer gecreëerd zou moeten gaan worden. Hierop staan geen maten afgebeeld, maar puur een beeldvorming van hoe het moet gaan worden. Tevens heb ik drie tekeningen (schetsen) gemaakt met daarop de gemeten maten. 1 x zij-aanzicht en 2 x bovenaanzicht.