Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor rubbers van de schuifpui vervangen:

Rubbers van de schuifpui vervangen

Wij hebben verschillende schuifdeuren in ons huis en bij één komt daar tocht door heen. Nu werd geadviseerd om de schuifdeur opnieuw af te laten hangen of de rubbers te vervangen.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rubbers van de schuifpui vervangen uit heel Nederland:

Rubbers in kozijnen vervangen

Mijn aluminium kozijn/schuifpui met dubbele beglazing tocht enorm. Je hoort en voelt de wind van buiten naar binnen komen. Volgens mij heb ik ook geen rubberen koudebrug onderbreking. Er zit wel overal een soort schuim/harig materiaal, vergelijkbaar met een tochtstrip, wat niet toereikend is. Dit moet beter geïsoleerd worden. De werkplek is goed bereikbaar, De klant heeft een plek in de garage.

Rubbers van schuifpui vervangen

Onder de schuifpui komt de rubber uit. Die is verschoven en de schuifpui deur gaat hierdoor niet meer goed open. Ik wil graag een offerte hebben voor wat het kost om de schuifpui eruit te hebben en het rubber goed erin zetten of een nieuw rubber erin hebben.

Rubbers van de schuifpui vervangen

Mijn houten schuifpui heeft zijn rubbers op. Graag zou ik deze vervangen hebben omdat er slakken het huis in komen door de gaten. Zou graag of de rubbers geleverd hebben zodat ik ze zelf vervang of dat iemand komt om ze te vervangen. Het gaat om 2 type rubbers.

Rubbers vervangen in aluminium schuifpui en kozijnen

Ik heb een schuifpui met kozijnen van aluminium. Dit is ongeveer 4 x 5 x 4 meter, in een u vorm. Hiervan rubberprofielen vervangen en eventueel afhankelijk van de kosten de eiken van de schuifpui. Graag een offerte. Indien mogelijk op korte termijn, er komt water naar binnen.

Wieltjes van de schuifpui vervangen

Ik zou graag de wieltjes van mijn schuifpui willen laten vervangen. En mogelijk wat rubbers? De schuifpui is van aluminium en minimaal 10 jaar oud. Ik weet helaas geen merk van de schuifpui.

Rubbers in de schuifpui vervangen

Graag wil ik van onze houten schuifpui de rubbers laten vervangen, omdat ik denk dat ze versleten zijn. De deur gaat moeilijk open en dicht en piept afgrijselijk. Als ik er een siliconen spray tussen doe gaat het weer even goed, maar dat is van korte duur. Mogelijk is dat helemaal fout, dat weet ik niet. De wieltjes heb ik ongeveer 10 jaar geleden laten vervangen, hoe die er nu uit zien weet ik niet. De deur is ongeveer 205 cm breed bij 225 cm hoog. Graag uw deskundig oordeel.

Rubbers van de schuifpui vervangen

Rubberen afdichting in schuifpui hangt los. Ontbrekende afdichting. Begin september zou het moeten gebeuren.

Rubbers van de schuifpui vervangen

Ik heb een schuifpui van Eland Brandt van 17 jaar oud. Graag zou ik onderhoud hieraan laten plegen en het rubber tussen het glas en het aluminium willen laten vervangen. Zou u contact met mij willen opnemen?

Houtrot in schuifpui herstellen en gangbaar maken

Wij hebben een houten schuifpui waar een rotte plek in zit. Dit kunnen wij eventueel zelf repareren. De schuifdeur zelf sluit niet goed meer en zit scheef, ook zijn de rubbers al reeds lange tijd geleden overleden. Zou u voor mij een offerte kunnen maken inclusief de rotte plek (het gaat om ongeveer 5 cm) vervangen en exclusief de rotte plek vervangen?

Houten schuifpui opknappen

Houten schuifpui loopt stroef en de rubbers in de vaste stijl zijn verdroogd en brokkelen af.

Partners

Partners van Casius