Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deurdranger plaatsen:

Deurdranger plaatsen

Ik wil graag een buitendeur dranger plaatsen aan een deur van het gangpad. De oude dranger blijft bij vochtig weer hangen. Deze sluit namelijk niet.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deurdranger plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsen deurdranger buitendeur

Onze voordeur klemt en we willen graag een deurdranger laten plaatsen dit zodat de deur niet zo hard dicht knalt. De scharnieren zijn gedateerd. Het elektrische slot werkt prima. We willen graag weten wat dit gaat kosten.

Deurdranger installeren

Ik wil graag op 2 deuren drangers laten plaatsen!

Deurdranger op buitendeur monteren

Graag deurdranger plaatsen op naar binnebdraaiende buitendeur. Om zachter geluidlozer en safer sluiten. Gaarne met leveren van goede dranger. Vrij zware deur.

Deurdranger op binnendeur plaatsen

Ik wil graag de kapotte deurdranger op onze binnendeur laten vervangen door een nieuwe. Let op dit is op een bedrijfsadres. Ik heb nog geen nieuwe deurdranger, dus ik zou graag een offerte voor een nieuwe deurdranger inclusief montage ontvangen.

Deurdranger monteren op buitendeur

In een voormalig schoolgebouw wil ik op twee buitendeuren die intensief gebruikt worden deurdrangers laten plaatsen. Er zitten nu drangers op waarbij de deur te hard dicht klapt. Het zijn twee zware houten deuren die een beetje rond lopen met een hoogste punt van 2,5 meter.

Deurdranger monteren op buitendeur

Wij willen graag een deurdranger laten plaatsen op de (redelijk zware) voordeur van ons kantoor.

Deurdranger plaatsen

Wij willen graag twee deurdrangers op twee deuren laten bevestigen. Betreft houten binnendeuren. Kunt u mij aangegeven wat de kosten hiervoor zullen zijn?

Inbraakwering op de voordeur aanbrengen

Stel, wij leveren een driepunts slot aan en een professionele Dorma deurdranger, kunt u deze dan voor ons plaatsen op een professionele manier, zodanig dat wij hierdoor een inbraakvrije voordeur krijgen voor onze vijf flats?

Deurdranger monteren op de portiekdeur

Voor de centrale toegangsdeur in ons portiek zijn wij op zoek naar een vakman die daar een goede deurdranger kan plaatsen. Wij ontvangen graag uw offerte voor de levering en montage.

Deurdranger op het fietsenhok plaatsen

Arag is een rechtsbijstandsverzekeraar met een groot kantoor. Hier werken dagelijks zo'n 500 à 600 medewerkers. Een groot deel hiervan komt per fiets/scooter/brommer naar werk toe. Momenteel hebben wij een overdekte fietsenstalling met een deur die ontgrendeld wordt middels een pasjessysteem van interflex. Het slot wordt dan vrijgegeven en men kan via een deurklink de deur openen. Ondanks dat deze oplossing prima werkt, zou ik het beter vinden wanneer de deur automatisch zou openen na het aanbieden van de toegangspas. Men hoeft dan niet moeilijk te doen om het voertuig tussen de benen te klemmen om de deur open te trekken. De deur opent automatisch en zij kunnen direct door de deur, zonder met bagage te moeten klungelen. Wij hebben nog geen automatische deurdranger in ons bezit, er ligt momenteel alleen nog maar een idee. Het zou fijn zijn als ik daar een offerte voor zou mogen ontvangen of een uitgewerkt idee.