Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raam vervangen in een souterrain:

Raam vervangen in een souterrain

Ik heb in mijn souterrain een klein raampje en wil dat laten vervangen door een groter raam van 120 x 60 cm voor meer lichtinval. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te laten beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam vervangen in een souterrain uit heel Nederland:

Dorpel onder raam vervangen

Wij willen graag onze dorpel laten vervangen. Hij zal van hout moeten worden gemaakt en zal 2,60 meter lang moeten worden.

Garagedeur vervangen door kozijn met deur en raam

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 17 januari de sleutel. Er is daar een garage met een kanteldeur die wij willen laten vervangen. We willen een kozijn met deur en daarnaast een raam of een raam met daaronder een paneel. We willen hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen.

Kozijn van slaapkamer met terras vervangen

Het kozijn aan voorzijde dient vervangen te worden. Onder het kozijn is nu een gemetseld muurtje aanwezig die ik graag laat vervangen door kunststof. Het kozijn verder bestaat uit een deur en een draaikiep raam. De lengte is ongeveer 3 meter en de hoogte 1.70 meter. De voorkeur gaat uit naar kunststof hr++.

Badkamer geheel verbouwen en vergroten

Wij hebben in onze woning een oude badkamer van ongeveer 2,5 x 2,5 meter die nog dateert uit 1979. We willen de badkamer gaan verbouwen en vergroten. We hebben aan de voorzijde van ons huis een schuur met een extra verdieping erop. We willen een stuk van 2 meter van die schuur bij de badkamer trekken. Er zit in die schuur een 3-hoekig zijraam met enkel glas dat dan in de badkamer komt. We willen dat raam laten vervangen en er isolatieglas in laten zetten. Verder willen we nieuwe wand- en vloertegels, een inloopdouche, een hoekbad, een hangend toilet en een plank met waskommen. Verder moet er een nieuw plafond komen met daarin ingebouwde radiospeakers. We willen de klus in de periode februari-april laten uitvoeren. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Alle houten kozijnen vervangen door aluminium en dakkapel plaatsen

Ik woon in een geschakelde twee-onder-een-kapwoning met overal houten kozijnen. Ik wil graag 6 kozijnen met ramen, een schuifpui en een kozijn met ramen in een dakkapel laten vervangen door nieuwe aluminium kozijnen met isolatieglas. In de badkamer is een raam van 40 x 70 cm en verder een kiep-kantelraam van 40 x 50 cm. De bestaande dakkapel is 160 cm breed en we willen bovendien aan de andere zijde van het huis een nieuwe dakkapel laten plaatsen van 3 meter breed. Ik wil een afspraak maken om alles hier goed in te laten meten. Daarbij laat ik mij graag adviseren over de uitvoering. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte.

Raam plaatsen

Ik heb op dit moment een raam van glazen bakstenen en wil dit vervangen door een raam met helder glas. Het raamkozijn moet van kunststof zijn en de afmeting van het glas is 40 cm hoog en 119 cm lang. Er moeten waarschijnlijk wel aanpassingen aan de muur gebeuren. Tevens vroeg ik mij af of er nog extra ondersteuning nodig is daar de glazen bakstenen meer ondersteuning bieden.

Paneel in kunststof voordeur vervangen

Ik wil graag een voordeurpaneel wat geheel dicht is, vervangen door een paneel met daarin een raam. Een kunststof deur, standaard formaat. Wat zou dit gaan kosten?

Boeideel en voegen vervangen

Ik wil 13 meter boeideel vervangen met hout, kunststof of ander voorstel. Wat is het goedkoopste voorstel? Wat ook past bij de vormgeving van het boeideel nu. En onder het boeideel is boven het raam het metselwerk en voeg uit elkaar aan het vallen. Moet opnieuw gevoegd worden. Dat gaat om een stuk van maximaal 1,5 meter breed. Dit moet nog wel besproken worden met de VvE. Met steigers kan de vakman door het huis heen lopen.

Vervangen dakraam

Mijn tuimel(dak)raam gaat niet meer open. Hij moet vervangen worden + de betimmering vernieuwd.

Tuimeldakraam vervangen

Wij hebben nu een tuimeldakraam in een schuin pannendak. Het raam is 38 jaar oud en aan vervanging toe. De maat is 112 bij 98 centimeter. Moeilijke maat aan te komen. Deze maat past precies tussen 2 balken. Het mag ook een vast raam worden, want er zit in de slaapkamer ook een openslaand raam.

Partners

Partners van Casius