Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kozijnen met taatsdeuren laten plaatsen:

Kozijnen met taatsdeuren laten plaatsen

1 x taatsdeur enkel 1 meter breed, 2 glazen ramen erin 2 x dubbele taatsdeur 2 meter breed iedere deur 2 glazen ramen erin Hout (met glas)
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kozijnen met taatsdeuren laten plaatsen uit heel Nederland:

Kozijnen plaatsen met taatsdeuren

Taatsdeuren laten maken met de afmeting (ongeveer) 2.60 meter hoog x 0.80 meter breed. Qua materialen zaten wij te denken aan hout met glas.

Kozijnen en houten taatsdeuren plaatsen

Wij willen graag twee houten taatsdeuren met glazen panelen (met een stalen uitstraling) voor de woonkamer naar de hal. 2 x 80 cm breed en 2.30 cm hoog. Kunt u een richtprijs geven?

Kozijnen taatsdeuren

Taatsdeur tussen kamer en keuken. Dubbele deur van 90 x 225.

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Ik wil een binnendeur en tuindeuren van aluminium met een slank profiel (met glas) laten maken en ophangen in mijn huis.

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag 2 taatsdeuren tussen de woonkamer en de keuken die gemaakt is van aluminium met een slank profiel (met glas).

Kozijnen taatsdeuren

We zoeken een betaalbare taatsdeur voor toepassing tussen onze woonkamer en atelier. Aluminium met slank profiel (met glas).

Kozijnen taatsdeuren

Wij willen graag een enkele taatsdeur tussen de woonkamer en de hal. De afmeting bedraagt ongeveer 100 cm breed en 220 cm hoog. Aluminium met slank profiel (met glas).

Kozijnen taatsdeuren

Ik wil graag een industriële look met 2 taatsdeuren tussen mijn woonkamer en serre. De afmeting is circa 1,50 breed en 2,45 hoog. Ik wil de afweging maken prijs en kwaliteitstechnisch, dus ik weet niet of ik aluminium of staal wil. Ik wil glas in de taatsdeur.

Taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

Ik adviseer als interieurontwerper een klant waar in Zeist een nieuwe woning voor gebouwd gaat worden. De klant wil in een opening tussen 2 vertrekken graag stalen kozijnen met 1 of meer deuren laten monteren. Het gaat om een breedte van 200 cm en hoogte van 270 tot 300 cm. We denken aan 1 of 2 taatsdeuren of 1 taatsdeur met een zijpaneel en bovenpaneel met glasverdeling. Ik wil graag uw advies en prijsopgave ontvangen voor de mogelijkheden die u kunt bieden.

Kozijnen taatsdeuren

Dubbele aluminium taatsdeuren voor binnen met drie of 4 glazen vlakken afmetingen ca 2 m breed en 2,30 hoog Aluminium met slank profiel (met glas)

Partners

Partners van Casius