Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor taatsdeur in houten frame met glas plaatsen:

Taatsdeur in houten frame met glas plaatsen

Taatsdeur houten frame met glas Hout (met glas)
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor taatsdeur in houten frame met glas plaatsen uit heel Nederland:

Buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten

Ik wil in de entree van onze woning het kozijn met de voordeur laten vervangen. Ik wil een nieuw houten kozijn met in het midden een houten taatsdeur en aan beide zijden glas. De afmeting is ongeveer 240 cm hoog en 150 cm breed. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Inbouwen stalen taatsdeur of kozijn met glasverdeling

In onze keuken hebben we op dit moment in een binnenmuur een houten kozijn met een binnendeur en daarboven een raam. We willen op die plek graag een stalen kozijn met een taatsdeur tot aan het plafond. Een andere optie is om daar geen deur te maken, maar alleen een groot metalen of gietijzeren kozijn/raam met glasverdeling. De maten moeten nog even worden opgenomen. We willen graag uw advies en een prijsopgave ontvangen voor de diverse mogelijkheden.

Houten of aluminium taatsdeur monteren

Houten of aluminium ( hier ben ik nog niet uit) taatsdeur monteren.

Houten taatsdeur leveren en plaatsen

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor de levering en plaatsing van een dichte houten taatsdeur van 2100 x 1150 mm met een vloerpot.

Dubbele houten taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een dubbele taatsdeur van hout met glas tussen de hal en keuken. De breedte is ongeveer 1.86 m en hoogte 2.55 m. Hout (met glas)

Taatsdeur tussen gang en woonkamer plaatsen

Ik wil graag tussen keuken en gang en tussen woonkamer en gang 2 x een kleine taatsdeur in het bestaande kozijn. Afmeting: 80 cm x 2 meter. Benieuwd naar de kosten! Aluminium met slank profiel (met glas). Ik heb houten verdiepingsvloeren.

Taatsdeur plaatsen

Wat zijn de kosten van een aluminium of houten taatsdeur met glas en een slank profiel. Het kozijn met bovenlicht is al geplaatst. De hoogte is 2,65m en standaard deurbreedte. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kozijnen met taatsdeuren maken

Voorkeur voor taatsdeur tussen hal en woonkamer. Er is een houtendeurpost en een massief houten vloer. De vloer willen wij graag intact houden. Deze loopt geheel door van woonkamer naar hal. Binnenmaat deurpost: 88 x 208 cm Buitenmaat deurpost: 96,5 x 249 cm. Plafondhoogte: 250 cm. Taatsdeur bij voorkeur van plafond tot vloer.

Stalen 3-vlaks taatsdeur plaatsen

In een nog nieuw te betrekken huis wil ik graag een stalen tussendeur die naar beide zijden kan draaien, met drievlaksverdeling. Er mag eventueel ook een gewone draaideur zijn (twee zijden uit). Er is een (houten) kozijn aanwezig en de afmeting van de deur (deze deur zit er niet meer) maat 80 x 200 cm. Het scharniervermogen moet aan de andere zijde komen, vanwege de beperkte ruimte. Heel graag ontvang ik een indicatie van de kosten in de hoop dat deze binnen mijn budget past.

Taatsdeur of dubbele taatsdeur plaatsen

Wij overwegen om twee (of 1) houten (als dat mogelijk is) taatsdeur te laten plaatsen in de ruimte tussen de woonkamer en de eetkamer. Kunt u ons een indicatie geven van de prijs hiervan? Maat circa: 1800 breed en 2650 hoog. Bij een enkele deur een glazen paneel ernaast plaatsen. Heeft u voorbeelden?

Partners

Partners van Casius