Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor taatsdeur in houten frame met glas plaatsen:

Taatsdeur in houten frame met glas plaatsen

Taatsdeur houten frame met glas Hout (met glas)
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor taatsdeur in houten frame met glas plaatsen uit heel Nederland:

Stalen kozijn met taatsdeur plaatsen

Ik wil graag de standaard nieuwbouwhuis stalen kozijn van de hal naar de woonkamer, vervangen voor een taatsdeur. Het kozijn heeft een standaard maat en moet dus verwijderd worden. Er is ook een bovenraam aanwezig die verwijderd moeten worden of eventueel dicht gemaakt. Wat zijn hiervoor de kosten? En wat zijn de kosten voor een houten of aluminium deur, beide met een slank profiel. Weet ik nog niet

Zwarte stalen taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een zwarte stalen taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. De sparingsmaat is 2600 x 930 mm. Voorkeur gaat uit naar een deur met 4/5 glazen vlakken.

Houten taatsdeur leveren en plaatsen

Ik zoek een offerte voor een taatsdeur van hout/mdf, geheel vlak (moet als het ware opgaan in de achter-grond!), maat 106 x 205 cm, afgelakt en volledig gemonteerd en echt 100% af na plaatsing.

Houten pendeldeur met veiligheidsglas plaatsen

We willen een taatsdeur uitgevoerd in hout, geschilderd in zwart, veiligheidsglas en met een zwarte handgreep. Maatvoering: 1.20 meter breed en 2.10 meter hoog.

Taatsdeur als voordeur

We willen een taatsdeur als voordeur: afmeting 1320 mm breed x 2350 mm hoog. De buitenkant wordt bekleed met horizontaal hout. Een zo smal mogelijk kozijn in verband met tocht. Een houten taatsdeur.

Taatsdeur plaatsen

Een taatsdeur tussen woon- en slaapkamer 230 x 100 cm. Kunt u zowel aluminium als een houten profiel in de offerte vermelden? Slank profiel (met glas).

Taatsdeur in een bedrijfspand plaatsen

Ik wil een offerte voor een houten taatsdeur in een bedrijf pand. Afmeting is ongeveer: hoog 2500 mm bij 930 mm van hout, zonder glas. Deze moet dus volledig dicht zijn en deze moet ook op slot kunnen.

Kozijn met taatsdeur plaatsen

Wij willen graag een houten taats deur tussen de hal en de kamer. Breedte 1. 20 lengte 2. 50 m Hout (met glas)

Buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten

Ik wil in de entree van onze woning het kozijn met de voordeur laten vervangen. Ik wil een nieuw houten kozijn met in het midden een houten taatsdeur en aan beide zijden glas. De afmeting is ongeveer 240 cm hoog en 150 cm breed. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Inbouwen stalen taatsdeur of kozijn met glasverdeling

In onze keuken hebben we op dit moment in een binnenmuur een houten kozijn met een binnendeur en daarboven een raam. We willen op die plek graag een stalen kozijn met een taatsdeur tot aan het plafond. Een andere optie is om daar geen deur te maken, maar alleen een groot metalen of gietijzeren kozijn/raam met glasverdeling. De maten moeten nog even worden opgenomen. We willen graag uw advies en een prijsopgave ontvangen voor de diverse mogelijkheden.

Partners

Partners van Casius