Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor stalen binnendeur met kozijn plaatsen:

Stalen binnendeur met kozijn plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en plaatsen van een stalen binnendeur met de afmeting van 1.10 x 3 meter en daarnaast een stalen kozijn afmeting 1.35 x 3 meter. De indeling en de vakverdeling dient nader te worden bepaald.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stalen binnendeur met kozijn plaatsen uit heel Nederland:

Stalen binnendeur woonkamer

Taats enkele deur van 3M hoog en 95cm breed. Gaat om nieuwbouwwoning. Kunnen eventueel de standaard deur met deurposten weg laten als dat mooiere/beter/makkelijker is?

Inbouwen stalen taatsdeur of kozijn met glasverdeling

In onze keuken hebben we op dit moment in een binnenmuur een houten kozijn met een binnendeur en daarboven een raam. We willen op die plek graag een stalen kozijn met een taatsdeur tot aan het plafond. Een andere optie is om daar geen deur te maken, maar alleen een groot metalen of gietijzeren kozijn/raam met glasverdeling. De maten moeten nog even worden opgenomen. We willen graag uw advies en een prijsopgave ontvangen voor de diverse mogelijkheden.

Stalen maatwerk binnendeur plaatsen

Ik ben op zoek aan een op maat gemaakte stalen binnendeur, draaideur, tussen woon- en slaapkamer. Het gaat om een deuropening van 89,5 cm breed en 208 hoog Hier moeten nog deurposten in. De muur is van gips. Ik ga voor de industriële look. Ik ben benieuwd naar de offertes hiervoor.

Stalen binnendeur plaatsen

Ik wil graag een stalen binnendeur in mijn woning. Qua model de goedkoopste variant met vierkante ramen (zie bijlage). Graag ontvang ik de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Afhangen van een opdek binnendeur en plaatsen van ruitjes

Ik wil een opdek binnendeur laten afhangen in een stalen kozijn. Er moeten ook 4 ruitjes worden geplaatst en een deurklink. De deur is besteld maar nog niet geleverd. Ik ontvang graag uw offerte.

Stalen binnendeur en schuifdeur laten maken

De klant wil graag een offerte voor het maken van een stalen binnendeur en een schuifdeur (2 deuren). De hoogte van de ruimte is 265 centimeter, breedte voor deuren is 237 centimeter in totaal.

Dubbele taats binnendeur plaatsen

Voor mijn woning ben ik op zoek naar een industriele dubbele stalen/aluminium taatsdeur waarbij elke deur ongeveer 90cm breed is en 220cm hoog. De vlakverderling is 3 of 4 vlakken over de hoogte.

Stalen binnendeur plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor een stalen binnendeur zoals op de afbeelding weergegeven. Huidige deur moet nog verwijderd worden en de muur en kozijn moeten worden aangepast zodat de deur erin kan. Indien mogelijk dit ook opnemen in de offerte. Graag communicatie per email.

Stalen binnendeur plaatsen

Wij hebben een smalle opening van de gang naar de keuken waar wij graag een stalen deur zouden plaatsen. Geen taatsdeur, maar gewoon met een scharnier. De maten 79,7 cm breed en 221,5 cm hoog. Is dit mogelijk? Hoeveel zal het mij gaan kosten?

Stalen binnendeur met glas plaatsen

Het gaat om een deur van ongeveer 150 cm breed en 242 cm hoog. We willen een vaste zetraam van ongeveer 50 cm breed en een enkele deur van 100. Verdeling in 3 vlakken (dus 2 horizontale liggers) waarbij vaste zetraam mogelijk links moet komen en de deur nog steeds naar links moet open kunnen gaan. We willen een normaal scharnierende deur.

Partners

Partners van Casius