Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor stalen binnendeur met kozijn plaatsen:

Stalen binnendeur met kozijn plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en plaatsen van een stalen binnendeur met de afmeting van 1.10 x 3 meter en daarnaast een stalen kozijn afmeting 1.35 x 3 meter. De indeling en de vakverdeling dient nader te worden bepaald.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stalen binnendeur met kozijn plaatsen uit heel Nederland:

Stalen binnendeur met glas plaatsen

Het gaat om een deur van ongeveer 150 cm breed en 242 cm hoog. We willen een vaste zetraam van ongeveer 50 cm breed en een enkele deur van 100. Verdeling in 3 vlakken (dus 2 horizontale liggers) waarbij vaste zetraam mogelijk links moet komen en de deur nog steeds naar links moet open kunnen gaan. We willen een normaal scharnierende deur.

Stalen binnendeur met kozijn leveren en plaatsen

Wij zijn op zoek naar een stalen binnendeur 93 cm breed en 211 hoog. Morgen wij van u een prijsopgaaf ontvangen inclusief kozijn? Dank Vr groet

Afhangen van binnendeuren

Ik wil een aantal binnendeuren in huis vervangen. Ik denk aan 2 stalen binnendeuren stomp, met rolslot, 1 stalen binnendeur hangend / rollend en 3 gewone stompe binnendeuren met klink . Ik heb hulp nodig met inmeten en een deskundige blik of kan wat ik wil. Na opmeting bestel ik de deuren en het beslag en dan kan er professioneel worden afgehangen. De binnendeur kozijnen moeten dan worden afgelakt.

Stompe binnendeur en kozijn leveren en plaatsen

Op relatief korte termijn willen wij graag 1 nieuwe stompe binnendeur laten leveren en plaatsen incl. kozijn. Op dit moment zit er een standaard stalen kozijn in met bovenlicht. Als eerste bij de klant de deuren inmeten / en draairichting bepalen bespreken dan onze wensen qua uitvoering evt. Met glas, zodat de klant de juiste maten en artikelen kan bestellen bij Praxis. We willen de deur en kozijn volledig laten monteren inclusief beslag, hang- en sluitwerk en schilderwerk. Graag zorg dragen voor de het afvoeren van de huidige deur en kozijn. Graag ontvangen wij een gedetailleerde offerte van bedrijven die onder garantie werken.

Berkvens deurkozijn omkeren

Een stalen deurkozijn van Berkvens met bovenlicht en binnendeur, moet worden omgekeerd. Na het keren is het nodig kleine stukjes linoleum vloerbedekking aan de voet van het kozijn bij te plakken. Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft met deze standaard deurkozijnen, bijvoorbeeld door werk in de bouw. Heel graag contact opnemen per e-mail omdat ik momenteel slecht bereikbaar ben per telefoon. Dank alvast.

Stalen binnendeur en schuifdeur monteren

Ik zou graag een offerte willen voor een enkele stalen deur. Als bijlage stuur ik een foto van de huidige situatie. Het plafond is 2,62 meter hoog en de deur is 0.92 meter breed. De bedoeling is dat wij het stukje muur boven de deur gaan afbreken. Dan zouden de afmetingen dus 2,62 x 0,92 zijn. Mochten we de muur niet afbreken wil ik graag ook een offerte voor de stalen deur in de huidige deurpost. Dat zou dan ongeveer 2,20 x 0,92 zijn. Verder willen op de 2e verdieping een oplossing voor bovenaan de trap en onderaan de trap die vervolgens naar de zolder leidt. Ik heb de plattegrond toegevoegd van de 2e verdieping. Wij dachten zelf aan een schuifdeur maar weten natuurlijk niet wat de mogelijkheden zijn. Offerte inclusief alles.

Stalen binnendeur laten plaatsen

Ik wil graag een offerte opvragen voor binnendeur. De afmetingen zijn als volgt: 189 cm breed en 260 cm hoog. Verdeling met twee zijlichten en 1 deur. Groet.

Binnendeur kozijn vervangen

Ik wil graag mijn (kapotte) stalen deurkozijn met bovenlicht vervangen voor een hardhouten deurkozijn tot het plafond. Het gaat om ongeveer 2.30 meter. Er zit nu een opdekdeur in met een bovenlicht. Deze deur wil ik laten vervangen door een stompe binnendeur tot het plafond, dus zonder bovenlicht. Ik zou graag willen weten wat de montagekosten voor deze klus zijn.

Stalen binnendeur met glas plaatsen

Interesse in een stalen deur met glas 95cm-2. 45cm, met een kozijn

Stalen deuren met glas maken en monteren

Graag ontvangen we een offerte voor een dubbele stalen deur of 1 stalen deur met zijpaneel (afhankelijk van de kosten). Het gaat om een binnendeur, hoogt is 2.59 meter en de totale breedte circa 2 meter (ongeveer). Inclusief 2 liggers, dus 3 glasdelen. Oplevering is eind december.

Partners

Partners van Casius