Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Nijmegen of directe omgeving.

2256 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, kozijnen en glas laten vervangen, trappen maken en plaatsen, taatsdeur plaatsen, kozijnen vervangen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Nijmegen:

Schuifdeuren creëren

We willen graag weten of er een schuifdeur systeem geplaatst kan worden voor al reeds bestaande kasten. Onze kasten staan in een smal gangetje waar wij schuifdeuren op maat willen laten plaatsen. Gang is zo'n 2.60 meter hoog. Graag persoonlijk contact met de vakman.

Kozijn vervangen

Het houten kozijn van 2.50 bij 1.15 meter dient te worden verwijderd en vervangen door een nieuw houten kozijn. Het oude kozijn dient te worden afgevoerd.

Traprenovatie uitvoeren

Wij hebben een dichte trap met 15 treden. Er dienen alleen overzet treden geplaatst te worden. Stootborden zijn niet van toepassing. 15 overzet treden + 1 trapprofiel voor de bovenste trede. Overzet treden op maat maken en plaatsen. Type: JéWé overzettrede beton antraciet (materiaal: laminaat) 100 x 30 cm.

Trapleuning monteren

Er moet aan één kant van onze trap een trapleuning gemonteerd worden. De materialen hebben wij zelf.

PVC op trappen leggen

PVC of laminaat op onze trappen aanbrengen. 15 steps.

Entresol maken in een slaapkamer

Wij willen graag in 2 kamers (met hoge nok) een vide laten plaatsen (zie voorbeeld bijlage). De maat zal zijn 2,70 (totale breedte kamer) bij 1,60 meter. Ook graag verlichting hierin (4 spots) en 2 stopcontacten en een lichtpunt aan de bovenkant. Het hout moet stevig zijn maar zullen wij zelf schilderen (dus schilderklaar). Graag uw mening of er versteviging nodig is en hoe die er dan uit moet zien. Liefst geen palen eronder. Graag offerte per vide en totaalprijs (per 2 kamers dus). Ook graag een indicatie hoe lang u aan het werk bent.

Mechanisme van de schuifpui repareren

Het hefmechanisme van onze schuifpui werkt niet meer, waardoor hij alleen met heel veel kracht open te schuiven is. Het is een grote zware houten schuifpui, 20-30 jaar oud. Daarnaast moeten op een aantal plekken kleine reparaties aan kozijnen verricht worden.

Vlizotrap laten maken naar zolder

Ik wil graag wat klussen uit laten voeren in de woning. Eerst een vlizotrap plaatsen en aftimmeren. Vervolgens een houten vloertje maken van 2.50 x 2.50 meter.

Vlonderplanken verwijderen en vernieuwen

Ik wil in mijn tuin op twee plaatsen nieuwe vlonder planken laten aanleggen en de vlonder planken die er nu liggen laten verwijderen. Betreft een balkon van ongeveer 140 cm bij 220 cm (er liggen nu 9 vlonder planken) En het betreft de achtertuin van ongeveer 210 cm bij 250 cm ( hier liggen nu 15 vlonder planken). Ik zou me graag willen adviseren in welke vlonder planken wij het beste kunnen nemen en wat dit gaat kosten. Kunt u als optie erbij vermelden wat de meerprijs wordt als u de oude planken afvoert?

Ventilatierooster boven het raam vervangen of repareren

Als het regent komt het water onder het ventilatierooster via de naden naar binnen, het lekt dan op de vensterbank. De naden dichtkitten kan niet, want dan blijft het water ergens staan en krijg je schimmel. Volgens mij is het rooster verkeerd om geplaatst.

Metalen trap laten plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken geplooide stalen trap in een moderne woning, overbrugging: hoogte 2. 60 meter en lang 3. 00 meter.

Rubbers van de schuifpui vervangen

Wij hebben verschillende schuifdeuren in ons huis en bij één komt daar tocht door heen. Nu werd geadviseerd om de schuifdeur opnieuw af te laten hangen of de rubbers te vervangen.

Vouwdeur ophangen

Het gaat om een beuken Grosfillex vouwdeur spacyvan 84 x 205 cm, deze wil ik graag laten ophangen. De afmeting van de deuropening is 208.5 cm hoog en 129 cm breed. Deze moet opgehangen worden tussen de woonkamer en de keuken.

Plaatsen van een dakraam

Wij hadden een klein dakraam/koepel van ongeveer 35 bij 45 cm maar deze is er vanaf gewaaid. Graag willen we een nieuwe laten plaatsen en van te voren overleggen wat voor soort dakraam dan handig is om te kopen.

Tuinschermen en tuinhuisje monteren

Ik wil 5 stuks beschadigde tuinschermen en een tuinhuisje laten verwijderen (zie foto's). Vervolgens 5 stuks nieuwe tuinschermen + een tuinhuisje laten monteren. Gaarne ook enig machinaal en egalisatiewerk i.v.m. beschadigingen.

Dakraam van Velux op zolder plaatsen

Velux dakraam plaatsen op de zolder. Afmeting is 55 x 78 cm (tuimel). Deze is groter dan de vorige, die door de storm stuk geslagen. Op het dak liggen dakpannen.

Vlizotrap laten plaatsen

Door de storm is onze vlizotrap kapot gegaan. Wij zijn helaas niet zo handig, dus hebben hulp nodig bij het plaatsen van de vlizotrap. We zien op de website dat ze 90 euro kosten. Maar willen ook graag weten wat een monteur kost.

Dubbele stalen deur installeren

Ik ontvang graag een offerte voor: Twee stalen deur met vier ruiten per deur en scharnieren. Afmetingen kozijn: 208 bij 157,5 cm.

Vensterbanken verbreden

Ik wil mijn bestaande vensterbanken verbreden. Ik heb al vensterbank planken gezien in de winkel Gamma. De afmetingen zijn 1 plank van 4.64 meter lang bij 29 cm breed en 2 planken van 1.78 meter lang bij 29 cm. De plank van 4.64 meter moet verstek gezaagd worden en 1 plank van 1.78 meter ook. De andere niet.

Trap met grind laten bekleden

Ik wil graag de trap laten bekleden met een grindvloer, het is een trap zonder zijkanten van ongeveer 13 treden. Er kan direct gewerkt worden. De trap is 'grind-klaar'.

Houten postvak voor de backoffice maken

In onze backoffice hebben wij momenteel een postvak met lades van kunststof. Deze valt uit elkaar. Graag willen we een nieuwe wellicht op maat gemaakt van hout of andere duurzaam materiaal. Het moet ongeveer 30 vakjes bevatten

Deurklinken en sloten maken

In ons pand beginnen de deurklinken losser te zitten. Dit is niet te maken door ze beter/opnieuw aan te draaien. Naast speling van de klink is er ook speling in het slot te zien. We hebben reeds sloten aangeschaft (Geen nieuwe klinken). Wat zijn de kosten van het maken/vervangen hiervan.

Valdorpels vervangen

In ons pand dienen er circa 13 valdorpels vervangen te worden. De huidige werken niet meer naar tevredenheid.

Deurdranger plaatsen

Ik wil graag een buitendeur dranger plaatsen aan een deur van het gangpad. De oude dranger blijft bij vochtig weer hangen. Deze sluit namelijk niet.

Metalstud plafond leveren en monteren

Graag kostenopgave voor het leveren en monteren van een metalstud plafond 2.6 x 2.5 meter. Woning eerste verdieping in Nijmegen. Elektra is al aangebracht. Sausen hoeft niet.