Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Nijmegen of directe omgeving.

2291 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: taatsdeuren plaatsen in buitenpui, gevelbekleding vervangen op een woonark, hout door kunststof vervangen op de voorgevel, afdak van golfplaten laten maken, betonnen trappen realiseren, aluminium kozijnen door houten kozijnen vervangen, constructie van een entresol, ramen, deuren en kozijnen vervangen, schuifpui vervangen door openslaande deuren, kamerhoge deuren van mat staal plaatsen, twee ramen en balkondeur vernieuwen met dubbel glas, dubbele taatsdeur plaatsen, kamerhoge deur plaatsen, trap plaatsen, kozijnen met dubbel glas vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Nijmegen:

Kast op zolder maken

Aan een wand op zolder (ongeveer 5 meter breed en 1 meter hoog) wil ik een kast laten maken met twee planken en het schuifrailsysteem Essentials van de Gamma.

Voordeur van anti-inbraakstrip voorzien

Ik wil een anti-inbraakstrip kopen en laten bevestigen. De strip dient gemonteerd te worden op de voordeur. Klant wenst een strip met politiekeurmerk.

Offerte voor tuimelvenster

Ik zou graag zsm verschillende offertes willen hebben voor een Velux tuimelvenster inclusief donkere verduistering + montage. Een met een grenen tuimelvenster en de ander met een wit tuimelvenster. En dan nog het verschil tussen 94x118 en 78x118. Het gaat om een woning gelegen in Nijmegen. Ik zie graag een mooie prijs tegemoet. Alvast hartelijk dank! Met vriendelijke groet,

Binnendeur repareren

Goede dag, onze binnendeur is bij de paumelles gespleten en kan niet meer opgehangen worden. De rest van de deur is nog in prima staat en vinden het zonde om het weg te doen. Zou deze deur nog gemaakt kunnen worden? Het ophangen van de deur kunnen wij zelf. Offerte graag voor het repareren van de deur inclusief ophaal en bezorgkosten. De afmetingen kan ik opsturen.

Een hor voor een draaikiep raam maken

Ik wil een hor voor een draaikiepraam laten maken. De maat is 100 cm bij 150 cm.

Hor monteren in hardhouten kozijn

Ik wil 1 hor monteren in een hardhouten kozijn. Het linker kozijn is een beetje moeilijk te bereiken in verband met een koof.

Dakraam voorzien van rolluik

Ik wil graag voor een Velux dakraam een rolluik laten monteren

Taatsdeuren plaatsen in buitenpui

In de achtergevel van onze nieuwbouwwoning willen wij de mogelijkheden bekijken voor het plaatsen van een aluminium kozijn met 1 of 2 taatsdeuren in plaats van een schuifpui. De opening is ongeveer 5 meter breed.

Vaste trap naar zolder maken

Ik wil een vaste trap naar de zolder. Daarvoor moet een gat in de betonvloer worden gemaakt.

Tussenwand plaatsen

Het gaat om het scheiden van een ruimte in 2 delen. De afmetingen van de te plaatsen muren zijn 416 x 250 cm. Door middel van gipsbetonblokken met een dikte van 10 cm.

Tuinhuis plaatsen

Het plaatsen van tuinhuis Tygo

Draai kiepraam repareren

Ik zoek een partij die mijn draai-kiepraam kan repareren. De hendel werkt niet meer en dat wil ik gerepareerd hebben.

Hang- en sluitwerk ramen en deuren van meerdere flats repareren

Bij meerdere appartementen willen we het hang- en sluitwerk laten repareren (+ eventueel onderhoud) van: - kiep/kantel ramen - klapramen - gewone deuren - schuifdeuren Onze VVE pakt dit niet op, dus zoeken we als bewoners zelf een klusbedrijf. Er volgt nog een inventarisatie van het exacte aantal klussen (bij maximaal ongeveer 60 appartementen). Zie bijgevoegde foto's voor het type ramen en deuren. U bent ook welkom om (op afspraak) in enkele appartementen het hang- en sluitwerk te inspecteren om zo tot een betere offerte te komen.

Tussenwand met harmonicadeuren plaatsen

Gaarne zou ik willen vernemen wat de kosten zijn inclusief btw voor het plaatsen van 2 harmonicadeuren. Wij halen zelf het materiaal, gaat om een deur van ongeveer 2 x 2 m.

Nieuwe voordeur monteren

Ik heb een nieuwe voordeur besteld. Deze wil ik laten monteren. Het betreft een hardhouten voordeur met een roosterpakket. En een driepuntssluiting.

Onderdorpel van schuifraam repareren

Ik wil graag de onderdorpel van een houten schuifraam (bouwjaar 1918) laten vervangen/repareren. De onderdorpel is door houtrot aangetast. De weldorpel aan de buitenkant lijkt in redelijke staat. Aan de binnenzijde (zie afbeelding) is de onderdorpel in zeer slechte staat. Stijlen en bovendorpel zijn goed. Het schuifraam zelf meet ongeveer 118 x 155 cm. Beleg aan de zijkanten (contragewichten) is reeds vrijgemaakt. Het raam kan er dus in principe direct uitgehaald worden.

Hordeur monteren in een houten kozijn

Graag laat ik 1 hordeur monteren in een houten kozijn. De hordeur is al aangeschaft. Graag zo snel als mogelijk is!

Aangevreten kozijn repareren of vervangen

Mijn woonkamer kozijn is aangevreten door een hond, kozijn aan 1 kant kapot. Zie bijlage voor foto's. Graag de hangstijl van een binnendeur kozijn vervangen Vurenhout, 114 bij 67 cm.

Schuifdeuren creëren

We willen graag weten of er een schuifdeur systeem geplaatst kan worden voor al reeds bestaande kasten. Onze kasten staan in een smal gangetje waar wij schuifdeuren op maat willen laten plaatsen. Gang is zo'n 2.60 meter hoog. Graag persoonlijk contact met de vakman.

Kozijn vervangen

Het houten kozijn van 2.50 bij 1.15 meter dient te worden verwijderd en vervangen door een nieuw houten kozijn. Het oude kozijn dient te worden afgevoerd.

Traprenovatie uitvoeren

Wij hebben een dichte trap met 15 treden. Er dienen alleen overzet treden geplaatst te worden. Stootborden zijn niet van toepassing. 15 overzet treden + 1 trapprofiel voor de bovenste trede. Overzet treden op maat maken en plaatsen. Type: JéWé overzettrede beton antraciet (materiaal: laminaat) 100 x 30 cm.

Trapleuning monteren

Er moet aan één kant van onze trap een trapleuning gemonteerd worden. De materialen hebben wij zelf.

PVC op trappen leggen

PVC of laminaat op onze trappen aanbrengen. 15 steps.

Entresol maken in een slaapkamer

Wij willen graag in 2 kamers (met hoge nok) een vide laten plaatsen (zie voorbeeld bijlage). De maat zal zijn 2,70 (totale breedte kamer) bij 1,60 meter. Ook graag verlichting hierin (4 spots) en 2 stopcontacten en een lichtpunt aan de bovenkant. Het hout moet stevig zijn maar zullen wij zelf schilderen (dus schilderklaar). Graag uw mening of er versteviging nodig is en hoe die er dan uit moet zien. Liefst geen palen eronder. Graag offerte per vide en totaalprijs (per 2 kamers dus). Ook graag een indicatie hoe lang u aan het werk bent.

Mechanisme van de schuifpui repareren

Het hefmechanisme van onze schuifpui werkt niet meer, waardoor hij alleen met heel veel kracht open te schuiven is. Het is een grote zware houten schuifpui, 20-30 jaar oud. Daarnaast moeten op een aantal plekken kleine reparaties aan kozijnen verricht worden.