Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Nijmegen of directe omgeving.

2310 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, 4 kunststof kozijnen vernieuwen, deuropening vergroten in een draagmuur, trap bekleden of heel nieuwe trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Nijmegen:

Kozijn plaatsen in blinde muur

Ik wil graag een heel nieuw raam plaatsen in de voorgevel op de 2e verdieping. (steiger kan geplaatst worden). Het betreft een blinde (spouw) muur waar een totaal nieuw raam in moet komen dus er moet op de 2e verdieping een gat in de voorgevel komen voor een raam van 60 cm x 80 cm. Architect tekent dit in en vraagt vergunning aan. (vergunning beschikbaar rond week 40)

Nieuw raam in zijgevel plaatsen

Wij willen graag een nieuw raam plaatsen van ongeveer 1 bij 1,5m in de zijgevel van ons huis op de 1e verdieping. Het gaat om de doorbraak en plaatsing. De plaats is in overleg, zie bijgevoegde foto. Boven de voordeur of rechts naast de regenpijp. Het zal ongeveer hetzelfde raam moeten worden als helemaal links in de gevel al zit.

Bazon dakraam vervangen

Ik wil graag een dakraam vervangen in een schuin dak. Er zit nu een Bazon dakraam van 150,8 cm x 85 cm in en daar wil ik graag een Velux dakraam van 160 cm x 94 cm in hebben. Zouden jullie mij een offerte kunnen sturen hoe duur 1 raam vervangen is en hoe duur voor 2 ramen?

Nieuwe kozijnen met openslaande deuren leveren en plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor dubbele, openslaande deuren in onze woning. Breedte 117.5cm. Hoogte 306cm we zouden het liefst zsm al het kozijn willen plaatsten. Zouden jullie naast de offerte ook de levertijd kunnen aangeven?

Zeven binnendeuren inkorten

Zeven binnendeuren bleken bij het leggen van een laminaatvloer te lang te zijn. Het bedrijf dat de vloer voor me legde kort zelf geen deuren in, dus ik zoek iemand die dit voor me kan komen doen, zonder dat ik de deuren zelf ergens naar toe hoef te vervoeren.

Boeiboorden vervangen door kunststof

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het laten vervangen van houten boeiboorden door trespa boeiboorden of een ander alternatief. Het gaat om 22 strekkende meter, rondom het huis.Graag hoor ik van u welke informatie u nog meer nodig heeft.

Verplaatsen schuurdeur houten schuur

Ik wil graag de schuurdeur van onze houten schuur verplaatsen van de lange kant naar de kopse kant van de schuur, en het ontstane gat opvullen met het hout dat vrijkomt

Dubbele buitendeuren opnieuw afhangen

We zoeken iemand die de buitendeur opnieuw komt afhangen zodat deze weer goed kan openen en sluiten. Het betreft een dubbele deur met bouwjaar 1896. Met vriendelijke groet,

Traprenovatie

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van trap overzetredes van hout. Merk: Cando. Hout/ eiken. 13 tredes. Inclusief stootborden Trap is al voorbewerkt. Dus: inmeten, plaatsen, verlijmen.

Timmerman anti-inbraak strips deur

Ik ben op zoek naar een timmerman die voor ons gezamenlijk wonen project een aantal anti-inbraak strips wilt aanbrengen op de buitendeuren. 9 centrale voordeuren van ons appartementencomplex. 8 bergingsdeuren. 5 deuren naar de tuin. 6 deuren naar een balkon. 4 nooduitgangen. Het betreffen allen houten deuren met houten kozijn.

Deur en kozijn plaatsen

Op zolder deurkozijn plaatsen en deur afhangen. Er zit geen deur in, alleen een opening. Er moet een houten kozijn en een houten standaard deur in komen. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.

Dakramen vervangen in leien dakbedekking

Ik heb 2 dakramen die vervangen moeten worden. Het is de maat van een Velux UK08. De oude ramen zitten in een leien dak. Is dat een probleem voor jullie, want je hebt speciaal gereedschap nodig om de leien rond het raam los te krijgen? Hoor graag van u wat uw prijs is voor deze 2 ramen. Graag zou ik hetzelfde type raam en hetzelfde materiaal van het kozijn (aluminium/ houten strips) willen hebben. Graag zou ik het binnenwerk afgetimmerd hebben na plaatsing van de ramen. Of ik de oude dakramen afgevoerd wil hebben ligt aan de prijs.

4 kozijnen plaatsen voor binnendeuren

Ik zoek een kozijnenspecialist die 4 kozijnen voor deuren kan plaatsen in mijn woning. Het gaat om 4 houten kozijnen die in de opening naar 4 slaapkamers geplaatst worden. De uitsparing voor de kozijnen is aanwezig. Wellicht ook het leveren en plaatsen van 4 deuren.

Vervanging inpandige voordeur flat

Wij moeten i.v.m. brandvoorschriften onze inpandige voordeur van een flat vervangen (min 30 minuten brandwerend). Dus graag vervangen door een simpele voordeur, geen glas of spion, geen brievenbus en als het kan het huidige (nieuwe) oplegslot hergebruiken. Bestaande kozijn is staal dus graag ook hergebruiken als goedkoper is.

Balkondeur reparatie

Ik zoek een deurenspecialist die mijn deur naar het balkon kan repareren. Het gaat om een houten deur die niet geheel geopend kan worden.

Installeren hordeur

Ik wil deze deur monteren: Bruynzeel plissé hor schuifpui 150x240 wit 700 serie (onderdeel van Praxis-assortiment). Daarvoor moet wel eerst de oude hor deur worden verwijderd.

Trapkast gedeeltelijk verwijderen

Ik ben op zoek naar een timmerman die een deel van mijn trapkast in de woonkamer kan verwijderen. De kast dient tot aan de steunbalk verwijderd te worden. Huidige grote deur dient vervangen te worden door twee kleine deurtjes.

Reparatie loop- en sluitwerk van een houten schuifpui

Het betreft een houten schuifpui met hefboom die in eerste instantie stroef liep maar nu helemaal vast zit in het slot. Bouwjaar woning 1996. Foto's bijgevoegd Graag spoedig offerte voor reparatie

Dakraam plaatsen

Ik wil graag voor een betaalbare prijs een dakraam van 78 x 98 of 98 x 98 cm laten plaatsen. Met handbediend verduisterend rolgordijn. Ben benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen. Er moet een gat gemaakt worden voor het dakraam. Ik heb een schuin dak.

Trappen opnieuw bekleden met tapijt

Oud tapijt verwijderen van trappen. Treden en wangen kaal maken en opnieuw schilderen. Gaat om 2 trappen, beide 13 treden. Daarna bekleden met tapijt, met vrijlating van deel van trap aan weerszijden, zoals bij een loper. Alleen offertes uit de regio van Nijmegen s.v.p..

Klemmende buitendeur (achterdeur) repareren, setting ruit in achterdeur en hor herstellen

Klemmende achterdeur/tuindeur weer sluitend krijgen. Tevens de setting van de ruit in de achterdeur herstellen. (Ruit zit deels los door vergaan latje) Er zit voor mijn achterdeur nog een klapdeur met hor. De hor is stuk deze en moet ook vervangen worden.

Hoogslaper laten maken

Ik wil een zwevende hoogslaper laten maken van 140 x 200 met trapje.

Montage toog tussen kamer en keuken

Ik heb een Cando Livorno-toog gekocht en wil deze graag vakkundig laten monteren. De toog is reeds in mijn bezit. De muren zijn klaar voor montage van de toog.

Vaste trap plaatsen

Ik wil graag een vaste dichte trap naar de zolder laten plaatsen. De vlizo trap dient verwijderd te worden. Er moet een nieuw gat in komen en het oude gat moet dichtgemaakt worden. Het gaat om een houten trap. De trap gaat sowieso 1 draai krijgen en misschien wel 2.

Voordeur afhangen en brievenbus monteren

De voordeur valt niet goed in het slot. Graag verbeteren. De veer van de brievenbusklep is weg waardoor de klep rammelt bij wind. Brievenbus moet vervangen worden.