Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Nijmegen of directe omgeving.

2183 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Nijmegen:

Deurdranger plaatsen

Ik wil graag een buitendeur dranger plaatsen aan een deur van het gangpad. De oude dranger blijft bij vochtig weer hangen. Deze sluit namelijk niet.

Metalstud plafond leveren en monteren

Graag kostenopgave voor het leveren en monteren van een metalstud plafond 2.6 x 2.5 meter. Woning eerste verdieping in Nijmegen. Elektra is al aangebracht. Sausen hoeft niet.

Raam vervangen in een souterrain

Ik heb in mijn souterrain een klein raampje en wil dat laten vervangen door een groter raam van 120 x 60 cm voor meer lichtinval. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te laten beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Kozijnen taatsdeuren

Ik wil graag een industriële look met 2 taatsdeuren tussen mijn woonkamer en serre. De afmeting is circa 1,50 breed en 2,45 hoog. Ik wil de afweging maken prijs en kwaliteitstechnisch, dus ik weet niet of ik aluminium of staal wil. Ik wil glas in de taatsdeur.

Kozijnen met taatsdeuren laten plaatsen

1 x taatsdeur enkel 1 meter breed, 2 glazen ramen erin 2 x dubbele taatsdeur 2 meter breed iedere deur 2 glazen ramen erin Hout (met glas)

Draairichting van een deur wijzigen

Wij hebben tussen de woonkamer en de gang een stalen kozijn met een opdekdeur die naar de gang open gaat. We willen deze draairichting laten veranderen. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en een offerte. Als er een nieuw kozijn met een nieuwe deur geplaatst moeten worden, laten we die ook graag leveren.

Taatsdeur in houten frame met glas plaatsen

Taatsdeur houten frame met glas Hout (met glas)

Nieuwe buitendeur plaatsen

Het betreft een buitendeur voor de kelder. Een deur met glas erin. De maten weten we niet. Graag zo spoedig mogelijk opmeten en daarna plaatsen. De deur heeft geen standaardmaat.

Voorzetmuur plaatsen

Ik wil graag een klus laten uitvoeren, namelijk een voorzetmuur laten plaatsen als geluidsisolatie. De muur is 2,56 meter hoog en 4 meter breed.

Bank met opbergruimte maken

! Ik ben opzoek naar een vakman, die een bank/opberg meubel kan maken. Het gaat om een bank/opberg meubel over de gehele lengte van de woonkamer. Zie bijgevoegde afbeelding. Het gaat om de bank bij de eettafel!

Maken van een bank annex opbergmeubel

Ik ben opzoek naar een vakman, die een bank/opbergmeubel kan maken! Zie bijgevoegd de afbeelding; het gaat om de bank bij de eettafel.

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een raam laten plaatsen inclusief kozijn met openslaand raam, afmetingen ongeveer 1.45 bij 1.34 meter. Is op de eerste verdieping muur is aan een zijde baksteen andere zijde golf metaal zie foto's buiten zijde is ongeveer 4 meter hoog.

Trap maken voor hoogslaper

In mijn kamer heb ik een hoogslaper laten plaatsen, hier zit echter nog geen trap aan. Het bed zit boven de deur ingebouwd, dus de trap moet rond de 200/210 centimeter hoog zijn. Het liefst zo snel mogelijk geplaatst.

Deuren afhangen met beslag

Er moeten 4 nieuwe deuren worden afgehangen en er moet beslag worden gemonteerd. En er moet 1 oude deur worden afgehangen. De aanschaf van het beslag en de nieuwe deuren doet de klant zelf.

Lichtkoepel op plat keukendak

Ik wil graag een lichtkoepel geplaatst hebben met de minimale afmeting van 1 bij 1 meter. Ik wil graag een indicatie van hoeveel het gaat kosten.

TV-meubel met geïntegreerde haard maken

Graag willen we een strak tv meubel (3,80 bij 0,80). Laag meubel met laden met een hoog deel waarbij een kachel is geïntegreerd (zonder rookkanaal! ) Graag boven of onder een schap voor decoratie.

Stalen binnendeur met kozijn plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en plaatsen van een stalen binnendeur met de afmeting van 1.10 x 3 meter en daarnaast een stalen kozijn afmeting 1.35 x 3 meter. De indeling en de vakverdeling dient nader te worden bepaald.

Tweepersoons hoogslaper inbouwen

Om de ruimte in mijn studentenkamer in Nijmegen optimaal te benutten wil ik graag een tweepersoons hoogslaper van 140 x 200 in laten bouwen. Het lieft met zo min mogelijk poten aan de onderkant. Ik zou graag de richtprijs willen weten waar ik aan moet denken. Kan iemand een richtprijs geven van hoeveel dit ongeveer zou kosten?

Lichtkoepel plaatsen

Wij willen in onze keuken een Lichtkoepel laten plaatsen.

Driepuntsslot plaatsen

Ik wil een driepuntsslot (skg 3 sterren) laten plaatsen in een voordeur. De offerte moet inclusief het slot zijn.

Mechanisme van een draai-kiepraam repareren

Ik heb in mijn woning een houten draai-kiepraam waar het bovenste scharnierdeel los is doordat beide schroeven zijn afgebroken. Er zit nog een stukje van een schroef in het kozijn. Verder werkt het mechanisme nog wel, maar ik kan het raam niet geheel sluiten. Ik laat dit graag op korte termijn herstellen en maak daarvoor graag een afspraak. Vooraf hoor ik graag van u welke kosten ik kan verwachten.

Voordeur en kozijn vervangen

Ik wil graag mijn voordeur en kozijn vervangen, normale standaard maat. Ik wil een dichte deur zonder glas erin een brievenbus erin en het slot van mijn huidige deur erin laten plaatsen. In de goedkoopste variant die er is. Graag had ik hiervoor een offerte gehad.

Deur in de badkamer plaatsen

Ik wil een deur helemaal klaar geplaatst krijgen. Oude deur eruit, nieuwe deur plaatsen en ook geschilderd. Een paneeldeur. Het slot moet overgezet worden. De offerte moet naar de verzekeraar.

Scheidingswand met deur plaatsen

Ik wil graag op de tweede verdieping een simpele wand met deur laten plaatsen. Het gaat om een wand van 9 meter bij 2,5 meter. Graag inclusief leveren van materiaal. Mogelijk ook een tweede wand met deur van 4 bij 2,5 meter, dat is afhankelijk van de kosten. Eventueel de verwarming weer aansluiten en doortrekken.

Stalen ensuite deuren leveren en plaatsen

Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar een zwart stalen kozijn met 2 openslaande en-suite deuren en tevens 2 glazen panelen om de gehele breedte van de woonkamer te overbruggen. We willen hiermee een scheiding maken tussen de woonkeuken en de zitkamer. De totale breedte is 2.96 meter. Graag ontvangen wij een prijsopgave met daarin ook de kosten voor het inmeten en plaatsen.