Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor metalen deurkozijn omdraaien:

Metalen deurkozijn omdraaien

6 Juli krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. De vorige bewoners hebben de badkamer in een 'normale' kamer geplaatst. Nu gaat de deur naar binnen open, maar wij willen i.v.m. ruimte dat deze naar buiten open gaat. Het gaat om een metalen/stalen kozijn. Zouden wij hiervoor een offerte mogen krijgen?
Onze klant uit Nijkerkerveen (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metalen deurkozijn omdraaien uit heel Nederland:

Reparatie stalen kozijn zware brandwerende binnendeur

De onderste insteek van de paumelle bevestigingsmoer in de stalen deurkozijn tussen de keuken en de garage is afgebroken. ij doet het nog, maar hij moet heel voorzichtig geopend worden. Opnieuw lassen is al mislukt. Uit het metalen kozijn van de deur tussen de bijkeuken en de garage is het onderste ophangpunt voor de paumelle uitgescheurd. De binnendeur is een zware brandwerende deur. Het betreft een vrij dun hol metalen kozijn. Er hoeft geen slot in. Ik denk zelf dat er een gedeelte van het kozijn moet worden vervangen, maar ik heb er niet veel verstand van. Ik hoorde verhalen dat er overzet kozijnen zijn, ik weet niet of dit een optie is? Ik kan begrijpen dat ik niet klaar ben met een paar tientjes. Is er iemand die mij kan helpen?

Vervanging metalen deurkozijn

Van de deur van de hal naar de woonkamer is het metalen kozijn kapot en moet vervangen worden. Dit is een deurkozijn inclusief bovenlicht. Afmeting vloer-plafond is ca 2.45 mtr. Hoeveel gaat dat ongeveer kosten, inclusief nieuwe deurpost en arbeidsloon? Oud materiaal ook graag afvoeren.

Metalen deurkozijn omdraaien

Ik wil graag een metalen deurkozijn omgedraaid hebben. De deur bevindt zich op de eerste verdieping. De draairichting blijft hetzelfde. Het kozijn bevat een klein raampje aan de bovenzijde. Het huis is in 2017 opgeleverd.

Reparatie van de voordeur

Vanwege forceren van de voordeur is schade ontstaan: - voordeur verf beschadigd / ingedeukt - gaten en beschadigingen in houten deurkozijn - houten binnenkozijn stuk afgebroken - metalen strip van deur verbogen Graag zou ik van u een prijsindicatie ontvangen. Foto's zijn ook beschikbaar.

Metalen deurkozijn omdraaien

Ik wil graag een metalen kozijn omgedraaid hebben, de deur is nu draaiend naar de woonkamer en moet naar de gang. Het kozijn is ongeveer 230 bij 90 cm.

Metalen deurkozijn repareren of vervangen

In onze woonkamer deur van 90 breed en een branddeur (dus zwaar) heeft drie paumelle scharnieren. Twee boven en 1 onder. Nu begon het onderste scharnier er uit te scheuren en heb ik eerst zelf geprobeerd om dit scharnier met plamuur vast te krijgen. Dat is helaas niet gelukt en het scharnier ligt er helemaal uit. Wat zijn de mogelijkheden en wat is de prijs daarvan? Is herstel zonder nieuw kozijn mogelijk? Zie foto hoe groot de scheur is waar het scharnier in zat. Eerste foto zijn de gaten waar het onderste scharnier in zat. Het metaal van het kozijn is daar erg dun en gescheurd.

Metalen deurkozijn repareren of vervangen

Tussen de woonkamer en de gang hebben we een metalen deurkozijn met daarin een houten opdekdeur. Op het punt waar het slot in de metalen sponning valt, is de uitsparing uitgescheurd. Wij willen graag advies van een vakman omtrent de vraag of het kozijn gerepareerd kan worden of vervangen moet worden. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave. Wij zijn telefonisch lastig bereikbaar, maar reageren altijd op uw email-bericht.

Polynorm binnendeurkozijn verwijderen en sparing maken voor nieuw kozijn

Verwijderen van bestaand metalen Polynorm binnendeurkozijn, ingemetseld in een 10 cm dikke muur van bims betonblokken en het maken van een sparing voor een nieuw te plaatsen meranti deurkozijn.

Metalen deurkozijn repareren of vervangen

Wij gaan dit weekend verhuizen en er moet nog een stalen deurkozijn gerepareerd en vervangen worden voor die tijd. Als er een bedrijf is dat op vrijdag 24-02 hiervoor tijd heeft, krijg ik daarvan graag advies en een prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Metalen deurkozijn repareren of vervangen

Het metalen deurkozijn is door iemand onder handen genomen, maar niet op de juiste manier. Een scharnier zat scheef en nu zijn de plekken waar de scharnieren zaten, eruit gezaagd er is dus geen enkele houvast meer. De uitgezaagde delen heb ik nog maar ik weet niet of ze erin gelast kunnen worden. De deur is een deur van Jan de Bouvrier met glas, een opdekdeur met glas. Het kozijn loopt door de tegelvloer heen en daar onder zit vloerverwarming. Een deel van het kozijn vervangen zou dan misschien een optie zijn? Wie heeft een oplossing?

Partners

Partners van Casius