Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Nijkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Nijkerk heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Nijkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Nijkerk of directe omgeving.

183 klanten uit Nijkerk bevelen een bij Casius in Nijkerk aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Nijkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 4 seizoenen pui plaatsen, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap, hoogslaper laten maken voor volwassenen, kledingkast, opbergruimte, schoenen en garderobe kast realiseren, het leveren en plaatsen van 3 spiltrappen, steile trap vervangen, 8 Betonnen prefab lichtschachten voor kelder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Nijkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Nijkerk:

Dakraam plaatsen

Ik heb nu een plastic raampje maar ik wil graag een nieuw dakraam laten plaatsen. Deze moet dus verwijderd en afgevoerd worden en daarna vervangen.

Vlizotrap naar zolder herstellen

De veer van de houten vlizotrap is kapot waardoor de vlizotrap niet meer blijft hangen. Indien mogelijk repareren of anders nieuw ophangsysteem installeren.

Traprenovatie

Heb een dichte trap die 2 keer een kwart draaid, gewoon zoals in de meeste nieuwbouw rijtjeshuiswoningen. Deze wil ik bekleed hebben, materiaal heb ik al in huis.

Glaslatten vervangen

Ik wil de glaslatten vervangen in verband met de houtrot. Ik weet niet om hoeveel het gaat. Als er teveel houtrot is is het mogelijk dat dit ook gerepareerd moet worden. Ik hoop dat er iemand reageert die dat ook eventueel kan doen. Het gaat om 6 glaslatten ongeveer van 1 a 2 meter.

Gipsplafond aanbrengen

Hard betonnen plafond. De vorige bewoner heeft een gipsplafond gemonteerd en daaroverheen heb ik Pir platen aangebracht. Nu wil ik nieuwe gipsplaten aanbrengen in het plafond in keuken, afmetingen 240 x 296 cm en dan weer de Pir platen terug hangen.

Hoogslaper op maat laten maken

We zijn al een poosje op zoek naar een hoogslaper voor onze oudste zoon. We hebben er een gevonden, maar hij is net niet naar onze smaak en de aanbieder levert hem alleen zoals hij in de webshop staat en niet anders (zie foto). Wij willen graag een hoogslaper met trap (circa 50 cm breed) en daarin lades. Over de breedte komt dan een bureau blad (200 x 90 cm) en boven het bureau het bed. We willen de hoogslaper graag in glad hout (MDF) geleverd en zelf aflakken in de kleuren wit, zwart en appeltjes groen. Het zou mooi zijn als dit alles niet duurder gaat worden dan 700 euro. De afmeting van de kamer is 3 x 3 x 2.5. meter.

Taatsdeur met veiligheidsglas plaatsen

Taatsdeur tussen hal en woonkamer. Verdeling in 3 vlakken met veiligheidsglas. De maat is ongeveer 235 x 108 cm aluminium (of staal) met slank profiel (met glas).

Taatsdeur van zwart staal of aluminium plaatsen

Wij ontvangen graag een prijsopgave van een stalen taatsdeur. Een enkele deur met 3 vlakken. Afmeting 110 x 235 cm. De deur moet tussen de hal en de woonkamer komen.

Anti slip strips infrezen in trappen

Ik wil voor mijn trap met 13 treden een rubberen anti-slip strips laten infrezen door een vakman. De klant wil graag met de vakman overleggen over wie er verantwoordelijk is voor de aanschaf van de benodigde strips.

Raamkozijn inclusief raam plaatsen op zolder

Ik wil een raamkozijn en een raam plaatsen op zolder. Het moet een raam van maximaal 2 m2 zijn. Het zou eventueel vanuit binnen kunnen.

Handmatig ventileerbare dakkoepel installeren

Betonnen plat dak Handmatig kunnen ventileren 100 bij 100 cm dakkoepel plaatsen

Taatsdeuren en -ramen met aluminium frame plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een (voor binnen)taatsdeur van 230 x 160 cm bestaande uit 1 groot glasdeel en een minimale lijst van aluminium of staal (zwart). In dezelfde stijl een gewone binnendeur met kozijn. Afmeting 230 x 110 cm. Ook in dezelfde stijl een taats buitenraam met kozijn. Afmeting 63 hoog x 53 cm breed. Ook in gelijke stijl een gewone achterdeur. Afmeting 230 x 100 cm. Ook in gelijke stijl een kozijn van 240 hoog x 210 cm breed, met 1 deel raam en 1 deel deur. De maten zijn nog flexibel, afhankelijk van welke breedtes en hoogtes (standaard) geleverd kunnen worden. Alles in een modern (vergelijkbaar met Tudor-steel) design. Offerte graag met een duidelijk voorbeeld van design.

Trap renoveren met overzettreden

Op een trap van 13 treden overzettreden plaatsen.

Dubbele taatsdeuren en gewone dubbele deuren plaatsen

Ik wil graag een dubbele taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. Afmeting 231,5 meter hoog x 93 cm breed per deur. En een dubbele deur tussen de woonkamer en de keuken. Afmeting 231,5 meter hoog x 88 cm breed deur). De taatsdeuren en de andere deuren beide van hout met glas. Het is voor in een nieuwbouwwoning. De oplevering van de woning is eind van dit jaar.

Dorpel van raamkozijn vervangen

We willen graag onze houten dorpel vervangen voor een hardstenen dorpel. Naast de deur zit nog een raam met daaronder hout. Ook hiervan willen we graag het hout vervangen voor een hardstenen dorpel. Breedte is ongeveer 2 meter. Ook hebben we een schuifpui van 215 cm breed met een houten dorpel. Hiervan zijn we er nog niet helemaal uit of we die willen vervangen. Willen graag binnen 2 weken de dorpels vervangen hebben.

Loodslab bij een kozijn vervangen

De loodslab onder het raam van de dakkapel moet vervangen worden in verband met scheuren van het lood.

Harmonicadeur binnen in huis plaatsen

Ik wil graag in huis harmonicadeuren laten plaatsen tussen woonkeuken en kamer. Materiaal hout of kunststof met enkel glas. Afmeting: +/- 3 meter.

Verlaagd plafond met spots aanbrengen

Wij hebben een betonnen plafond dat gestuukt is. Echter vinden wij deze niet mooi en willen wij graag weten wat een verlaagd plafond met 11 inbouwspots die dimbaar zijn zou kosten. De oppervlakte is ongeveer 37 m2.

Vlizotrap verwijderen en trapgat aftimmeren

Ik heb een vaste trap laten plaatsen naar de zolder toe en nu zitten er rondom de trap overal gaten etc. Wat netjes afgewerkt moet worden. Ook naast de trap moet e.e.a. bijgewerkt worden aangezien de trap niet tegen de muur staat. De vlizotrap die er nu nog inzit moet eruit en ook dit gat moet dichtgemaakt worden zodat we de hele oppervlakte van de zolder kunnen gebruiken. Er zijn traphekjes aanwezig, ander materiaal niet.

Vaste trap maken naar zolder

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder. 242 hoog 152 diep 160 breed ik wil graag hoeveel kost zonder te plaatsen ik doe het zelf.

Houten trap renoveren

We hebben een oude houten trap, recht naar boven, 13 treden. (de 14e is overloop boven). Zowel de treden als de zijkanten (driehoekig) dienen gestoffeerd te worden. Gewenste kleur, donkergrijs/antraciet, laagpolig. We hebben een klein budget. Kunt u mij vertellen wat mogelijk is en hoeveel dat kost?

Tocht bij openslaande deuren verhelpen

De openslaande deuren tochten en hebben teveel speling, zodat ze, als de wind erop staat heen en weer gaan en veel lawaai maken en uiteraard komt er veel koude lucht binnen. Houten kozijnen.

Velux dakramen in nieuwbouwwoning plaatsen

Graag wil ik van u ter indicatie een prijs ontvangen voor het plaatsen van twee dakramen, type Velux PK-10. Het betreft een nieuwbouwwoning. Alvast dank.

Binnendeuren plaatsen en schoorsteen reinigen

In mijn woning wil ik een nieuwe binnendeur laten plaatsen. De nieuwe deur is nog niet aangekocht. Verder wil ik een oude deur die ooit is verwijderd weer laten herplaatsen met goed hang- en sluitwerk. De oude deur is nog aanwezig. Er is in dit oude huisje een kleine open haard gemetseld die ik graag weer in gebruik neem. Ik wil de schoorsteen laten nakijken en zo nodig laten reinigen. Ik vermoed dat er een vogelnest in zit.

Timmerwerk boeidelen vervangen

Van de uitbouw moeten de boeidelen worden vervangen met Trespa. Kleur in overleg. Afmetingen zijn ongeveer 6 meter breed bij 1,5 meter. Hier zou ik graag een offerte van krijgen.