Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deuren korter maken:

Deuren korter maken

We willen 10 deuren korter maken. Belangrijk dat dit goed recht gebeurd in verband met nieuwe vloer in de kamers.
Onze klant uit Malden (Gelderland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deuren korter maken uit heel Nederland:

Verkleinen gang en vergroten woonkamer

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor een kleine verbouwing in onze nieuwbouwwoning. We willen de muur tussen de gang en de keuken korter maken, de deur van de gang naar de woonkamer verplaatsen en een extra deur plaatsen om van de lege ruimte die tussen de gang en de trap overblijft ook een kast te maken. Om dit duidelijker te laten zien hebben we een bijlage toegevoegd aan dit bericht met een tekening van hoe de begane grond op wordt geleverd en hoe we willen dat het eruit komt te zien. (Excuus voor de slechte kwaliteit. Ik kan helaas geen pdf/docx bestand uploaden.) De bouwer wil deze aanpassing helaas niet zelf uitvoeren. Waarschijnlijk kopen we de deuren wel bij de bouwer omdat het om speciale hoge deuren gaat (Verdi) die we in de rest van het huis ook laten plaatsen.

Houten binnendeuren leveren en plaatsen

Ik zoek een deurenspecialist die 2 binnendeuren kan leveren en plaatsen. Ik wil 1 gladde deur en 1 deur met glas. De deuren moeten waarschijnlijk korter zijn dan de doorsnee maten in verband met een verhoogde vloer in de woning. Het moeten houten deuren zijn.

3 deuren afhangen en mogelijk inkorten

Er zijn drie oude deuren die opnieuw afgehangen moeten worden. De deuren zijn nog niet op maat dus moeten misschien ook nog wat korter worden gezaagd of geschuurd.

Uitbouw eetgedeelte gelijk met woonkamer

Aan de achterzijde van de woning is het eetgedeelte korter dan het woongedeelte. Het stuk van 1,80 bij 2,65 meter willen wij bij de woning betrekken. De openslaande deuren dient te worden verplaatst naar de nieuwe gevel en verder mag deze casco worden opgeleverd. Het is nog niet duidelijk of er een vergunning aangevraagd dient te worden.

Klusjes in huis

Ik ben op zoek naar een nauwkeurige klusjes man die gespecialiseerd is in afwerking. Wij hebben de afgelopen maanden verbouwd en moeten een aantal laatste dingen afwerken waarbij we graag hulp ontvangen. Het gaat om de volgende klusjes: - 3 deuren 1 cm korter maken zodat zij weer open en dicht kunnen - De keuken heeft een linker plaat waarin schroeven te zien zijn, deze moet netjes worden afgewerkt, zodat het er strak uitziet. - Stopcontacten moeten worden geïnstalleerd. Het klik systeem en de dimmer van de lampenknop lijken niet te passen met de nieuw gekochte stopcontacten. - Een kapstok ophangen - Lambriseren maken - Een inbouw kast maken - De keuken (twee kleine muurtjes van ~ 2,5 meter) moeten nogmaals geverfd worden en afgewerkt worden Het gaat voornamelijk om afwerking en daarom moet het erg erg nauwkeurig gebeuren. Je kan altijd van te voren komen kijken. De foto's volgen morgen. Nogmaals, we zoeken iemand die zeer netjes werkt zodat we hierna in het huis kunnen wonen en er niks meer aan gedaan hoeft te worden.

Behangen en deuren inkorten

Graag willen wij 2 muren behangen. Het is vliesbehang. Het behang heeft een patroon. Een van de muren heeft een deur en in de hoek zit een knik. Zie bijlage. Daarnaast willen we 4 deuren korter laten maken, die niet meer passen, omdat de vloerbedekking is gelegd en er een dikkere ondervloer nodig was.

Binnendeuren plaatsen

Ik wil een viertal binnendeuren laten plaatsen in onze woning. Wij willen de deur Conventry, die nu in de aanbieding is. Houten deuren zonder glas. Wel beslag aanbrengen. Deze moeten geplaatst worden en precies op maat worden gemaakt. Op dit moment zitten er maatwerk deuren in en daarom zijn 2 deuren iets korter. Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Deuren korter laten maken

Twee deuren zijn iets te lang. Kan geen laminaat onder.

Deurhor monteren in houten schuifpui

Het plaatsen van een hor in houten schuifpui. Deze moet in de hoogte en breedte iets korter gemaakt worden. Dus graag inmeten, op maat maken en monteren in houten schuifpui. Maat wordt ongeveer 140 x 230 cm. Materiaal is aanwezig: plissé hordeur voor schuifpui / deuren Bruynzeel S700. Maat 150 x 240 cm.

Inkorten van deuren

Betreft 4 stompe deuren, deze zijn van hout en moeten ongeveer 1 cm korter worden gemaakt. Verdere montage doe ik zelf. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.